ε αυτο δεν ειναι προβλημα! :)
οτι πιο φυσιολογικο το βρισκω!
Printable View
ε αυτο δεν ειναι προβλημα! :)
οτι πιο φυσιολογικο το βρισκω!
ναι..καλο ειναι..ο κοσμος νιωθω οτι ομορφαινει τον τοπο.
νιωθω προστατευμενη οταν υπαρχει κοσμος..οτι κ να παθω κατι μπορω να πω "βοηθεια"..
τις κυριακες που ερημωνει εκει που μενω με πιανει κατιτις..
μου αρεσει η κινηση του κοσμου στους δρομους ,οι βολτες με κοσμο,,ειμαι κλασσικο παιδι της πολης..
αγοραφοβια επαθα μικρη οταν μου πρωτοπαρουσιαστηκαν κρισεις πανικου κ καταθλιψη.
μολις εβλεπα κοσμο εκανα εμετο.
κ μου εκανε εντυπωση πως εγω ενα τοσο κοινωνικο ατομο επαθα κατι τετοιο, το οποιο φυσικα ξεπερασα με την ψυχοθεραπεια κ εδω κ 13 χρονια δεν ξαναεπαθα κατι τετοιο.
θελω επισης να προσθεσω κ κατι αλλο---->με ολον μου το σεβασμο..
σας θαυμαζω που εχετε την δυναμη αυτη που εχετε κ αντιμετωπιζετε το προβλημα αυτο που εχετε(διπολικη διαταρραχη) με τοσο θαρρος κ δυναμη στην ζωη σας.
κ σας βγαζω το καπελο.χωρις να θελω να ομαδοποιησω κανεναν κ μιλωντας παντα ανθρωπινα, σεβομαι τον ανθρωπο που αντιμετωπιζει με τοση ωριμοτητα το προβλημα του.
κ λεω στον εαυτο μου πολλες φορες "μη μιλας! δεν εχεις δικαιωμα να μιλησεις κ να κλαιγεσαι...τι να πουν αυτοι οι ανθρωποι?εσυ εχεις μια απλη καταθλιψη.τιποτα πολυπλοκο..ενα φαρμακο κ τερμα.."
πραγματικα ενα εχω να πω..respect!!
χεχε θενκς μπουμ :)
αν και πιστευω οτι καθε ανθρωπος τοσο εδω μεσα, οσο και στην real life, αξιζει ενα respect για τον δικο του ξεχωρο αγωνα ανεξαρτητως υπαρξης ή μη υπαρξης ψυχοπαθολογιας :)
παιδια φοβαμαι μηπως αρχισε η καθοδος...
κοιμαμαι σχεδον οσες ωρες κοιμαται ενα βρεφος
νιωθω πολυ βαθεια θλιψη
δεν εχω τη δυναμη να κανω ουτε τις στοιχειωδεις δουλειες στο σπιτι
εχω να κανω μπανιο δυο μερες
γενικοτερα εχω ολα τα συμπτωματα της καταθλιψης
φταει ισως το γεγονος οτι τις προηγουμενες δυο εβδομαδες παρα-ανεβηκα...
τι αδικη αρρωστια κ αυτη...
τη μια να νιωθεις πως εισαι ικανος για τα παντα, να εχεις ονειρα, φιλοδοξιες, υπερσεξουαλικοτητα κτλ..
και την αλλη να νιωθεις ανικανος να κανεις τα πιο απλα πραγματα και συν τοις αλλοις η λιμπιντο σου να ειναι υπο του μηδενος...
ευτυχως ειμαι εκτος κρεββατιου...
την παλευω ακομα...
συγγνωμη παλι που επεμβαινω, μιας κ ειμαι ασχετη με το θεμα κ θελω απλα να βοηθησω..δεν παιρνεις λιθιο?
με αυτο δε στθεροποιειται η διαθεση σου?
δε σε βοηθαει?εγινε κατι που σε χαλασε?
δεν παιρνω λιθιο.
βασικα αυτο το φαρμακο ειναι αρχαιο.
δεν μου το εχει δωσει ποτε κανενας ψυχιατρος
παιρνω ομως τρια φαρμακα, που (υποτιθεται) οτι σταθεροποιουν τη διαθεση.
