ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙς με τον γιατρο σου γιατι πολλες φορες τα ψυχολογικα μας οφειλονται σε οργανικα αιτια..
Printable View
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙς με τον γιατρο σου γιατι πολλες φορες τα ψυχολογικα μας οφειλονται σε οργανικα αιτια..
ειναι γ@μημενο αγχος!!! δεν ειναι ψυχωση...
Ξεκολλα το μυαλο σου!!!
πανε σε καποιον ειδικο ισως και καποιο αγχολυτικο θα βοηθουσες (μην παιρνεις μονη σου ζαναξ, αλλα παρε γνωμη ειδικου) μιλα στον συντροφο σου, δοκιμασε τεχνικες αναπνοης και γενικως μην το σκεφτεσαι!!!
πολυ υπουλο πραγμα!! το ειχα και γω.. φοβος οτι τρελενεσαι.. αφορητο συναισθημα το ξερω.. η μονη λυση ειναι να μην το σκεφτεσαι..
θα μου πεις πώς να μην το σκεφτομαι?
εε σε αυτο θα σε βοηθησει ο ειδικος και το να γεμισεις πραγματα την ζωη σου.. χομπι ενδιαφεροντα...
εκμεταλλευσου τις χαρες της ζωης και ξεχνα τις ηλιθιες αυτες σκεψεις!!!
πως ρε psy?ειναι τοσο ευκοκο να το κανουμε και δεν το βλεπουμε;
Δεν μπορω να μιλήσω στο συντροφο μου......φοβαμαι την αντιδραση του.....έχω τοσες σκεψεις...οταν κανω κατι ειμαι μια χαρα..οταν μεινω μονη και σκεφτω λίγο παλι τα ιδια...να καταλαβεις διαβασα εδω στο φορουμ προχθες οτι οι ψυχωτικοι δεν νομιζουν οτι τους παρακολουθει κάποιος αλλα το νιωθουν....ε τωρα νομιζω οτι το νιώθω...και εγω άλλα γίνετε αυτο΄...να εχω και να νιωθω φοβο για αυτο που νιώθω και καταλαβαίνω οτι ειναι παραλογο και δεν ισχυει....ρε παιδιααα λετε να τρελαθω χωρις να το καταλαβωωωωω?ΑΝ πάρω χάπια ανχολυτικα για παραδειγμα σε ποσο καιρο θα περασουν τα συμπτωματσ
εκανα κρισαρα πανικου πρωι πρωι...πηρα τον ενδοκρινολογο κ μου ειπε οτι ειναι απο αυτο, επειδη ξερυθμιστηκε ο θυρεοειδησς μου..μετα χαζεμα...σκατα...
θα περασει ολο αυτο?
νιωθω τοση ταραχη..γαμω τον κωλοθυρεοειδη μου μεσα!!
πηρα το χαπι της καρδιας κ ηρεμησε η καρδια..μου δωσε κ αλλο ενα χαπι που ηρεμει τον υπερδραστηριο θυρεοειδη..
εχω τρομερο αγχος, ταραχη, φοβο τρελλας κ ολο το μειγμα..κ το χειροτερο ειναι η αφηρημαδα κ το χαζεμα.
ελεος πια!! λετε να τρελλαθω απο τον θυρεοειδη? κ μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται εμετος.
Ηρεμησε ΒΟΟΜ, σε καταλαβαινω οτι περνας δυσκολα αλλα εφοσον ρυθμιζεται θα δεις οτι σε λιγο καιρο θα επανελθεις!ολοι φοβομαστε οτι θα τρελαθουμε αλλα δε προκειται να συμβει αυτο!βρισκεσαι σε πανικο γι αυτο νιωθεις ετσι!
ναι οντως ειμαι σε πανικο...ασε..πολυ δυσκολα..κ εδω στο γραφειο μου ρχεται να ουρλιαξω..
Κανε ενα κουραγιο,αλλα αν δε μπορεις στη δουλεια καντην,παντως θα ηρεμησεις μολις ρυθμισεις κ τον θυροειδη σου
ξερω κ γω ..σκεφτομαι οτι τοσο αποδιοργανωση απο τον θυρεοειδη κ μονο?πηρα κ τον ψυχιατρο τηλ κ μου λεει.."γι αυτο εισαι ετσι χαλια...απο τον θυρεοειδη..δεν εχουμε καμια δουλεια μαζι τωρα..τωρα μιλας με τον ενδοκρινολογο σου".
πηρα τον ενδοκρινολογο κλαιγοντας σε κριση πανικου φοβου κλπ..κ του λεω "ειναι δυνατον να παθαινω ολο αυτο απο τον θυρεοειδη?" κ μου λεει ¨ναι..σιγουρα..φερνει τρομερη αναστατωση"..
τι να πω ρε παιδια..εγω καθομαι εδω κ δουλευω κ δεν σταματω να σκεφτομαι..απο την μια ανακουφιστηκα που ειναι απο τον θυρεοειδη..απο την αλλη ομως με φοβιζει κ αυτο..
