Γιωργο και εγω το κανω αυτο συνεχεια δυστηχως πρεπει να ξεκολησουμεεεεεεεεεε.....
Aκομα και οταν αισθανομαι καλα σκεφτομαι \"μηπως ειναι ολα παραξενα και απλα δεν το εχεις σκεφτει ?\" κι εκει ειναι που θελω να μου ριξω μια μπουνια να σκασω...
Printable View
Γιωργο και εγω το κανω αυτο συνεχεια δυστηχως πρεπει να ξεκολησουμεεεεεεεεεε.....
Aκομα και οταν αισθανομαι καλα σκεφτομαι \"μηπως ειναι ολα παραξενα και απλα δεν το εχεις σκεφτει ?\" κι εκει ειναι που θελω να μου ριξω μια μπουνια να σκασω...
Εχω παρατηρήσει ότι τις πιο πολλές αρνητικές σκέψεις τις κάνω όταν νιώθω καλά σωματικά,δηλαδή όταν δεν έχω αυτά τα ψυχοσωματικά και είμαι ήρεμη.Δεν ξέρω γιατί.Κανονικά τότε θα έπρεπε να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα αλλά αντίθετα εγώ τα βλέπω όλα μαύρα.:(
Ντάλια μου αυτό που σου συμβαίνει έχει μια βάση. Την ώρα που αντιμετωπίζεις τα ψυχοσωματικά σου η προσοχή σου είναι στραμμένη στο να τα πολεμήσεις. Οι σκέψεις έρχονται συνήθως σε κατάσταση ηρεμίας και καταλήγουν ανάλογα με το πως τις αντιμετωπίζεις. Ετσι τουλάχιστον το βιώνω εγώ. Ας πούμε όταν είμαι ήρεμη με πιάνουν έντονα υπαρξιακά και δως του πάλι αμφισβήτηση.
Ναι δίκιο έχεις.Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει.Και μερικές φορές αυτά τα έντονα υπαρξιακά μου φαίνονται πολύ χειρότερα από τις σκέψεις που μπορεί να κάνω όταν έχω τα συμπτώματα.Ασε που όταν ξεκινάνε αυτές οι σκέψεις δεν σταματάνε με τίποτα.Οσο και να προσπαθώ να πάρω το μυαλό μου απο κει δεν τα καταφέρνω.Μέχρι που από την πολύ στεναχώρια με πιάνει πάλι κάποιο σύμπτωμα και έτσι μου αποσπά αυτό την προσοχή.
Ετσι ακριβώς. Και με τα υπαρξιακά τι μπορείς να κάνεις? Τι να αμφισβητήσεις? Αφού όλα είναι καθορισμένα από τη φύση. Εμένα τότε με βοηθά να σκέφτομαι ότι θα ζήσω όσο ζήσω προσπαθώντας να ζήσω όμορφα. Το λέω κ το ξαναλέω μέσα μου μέχρι που ξεχνιέμαι κι ασχολούμαι με κάτι άλλο. Δοκίμασέ το και κάνε το χαμογελώντας, επανέλαβέ το πολλές φορές μέχρι να κουραστείς. Εμένα με πιάνουν τα γέλια στο τέλος απ\'τις επαναλήψεις
Ειναι απιστευτο το ποσο ιδιες σκεψεις κανουμε ολοι παιδια τελικα...
Ενας φιλος μου ειπε \"αφου δεν βγαζεις ακρη με τα υπαρξιακα ετσι και αλλιως τι τα σκεφτεσαι?\"
Εχει δικιο βεβαια αλλα ελα που δεν γινεται να φυγει το μυαλο..
Μαλλον εχουμε αναγκη να βασανιζομαστε τελικα απο κατι...τι να πω..
Βίκυ μου μακάρι να μπορούσα να το σκεφτώ αυτό που λες αλλά επειδή μέχρι τώρα όλα χάλια μου πάνε μου είναι δύσκολο να κάνω σκέψεις του στυλ \"θα προσπαθώ να ζω όσο πιο όμορφα γίνεται\".Αντίθετα σκέφτομαι ότι αφού όλα είναι τόσο χάλια δεν έχει νόημα που ζω,ότι δεν έχω να περιμένω τίποτα και άλλα τέτοια ωραία..
