αυτο το εχω κανει...(φιλιες ,ενδιαφεροντα)
κ πιστευω σε αυτα π λες...ποτε δν πιστευα μονο στν εξωτερικη εμφανιση..
απλα με ηθελα λιγο παραπανω αυνατη..
τωρα τ κακο εγινε ομως κεχω εμμονες π δν τ περιμενα...=(
Printable View
αυτο το εχω κανει...(φιλιες ,ενδιαφεροντα)
κ πιστευω σε αυτα π λες...ποτε δν πιστευα μονο στν εξωτερικη εμφανιση..
απλα με ηθελα λιγο παραπανω αυνατη..
τωρα τ κακο εγινε ομως κεχω εμμονες π δν τ περιμενα...=(
Εστιασε στα πραγματα που πραγματικα αξιζουν για σενα,το λιγο λιγοτερο βαρος δεν εχει να σου προσφερει κατι ουτε περισσοτερη ευτυχια,Μην στρεσαρεσαι δεν εχεις κατι ανιατο απλα χρειαζεσαι οπωσδηποτε ειδικο,Προσπαθησε να πηγαινεις συστηματικα κ θα ηρεμησεις,Κ επειδη περασα πολυ εντονη καταθλιψη σε διαβεβαιωνω οτι ολα θεραπευονται με τον αναλογο κοπο
εχω περασει κ καταθλιψη κ κρισεις χιλιες φορες ν ειχα αυτο τπραγμα αυταθεραπευονται αν τ θες κ υπομενεις κ μπραβο σ...τωρα ν με δω=(
εσεις οι δυο θα γινοσασταν ανετα φιλες :-)
Εφοσον περασες κ καταθλιψη κ κρισεις τοτε εχεις πειρα απο ολα αυτα,κ αυτο που εχεις τωρα ειναι ψυχολογικο κ ΟΛΑ τα ψυχολογικα μπορουν να θεραπευτουν αρκει να βαλεις τον αναλογο κοπο,τωρα σου φαινεται βουνο κ ειναι λογικο ομως θα το δεις ειναι προσωρινο,εφοσον εχεις παρεα μπορεις να βρεις ανθρωπους να στηριχτεις,βρες μια φιλη να μεινετε μαζι εστω λιγες μερες να σε συμβουλευει να τρως η μοναξια ισως σ επηρεαζει χειροτερα
Σπουδαζω μακρια...
κ τωρα θ θελω παρακολουθηση αρα δεν με βλεπω ν πηγαινω ακομα...
το ξερω οτι γινονται αλλα εγω νιωθω χειροτερα με στομαχι κλειστο 3 μερες
δν μπορω ειναι πανω απ εμενα...=( ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.
κοιτα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι οταν θες να ξεοερασεις κατι αυτο προυποθετει ζοριλικι το οποιο αρχικα θα σε ζορισει καπως γιατι προφανος δε θα νιωσεις υπεροχα να ψαχνεις ολα αυτα αλλα καπου οταν εγκλοβιζεσε σε διαφορα συναισθηματα αναγκαζεσε κ τα εξωτερικευεις απλα για να ξεδοσεις κ να νιωσεις καλυτερα χωρις καπιος να σε ρωτα αν θες να το κανεις το κανεις εξαναγκαστικα με καταλαβαινεις>?
ναι καταλαβαινω.. αν εννοεις γ τη πολη που σπουδαζω...ειδικα
εγω γενικα ισα ισα θελω ν το πω σε ολους τους δικους μ ανθρωπους γ ν με ακουνε...γτ δν μπορω ν κρυφτω με αυτο τ πραγμα..
αλλα ουτως η αλλως φανταζμαι θ πρεπει ν με παρακολουθει καθε βδομαδα ψυχολογος/ψυχιατρος κ διατροφολογος πιθανον...
οποτε δεν νμζ ν παω στ σχολη .