τα εχω αναφερει κ στο πρωτο μου ποστ
ζυπρεξα, κλονοτριλ και λυρικα
παιρνω και ρεμερον για την καταθλιψη
το φαρμακο της ευτυχιας δεν εχει βγει ακομα ομως...
α δεν το ηξερα οτι το λιθιο ηταν παναρχαιο..σορυ.
μηπως να επαιρνες τον γιατρο σου ενα τηλ?αφου παιρνεις φαρμακα γιατι δεν σταθεροποιειται η κατασταση?
δεν θα πρεπε..ευχομαι να μη σε κουραζω..εχεις τον πονο σου..εχεις κ μενα την ασχετη.αν σε κουραζω πες το μου.
τα εχω ακουστα τα φαρμακα που παιρνεις.μηπως πρεπει να αναπροσαρμοστει η δοσολογια?
Η ψυχαναλυση , ετσι και αλλιως θεωρειται ξεπερασμενη . Υπαρχουν πιο συγχονες μορφες ψυχοθεραπειας με μεγαλα ποσοστα επιτυχιας.
Δυστυχως ομως ειναι πανακριβες και ειναι δυσκολο να βρεις ειδικο που να κανει σωστη ψυχοθεραπεια καθως δεν υπαρχει πλαισιο που να καθοριζει ποιος ειναι ή οχι ψυχοθεραπευτης. ΓΣΘ κανω και εγω τωρα και ειμαι σε γενικες γραμμες ικανοποιημενη .
ντριμ το ρεμερον προκαλει υπνηλια και γω παλια που το παιρνα κοιμομουν 10 ωρες
το ρεμερον το παιρνει αυτον τον καιρο η μαμα μου κ ειναι μια χαρα.δεν εχει υπνηλια.κοιμαται στις 11 το βραδυ κ ξυπναει στις 8 κανονικα.
ουτε νυσταζει κατα την διαρκεια της μερας.
νομιζω οτι παιζει ρολο ο καθε οργανισμος.
δεν ειναι μονο το ρεμερον που με καταστελει τοσο πολυ...ειναι το ολο "κοκτειλ"
χαιρομαι που δε σε κουραζω.χχεχε..
μηπως θα πρεπε ομως να ζητησεις να πας στον γιατρο σου πιο νωρις απο την τεταρτη?
εισαι καλυτερα τωρα?
καπως καλυτερα ειμαι κοριτσι μου.
κατα ενα 10 τοις 100 ας πουμε...
σε ευχαριστω θερμα για το ενδιαφερον σου :)
αντε να ανεβαινουμε ντριμ!
D.W., ειναι υγιες να δινεις ευκαριες στους ανθρωπους , λεω , και να μην εισαι απολυτη , οσο θεωρεις την σχεση βιωσιμη . Ακομα και αν θελεις ναχεις φιλους , κλεινε που και που το ενα ματι , κ εσυ εχεις ελατωμματα . Αν χρειαστει να κλεισεις και τα δυο ματια , εκει πλεον αρχιζει το προβλημα .
μαγκας δεν ειναι αυτος που δεν πεφτει ποτε...μαγκας ειναι αυτος που πεφτει κ μπορει κ ξανασηκωνεται....
καλημερα καλη μου dreamfull woman!χεχε! πως εισαι σημερις?
καλημερα καλη μου μπουμ!!!
σημερις ειμαι γεματη νευρα, γιατι ολη τη μερα προσπαθω να βγαλω ακρη, σχετικα με το που στο διαολο βρισκεται η επιτροπη που πρεπει να παω προκειμενου να κρινουν αν δικαιουμαι το επιδομα της προνοιας.
ουτε διευθυνση εχω, ουτε τι ωρα πρεπει να παω ξερω!!!
πηραν ενα τηλ. βιαστικα την μητερα μου και εκεινη το μονο που συγκρατησε ειναι οτι πρεπει να παω την Πεμπτη!!!
που στο διαολο να παω την πεμπτη?
και τι ωρα?
εχω παρει απο το πρωι γυρω στα 20 τηλεφωνα σε νομαρχιες,κεπα, κοιν. λειτουργους και ακρη δεν εχω βγαλει ακομα :mad:
edit:
τελικα βρηκα την διευθυνση.
