Και χωρις το χάπι πάλι δεν παθαίνω.6 του μηνός θα πάω στο γιατρό !
Printable View
Και χωρις το χάπι πάλι δεν παθαίνω.6 του μηνός θα πάω στο γιατρό !
Ναι το θυμάμαι, στην ουσία τι θα κάνει αυτός? Πρέπει να σου τις προκαλέσει για να να βγάλει άκρη?
Δεν θα με βάλει σε τέτοια διαδικασία απο την στιγμή που δεν παθαίνω ταχυκαρδίες τακτικά.Θα του πάω τα χόλτερ τους υπερήχους και τα καρδιογραφήματα για να τα δεί.Θα μου κάνει και αυτός τίποτα εξετάσεις..Θα δούμε .
Άντε να δούμε..
Κοίτα εμένα το βασικό μου πρόβλημα είναι οτι εάν βρίσκομαι σε μέρος που δεν έχει νοσοκομείο η δεν έχω διέξοδο με πιάνει άγχος.Νομίζω πως εάν πάθω κάτι δεν θα μπορεί να με βοηθήσει κανείς.Πχ αν είμαι σε κάπια παραλία στη μέση του πουθενά ή στο αεροπλάνο και με πιάσει υπερκοιλιακή 200 παλμούς τι κάνω;.....
Αυτές από ότι ξέρω προκαλούνται από τις πολλές έκτακτες κάτι τέτοιο και οι έκτακτες αν δεν υπάρχει παθολογικό αίτιο από το άγχος.. τίποτα δε κάνεις μέχρι να δεις τι θα κάνεις δεν πας σε έρημα μέρη... ή παίρνεις κανονικά β-αναστολείς ξέρω γω περίμενε να δούμε τι θα πει ο ηλεκτροφυσιολόγος.
Αναγκαστικά καθημερινά πηγαίνω σε απόμερα μέρη.Πολύ απόμερα όμως.Οι έκτακτες δεν προκαλούν υπερκοιλιακές.Η υπερκοιλιακή ταχυλαρδία οι γιατροί λένε πως δεν προκαλείτε απο άγχος.Εξάλλου όταν έπαθα ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά χωρίς αίτια.Αντε να δω τι θα γίνει με μένα..
Αν δε βρει κάτι ο γιατρός που θα πας εγώ θα πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά να πάρεις β-αναστολείς κανονικά έστω 1/4 αφού βοηθάει
Αν δε βρεί κάτι γιατί να πάρω αφού εδώ και 4 μέρες δε παθαίνω τίποτα και χωρίς να πάρω
Γενικώς έχεις άλλα προβλήματα με το φαγητό ας πούμε ζαλάδες κούραση?
Να πάρεις σε περίπτωση που ξαναπάθεις με τον καρδιολόγο σου θα το συζητήσεις εγώ δε ξέρω
Κουράζομαι εύκολα αλλα είναι επειδή έχω να κάνω γυμναστική πολύ καιρό.
Χελοου!!το ιδιο προβλημα εχει η κολλητη μου!καθαρα παθολογικο καμια σχεση με αγχος..στην αρχη την ειχε τρομαξει κ ειχε αυτο στο μυαλο της οτι τι θα κανω αν με πιασει καπου μακρια..με τον καιρο χαλαρωσε κ μ ειπε ενταξει τι να κανουμε αν με πιασει μ επιασε δεν μπορω να το προβλεψω ουτε να ειμαι παντα μεσα σε "ασφαλη μερη" δες το ετσι κ εσυ λοιπον..αμα γινει θα κανεις υπομονη και θα πας στο κοντινοτερο νοσοκομειο.κ στην αθηνα εξαλλου μεχρι να πας μεχρι να σε παρουν τρως μια ωρα.
Ε εντάξει τότε, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.. αν δεις οτι σε πιάνει πάλι ρώτα μήπως μπορείς να παίρνεις κάτι περιστασιακά. Μακάρι να βρούμε όλοι 1λύση είναι βάσανο.
βάσανο δεν θα πεί τίποτα...
οχι ακομα αλλα της συμβαινει σπανια..καθε φορα που την πιανει βεβαια οπου και αν ειναι σηκωνεται και φευγει για νοσοκομειο..της ειχαν πει οτι υπαρχει κατι σαν καυτηριασμος σ ενα σημειο κοντα στην καρδια για να σταματησει να προκαλλει ταχυκαρδιες αλλα περιμενει να δει μηπως απλα της σταματησει.επειδη τον τελευταιο χρονο της εχει συμβει μονο 2-3 φορες δεν υπαρχει λογος να κανει κατι τετοιο ακομα
μιλάς τώρα για super ventricular ταχυκαρδία?
αντιαρρυθμικά παίρνεις? propanolol?
είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απλά φλεβοκομβικη ταχυκαρδία?
nick_electro supraventricular είναι ναί.Την έχω και σε καρδιογράφημα. 207 παλμούς έκανα.
Τζον τελευταία φορά πότε έβαλες holter?
2 εβδομάδες έχει.27 έκτακτες έδειξε μόνο.
