το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Diana καλησπέρα, σε είχα ρωτήσει κάποια πράγματα στην αρχή του ποστ σου αλλά δε συνέχισα, για το λόγο ότι θα σου έγραφα ότι ακριβώς σου έγραψε η Remedy και περίμενα μια απάντηση ακριβώς όπως αυτή που έδωσες στην κοπέλα.
Να σαι καλά (πραγματικά).
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και τις απόψεις σας. Τα σκέφτομαι σοβαρά όλα αυτά που γράψατε.
Δεν ξέρεις πόσο προσπαθώ να είμαι καλά και εγώ και η οικογενειά μου.
Γενικά τα χρόνια προβλήματα υγείας,είναι το χειρότερο για κάποιον άνθρωπο...τον κάνουν δυσλειτουργικό πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τους υπόλοιπους....
Ευχαριστώ και εγώ για την συμμετοχή σου!
Κασσανδρα κανε καταγγελια στην κοινωνικη υπηρεσια και στην αστυνομια. Μη τον λυπηθεις καθολου! Ουτε αυτον ουτε τον πατερα σου! Ακομα κ να συνυπαρχει καποια διαταραχη δεν ειναι υπευθυνη για τα νταηλικια του με στοχο να σας παρει τον αερα κ να τσεπωνει τα λεφτα. Κοιτα τι μπορεις να παρεις σε φραγκα κ ακινητα και κοψε μετα ροδα μυρωμενα. Προσπαθησε να σου κανει εξουσιοδοτηση ο φαδερ να παιρνεις εσυ τη συνταξη γτ αυτος οταν καταλαβει οτι θρεφει ενα βοδι που δε τον κοιταει θα ναι πολυ αργα κ μαλλον δε θα το καταλαβει ποτε. Ειναι πολυ συχνο φαινομενο ο γονιος να στηριζει το παιδι που δεν τον φροντιζει κ στους αλλους οχι. Και δεν ειναι απο φοβο στην προκειμενη περιπτωση. Γινεται συνειδητα. Μονο δια της βιας νομικης ή φυσικης θα καταλαβει το παχυδερμο. Για λεπτομερειες στειλε μου μηνυμα να σου προτεινω πως να τον μαμησεις.
Κεράσι, δεν με ενδιαφέρει να πάρω κάτι παραπάνω από το μικρό μου μερίδιο, δεν ενδιαφέρομαι για τα μετρητά του πατέρα μου, ούτε τη σύνταξή του. Εξάλλου, ο αδελφός μου είναι άνεργος και από τη σύνταξη του μπαμπά ζει. Κι εγώ βέβαια υποαπασχολούμαι αλλά είμαι ολιγαρκής. Εκείνο που μου στοίχισε είναι η απονιά προς εμένα, τον άλλο μου αδελφό και τον πατέρα μου. Ότι δεν τον ένοιαζε πώς θα πληρώσουμε εμείς τα κληρονομικά (τέσσερις χιλιάδες περίπου ευρώ ο καθένας μας για μηχανικούς, συμβολαιογράφους, αποδοχές, μεταβιβάσεις των μεριδίων μας, Κτηματολόγια, υποθηκοφυλακεία) και απαγόρευσε στον πατέρα μου να μας βοηθήσει. Και ο τρόπος που τα πήρε όλα βέβαια. Προσπαθούσε να μας κρατάει σε απόσταση, δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, όποτε του μιλούσαμε ήταν επιθετικός και δεν έδινε καμία εξήγηση για τίποτα. Ο πατέρας μου πάλι, έκανε πειθήνεια ότι του έλεγε, από φόβο και από βόλεψη (μαύρη βόλεψη). Όποτε ήθελε κάτι τον έβαζε και μας τηλεφωνούσε και προσπαθούσε να μας κάνει να δεχθούμε τους παραλογισμούς του. Τον είχε κάνει φερέφωνο του. Πήγαινα να τον δω όταν έλειπε ο αδελφός μου και αν το μάθαινε μετά, του έκανε ανάκριση: τί ήθελε αυτή εδώ; Τί σου είπε; Για κάποιο σκοπό ήρθε, κ.α. τέτοια. Βέβαια, όταν ο πατέρας μου κινδύνεψε δύο-τρεις φορές και ήθελε βοήθεια, τότε με έπαιρνε τηλέφωνο και με ήθελε να πάω για να βοηθήσω και κάθησα και τρεις μήνες από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάποια φάση που ήθελε εντατική φροντίδα.Κι εγώ πήγαινα από λαχτάρα για τον μπαμπά μου. Τότε δεν έλεγε τίποτα, απλά έλειπε όλη μέρα από το σπίτι και έκανε κάποιες εξωτερικές δουλειές για να μη με βλέπει. Την εχθρική στάση πάντως και την επιθετικότητα την εμφάνισε μετά το θάνατο της μητέρας μου. Αλλά και ο πατέρας μου δεν φέρθηκε σωστά, του έδωσε το θάρρος και το δικαίωμα να μας κάνει ό,τι θέλει με αποτέλεσμα να υποφέρει τώρα, αλλά και να είναι εξαρτημένος από αυτόν.