εγω δε τα βλεπω τοσο τραγικα τα πραγματα γιατι πιστευω οτι η μοναξια ειναι χειροτερη απο οπιαδηποτε προβλημα κ ακομα χειροτερα να εισαι σε ενα μερος απο πολα ατομα μαζι το οπια ειναι σα να μην ειναι εκει ολα τα υπολυπα παλευονται μονο αυτο δε παλευεται.
ναι αλλα το λες κι εσυ ακομα χειροτερα ειναι κ με τη παρεα...αυτοι θ βρισκονται κει στ φυσιολογικα κ εγω στ πατο
εκτος τοπου δλδ...σν θεατης...
ενοω οτι ειναι ακομα χειροτερα εφοσον βρισκετε γυρω απο πολα ατομα που δεν ειναι εκει αλλα απουσιαζουν.
ετσι οπως γραφεις μερικες φορες μπερδευομαι αλεξανδρε...
εννοεις οτι με την ελλειψη παρεας ειναι χειροτερα ή κ μ αυτήν>?
μετα απο τοσα κατεβατα ποσο να αντεξει ο εγκεφαλος μου δε σου χει τυχει να βρεθεις σε μια παρεα σε πολα ατομα μαζι κ να ειναι ολοι ξενοι πχ μεσα σε ενα λεοφορειο πχ?
τωρα αν θες να πας σε ψυχολογους κλπκλπ πηγενε οστοσο να ξερεις οτι οσο περισσοτερα λες τοσο λιγοτερο θα τους χρειαζεσε.
Εισαι καλυτερα σημερα κοπελα μου?Πιστευω πρεπει να κινητοποιηθεις αμεσα κ να αρχισεις να τρως λιγο εστω γαλα που ειναι πληρης τροφη κ ειναι κ υγρο επομενως το τρως ανετα παρα στερεα τροφη,Πηγαινε κ στον ειδικο να παρεις συμβουλες,Παντως πιστευω οτι η μοναξια δεν σου κανει καλο προσπαθησε να εισαι με παρεα
σηγνομη για τα παρακατο ορθογραφικα λαθη σινι8ισμενος να γραφο μονο γρεεκενγλισ
κοπελια παλια πριν 3 χρονια ιχα παθι δισκιλιοτιτα αλα με ειχε σιμβι προτι φορα ιχα να παο τουαλετα 1μισι βδομαδα πιγα νοσοκομιο κα8αρτικα τπτ μετα ιμοθνα σπιτι στο pc κα8ε μερα ειχα ανχος σκεφτομουνα γτ δεν μπορο να παο τουαλετα και αρχισα να σαρονο το ιντερνετ πος κανεισ εσι με τιν ανορεχια ετσι ιμουνα σκατα ιχα χασι τον ιπνο μ 5 ορες τιν μερα και μετα δεν ετρογα κιολας για να μην ζορισο το εντερο πχ νομιζα οτι αμα φαω 8α πεθανο θα φουσκοσι και θα σκασει ιχα ανχοθι πολι με το θεμα σε γερο επιπεδο με το ποθ χιπνοθσα πχ ιμουνα σκατα εμπενα ιντερνετ σε σιτε για το προβλιμα
με ιχε κοπι ι ορεχι γενικα για πραγματα που μου αρεσαν πχ. μουσικι φαει τσιγαρο ταινιες ι μανα μου με πχ και σε πσιχολογο γαμισετα ιταν... τελος παντον οταν πιγα και εκανα κολονοσκοπισι και δεν βρικαν τπτ ισιχασα πλακο8ικα στ φαει.... κοπελια ολα στο μιαλο μας ινε εσενα επιδι σου ιπε εκινι ι πσιχολογος οτι πεζι να εχις ανορεχια κολισες και οσο το πσαχνις και το σκεφτεσε τοσο πιο πολι 8α ανχονεσε πρεπι να βρεις ενα τροπο να χεφιγι το μιαλο σου απο αυτιν τιν ιδεα.
Και παλι σορρι για τα ορ8ογραφικα....