Το πρώτο που έβαλες ήταν? Από ταχυκαρδία τι έγραψε?
Το δεύτερο.Ταχυκαρδία δεν κατέγραψε.
Και εγώ 2 το πρώτο καλό το δεύτερο φλεβοκομβική και κάποιες έκτακτες:( Μόνο εμείς μείναμε μέσα πρωτομαγιά?? Θα κλάψω:(
Θα βγώ μετά.Βγές και εσύ να βαρέσεις καμία ποτάρα !
Πλάκα κάνεις.. ούτε να το μυρίσω πλέον.. αφού θα βγεις πιες και για μένα.
Έγινε !!!!!!!!!
dcat μία έκτακτη σήμερα και πού και πού ταχυπαλμίες(φλεβοκομβικές) απο το φαγητό και το κρασί μάλλον.
Α δεν έπρεπε να σου πω να πιεις και για μένα...
Ρε παιδιά αν ξέρετε, στις κρίσεις πανικού που μπορεί να βαρεσουν οι παλμοι ταβανι είναι υπερκοιλιακές οι ταχυκαρδίες?
Έχεις κρίσεις πανικού? Αν συνέρχεσαι μόνος σου θαρρώ πως δεν είναι υπερκοιλιακές.
Από όσο ξέρω όχι. Ο φίλος τζον ξέρει καλύτερα, στις κρίσεις ίσως φτανει λίγο κάτω από 200 και πάλι πολύ είναι αλλά αφού δεν παθαίνεις πια όλα καλά..
Δεν παυει ομως να υπάρχει μέσα μου ένας φοβος εντονος..
Παρόλο που λένε οτι δεν φτάνει απο στρες και ένταση η καρδιά πολύ ψηλά θα ηθελα να δείτε αυτο το βιντεάκι απο εναν οδηγό της φορμουλα1
Διάβασα στις δηλώσεις οδηγων οτι βαράνε καμμιά φορά 200άρια
https://www.youtube.com/watch?v=hwkxJvXTpxU
μου έχει τύχη είμαι ξάπλα στο πάτωμα και να έχω φτάσει 215 παλμούς το λεπτό, που είναι το max-heart-rate σε μένα συγκεκριμένα δεν μπορεί να πάει παραπάνω.
ήμουν βεβαια σε μια πολύ άσχημη κρίση πανικού και
από την πολύ την αδρεναλίνη η καρδια μου είχε
πιάσει τελική. επειδή δεν έχω αρρυθμίες ευτυχώς,
ήταν φλεβοκομβική ταχυκαρδία που είναι ίδια με αυτή
που έχουμε όταν κάνουμε άσκηση στο γυμναστήριο
απλά εμενα εκείνη την στιγμή είχε χτυπήσει τελικές.νόμιζα πως θα πεθάνω..
ο καρδιογράφος που φορούσα έκανε μπιρ-μπιρ επειδή είχα ξεπεράσει τα 200. η φλεβοκομβική ταχυκαρδία
είναι φυσιολογική όμως δεν υπάρχει λόγος να την φοβάστε,
και όλοι οι τύποι τον εκτακτων καρδιακών συστολών
εφόσον είναι κάτω από 3000 ημερησίως δεν έχετε λόγο να φοβάστε.
κάποια στιγμη σκέφτομαι να μεταφράσω ένα άρθρο από τα
αγγλικά που εξηγεί καθαρά τι γίνετε με τις αρρυθμίες τις
καρδιας από την British Cardiology Society γιατί εδώ πέρα ο καθενας γραφή ότι του κατεβει και στο τέλος πιο πολύ μπερδεύεστε παρα βγάζετε άκρη.
μολις μιλησα με την κολλητη μου η οποια το ξαναπαθε και ειναι νοσοκομειο αυτη τη στιγμη..εχετε ακριβως το ιδιο προβλημα.λοιπον της ειπαν σημερα οτι υπαρχει λυση.κανεις αυτη την επεμβαση που σ ειχα πει..πηγαινε καντην και δεν θα σε ξαναπιασει ποτε.! the end :D
[QUOTE=Μερμηγκας;535719]μολις μιλησα με την κολλητη μου η οποια το ξαναπαθε και ειναι νοσοκομειο αυτη τη στιγμη..εχετε ακριβως το ιδιο προβλημα.λοιπον της ειπαν σημερα οτι υπαρχει λυση.κανεις αυτη την επεμβαση που σ ειχα πει..πηγαινε καντην και δεν θα σε ξαναπιασει ποτε.! the end :D[/
Τι θα κάνει η κολλητή σου? Γενικώς έχει κάποιο πρόβλημα ή σύνδρομο η κολλητή σου?
Πρόπτωση φύσημα κάτι..?
Αυτο π εχει νομιζω λεγεται κοιλιακη ταχυκαρδια..καπως ετσι..θα κανει μια επεμβαση π καυτηριαζουν ενα μερος κοντα στην καρδια οπου ειναι υπευθυνο για τις ταχυκαρδιες..δεν ειναι τιποτα.