νταλια μην λες χαζομαρες .. ερωτεψου καποιον .. βαλε ενα στοχο δλδ πες θα μαζεψω λεφτα και τον Ιουνιο θα παω διακοπές και θα τα γ.... όλα συγνώμη κιόλας . εγω πήρα κουμπαρά σήμερα κάνε και συ το ίδιο θα νιώσεις τέλεια !!!
Dalia φανταζομαι δεν ηταν παντα ολα τοσο ασχημα... Δεν εχεις να θυμασαι μια καλη περιοδο στη ζωη σου που θα ηθελες να εισαι και παλι οπως ησουν?
(Βρε συ Dalia, θάθελα τόσο -μα τόσο- να σου πω κάτι ν΄αλλάξουν λίγο αυτές οι μαύρες σου σκέψεις αλλά....Quote:
Originally posted by Dalia
.....σκέφτομαι ότι αφού όλα είναι τόσο χάλια δεν έχει νόημα που ζω,ότι δεν έχω να περιμένω τίποτα και άλλα τέτοια ωραία..
το μόνο που βρίσκω να πω είναι το .... : \"πόσο σε νιώθω\" !!!
Ξέρω δεν είναι καθόλου αρκετό αυτό αλλα ... είναι το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή ... Έτσι για να δηλώσω \"παρουσία\" δίπλα σου ....
Κουράγιο μωρέ ! .... -Κουράγιο ΜΑΣ !)
παιδιά κουράγιο σε όλους σας!
είμαι εδώ και χρόνια αγοραφοβική και καταθλιπτική και έχω βιώσει για τα καλά τον φόβο και το υπέρμετρο αγχος στο πετσί μου:(
και πάνω που νομίζω ότι όλα πέρασαν και νοιώθω σχετικά καλά,τα τερατάκια(θλίψη,πανικός) τσουπ ξανακάνουν την εμφάνιση τους.
άλλοτε τα νικάω,άλλοτε με νικάν αυτά...
δεν ξέρετε πόσο μα πόσο σας καταλαβαίνω!
κουράγιο μας!
θα τα καταφέρουμε κάποια μέρα!;)
σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!
Kαλημερα σε ολους. Eχτες εβλεπα ολη ωυχτα εφιαλτες οτι απατω τον φιλο μου και ξπνησα με υπερμετρο ανχος. Eρχομουν στη δουλεια και ολα ηταν τρομακτικα ο κοσμος οι θορυβοι το πολυ φως...
Tι πακετο ρε παιδια... Tωρα στη δουλεια... Προσπαθω να μην σκεφτομαι
Tελευταια νιωθω να με ενοχλει το πολυ φως... Περιεργο και αυτο!
Καλημέρα ξανά. Ντάλια μου μη νομίζεις ότι επειδή το λέω στον εαυτό μου, το πιστεύω κιόλας. Όχι πάντα. Απλά συνεχίζω να πιέζω τις σκέψεις μου προς τη θετική πλευρά των πραγμάτων ακόμα κι αν αυτές τεινουν προς την αρνητική. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ βέβαια ότι δεν αξίζει να ζω. Ακόμα και με τις φοβίες μου θεωρώ ότι είμαι τυχερή που ζω. Αγανακτώ βέβαια με την ποιότητα ζωής που έχω φτάσει να έχω αλλά θα το παλεύω. Ετσι κι αλλιώς μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει έτσι δεν είναι???
margo44 σίγουρα είχα περιόδους που ήμουν πολύ καλύτερα από ότι είμαι τώρα.Αλλά αυτά τα διαστήματα ήταν πολύ μικρά σε σχέση με τα άσχημα που περνάω.Οπότε σπάνια έρχονται στο μυαλό μου οι καλές στιγμές.
psychangel να\'σαι καλά.Μπορεί να μην φεύγουν οι σκέψεις αλλά είναι μια ανακούφιση να σου λέει κάποιος ότι καταλαβαίνει το πως νιώθεις όταν κάνεις τέτοιες σκέψεις.
margo44 πολλά περίεργα μπορούν να μας συμβούν από το μυαλό μας.Εμένα με ενοχλεί πολύ η συννεφιά.Οχι μόνο μου ρίχνει τη διάθεση αλλά μπορεί να πάθω πανικό μόνο και μόνο επειδή έχει συννεφιά,αν είμαι έξω ή ακόμα και αν κοιτάζω από το παράθυρο.Τι να πω..
ΜΑΡΓΚΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΚΑΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ , ΥΠΟΜΟΝΗ
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕς ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΘΕΙΡΟΥΝ
Γιώργο να ρωτήσω κάτι που είχα κάνει κ εγώ παλιά και αφορά στις συνήθειες που μας κουράζουν??? Το να αλλάζεις κάτι που σε κουράζει ή σε φοβίζει μήπως στο τέλος καταντάει να γίνει αποφυγή?Εγώ έτσι την είχα πατήσει
βικυ δεν θα αλλαξω κατι που μου με φοβιζε,ι θα αλλαξω καποιες συνήθειες που εχω βαρεθει και ίσως ξεκινήσω κατι αλλο που θα με κάνει να νιώσο καλύτερα και ενοό θα κάνω κατι που σίγουρα με φοβίζει αλλα σίγουρα θα μου αρέσει
Axxxxxxxx................
Ετσι μπράβο. Εγώ ο βλάκας ότι με φοβιζε το άλλαζα κοινώς το απέφευγα. Ογιατρός μου ο πιο βλάκας όλα οκ μου έλεγε. Εφτασα να κάνω συνεδρίες ένα χρόνο για κάτι που θα είχα ξεπεράσει σε πέντε μήνες. Κ ο τρόπος λάθος απτα γεννοφάσκια του. Γιατι ο κ..επιστήμονας έπαιζε με την ψυχική μου υγεία για 100 ευρώπουλα τη βδομάδα.
Τα πήρα πάλι γα..το. margo margo εσύ μάχη με το φως εγώ με τη συννεφιά. Τι τραβάμε κ εμείς οι πανικοβλητοι
μαργκο για κοίτα απάντησα στο u2u σου?
Βίκυ κι εσύ με τη συννεφιά έχεις πρόβλημα?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΙΟΘΩ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΤΙΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΝΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ. ΤΟ ΠΑΘΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ??
Καλά κι εγώ συνέχεια έχω κάτι να αγχώνομαι.Κάθε τόσο και ένα καινούριο σύμπτωμα που θα με απασχολεί ή μια ιδέα που θα μου μπει στο μυαλό ότι κάτι μπορεί να έχω και αρχίζω να το ψάχνω,αγχώνομαι πιο πολύ..Αφού ξυπνάω το πρωί και αρχίζω να ψάχνω με τι να αγχωθώ.Μην περάσει η μέρα χωρίς να βρω κάτι καινούριο..
Αυτό που βλέπεις την καρδιά σου να χτυπάει επειδή χτυπάει δυνατά το παθαίνω καμια φορά.Είναι από τα λίγα που δεν με αγχώνουν.
καλημερα εχθές ήμουν με τον ντοκτορ μου , μου λεει οτι είμαι πολυ καλύτερα αλλα εμένα τώρα με βασανίζει κατι άλλο πρέπει να πάω να κάνω κάτι σεμινάρια την Δευτέρα εώς την Παρασκευή και είναι 6 ώρες την μέρα ειμαι σε τρομερή απόγνωση να πάω ή να μην πάω ολη την ώρα αυτο αναρωτιέμαι αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα να πάω .
???????????????????????
Παιδια ολα αυτα ειναι απο το ανχος μας.. ολος αυτος ο βασανισμος..
καποια στιγμη θα περασουν το πιστευω.
Aλλα δεν ειμαι σιγουρη αν θα φυγουν για παντα η θα ξαναερθουν.
Eντωμεταξυ εχτες πηγα για ενα ποτο και σημερα νιωθω λιγο χαλια.