Καταγγελία.... έχεις δίκιο και είναι αυτό που έπρεπε ήδη να έχει γίνει, αλλά να δω πώς θα βρω το κουράγιο να το κάνω αυτό στον ίδιο μου τον αδελφό...
Κεράσι, δεν έχω μάλλον τη δυνατότητα για π.μ., ήθελα κάτι να ρωτήσω πάνω σε αυτά, όταν μπορέσω θα στείλω.
Αλήθεια Κασσάνδρα,ενώ ο αδερφός σου έχει και προφανώς είχε από το παρελθόν ψυχικά προβλήματα,γιατί κανένας από την οικογενειά σου και κυρίως οι γονείς σου δεν αποφάσισαν να μιλησουν σε κάποιον ειδικό;
Στις παραπάνω παραθέσεις φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αδερφός σου,φέρεται με πολύ άσχημο τρόπο στον πατέρα σου,με αποτέλεσμα να τον έχει φτάσει 45 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόλαταυτα,ο πατερας σου αρνείται να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό λειτουργό και συνάμα ούτε εσύ ή ο αδερφός σου τόσα χρόνια έχετε κάνει κάτι για αυτή την κατάσταση.
Θα ήθελες λίγο να μου πεις πώς ο καθενας απο σας το σκέφτεται αυτό το πράγμα στο μυαλό του τόσα χρόνια;
Diana, ο αδελφός μου από μικρός ήταν ένα παιδί με χιούμορ, ανοιχτός, κοινωνικός, με πολλούς φίλους. Είχε όμως, συχνά δυνατούς πονοκεφάλους και κάποια διάφορα "τικ" που άλλαζαν από καιρού εις καιρόν και κάποιο διάστημα νόμιζε συνέχεια ότι του ερχόταν εμετός και πνίγεται. Αυτά νόμιζαν οι δικοί μου πως ήταν παθολογικά και τον έτρεχαν σε διάφορους γιατρούς οι οποίοι μόνο τους αποπροσανατόλιζαν και κανείς δεν σκέφτηκε για ψυχιατρικό πρόβλημα. Από κάποια στιγμή και μετά άρχιζε σιγά σιγά να αλλάζει, να γίνεται απόμακρος, να έχει περίεργες εμμονές. Εντόπισα πως αυτή η αλλαγή έγινε όταν χώρισε από μιά κοπέλα που είχε, όταν όμως πέθανε η μαμά μου, μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε ένα τέρας. Η μητέρα μου το είχε παρατηρήσει το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, αλλά έλεγε πως είναι ιδιότροπος και τίποτε άλλο. Εγώ και ο άλλος μου ο αδελφός ήμασταν πολλά χρόνια εκτός πατρικής εστίας γιατί παντρευτήκαμε σχετικά νωρίς και επειδή έχουμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον προβληματικό αδελφό (10 και 12 χρόνια) δεν κάναμε παρέα και συναντιόμασταν μόνο σε γιορτές, ή κάποιες Κυριακές που τρώγαμε όλοι μαζί.
