Προσωπικα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ειλικρινης μπορω με βαση τις εμπειριες μου.Quote:
μιλάω για την ειλικρινή προσέγγιση του πράγματος.
Προσωπικα προσπαθω να ειμαι οσο πιο ειλικρινης μπορω με βαση τις εμπειριες μου.Quote:
μιλάω για την ειλικρινή προσέγγιση του πράγματος.
δεν είπα οτι λες ψέμματα keep μου, απλά το \'κατά το δοκούν\' καμμιά φορά χρωματίζεται για χάρη της συζήτησης..
Μιλάω με βάση το βίωμα μου.
Εσυ καταθέτεις το δικό σου.
Ο keep το δικό του.
Και η moon διαλέγει πιο της ταιριάζει.
Με απόλυτη ειλικρίνεια λειτουργεί καθένας απο εμάς και καλή διάθεση .
Τι της ταιριάζει της moon .......... κανείς δεν ξέρει ................. ίσως ούτε η ίδια !
εγώ δεν καταθέτω βίωμα, παραθέτω την θεωρία μιας πράξης που προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή.
Έχω βέβαια την εμπειρία της ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου, ομάδες, ψυχοδράματα κλπ.
Άρα ότι λέω, είναι ένα επιχείρημα. Θα ήθελα να μου το καταρρίπτεις αν μπορείς, ούτως ώστε να μπορέσουμε όλοι να βοηθηθούμε πρακτικά.
α)Μου εχει τυχει να πληγωθω απο απορριψη πολυ βαρια.
β)Μου εχει τυχει επισης αρκετες φορες να μου την \"πεφτει\" κατα καποιο τροπο κοπελλα και να κανω τον χαζο.
γ)Χαιρομαι που η πρωτη μου κοπελια ειχε το θαρρος να παρει την πρωτοβουλια.
Οχι δεν θεωρω τον εαυτο μου \"εμπειρο\" και ειδικα σε θεματα σχεσεων των δυο φυλων.
Ποια περιπτωση ταιριαζει στην Moonchild Who knows?
Εγω ως αισιοδοξο ατομο και με βαση το θετικο του αποτελεσματος ψηφιζω το γ.
Quote:
Originally posted by Reina
Quote:
Originally posted by Kleiw
Η υπερπροστασία του εαυτού μας είναι κακό πράγμα .
Ας αντιμετωπίζουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα , αν βέβαια είμαστε έτοιμοι και μπορούμε .
Δεν θα αρέσουμε σε όλους όσους μας αρέσουν και δεν είναι ΚΑΚΟ ! Φυσικό είναι !
1. Το να φτάσεις να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να προβάλλεις αιτήματα είναι το δυσκολότερο όλων.
2. Γνωρίζουμε γιατί αρέσουμε σε άλλους και σε άλλους όχι?
Και μη μου πεις έτσι, δεν είναι απάντηση.
Σήμερα μιλάτε κάπως γενικοαερολογικά παιδιά..
1. Δεν είπα οτι είναι ευκολο. Είναι όμως ο στόχος και πρέπει να αναφερθεί και αυτός . Ο καθένας μας ας πλησιάσει όσο μπορεί περισσότερο τον στόχο . Ας σπρώξουμε και όσους περισσότερους μπορούμε προς τον στόχο ...... Κάποιοι ίσως έχουν την ικανότητα να πλησιάσουν ή έστω να τον δούν απο μακριά .
2. Δεν θα πω έτσι . Είναι δύσκολη η απάντηση πάντως . Ανοιξε θέμα να το συζητήσουμε .
Νομίζω οτι σου είπα την σκέψη μου, που πηγάζει απο το βίωμα μου.Quote:
Originally posted by Reina
εγώ δεν καταθέτω βίωμα, παραθέτω την θεωρία μιας πράξης που προσπαθώ να βάλω σε εφαρμογή.
Έχω βέβαια την εμπειρία της ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου, ομάδες, ψυχοδράματα κλπ.
Άρα ότι λέω, είναι ένα επιχείρημα. Θα ήθελα να μου το καταρρίπτεις αν μπορείς, ούτως ώστε να μπορέσουμε όλοι να βοηθηθούμε πρακτικά.
