οχι δεν μου φενοται περιεργο,και πως να το πω ευγενικα ρε παιδι μου??ΑΠΛΑ ΟΧΙ
Printable View
οχι απλα υπαρχει μια φαση που οι γυναικες θελουνε πολυ πηδημα και οι αντρες τους ή τις εχουν βαρεθει ή εχουν θεματα και δεν κανουν καλη δουλεια,και εκει σκανε οι τυχεροι πιτσιρικαδες και κανουν ανασταση...απλα ειναι τα πραγματα.η γυναικα αμα θελει σε ριχνει και κανει παιχνιδι, αμα εσενα σεν σου κανει κουκου χεστο δεν πας πουθενα...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΑ!!!
σιγα μην προσπαθω και να τους αλοιθωρισω, αλεξ :P
εγω φταιω που σε καθε θεμα (και επεισοδιο :P ) απαντας με το αν κατι σου θυμιζει κι αν στο χει κανει κι εσενα ο θειος σου?
εσυ τα λες!!!
ειμαι βεβαιη οτι σε αναζητουν κολασμενα :p :p :p
οταν εχεις πραγματικα ενδιαφερουν ολοι θα ασχολιθουν μαζι σου. :cool:
κ συ ακομα ασχολισαι μαζι μου ομως.:cool: να δω πιος θα μπορεσει να αντισταθει σε οτι λεω
Quote:
πολοι νομιζουν οτι οι αμφιφυλοφιλες ειναι γυναικες με τιποτα φουσκωμενα γυμνασμενα μπρατσα κουρεμα με τη ψιλη κ φωνη νταλικερη. εχουν αγρια μεσανυχτα καπιες ειναι πιο θυλικες κ απο τη πιο θυλικη γυναικα
http://www.newsbeast.gr/lifestyle/ar...so-megaloneis/
κατι λεγατε .............
ρε συ μαγκ...
αν ησουν ο κλαιβ, δεν θα συζητουσες τι γινεται με τις σχεσεις, θα εδιωχνες υποψηφιες :p ειπαμε, οτι καποιοι ανθρωποι εχουν μονιμως προσφορες, σε ολες τις ηλικιες.
αλλα περα απο αυτο, το θεμα δεν ειναι αν την βρισκει ο κλαιβ (μονο), το θεμα ειναι να μας πει ποσο καλα περναει η συντροφος του!!!!