ναι το ξέρω τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ... Μπα για παράλληλες σχεσεις μια ζωή δεν έιμαι εγώ. Δεν μου αρέσει. Θα πάρω αποφάσεις σύντομα
Printable View
ναι το ξέρω τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ... Μπα για παράλληλες σχεσεις μια ζωή δεν έιμαι εγώ. Δεν μου αρέσει. Θα πάρω αποφάσεις σύντομα
οκ αλμα,
νομιζω οτι ενας κυκλος απαντησεων εκλεισε, γνωμες πηρες και καλο ειναι να σκεφτεις και να αποφασισεις.
Για οτι αλλο θες να τα ξαναπουμε.
Quote:
Originally posted by krino
Σε αυτο θα μεινω και οχι για το οτι βρηκες ενα ανθρωπο επιτελους που νιωθεις καλα.
Η ερωτηση λοιπον ειναι αν θα συνεχισεις ετσι την ζωη σου η οχι.
πολύ σωστά. \'Αλμα ξαναδές λίγο αυτό.
όλα τελικά καταλήγουν στο οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, που είμαστε και που πάμε..
ολα τελικά καταλήγουν στο οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, που είμαστε και που πάμε
τελειο ομως!!
αλμα εισαι σε δυσκολη θεση αν δεν υπηρχε παιδι ηταν διαφορετικα
τωρα δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα!!δεν ηθελες την ρουτινα αλλα εκανες τον γαμο
τωρα πρεπει να βαλεις μια φραγη σε αυτο το αλλο που ηρθε στην ζωη σου
εγω παντως θα χωριζα αν ο αλλος αξιζει και ειναι ιδανικος εκεινη την στιγμη,με ολες τις συνεπειες μαθε να ζεις για σενα
αλλα προσεξε της αποφασεις σου
Alma, εγώ νομίζω ότι ένας βασικός λόγος που κάνει τον άλλο να σε κηνυγάει τόσο πολύ είναι το ότι δε μπορεί να σε αποκτήσει εύκολα. Όλοι οι άνδρες τρελλαίνονται γι\' αυτό το κυνήγι. Είναι αυτή η προσπάθεια που ξυπνάει τόσο και την επιθυμία και η επιθυμία σίγουρα μειώνεται όταν κάτι πλέον το αποκτήσουμε.
Φαντάσου τον εαυτό σου λίγα χρόνια αργότερα και σκέψου αντικειμενικά αν θα μετανιώσεις που παράτησες το γάμο σου, άσχετα αν θα είσαι με αυτόν τον καινούριο η όχι. Ξέρεις το χαρακτήρα σου. Αν νιώθεις πως είναι έτσι, τότε μην το κάνεις. ΚΡΑΤΑ το γάμο σου και από κει και πέρα κάνε ότι θέλεις. Δοκίμασε αν θέλεις και το διαφορετικό αλλά να έχεις υπ\'όψιν ότι αν το μάθει ο άνδρας σου θα πληγωθεί αναμφιβόλλως ανεπανόρθωτα. Διαφύλαξε την ψυχική σου υγεία, ξέρεις τον εαυτό σου.
liberchild, εξήγησε μου σε παρακαλώ αυτό που διάβασα παραπάνω... είχες και εσύ έναν βαρετό γάμο που σε είχε ρουτινιάσει..μέχρι εδώ κατάλαβα καλά... μετά ήρθε ο μικρός στη ζωή σου και σου άρεσε και σε έβαλε σε δίλλημα..σωστα κατάλαβα και εδώ...και μετά αποφάσισες να μιλήσεις για αυτό που ένιωθες για τον μικρό στον άντρα σου????? Και του πρότεινες κιόλας να κάνει στην πάντα?????? Για να ζήσεις το φλέρτ σου????? Και μόλις το ζούσες θα επέστρεφες πίσω στον άντρα σου σαν να μην συνέβει τίποτα κι όλα καλά???? ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ??? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??? ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ???Quote:
Originally posted by liberchild
Aγαπητή άλμα. Εχω υπάρξει ακριβώς στην ίδια θέση με σένα, με γάμο όπως τον περιγράφεις, με παιδιά, και με ένα πιτσιρικά λουκούμι δίπλα μου να λιώνει και να μου υπόσχεται όλα όσα δεν είχα από τον τότε σύντροφό μου. Η απόφασή μου ήταν να μιλήσω άμεσα για αυτή την καινούργια μου σχέση και κυρίως για το πώς εγώ ένιωθα, τις ελλείψεις μου, τα θέλω μου, το τι ακριβώς με οδήγησε εκεί, κι αυτό το έκανα διότι το όφειλα πρώτα στον εαυτό μου. Πρότεινα στον σύντροφό μου να με αφήσει κάνοντας λίγο στην πάντα να το ζήσω όλο αυτό το οποίο και θα τελείωνε μέσα σε λίγο καιρό αλλά δεν μπορούσε. Σε πληροφορώ οτι άν δεχόταν να το κάνει ίσως και να μη χωρίζαμε ποτέ.
liberchild, δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα posts σου, αλλα αυτο που παρεθεσε το παιδι παραπανω μου φαινεται οντως περιεργο! Δηλαδη λες οτι πηγες στον αντρα σου και του πες να κανει στην μπαντα για να.....φλερταρεις με τον καινουργιο γκομενο? Εγω το λιγοτερο που θα κανα αν μου το κανε η γυναικα (αν ημουν παντρεμενος) ειναι να την στειλω στο νοσοκομειο!!! Πλακα μας κανεις?