Τι ακριβώς θέλεις να συζητήσουμε ? Για ποιο επιχείρημα μιλάς ?
άνοιξε κλειώ βαριέμαι..:D
αλλιώς άστο για όταν δεν θα.
φεύγω, θα σας δω next time..
Υ.Γ.1. στόχος, στόχος, στόχος. Δικαιολογεί την κίνηση.
Υ.Γ.2 γιατί κλειώ έβαλες αριθμούς στα λεγόμενά μου?:P
κακό, παρεμβατικό κορίτσι..:D
αναρωτιέμαι Reina αν εχεις την απαντηση σε καθε γιατι, πώς θα σε ωφελήσει....
Μπερδεύτηκα παιδιά! Πάντως για τέτοιου είδους προσεγγίσεις που λέτε, δεν μου έχει αφήσει περιθώριο. Εδώ να τον ακουμπήσω λίγο με το χέρι μου και τραβιέται. Οπότε και γώ δεν το προχωράω σε αγγίγματα και τέτοια. Περιμένω απο αυτόν την πρώτη κίνηση. Θα μου πεις, αφού δεν σου δίνει αέρα να τον ακουμπήσεις, πως ξέρεις ότι το θέλει; Το λέει με τα μάτια του, με τον τρόπο που με κοιτάει. Με το χαμόγελό του. Κι όλα αυτά δε μου θυμίζουν κάτι τόσο φιλικό.
ξερεις, μπορει οντως να συμβαινει αυτο που λες, μπορει ομως κ οχι...αν νομίζεις οτι μπορεις να αντεχεις να περιμενεις πότε - και αν - θα κανει κίνηση, τότε περιμενε....
Μπορεί και να μην είναι ερωτευμένος? Αυτό εννοείς? Ναι, παίζει κι αυτό. Μπορεί απλά να με συμπαθεί. Τι να πω? Το θέμα είναι ότι εγώ κλείνομαι στο καβούκι μου και αισθάνομαι σαν να έχουμε σχέση. Δεν μπορώ να συνεχίσω και τη ζωή μου όμως. Μόλις σήμερα ήταν να βγώ για μια γνωριμία, το σκέφτηκα όλη μέρα, και δεν μου πάει η καρδιά να το κάνω. Το θεωρώ ανούσιο και ανώφελο. Η ζωή μου γυρίζει γύρω απ\'αυτόν. Ίσως αν έρθει και μου πει στα ίσα ότι έχει άλλη σχέση να ξενερώσω και να ξεκολήσω .....κάποτε.
Φυσικα κ μπορει να μην ειναι ερωτευμενος.δλδ προτιμας να ζεις μια κατάσταση εξαιρετικά ρευστή κ που στην ουσια δεν αφήνεις τα πραγματα να ξεκαθαριστουν? δεν θες να ξέρεις τί σκέφτεται ή αν υπάρχει αλλη στη ζωή του?Αν δεν ερθει απο μονος του να σου πει οτι υπάρχει άλλη εισαι ετοιμη να περιμενεις έτσι?
Εννοείς να τον ρωτήσω?
εννοω ή να τον ρωτήσεις ή να του εκφράσεις τα συναισθηματα σου....
Μία φορά μόνο τον άγγιξες ?Quote:
Originally posted by moonchild
Μπερδεύτηκα παιδιά! Πάντως για τέτοιου είδους προσεγγίσεις που λέτε, δεν μου έχει αφήσει περιθώριο. Εδώ να τον ακουμπήσω λίγο με το χέρι μου και τραβιέται. Οπότε και γώ δεν το προχωράω σε αγγίγματα και τέτοια. Περιμένω απο αυτόν την πρώτη κίνηση. Θα μου πεις, αφού δεν σου δίνει αέρα να τον ακουμπήσεις, πως ξέρεις ότι το θέλει; Το λέει με τα μάτια του, με τον τρόπο που με κοιτάει. Με το χαμόγελό του. Κι όλα αυτά δε μου θυμίζουν κάτι τόσο φιλικό.
Ξαναδοκίμασε ..........
ή εχει άμυνες (το πιθανότερο ντροπαλός και χωρίς πείρα) ή πραγματικά σε βλέπει σαν φίλη .
Θα ήταν καλό να μάθαινες τις εμπειρίες του, αλλα αν δεν εχει , θα δυσκολευεται να σου πει .
