ΕΛΑ ΕΛΑ...@@ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ!!! ααααααααααααα!!! ΟΕΟΟΟ!
Printable View
ΕΛΑ ΕΛΑ...@@ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ!!! ααααααααααααα!!! ΟΕΟΟΟ!
Δηλαδή ρε παιδιά κι άμα του απαγορεύσει να κάνει κάτι που θέλει να κάνει, δεν θα το κάνει? Ακόμα κι αν σταματήσει αυτός να το κάνει, με την απόσταση ανάμεσα, η Άννι θα νιώθει ήσυχη και θα εμπιστεύεται ότι ο άλλος το σταμάτησε?
Εγώ λέω να φέρεσαι σα να μην υποψιάζεσαι και να μην ζηλεύεις καθόλου, να χαλαρώσει και να σε εντάξει στο τι του λένε. Μπορεί να κάνουν ψιλοκουβέντα για άσχετα θέματα, σε πολυ κόσμο αρέσει να μιλάνε με αγνώστους για να περνάει η ώρα. Θα προτιμούσα ένα σκηνικό που ο δικός μου θα μου έλεγε "έλα ρε να δεις τι μου λέει αυτή εδώ" παρά που θα του απαγόρευα να τσατάρει κι αυτός δυσανασχετώντας θα το έκοβε.
Εκτός αν κάνουν σεξουαλικές συζητήσεις. Τότε πάει αλλού το πράγμα.
την ειχα παρει χαμπαρι εξαρχης οταν εγραφε σμσ μπροστα μου αλλα επιδη ειχα κ γω το ιδιο ελλατωμα το εκανα γαργαρα κ πολα αλλα...
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟ 1!! ΣΤΕΙΛΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!! δεν χρειαζεται να ειναι απαντηση σε καποιονν! ελαααα μπορεεειιις!
χααχαχαχαχ!
Αννυ μου, την περίπτωση να έχει και μια άλλη σχέση ανάμεσα στις 20 μέρες που βλεπόσαστε την έχεις σκεφτεί καθόλου;
Παράλληλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, ένας ερωτευμένος άντρας (ή γυναίκα), δεν έχει την ανάγκη για φλερτ με άλλους.
ααααληλουυυυηα αααααληλουυυηα!!ααααα
σου στελνω επιτελους αυτο το πμ.
εχε το νου σου στα πμ.
βρισκονται πανω πανω αριστερα στη λεξη "σημειωσεις"..
..ξερεις, η ευκολία με την οποία σου επιβάλλει να δέχεσαι κάτι τέτοιο και μάλιστα κατάμουτρα πρέπει να σε πονηρευει για το τι γινεται όταν δεν είσαι μπροστα.
Τωρα, τα επιβεβαίωσης και κοινωνικότητας είναι δικαιολογίες που φαντάζομαι ότι δεν σε πείθουν.
Οι σχέσεις από απόσταση μπορούν να γίνουν βιώσιμες μόνο όταν λήξει η απόσταση. Για όσο διαρκεί όμως αυτό, πρέπει ο άλλος να καταβάλει πολύ περισσότερη προσπάθεια ώστε να σε διαβεβαιώνει πως υπάρχει σχέση, (το ίδιο και συ από την πλευρά σου φυσικά).
Σε αυτή την περιπτωση ο τύπος δεν νοιάζεται καν να σε απαλλάξει από τις όποιες αμφιβολίες ή ανασφάλειες σου.
Εσύ νιώθεις ερωτευμένη? Αξίζει τον κόπο να ανέχεσαι αυτή την κατάσταση?
ρε συ γιατι δε μπορω να σου στειλω ακομα?μαλλον εχει φαει κολλημα.θα ξαναπροσπαθησω.
επιπλεον η θεοφανια τα λεει πολυ καλα.ακουσε την.
εμενα μου την εσπασε που ο τυπος δεν προσπαθησε να σε πεισει με καποιον τροπο.κανονικα στα ποδια σου επρεπε να πεσει!
παρα το θεωρει κιολας φυσικο να το κανει..μμ...κατι δεν μου αρεσει.
δε μπορεις να στειλεις??????????? πουσου διαολε ξαναπροσπαθησε!
μμ..δεν ξερω γιατι..μαλλον επειδη δεν θελω να διαβασουν καποιοι το μνμ μου κ καταλαβουν ποια ειμαι.δεν εχει να κανει με εσας παιδια.
αλλα επειδη καποιοι απο το περιβαλλον μου ξερουν οτι μπαινω στο τσατ.
γι αυτο..μη με παρεξηγειτε...
Αννα πρεπει να σου βγαζει την επιλογη send private message κανονικα, στα 50 γινεται αυτο.