τι να πω..θα δειξει σε λιγο καιρο..
ΒΟΟΜ οταν λες σκεφτεσαι τι ακριβως σκεφτεσαι;
καλα τωρα ελεγα απο μεσα μου "θα τρελλαθεις..δεν θα τα καταφερεις.." κ νομιζα οτι ακουω φωνη..αλλα ηταν σκεψη..ο.τι να ναι...!
ευχομαι να μην ηταν φωνη..γιατι δεν ακουσα κατι..απλα σκεφτηκα αυτο..πωπω..για γελια ειμαι!!!
σεκφτομαι οτι θα τρελλαθω συνεχεια..κ οτι δεν θα τα καταφερω κ θα καταληξω στο ψυχιατρειο..αυτο σκεφτομαι..
παρακολουθω αν κανω κουλα πραγματα, αν κουω φωνες κλπ..τετοιες διαφορες βλακειες.
μετα χανω την ψυχραιμια μου κ ειμια για ηρεμιστικο.ακριβως οπως νιωθει κ η apofsismeni.
βοομ εχει διαφορα η φωνη απο μια Σκεψη την οποια νομιζεις οτι ακους!! και αυτο το δημιουργεις μονη σου στον εαυτο σου..γτ απλα φοβασαι την "τρελα"!
τι εννοεις σου ειπε οτι δεν εχεις τιποτα?για να πας σε ψυχιατρο απο κατι πασχεις!
BOOM δεν μπορείς να φανταστεισ ποσοοοοο πολυ σε καταλαβαινω....το εχω περασει και αυτο ακριβως που λες....τωρα μου κολλησε αλλο ειδος ....οτι φοβαμαι οτι θα νομιζω οτι καποιος μακολουθει....οτι ακροβως εχω διαβασει για την σχιζοφρενεια...τα παθαινω....ενα ενα...συμπτωμα....μου περναει το .ενα.....ερχεται το αλλο.....
Παιδια την αγωγη με τα χαπια ποσο καιρο πρεπει να την κανεις ξερετε?
κοριτσια χαλαρωστε!ακουστε και βαλτε το καλα στο μυαλο σας!αν ακουγατε φωνες δεν θα εισασταν τωρα εδω μεσα να μιλατε και να ανησυχειτε αν ειστε καλα!δεν συμφωνειτε;δειτε το λιγο λογικa!
Οτι και καλα δεν εχω τπτ το μονο που εχω ειναι αγχος....και μια ελαχιστη θλιψη...ενω του ειχα πει τα οσα σκεφτομαι....και με το ζορυ μου εδω zanax και εναα ντικαταθλιπτικο που μου ειπε οτι δεν το χρειαζομαι κ ιδιαιτερα αλλα αν θελω νατ ο παρω....εδω που ειμαι δεν ξερω και ποιοι ειναι καλοι και που θα βρω καποιον καλο?
apofasismeni νιωθεις τσιτα κ αναστατωση?κ φοβο?κ οτι τα χανεις?
κοριτσι μου ακου! δεν εισαι τρελη κ οσο κ να το προσπαθεις δεν θα γινεις! το μονο που καταφερνουμε ολοι μας ειναι να χαλαμε τη ζωη μας!! ακριβως τα ιδια που λες αισθανομαι κ γω οταν εχω την εμμονη για το εγω! ξερω οτι ειναι παραλογη φουλ αλλα το μυαλο κατακλυζεται απο τετοιες σκεψεις κ νομιζεις οτι τις πιστευεις!καταλαβες;
ωραια..οκ...θα με πεισεις..καλα τα πας..λιγο ακομα κ θα γινει..
εν τω μεταξυ οταν μπαινω να δω αν απαντησατε, αν υπαρχει κατι νεοτερο, βλεπω απο κατω το θεμα που λεει "δειθνεις συνωμοσια" κ φρικαρω καθε φορα που το βλεπω..α παπα!
κεω στ γιατρο εχω ψυχωση κ ξες τι μου λεει;ψυχωση ειναι να νομιζεις οτι σε παρακολουθουν να σαι καχυποπτος κ τετοια! αρα δεν εχεις ετσι μου λεει! αρα; γιατι δεν το σκεφτεσαι ετσι;
οχι ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ! οχι...εγω εκανα το λαθος....αλλα για λιγο, φευγαλεα..δεν αντεξα παραπανω.
Πηρα την αποφαση να παρω τηλ εναν ψυχιατρο σημερα και να παω........τι λέτε?και αν μου πει οτι έχω ψυχωση?φοβαμαι πολυυυυ
ναι να σαι σιγουρη οτι θα σου πει οτι εχεις ψυχωση....σιγουρα! χααχαχ!
θα σου πει αυτο που λεμε εδω κ αυτο που μου λενε εμενα...οτι εχεις τρομερο αγχος..