Ο πατέρας μου πέρασε και μία φάση που δεν ήθελε ούτε να φάει τίποτα για μέρες, ούτε να πάρει τα φάρμακά του, ούτε να πιεί νερό. Τότε ο γιατρός μας είπε πως πρέπει να νοσηλευτεί για να μην πεθάνει. Όμως, ο πατέρας μου μόλις του το είπαμε άρχισε να κλαίει και να οδύρεται ενώ και ο μικρός δεν ήθελε με τίποτα και μας έλεγε: πάνω από το πτώμα μου θα τον πάτε τον μπαμπά στο νοσοκομείο!
Τέλος πάντων, μέσα σε αυτόν τον παραλογισμό και από τον φόβο μου ότι θα πεθάνει είπα να πηγαίνω να τον φροντίζω εγώ από το πρωί μέχρι το απόγευμα και να τον πιέζω να φάει και να πιεί. Ήταν εξουθενωτικό, αλλά τουλάχιστον τον κατάφερα να τρώει ελάχιστα και να πίνει λίγο νερό. Μετά, ο αδελφός μου δεν με χρειαζόταν άλλο και με απομάκρυνε. Αλλά ξέρω ότι δεν μαγειρεύει και παραγγέλνει συνέχεια απ´ έξω και στον πατέρα μου δίνει βιταμίνες και συμπληρώματα επειδή τρώει ελάχιστα. Η νύφη μου κι εγώ του πηγαίναμε φαγητό (η νύφη μου κάθε μέρα) αλλά ο αδελφός μου έκανε φασαρία στον πατέρα μου να μην δέχεται φαγητο από εμάς και όταν του φέρναμε μας το έδινε πίσω με το ζόρι ή δεν το έτρωγε μέχρι που χάλαγε. Δεν μπορώ να βρω άκρη βρε Diana.
Diana να σε ρωτήσω , η μητέρα σου έχει κάνει διαθήκη σε συμβολαιογράφο; Έχει σημασία. Η τουλάχιστον, έχει τη διαθήκη της κάπου που ξέρεις να την βρεις;
Γιατι πανω απο ολα η διαθηκη και το χρημα..!
σαν αυτο δηλ https://www.youtube.com/watch?v=fwXRD-ix5mQ
δυο πραγματα ειναι απεριοριστα το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια αινσταιν. :cool:
Κασσάνδρα δε νομίζω ότι αυτή η ερώτηση θα σε βοηθήσει κάπου....
Αν τα πράγματα είναι άσχημα στο οικογενειακό περιβάλλον κάνε τις διαδικασίες που επισημαίνει η mariposa7....
Αρχικά θα βοηθήσετε τον ίδιο και μετά και εσάς...
Βλέπω ότι ο πατέρας σας είναι πλέον ανίκανος ψυχικά και σωματικά να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση .
Αρχικά πήγαινε σε κάποιον δικηγόρο και ενημερώσου σχετικά-να ρωτήσεις αν επέμβεις εισαγγελικά αν αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια σε σένα και στην οικογένειά σου.
Γιατί από αρρώστους ανθρώπους δε ξέρεις τι να περιμένεις....
Εμένα τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα με την αδερφή μου,έχει στρώσει κατα πολύ η κατάσταση.
Αν και έχω δαπανήσει αρκετή ενέργεια σε όλο αυτό,τελικά τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί-γτ μάλλον παίρνει τα φάρμακά της.
Πήγαινε καλή μου οπωσδήποτε σε κάποιον τουλάχιστον να συμβουλευτείς καλύτερα σε δικηγόρο...και συνέχισε με τις σχετικές διαδικασίες-δε νομίζω ότι ο αδερφός σου θα κάνει ποτέ κατι με τον εαυτό του,απλώς θα παρασιτεί εις βάρος σας και εις βάρος του εαυτού του.(και κατ'επέκταση της κοινωνίας-είχα κάποτε σχέση με εναν τέτοιο και δεν θέλω να το ανακαλώ)...............