να γραφεις μονο γκρεκενγλις χαχα ενταξει νομιζω οτι τα βασικα ολοι τα ξερουν δεν ειπαμε να κολησουμε σε λεπτομερεις ορθογραφικες κ να γινουμε γραφικοι. αυτο παντως ετσι δε πολυδιαβαζετε.
....λογικα ο νατσου τα έγραψε στα γκριγκλις και μετά με κάποιο πρόγραμμα τα μετέφρασε στα ελληνικα :Ρ
Πραγματικα νατσου εκανε λαθος οπως μ ειπε ...αλλα εγω το πληρωσα!!
Και αγχωθηκα τοσο γτ εμοιαζαν πραγματι τ συμπτωματα με αυτα π διαβαζα στ ιντερνετ...
κ πηγα τελικα στ γιατρο...παιδια ΟΥΤΕ ΚΑΝ...αλλο ητν τ θεμα τελικα.
Παιδια κι εσεις κ ολοι μας ο,τι εχουμε μν ψαχνουμε στ ιντερνετ κ περιμενουμε διαγνωση
μονο ο γιατρος ξερει...δεν το ξανακανω αυτο στη ζωη μ επαθα φοβερο σοκ...κ ακομα προσπαθω ν τ ξεπερασω!
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εχω τετοιο πραγμα...πφφφ
κ ταλαιπωρησα εμενα αλλα κι εσας εδω ...ειδικα..
Κάλιο αργά παρά ποτέ... Αυτή η κίνηση ήταν η πρώτη που έπρεπε να κάνεις... Να απευθυνθείς σε κάποιο ειδικοκαπουκάπου σστην αρχή το μνημόνιο σου το είπε με κάποιο εμεσο τρόπο αλλά δεν κατάλαβες... Ελπίζω να σου πάνε όλα καλα
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!
Ευγε φιλη μου το γνωριζα οτι ηταν ψυχολογικο αυτο που επαθες ομως το σημαντικο ειναι τωρα που το βλεπεις κ η ιδια,Δεν πρεπει να επηρεαζεσαι απο το ιντερνετ πρωτα θα επισκεπτεσαι γιατρο κ μετα θα βγαζεις συμπερασματα,Εισαι ακρως φυσιολογικος ανθρωπος που βιωσε ενα πανικο που περασε τωρα,σ ολους συμβαινει ομως,Καλη δυναμη απο εδω κ περα κ να μην επηρεαζεσαι!
Σ ευχαριστω πολυ μυσπουλα! Και για τις προαλλες κ γ τωρα! =)
[QUOTE=
κ εκει π ετρωγα δν εχω ορεξη ΟΥΤΕ Ν φαω τωρα ειμαι κατατρομαγμενη..οτ ερχεται τ τελος....
φοβαμαι πολυ....που θ βρω τ δυναμη???.[/QUOTE]
Συνήθως στην νευρική ανορεξία φοβάσαι να μην παχύνεις (αυτό είναι το κύριο μέλημά σου) δεν φοβάσαι ότι έρχεται το τέλος. Στο λέω αυτό επειδή έχω περάσει αυτή την διαταραχή όταν ήμουν 15. Σου λένε όλοι φαε θα σε τρεχουμε στα νοσοκομεία αλλά εσένα σε νοιάζει μόνο μην πάρεις κιλα. Άλλο το να είσαι 10 και βάλε κιλά κάτω από το κανονικό σου βάρος και να συνεχίζεις να μην τρως κι αλλο να έρθει μια περίοδος στην ζωή που λόγω στρες ή στεναχώριας δεν έχεις και πολύ όρεξη να φας. Το πρώτο είναι παθολογικό το δεύτερο όχι.
Αν πάντως έχεις χάσει αρκετά κιλά και φοβάσαι μην παχύνεις ψάξτο απο επαγγελματική σκοπια. Το σημαντικότερο είναι πάντως ότι το αναγνωρίζεις, γτ πολλες κοπέλες ενω έχουν ανορεξία δεν το παραδέχονται ή δεν θέλουν να το παραδεχτουν. το μόνο που θέλουν είναι να είναι "αδύνατες".