θα σου δωσει αντικαταθλιπτικο κ αγχολυτικο..κ σε λιγο καιρο θα περασει..
αλλα πρεπει να κανεις κ ψυχπθεραπεια μαζι.
παρτον τηλ .μην αφηνεις το εαυτο σου να υποφερει..
υ.γ. ειδα μια μυγα να πεταει κ την κοιταζα επιμονα να δω αν ειναι φανταστικη μυγα ή οχι.....απαππαπαπα! χαλι μιλαμε..
χαχαχαχαχαχαχ BOOM πιαστην και σκοτωστην για να εισαι σιγουρη.........και αντικαταθλιπτικο και ανχλυτικο ενα παο τα δυο δεν γίνεται?να ρωτησω κατι για την ομοιοπαθητικη τι εχετε να πειτε αντι για χημικα χαπια ...να παροω φυσικα
ΚΟΙΤΑ..οταν ξεκιναμε αντικαταθλιπτικο πρεπει οπωσδηποτε στην αρχη να παρεις αγχολυτικο μαζι..για 20 μερες περιπου..μεχρι να συνηθησει ο οργανισμος το αντικαταθλιπτικο διοτι φερνει μια τσιτα παραπανω για τον πρωτο μηνα.μετα τον μηνα ηρεμεις κ πετας τα αγχολυτικα κ μενεις μονο με το αντικταθλιπτικο.
βοηθει πολυ..μη το φοβασαι το φαρμακο αυτο. δεν κανει εξαρτηση κ γενικα ειναι νεας γενιας..
απο κει κ περα..η ομοιοπαθητικη..βοηθαει απλα αργει..εγω προσωπικα δεν ειχα καλη εμπειρια περσι.
εκανα ομοιοπαθητικη για ημικρανιες κ στρες κ μου βγαλει τα ψυχολογικα μου επι 300!! με αποτελεσμα να φτασω πιο γρηγορα στον ψυχιατρο..
αν ρωτησεις καποιον αλλον μπορει να σου πει το αντιθετο..εγω προσωπικα δεν ειχα καλη εμπειρια..ή επεσα σε κομπογιαννιτη.
Και κάτι ακόμα μήπως σε πάχυνε το αντικαταθληπτικο?Τι εννοείς τσίτες παραπάνω και γιατι αντικαταθλιπτικά δεν νιώθω οτι έχω κατάθλιψη....
το αντικαταθλιπτικο δεν με παχυνε..καθολου..ισα ισα..ηρθα σε ισορροπια.
το αντικαταθλιπτικο μετα απο 1 μηνα χρησης κατευναζει το στρες.δεν τον δινουν μονο στην καταθλιψη..
μην σε φοβιζει καθολου..πολλοι ανθρωποι παιρνουν διοτι εχουν κρισεις πανικου κλπ.
επισης εγω επειδη εχω υπερθυρεοειδισμο ειμαι πολυ αδυνατη..τρωω τρωω κ μια ζωη τα ιδια κιλα!αλλα γενικα τα αντιξαταθλιπτικα δεν παχαινουν..η μασα παχαινει..αυτο να το θυμασαι.
Τυχερήηηη......και γω αδύνατη είμαι αλλα πρίν απο χρόνια που είχα παρει λογο καταθλιψης οπως σας εγραψα....ειχα παχύνει πολυ.....Να ρωτήσω κάτι ακόμα συγνώμη αλλα επειδή δεν γνωρίζω όταν ξεκηνίσω να τα πέρνω θα νιώθω κάπως περίεργα?και εσεις που πέρνετε γιατί δεν σας έχει περάσει?
εγω παιδι μου μια χαρα ημουν με το αντικαταθλιπτικο μου...κ εγινα ετσι παλι επειδη εκανα υποτροπη του θυρεοειδη..αν ο θυρεοειδης κανει υποτροπη δεν κανουν κατι τα αντικαταθλιπτικα..
μην επηρρεαζεσαι..
μολις ρυθμισω θυρεοειδη μου τοτε θα με ξαναπιασουν τα αντικαταθλιπτικα.
στην αρχη νιωθεις μια τσιτα παραπανω..ενα στρες παραπανω..ειναι η περιοδος προσαρμογης..κ μετα σιγα σιγα γινεσαι αστερι..επανερχεσαι στα κανονικα σου.
θα σου εξηγησει κ ο γιατρος..
υ.γ. εχεις προσωπικο μνμ..χεχε
Τι εννοεις προσωπικό \μνμ δεν τα ξέρω αυτα......ιχιχιχι......δλδ θα χειροτερέψω για λίγο και μετά θα ηρεμίσω?Να ρωτήσω και κάτι ακόμα πρέπει να τα περνω μια ζωή αυτα?μολις τα σταματαω θα έχω τα ίδια?Και εγκυος πως θα μείνω αν πέρνω τετοια πράγματαααα?