Πάνω απ´ όλα η ψυχική μας ηρεμία mnimonio, δεν ξέρεις τί πέρασα γι αυτό κοροϊδεύεις. Και εύχομαι να μην σου τύχει ποτέ. Όταν σε απειλεί η εφορία με πρόστιμα και έχεις τις προθεσμίες να τρέχουν η μία πίσω από την άλλη και πρέπει να συνεννοηθείς με έναν ψυχασθενή, τότε έλα να μου πεις. Κι εγώ όταν η μητέρα μου έλεγε να κάνει διαθήκη ή γονική παροχή την κορόιδευα και της έλεγα όχι, μην κάνεις τίποτα, δεν θέλω τίποτα, αν γίνει κάτι θα τα βρούμε με τα αδέλφια μου, αδέλφια είμαστε. Και όταν πέθανε η μητέρα μου πέρασαν έξι μήνες και δεν κάναμε καμία συζήτηση μεταξύ μας, ώσπου τέλειωσε η πρώτη προθεσμία της δήλωσης στην εφορία και τότε άρχισαν τα όργανα. Όταν είδα ότι ο αδελφός μου τα θέλει όλα και κάνει φασαρίες πήγα στο ειρηνοδικείο να κάνω αποποίηση κληρονομιάς, δεν ήθελα να μπλέξω, δεν ήθελα το σπίτι, δεν ήθελα τίποτα. Όμως, δεν γινόταν γιατί είχαν περάσει τέσσερις μήνες από το θάνατο και μετά από αυτό το διάστημα απαγορεύεται να αποποιηθείς, αναγκαστικά κληρονομείς το μερίδιό σου σε περιουσία ή και χρέη. Γί αυτό λοιπόν, μην το παίζεις πολύ "υπεράνω" χρημάτων γιατί κι εγώ πολύ "υπεράνω" ήμουν και ιδού πού έμπλεξα! Δεν ξέρεις πόσοι άνθρωποι και πόσες οικογένειες καταστρέφονται απ´ αυτά! Καλύτερα να μην έχουν τίποτα οι γονείς να δώσουν, για να μην υπάρχουν διαφορές και τσακωμοί στα αδέλφια.
Οκ Κασσάνδρα με συγχωρείς , απλα ακούστηκε κάπως αυτό με την διαθήκη. Ζητώ συγνώμη.
Ρώτησα τη Diana για να τη βοηθήσω, επειδή ανέφερε ότι φοβάται πως η αδελφή της θα της βγάλει την ψυχή με τα κληρονομικά, εφόσον η αδελφή της έχει πρόβλημα, όταν υπάρχει διαθήκη είναι όλα ξεκάθαρα και εύκολα, ή όταν οι γονείς έχουν φροντίσει από πριν να τα τακτοποιήσουν. Είμαι αυτή τη στιγμή μέσα στο πρόβλημα, έχω εξαντληθεί ψυχικά, οικονομικά και κόντεψε να τρελλαθεί και ο άντρας μου με αυτά. Εκτιμώ πάντως πολύ τη συγνώμη σου.
Οχι Κασσάνδρα,δεν έχω τέτοια θέματα με τα κληρονομικά,είναι όλα τακτοποιημένα-απλά κάποια πράγματα που δεν χωρίζονται αναγκαστικά θα πρέπει να έρχομαι σε συνεννόηση με την αδερφή μου για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις,αλλά εντάξει είναι αρκετά ξεκάθαρα τα πράγματα γιατί και η μάνα μας κάνει πως δεν καταλαβαίνει αλλά κάπου-κάπου βοηθάει την κατάσταση.
Εχεις δίκιο στην απάντηση σου στο nimonio όπως και μενα δεν μου άρεσε η απάντηση της Remedy σε προηγούμενο ποστ - ότι εγώ εχω το προβλημα,αλλά εντάξει απλά και οι 2 δεν έχουν ζήσει ποτέ με ψυχασθενή συγγενή-συγκεκριμένα μέσα στην οικογενεια,για να καταλαβουν πώς είναι η καθημερινότητα......και να μην έχεις και την συμπαράσταση των γονιων σου....
Αλλά οκ το μνιμόνιο ζήτησε συγγνώμη και ο χαβαλές μέσα στην ζωή είναι.....
Μην αφήσεις την ζωή σου ερμαιο των καταστασεων Κασσάνδρα,θα χαρώ να ακούσω πως εξελίσσονται τα πράγματα....