Κι οσο για την alma, ή να κατσει στ αυγα της ή να χωρισει, δεν ειναι σωστο να κοροιδευουμε τους ανθρωπους! Ελεος, δηλαδη πως θα σας φαινοταν αν το κανε καποιος σε εσας?
Και μιλανε για τους αντρες οτι ειναι γουρουνια!
Liber...
...Καλά κούκλα μου, αφού ήταν τόσο απλό για σένα, ας δοκίμαζες τον πιτσιρικά ή και όσους πιτσιρικαδες ήθελες, ΧΩΡΙΣ να το κάνεις θέμα!
Τι σού \'φταιγε ο ταλαίπωρος άντρας σου να τον ξεροψήσεις στη σούβλα... Ο χαβαλές είναι ότι, εξακολουθείς να θεωρείς ότι ήταν στο χέρι του να σε \"κρατήσει\", αφήνοντάς τον πιτσιρικά να ...τσιμπήσει κι αυτός καμιά μπουκίτσα.
Ασε πια τον άλλο που θα τον έπαιρνες γαι λίγο, έτσι για μια δοκιμή..., και ο ταλαίπωρος έπινε νερό στ΄όνομά σου, όπως λες.
Δεν πάμε καλά
Κάτι τέτοια συντηρούν το μισογύνη μέσα μου :-)
alma
εχω μια απορια..
μας εχεις πει εκτενως για το διλλημα σου, το πως το εζησες το ενοιωσες τις σκεψεις σου , κλπ...
με αυτον τον ανθρωπο (τον τριτο) αν και δεν εχεις προχωρησει σε σεξουαλικη πραξη ολοκληρωμενη,οστοσο διατηρεις μια μονιμη και θερμη επαφη...δεν ειναι οτι τον εχεις βαλει στην ακρη οπως τον γαμο σου μεχρι να αποφασισεις τι θα κανεις....
(αυτο το βρισκω αδικο για τον γαμο σου αλλα ας προχωρησω)
υποθετω λοιπον οτι με τον νεαρο αυτον, συζητατε αρκετα (εφοσον δεν κανετε και πολλα αλλα)...μηπως τυχαινει να ξερεις τις επιθυμιες του για σενα και την σχεση σας?
αντιλαμβανομαι οτι θελει να προχωρησετε κι αλλο σεξουαλικα, αλλα περα απο αυτο τι σκεψεις κανει? θα του αρεσε να βρεθεις διαζευγμενη και ελευθερη να ζησετε μαζι η και να παντρευτειτε? πως νοιωθει στην προοπτικη του οτι αυτο θα γινει εχοντας εσυ και το μικρο παιδι σου μαζι σας?
μηπως το ενδιαφερον του ειναι να προχωρησετε μεν, αλλα οπως εχουν ΤΩΡΑ τα πραγματα? δλδ, στο περιθωριο του δικου σου γαμου και χωρις αυτο να σημαινει καποια δεσμευση για τον ιδιο? τα εχετε συζητησει ολα αυτα? ξερεις τις αποψεις του, η μονη σου σκεφτεσαι για ξεκαθαρισματα και περαιτερω πορεια?
ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! alma ελεος! ή χωριζεις οριστικα΄με τον καινουργιο γκομενο και δεν τον ξαναβλεπεις, ή χωριζεις το θυμα της ολης υποθεσης, τον αντρα σου δηλαδη, και ζεις με το γκομενο! Αυτο που κανεις, να εξακολουθησεις να το βλεπεις και να σε βλεπει μονο φιλικα, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!
Εδω ακομα δεν εχουμε βγαλει ακρη αν μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων (εχει δημιουργηθει και σχετικο θεμα \'\'φιλια ή σεξ?\'\'), και θα παραμεινεις μετα απ ολα αυτα ΦΙΛΗ μ αυτο το ατομο εξακολουθωντας να τον βλεπεις? Και εχεις την ιδια απιτηση κι απ αυτον?
Αυτα τα πραματα άμα θελεουμε να τα σταματησουμε τα κοβουμε μαχαιρι! Σκληρο πραμα ετσι? Σκληρη ειναι η ιδια η ζωη τι να κανουμε!
Κοπέλα μου εχεις προβλημα. Το παιδακι σου που ειναι στην κουνια ακομα δεν το σκεφτηκες πριν το γεννησεις? Κ ακομα δε γεννησες αντι να ασχολεισαι με το μωρακι σου που ειναι οτι ευτυχεστερο μπορει να σου συμβει ασχολεισαι με το συνδελφο και την ψ..η του? Κριμα στον ταρανδο κ το παιδακι. Κριμα.... Ε ρε βουρδουλας που χρειαζεται....