Παντως βρε παιδί μου , άντρες σου λένε μετα ............
Και δεν είναι και μικρός !
Αν το αγγίξω περισσότερο μπορεί να με περάσει για......κατάλαβες. Μπροστά μου τον αγκάλιασε κάποτε μια γυναίκα, και δεν το είδα σαν καλή κίνηση. Δεν ξέρω αν θα ήθελε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Όσο για την ηλικία, δεν το θεωρώ παράξενο. Κι εγώ δεν είμαι μικρή, αλλά μαζί του νομίζω ότι ζω εφηβικό έρωτα. Λες και οι εμπειρίες δεν μου δίδαξαν τίποτε. Νιώθω σαν μικρό κοριτσάκι, που ντρέπεται μην ανακαλύψουν ότι είναι ερωτευμένο.
Εχει εμπειρίες αυτος ?
Σχέσεις είχε. Αλλά κατά πόσο είχει ερωτικές εμπειρίες δεν ξέρω. Μπορεί κάποιος να έχει κανα δυο σχέσεις, αλλά από κει και πέρα, να δυσκολεύεται να κάνει νέο ξεκίνημα. Είναι πολύ λεπτά ζητήματα αυτά για να τα ρωτήσεις. Οπότε, μένω με τις απορίες μου.
Λοιπον κοίτα,
η δική μου εμπειρία μου λέει οτι το να τραβήχτηκε μια φορά, δεν σημαίνει οτι θα τραβηχτεί και την δευτερη . Η πρώτη είναι η αντανακλαστική που προέκυψε μετά απο χρόνια συνήθειας . Αν τον θες,
1. φτιαξε ζεστο κλιμα, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μιλώντας , χαμογελώντας , με ματιές κ.α.
2. γίνε πιο ερωτική και μην φοβάσαι οτι θα σε περάσει για ......... . Για παράδειγμα εκει που μιλάτε και φαίνεται να επικοινωνείτε, αγγιξέ τον αυθόρμητα και ας τραβηχτεί .
3. να τον κοιτάς στα μάτια , και να βγάζεις θετικό κλίμα .
4. και το καλύτερο σκηνικό για ολα τα παραπάνω , είναι να τον καλέσεις βράδυ σπίτι για φαγητό............. αφήνεις ένα υπονοούμενο .
Μην τα φοβάσαι αυτά . Μια φορά χρειάστηκε να τα κάνω, πετύχανε , και δεν με περασε για ......... , οπως φοβάσαι .Ισα - ίσα !
Αν μετα απο όλα αυτα δεν ανταποκριθεί ,
ή του το λές στα ίσα ή αλλάζεις πλευση και ψάχνεις άλλον πρίγκιπα .........
Αυτή είναι η γνώμη μου .
Α ! Και ξέρεις ποιος πιθανός είναι ο λόγος που δεν με πέρασε για ...................
Διαφέρει να τα κάνεις όλα τα παραπάνω στον καθένα και να τα κάνεις σε αυτόν που έχεις επιλέξει και θέλεις .
Γνωριστήκαμε σε παρέα και έβλεπε την στάση μου γενικά . Πάντα είχε την εντύπωση οτι ξέρω να φέρομαι κατάλληλα . Μέσα στην παρέα , υπήρχε κοπέλα που του την έπεφτε μπροστά σε όλους μας και γενικά φερόταν επιπόλαια . Δεν έγινε όμως κάτι μαζί της . Και αυτός είχε επιλέξει , παρόλου που κόλλαγε να κάνει το πρώτο βήμα .
Βέβαια η κάθε εμπειρία είναι διαφορετική.
Εγώ αυτή εχω να προσφέρω ........
:)
Καλη τύχη !
Τον θέλω και τον παραθέλω, αλλά το βρήσκω πολύ τραβηγμένο να τον καλέσω σπίτι για φαγητό. Θα δω πως θα μου βγει. Εσύ είχες μια τέτοια θετική εμπειρία. Εγώ δεν ξέρω καν αν δεχτεί. Και μετά, θα στεναχωρεθώ πολύ αν μου πει δεν έρχομαι. Τελικά, δεν κάνω ίσως την κίνηση για να μπορώ να ελπίζω. Μπορεί να είναι και μια άμυνα, για να μην απογοητευτώ και δω την αλήθεια κατάματα.