βοηθειαααααααααααα!!! το αγορι μου εχει διπολικη διαταραχη!!εχει πολυ ασχημη συμπεριφορα με τους γονεις του και την οικογενεια του!! εγω του λεω την γνωμη μου ποτε δεν με ακουει παντα μου λεει εχουμε διαφορετικες γνωμες και μετα μπορει να αρχισουμε να τσακωνομαστε και εμεις..ομως εχει απολυτο αδικο!! δεν ξερω τ να κανω..εχουμε τσακωθει και μου λεει καλυτερα να πας σε κανεναν αλλον που θα χετε ιδιες αποψεις και δεν θα σε απογοητευει...σαν στηριγμα εχει μονο εμενα..αλλα οταν αρχιζει και θεωρει οτι εχει παντα δικιο και δεν ακουει κανεναν πραγματικα ποσο υπομονη να εχω ??? πειτε μου την γνωμη σας!!! τον αγαπαω πολυ και ειμαι ερωτευμενη δεν μπορω να τον αφησω!!
τι χτυπιεσαι ετσι πουλακι μου? σε επιασε απ τον λαιμο?
κανει ψυχοθεραπεια η οχι? αν κανει, δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις. αν δεν μπορειτε να συνενοηθειτε, φυγε.
επισης, να σημειωσω οτι μπορει να ισχυουν και τα δυο, ταυτοχρονα: και να πασχει απο διπολικη διαταραχη και να εχετε διαφορετικες αποψεις..
Κοπέλα μου την παλεύεις ή μας δουλεύεις......? Με διπολικό είσαι, σαν τί θες να γίνει? Αν δεν θες να είσαι το θύμα μιας κατάστασης που δε θα βγάλει πουθενά, τότε καλή αυτοκτονία εύχομαι. Αν θες να αναζητήσεις έστω κ την παραμικρή πιθανότητα ευτυχίας στη ζωή σου σήκω φύγε.
υποψιαζομαι οτι εχει δικιο.. μαλον πρεπει να τον βοηθησεις να βρει καπια που να του μιαζει.
αν το προβλημα ηταν δικο σου μπορει να χτυπιοσουν κ συ εφοσον δεν ειναι δικο σου ομως μιλας ως πιανιστας. ετσι δε βλεπεις καπιο λογο να ανυσιχει.Quote:
τι χτυπιεσαι ετσι πουλακι μου? σε επιασε απ τον λαιμο?
http://www.sas-music.co.uk/images/pianist.gif
Diana1982 εγω μεχρι τωρα δεν εχω καταλαβει εσυ σε πια κατηγορια ανθρωπου ανηκεις επισης δεν εχω καταλαβει που οφειλετε η διαφορα με την αδερφη σου στο οτι ειναι ετσι οπως τη περιγραφεις η στο οτι ειναι παλιοχαρακτηρας εγω εχω την εντυπωση οτι συμβαινει το δευτερο. αλλα δε ξερω αν συμβαινει κ το πρωτο.. κ γενικος δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα κ αυτο με αποσυντονιζει κ γενικα οταν αποσυντονιζομαι δεν αποδιδω κ πολυ. δεν εισαι αρκετα σαφης οσο θα επρεπε.
Kαλημέρα Αλέξανδρε....τί ακριβώς θέλεις να σου πω για μένα για να ξεκαθαρίσεις σε ποια κατηγορία ανθρώπου είμαι;
Συνοπτικά με την αδερφή μου το πρόβλημα είναι το γεγονός ότι έχει διπολική διαταραχή και δεν έχει βοηθήσει μέχρι τώτα τον εαυτό της για τίποτα.
Ούτε φαρμακευτικά ούτε με κάποια ψυχοθεραπεια.
Γιατί το διπολικό η αδερφή μου το έπαθε από έντονη στεναχώρια επειδή μας παράτησαν οι γονείς μας-μπορεί και να το πάθαινε και χωρίς αυτή την αφορμή-απλά πιθανολογώ γτ μέχρι και σήμερα στεναχωριέται πολύ γι'αυτό και δεν έχει αδικο.
Από την άλλη όμως όπως καταλαβαίνεις ένας άνθρωπος με τέτοια προβλήματα γίνεται δυσλειτουργικός τόσο για τον ίδιο όσο και για το στενό του οικογενειακό περιβάλλον.
Ο,τι άλλο θέλεις να με ρωτήσεις παρακαλώ.