βρηκα και το τηλεφωνο.
αυριο θα τους παρω τηλ. και αν δεν βρω ακρη θα παω να στηθω εκει απο τις 8 το πρωι
ΩΧ! μπλεξιμο..αλλα αναγκαιο..τι να κανεις!
ρε συ στο νετ δεν εβρισκες πληροφοριες?
παλι καλα ομως εβγαλες καποια ακρη..
εγω κανει νυστα σημερα..........χοχοοχχοχο!
εγω ειμαι απο μωρο σε υπερυπνια!!all the time..χαχαχαα!!
ρε κοριτσι σορυ κ παλι..αυτο δε μπορεσα ποτε να το καταλαβω με την μανια..πως γινεται ρε παιδι μου να κοιμαται καποιος μονο 3 ωρες κ να μην νιωθει κοπωση, κατι τελος παντων...δηλαδη στην μανια κοιμασαι 3 ωρες μονο κ ξυπνας κ νιωθεις σα να εχεις κοιμηθει ας πουμε 8 ωρες?δε σε τσουζουν τα ματια ας πουμε?δεν νιωθεις να σου βγαινει η ψυχη?εξηγησε το μου γιατι δεν το καταλαβαινω(σορυ που δεν το καταλαβαινω)..
εγω ας πουμε αν κοιμηθω 5 ωρες (κ αυτο επειδη ξενυχτησα ας πουμε κ πρεπει να παω στην δουλεια) νιωθω τσουξιμο, πονοκεφαλο, εχω νευρα, βριζω, νιωθω να τρεμω, μου ρχεται εμετος..ενα ρακος ειμαι!! πως γινεται ρε παιδι μου κ στη μανια δεν νιωθεις ετσι?
εκκρινει πολυ αδρεναλινη ο εγκεφαλος μηπως?εγκυκλοπαιδικα ρωταω..καταλαβαινεις..
χμ...βασικα δεν ξερω να στο εξηγησω επιστημονικα.
απλα ειναι ενα απο τα πολλα συμπτωματα της υπομανιας.
δεν νιωθεις καμια κοπωση απο την αυπνια, νιωθεις καρακουκλαρα, νιωθεις ψυχικη ευφορια (στην αρχη), σκεφτεσαι αδιακοπα, εχεις την ταση να κανεις αχαλινωτο σεξ...ωραια μπορει να ακουγονται ολα αυτα, μονο που δεν βρισκεσαι στην γη.....πετας....πετας πολυ ψηλα και αν δεν το προλαβεις ελοχευουν δυο κυνδινοι...ή να πας ακομα πιο ψηλα κ να χασεις καθε επαφη με την πραγματικοτητα ή να προσγειωθεις αποτομα...πολυ αποτομα ομως...
και μην ζητας συγγνωμη!!!
οτι και να με ρωτησεις, δεν προκειται να σε παρεξηγησω :)
ναι καταλαβα...οκ..λυπαμαι ..
χαιρομαι?δε ξερω τι κανω..
παντως σου βγαζω το καπελο! εισαι αγωνιστρια..
μερικες φορες οταν βαφομαι κ νιωθω καλα κ ομρφα με μενα φοβαμαι οτι κανω μανια..ομως τωρα καταλαβαινω απο τις περιγραφες σου οτι δεν εχει καμια σχεση αυτο που νιωθω.
απλα μερικες φορες νιωθω ομορφα κ καλα..κ ολα καλα ..κ αλλες νιωθω μια βαρεμαρα..αλλο πραμα.οχι ομως..δεν ξεφευγω.δεν εχω νιωσει ποτε ετσι..
εισαι θεα! συνεχισε να εισαι αυτο που εισαι.σε θαυμαζω..
ελα αφου παιρνεις τα φαρμακα σου θα σαι μια χαρα!! ε?ε?ε?Ε?
ετσι!!!!! ειδες?εχει κ τα καλα του...!!
σχολαω! φιλια πολλαααα αααα :cool: !!
καλα μην φανταστεις κανα μυθικο ποσον...616 το διμηνο ειναι....απλα το 67% ανοιγει κι αλλες πορτες (φοροαπαλλαγη και καποιο ποσοστο της συνταξης οταν φυγουν οι γονεις απο τη ζωη)