Ο καθένας μας είναι διαφορετικός .
Εγω θέλω πάντα να βλέπω την αλήθεια κατάματα . Σε όλη μου τη ζωή έτσι πορευομαι . Οσο μπορώ .
Δυο φορές έχω κάνει κίνηση στη ζωή μου με άντρα .
Η μία η παραπάνω που περιέγραψα και στόχος ήταν να προκύψει σχέση και άλλη μια πιο μικρή που στόχο είχε να ξεκολήσω .
Μιας και τα λέω όλα , παραθέτω και αυτήν :
Δεν είχα κάνει σχέση ακόμα (21 ετών, μεγάλη ,έ?) και φίλος καλός που περνούσαμε χρόνο μαζί, αλλα δεσμευμένος, είχε περίεργη στάση . Με την συμπεριφορά του άφηνε ερωτικά μηνύματα και με μπέρδευε . Μου άρεσε και άρχισα να σκέφτομαι διάφορα, αλλα καταλάβαινα οτι δεν θα γίνει κάτι, γιατί είχει κοπέλα . Οπότε για να ξεκολλήσω και να πάψει να παίζει μαζί μου, του το είπα! Απομακρυνθήκαμε ενα διάστημα, με δική μου πρωτοβουλία μετά απο την εξομολόγηση, μέχρι να ξεπεράσω αυτό που ένιωθα και τώρα είμαστε και πάλι φίλοι (χωρίς να βρισκόμαστε συχνά)
Καλό μου έκανε που το είπα !
Πόνεσα και προχώρησα !
Αλλα εγω είμαι εγώ !
Μπράβο σου, πολύ καλά κάνεις. Κι εγώ τέτοιο άτομο είμουνα μέχρι τώρα. Ήθελα να γνωρίζω την αλήθεια, όσο πικρή κι αν ήταν αυτή και προσπαθούσα να την αποκαλύψω. Αυτή τη φορά πως την πάτησα έτσι δεν ξέρω. Μου ξεγλυστράει περίτεχνα. Έρχεται και φεύγει όποτε θέλει και αφήνει να αποκαλυφθούν μόνο οσα θέλει αυτός. Δεν μπορώ να πω ότι μου δίνει ελπίδες και να τον κατηγορήσω ότι με κοροιδεύει. Δείχνει όμως με τη στάση του ότι δε θέλει να είμαι με άλλον σύντροφο. Μπορεί να μην προχωράει η κατάσταση, πάντως φαίνεται πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να κλείσουμε αυτό που νιώθουμε. Για κάποιο λόγο υπάρχει ακόμη αυτή η ρευστή κατάσταση. Το σίγουρο είναι πως αμφότεροι ζηλεύουμε και το δείχνουμε.
Αν αντέχεις .............
καλό το ερώτημα που έβαλες! να δούμε ο αντρικός πληθυσμός πως τη βλέπει τη γυναικεία πρωτοβουλία;
Ναι , όλοι θα μάθουμε !
Πάντως το άτομο που έχεις απέναντι σου κάθε φορά είναι πιο σημαντικό να ψυχολογήσεις ............
Προσωπικά μου αρέσουν οι ανοιχτόμυαλοι άντρες . Αν δεν είναι ανοιχτόμυαλος , θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ..........
Ζήλειες, παράλογες απαιτήσεις κ.α.
Ποσο χρονών είναι ο λεγάμενος ?
Δεν θέλω να πω ακριβώς ηλικία. Πάντως, είναι πάνω από 35.
οκ
φαινεται για συνεσταλμένος γενικά ?
Ναι έτσι φαίνεται, στον ερωτικό τομέα τουλάχιστον. Στις κοινωνικές σχέσεις, στις γνωρίμίες κ.λ.π. μια χαρά τα πάει. Στα ερωτικά νομίζω είναι συνεσταλμένος.
Μήπως έχει άλλη σχέση και σκέφτεται ακόμη ποια να διαλέξει , αναρρωτιέμαι ...........
Πολύ πιθανό........
Quote:
Originally posted by moonchild
Πολύ πιθανό........
οκ, αυτό λέω τόσες μέρες, μάθε...