Σου το έχει πει ο ίδιος ότι πάσχει από διπολική ή το έχεις καταλάβει από μόνη σου;
Αποψη μου-σήκω φύγε όσο ερωτευμένη και αν είσαι - αν και δεν είναι κομψό αυτό που λέω γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και εδώ μέσα που είναι διπολικοί και κατ'αυτό τον τρόπο τους βγάζουμε ανίκανους ή αρρωστους ή οτιδήποτε άλλο,ενώ όλοι είμαστε το ίδιο ίσοι απέναντι στην ζωή ότι πρόβλημα και αν έχουμε.
Θα πρέπει ομως να σου πω ότι προκειται για δύσκολες καταστάσεις(οπως καταλαβες και εσύ) που προφανώς χρειάζονται δια βίου προσπάθεια.
Αν είσαι διατεθειμμένη για κάτι τέτοιο συνέχισε τον αγώνα-δεν ξέρω που θα σε βγάλει-αλλά αφού τον αγαπας τόσο ...........
σε ποια κατηγορια ανηκεις δε μπορω να καταλαβω σε αυτη αυτουνου που εχει πολες πλευρες? η αυτουνου που μενει σταθερος σε ενα πραγμα? μηπως εισαι το πρωτο κ προσπαθεις να γινεις το δευτρο? καπιες φορες μου δινεις την εντυπωση οτι κατι πιανεις απο οσα λεω αλλα δε μπορω να εξηγισω πως το πετυχαινεις αυτο.
αν η αδερφη σου ειναι διπροσωπη ετσι θα παραμινει οτι κ αν γινει αυτοι οι ανθρωποι εχουν γεννηθει ετσι πολυ απλα
Νομίζω ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου ελίσσεται,ανάλογα με τις περιστάσεις...και ακριβώς τι εννοείς δεν καταλαβαίνω-αν δηλαδή εχω πολλές ή μία πλευρά.
Γενικά είμαι ψυχικά σταθερή απο κει και πέρα νομίζω ότι συμπεριφέρομαι ανάλογα με τις περιστάσεις.
Τουλάχιστον δεν ξεσπάω στους άλλους! Και αυτό το κάνω συνειδητά
Εσενα δεν μπορεί κάποιος να σε καταλάβει ευκολα,αλλά με λίγη προσπάθεια το καταφέρνει.
Οσο για την αδερφή μου,έχω προσπαθήσει αρκετά-τα πράγματα μέχρι εδω μπορούν να πάνε,δε νομίζω παρακάτω-αλλά γενικά νομίζω ειναι σε καλή κατάσταση τουλάχιστον όσον αφορά εμένα.
γιατι ψυχανεμιζόμουν............και έλεγα πώς θα ξεμπερδέψω....τελικά κατόπιν δικής μου μεγάλης προσπάθειας,τακτοποιη θηκαν κληρονομικά-έχω μια μικρη οικονομική βοηθεια από την μάνα μου για να μετακομίσω σε άλλο σπίτι-που το σκεφτόμουν και το οποίο θα κάνω εντός ολιγου καιρού και όπως καταλαβαίνεις οι κόποι μου απέφεραν καρπούς!
Μπορεί να ήταν επίπονο αλλά η ζωή έρχεται με οδηγίες αγγουριού-δηλαδή όπως και να 'χει θα το φας το αγγούρι σου και όσο πιο συνειδητά το φας τόσο λιγότερο θα πονέσεις(αν με εννοείς)
ναι αλλα.. δε ξερω αν πηγε το μυαλο σου ως τωρα τι μπορει να σε περιμενει οταν θα συναντησεις τον κυριο.. που πραγματικα σου μιαζει κ μη νομιζεις οτι θα καταφερεις να ζησεις ερημιτησα σε κανενα βουνο πολοι το πιστεψαν κανενας δε το καταφερε τελικα για παρα πολυ...Quote:
ειναι σε καλή κατάσταση τουλάχιστον όσον αφορά εμένα.
γιατι ψυχανεμιζόμουν............και έλεγα πώς θα ξεμπερδέψω....
εγω καπως ετσι την πατησα εφερα τον εαυτο μου στα συγκαλα του απο μονος μου κ καπια στιγμη ανακαλυψα οτι με περιμεναν στη γωνια ολες οι .................. της γης