εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες απλα ενα ειναι το μυστικο μολις πιασει κρυο τα παντα γινονται αψογα αμεσως :)
το εξωτερικο ετσι κ αλλιως δε πιανετε σε θεματα καιρου κ εξηδικευσης οποτε..
Printable View
aaa, τα ίδια με εδώ.
άσε έφαγα και μια ωραία λιποθυμία χτες
όταν σηκώθηκα απότομα από το κρεβάτι
εκεί που κοιμόμουν γιατί χτύπησε η πόρτα....μαύρισαν όλα έπεσα
κάτω και νόμιζα θα πεθάνω.
μετά από 4 ώρες στο παπανικολαου
μου κάναν όλες τις εξέτασης
και τελικά το έπαθα επειδή κοιμόμουν και όταν ξύπνησα
και πετάχτηκα απότομα από το κρεβάτι για να ανοίξω
την πόρτα και μετά δεν έκατσα όταν άρχισα να ζαλίζομαι
και τελικά στιγμιαία έπεσα κάτω και μαυρισαν ολα....
nick_electro έχεις γενικά πολύ άγχος για όλα?
Σου έπεσε η πίεση νικ.... όχι απότομες κινήσεις:) Τα χάπια δε σε βοήθησαν καθόλου για το άγχος?
Ρε παιδιά δεν πρόλαβα να σας διαβάσω αναλυτικά αλλά σας καταλαβαίνω απόλυτα!!! Η διαφορά μου με σας είναι ότι εγώ έχω συνέχεια ζαλάδες σαν ίλιγγος ένα πράγμα και σχεδόν όλη την ώρα! Ειδικά αν δεν έχω κοιμηθεί καλά το βράδυ, το πρωί έχω ένα κεφάλι να!!!!!!! Την καρδιά μου είχα πριν από από δυο χρόνια περίπου δηλ.ταχυπαλμίες και τέτοια και μετά από λίγο άρχισαν οι ζαλάδες.... οι οποίες παιδιά δεν με αφήνουν ούτε μια βόλτα να βγω σαν άνθρωπος, μιλάμε για μεγάλη ταλαιπωρία! Θέλω να πάω στη παιδική χαρά τα παιδάκια μου και το σκέφτομαι!!! Αυτό πάντως με τις ταχυπαλμίες με άφησε όταν έκοψα καφέ και τσιγάρο, ελαττώθηκε σημαντικά αλλά μετά ξεκίνησαν οι ζαλάδες ........ τι να πω??? δεν έχω ησυχάσει καθόλου τα τελευταία δυο χρονάκια......... Εσύ nick τι ακριβώς παθαίνεις?? Μάρω μόνο ταχυπαλμίες έχεις??????
Παπα τον αυχένα τον εχεις ελέγξεί?
dcat εχω βγαλει ακτινογραφια και μου ειπαν οτι εχω κακωση αλλα δεν εχω παει σε ορθοπεδικό......... μου είπαν ότι ο αυχένας δεν φέρνει ζαλάδες και καλά. Φαντάσου ε να έχω κάτι τόσο απλό και να μην το ξέρω??? πάντως δεν έχω και την καλύτερη στάση σώματος και όλη την ώρα σκύβω να μαζεύω τις ατσαλιές των μικρών( τέσσερα χρόνια σκύψιμο ίσως κάτι να σημαίνει)
Πάπα το πρόβλημα είναι οι ταχυκαρδίες κτλ, αν έχεις κάκωση οπωσδήποτε σε έναν καλό ορθοπεδικό. Έχω αυχενικό και η μάνα μου επίσης να είσαι σίγουρη οτι κυρίως ιλλίγγους προκαλεί και ναυτίες επίσης με το στομάχι και έτσι δυστυχώς χαλάει πολύ την ποιότητα ζωής. Επίσης πρέπει να αλλάξεις μαξιλάρι κλασσικό αυτό που είπες για όταν ξυπνάς, οπωσδήποτε σε ορθοπεδικό.
Σιγουρα ένα καλό μαξιλάρι και 1 κολάρο θα βοηθήσει αλλά αυτές τις οδηγίες θα σου της δώσει ο γιατρός. Και γενικά το αυχενικό δε το αποδέχονται πολλοί γιατροί για αυτό και σου είπαν ότι δεν προκαλεί τέτοια..
Καλησπέρα.Εγώ απο χθές ένα παράξενο πράγμα.Ξαπλωμένος είμαι σχεδόν οκ.77 παλμούς.Όταν κάθομαι νιώθω πως φουσκώνει το στομάχι μου και με πιάνει δύσπνοια και έχω 100 παλμούς.Εάν σηκωθώ όρθιος όλα αυτά γίνονται πιο έντονα και έχω 120-130 παλμούς.Δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε για 10 δέυτερα.