Μην προτρεχεις παντως οπως σου λεει η θεοδοσια, δωσε λιγο χρονο να δεις πως θα παν τα πραγματα. Δεν μπορει να ειναι η καθε σχεση οπως ειναι την πρωτη βδομαδα, συνεχεια να πετας στα συννεφα. Του ειπες τι σ ενοχλει, ασε να δουμε.
Αννυ προσοχη σε αυτους που θελουν με το ζορι να στειλουν π.μ για να σε βοηθησουν. Δες αυτο το θεμα για μπεις στο κλιμα πριν αρχισεις τα π.μ http://www.e-psychology.gr/forum/sho...95%CE%99%CE%91 .
Δεν χρειαζεται να το διαβασεις ολο , δες μεχρι την απαντηση του administrator.
Μποομ δεν μιλαω για σενα εδω περα.
Δες αν θες και εσυ το λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα ( το επεξεργαστηκα ) και θα καταλαβεις τι εννοω.
Η μανια που εχουν μερικοι και πιεζουν μελη να φτασουν τα 50 μηνυματα δεν μου αρεσει καθολου.
Εχει δικιο η μπετελ, κακως υπαρχει το οριο αυτο. Επρεπε να ταν οπως παλια, να στελνεις κατευθειαν.
ολα οκ..παιδια οκ..εστειλα στην κοπελα.τα καταφερα..ευχομαι πραγματικα να την βοηθησω με αυτο που της εστειλα.σορυ που δεν το μοιραζομαι, αλλα πραγματικα φιλοι μου ξερουν οτι μπαινω εδω και δεν θελω να εκτιθεμαι σε καποια προσωπικα ζητηματα.
μπορει να τα διαβασουν..
..παιδιά, από τίποτα δεν προφυλάσσει.
Αυτός που θέλει να στείλει πμ θα περιμένει μια χαρά να φτάσει ο άλλος τα 50.
Το θέμα είναι ότι διασκορπίζονται δεκάδες άσχετα ποστ που ανεβάζουν τον όγκο του φόρουμ και γίνεται ακόμη πιο κουραστικό να ανοίγεις τόσες σελίδες.
ακριβως ετσι μαριον
μονο οι ιδιοι δεν καταλαβαινουν οτι τους εχουν παρει χαμπαρι ολοι..
"εγω γελω με δωδεκα και δεκατρεις με μενα"....
ξεχωριζουν ανετα απο το οτι οποιο μα οποιο θηλυκο (φαινομενικα) μελος και να μπει, τρεχουν παντα οι ιδιοι και οι ιδιοι, να σπαμαρουν για να ανεβουν τα ποστ και να αγχωνονται μην χασουν την πελατισα..
τουλαχιστον με τα 50 μντ δειχνουν ποιοι ειναι...
τα 50 ειναι και λιγα!!! καλυτερα θα ηταν να ειναι 100.
και βεβαιως εχουν νοημα, γιατι αφενος οι πεφτουλες εχουν φανει κι εχει μια ιδια το μελος, αφετερου εχουν εξολοθρευτει τα τελειως μουγγα μελη, που αν καιμελη πολλων χρονων δεν εχουν ουτε ενα μνμ , που την επεφταν αποκλειστικα μεσω πμ χωρις να ακουσουμε την (τσιριχτη και ντεκαβλε) φωνουλα τους ;)
τιποτα πιο ακυρο απο αυτο δε θα μπορουσα να διαβασω απο μουγκα μελη θα προβιβαστικαν σε σπαμ μελη που ανεβαζουν θεματα μεχρι να συμπληρωσουν τα 50μυν. εξυπναδες εξυπναδες εξυπναδες διχως ελεος διαγωνισμος για το πιος θα κανει το πιο εξυπνο το καναμεQuote:
αφετερου εχουν εξολοθρευτει τα τελειως μουγγα μελη,
εμ αυτο χρειαζετε iq για να το καταλαβει κανεις δεν ειναι κ τοσο απλο...Quote:
..παιδιά, από τίποτα δεν προφυλάσσει.
Αυτός που θέλει να στείλει πμ θα περιμένει μια χαρά να φτάσει ο άλλος τα 50.
Το θέμα είναι ότι διασκορπίζονται δεκάδες άσχετα ποστ που ανεβάζουν τον όγκο του φόρουμ και γίνεται ακόμη πιο κουραστικό να ανοίγεις τόσες σελίδες.
χωρις να αναφερουμε το πανικο που επικρατει στο φορουμ απο τα οτι να ναι θεματα ενω βγηκαν ολοι απο τη μουγκα τι φαινη ιδεα κ αυτη...