Βεβαιως!εγω ειχα πολυ ζαλη και εμετους και νομιζα οτι εχω ογκο στον εγκεφαλο. Μεχρι που ο νευρολογος μου βρηκε αυχενικο.
Σοβαρά?? Και κάνεις θεραπεία? Είχες και πονοκεφάλους? Μάλλον πρέπει να πάω σε έναν ορθοπεδικό! Μια ακτινογραφία αρκεί για να εντοπιστεί ή θέλει μαγνητικές και τέτοια? γιατί εγώ μαγνητική δεν κάνω, έχω κλειστοφοβία!!! Κι εγώ για όγκο στον εγκέφαλο φοβάμαι.......... πω πω!!!!
απότι λένε οι γιατροί δεν έχω κάτι παθολογικό.
μονο συμπτώματα έχω που λογικά είναι από το άγχος, και χθες λιποθύμησα επειδή σηκώθηκα πολύ απότομα από το κρεβάτι ενώ κοιμόμουν,
νόμιζα ότι θα πεθάνω, όταν λιποθυμούσα.
αν δεν ανεβώ σε αεροπλάνα, λεωφορεία και τα λοιπά
δεν με πιάνει γιατί αισθάνομαι μια ασφάλεια
και έχω μάθει να μην το αφήνω να με πιάσει.
ΑΝ με πιάσει όμως συνήθως πηγαίνει σε πολύ
άσχημα επίπεδα τύπου 9/10.
κρίση πανικού και γενικότερα φόβος έντονος
είχε να με πιάσει πάνω από 3-4 μήνες πριν την
λιποθυμία χτες.
εγω εχω λυποθυμησει 2 φορες στην ζωη μου και ηταν λογω υποτασης... κι εγω ακριβως ειχα σηκωθει αποτομα και μαλιστα και τις δυο φορες που συνεβη ημουν νυστικη.. βεβαια αυτο συνεβη πολλα πολλα χρονια πριν μου εμφανιστει το αγχος..
μηπως δεν ηταν λογο υποτασης αλλα επειδη εισουν νηστικη πολες ωρες?
α ναι το γραφεις κ ολας δε το προσεξα μαλον με αυτο εχει σχεση μου ειχε τυχει κ μενα να ζαλιστω επειδη δεν ειχα φαει τιποτα για ωρες.
Εγω επειδη ημουν σιγουρη για ογκο πηγα σε νευρολογο! Εκει μου εκανε καποιες εξετασεις εκεινη την ωρα δηλ ελεγξε τα αντανακλαστικα μου, την δυναμη των ακρων μου, ελεγξε τα ματια μου καθως και αν εχω ασταθεια και μου ειπε οτι δεν εχω ογκο και δε μου γραφει μαγνητικη. Μετα εντοπισε οτι ποναω στον αυχενα και μου ειπε οτι ολα προερχονται απο κει. Απο κει και περα εγω για να δω τι θα κανω πηγα σε παθολογο του τα πα ολα και με βαλε κατω και μου εκανε βελονισμο στον αυχενα και στην πλατη. Απο τοτε αντε να ζαλιστηκα ξανα μετα απο ενα μηνα για πολυ λιγο.
Ναι εδω ειμαι
Μάρω σε τι φάση είσαι?
Σου στειλα στο σκάιπ
στο ξεναλεω οτι μπορει να μην εχω στο τσεπακι μου ολες τις απαντησεις οπως καπιοι υποθετουν επειδη δε μου μιλησαν ποτε προσωπικα μπορει μεν να παιρνω επιφανειακα αρκετα πραγματα αλλα ομως στα πραγματα που γνωριζω κ εχω ασχοληθει με αυτα χρονια κ ζαμανια ειναι καπως απιθανο να αστοχησω σε οτι πω...
τωρα αν αυτο σου φαινετε πολυ μυστηριωδες εγω καπως ετσι λειτουργω συνηθως μεχρι στο τελος να φανει οτι το πραγμα ετσι ειναι..
με το τροπο που μιλαω δε φαινετε πια ειναι τα θεματα που εχω ασχοληθει με αυτα κ πια ειναι τα θεματα που λεω απλα μια αποψη ακομα γραφοντας 3 μυνηματα παραπανω σε ενα θρεντ ετσι αν καπιος δεν ασχοληθει μαζι μου δε προκειται να το βρει που συμβαινει το ενα κ που συμβαινει το αλλο.για αυτο κ οι γενικευσεις δε μου πανε.