Eχει καποια σχεση? Tο πρωι παλι φρικαρα με τον κοσμο εννοειται και το φως..
Tι παραξενο μεχρι περσυ με ενοχλουσε οταν βραδιαζε...Tωρα το αντιθετο..
ΘA MAΣ TPEΛANEI AYTO TO ANXOΣ?
ουτε να ξερουμε τι μας ανχωνει δεν μπορουμε?
Bικυ ολα οκ με το U2U...
Γιωργο λεω να πας αφου ειναι τοσο σημαντικο..
Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα? Tι σε τρομαζει?
Tο πολυ πολυ αν δεν αντεχεις φευγεις..
Γιώργο να πας να πας να πας. Οι πρώτες ώρες θα είναι δύσκολες αλλά μετά την πρώτη νίκη όλα θα πάνε καλά. Είναι το καλύτερο τεστ για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Κάτι δύσκολο και επαναλαμβανόμενο.
Ντάλια μου ναι η συννεφιά ο χειρότερος εχθρός μου. Βαρύ κεφάλι κ συμπτώματα απτο πουθενά. Το παλεύω, τι να κάνω το χειμώνα μου γαμ...το
hollyman μην αναλύεις τα συμπτώματα σου κ εγώ τώρα που γράφω ζαλίζομαι αλλά του δίνω να καταλάβει. To μυαλό μας γεννάει νέα συμπτώματα ή επαναλαμβάνει τα παλιά.Θα το σκίσω εγώ όμως όχι αυτό εμένα.Σου στέλνω σε λίγο u2u
βικυ και εγω να παω λέω αλλα τι θα γίνει την στιγμή που θα με ποιάσει ταχυπαλμία και ζαλάδα ??
Γιώργο σκέψου πόσο ωραία θα νιώθεις μετά που θα ξέρεις ότι τα έχεις καταφέρει.Αφού είναι κάτι που το θέλεις πολύ πιστεύω αξίζει τον κόπο να πας.
θα κανεις οτι κανεις και ολες τις αλλες φορες. Διαφορες τεχνικες... θα μετρας αναποδα απο το 50 και κατω κλπ...
Θα σκεφτείς απλά ότι τίποτα απ\'αυτά που νιώθεις δε μπορεί να σε πειράξει. ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Θα πέσεις ψυχολογικά στην αρχή γιατι κατά πάσα πιθανότητα τα συμπτώματα θα έρθουν. Μην τα αφήσεις να σε καταβάλλουν. Περίμενέ τα κι όταν παρουσιαστούν πολέμησέ τα και γρήγορα θα δείς ότι θα μετριαστούν έως ότου εξαφανιστούν. Κ τότε η χαρά είναι τεράστια. Το χω ζήσει κ το ξέρω...Μην το αποφύγεις
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την δύναμη που μου δίνεται το πιο πιθανόν είναι να πάω . όταν με πείραν για το σεμινάριο της είπα της κοπέλας την καθαρή αλήθεια οτι έχω αυτο τον καιρό κρίση πανικού και μάλλον θα έρθει ο αδερφός μου στην θέση μου , και γέλασε και μου είπε οτι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με συμπάθησε περισσότερο γιατί της το είπα .
Σήμερα διαβασα για την αποπροσωποιηση και οτι περιγραφει ειναι ακριβως οπως νιωθω
Ειναι αποτελεσμα του υπερμετρου ανχους που βιωνουμε και ο οργανισμος αντιδρα ετσι..
Ειναι οταν σου φαινονται ολα παραξενα, εξωπραγματικα τρομακτικα..
Σαν να εισαι τοσο διαφορετικος αλλα με αρνητικό τροπο.. Να νιωθεις ξεκομμενος
η αντιληψη σου να παιζει παιχνιδια.. Ενω βλεπεις τα παντα οπως οι αλλοι εσενα σου φαινονται παραξενα και τρομαζεις.. Αχ τι τραβαμε!!!
Δυστηχως τα περισσοτερα αρθρα ειναι στα αγγλικα που ειναι λιγο κουραστικα για μενα.
Καλημέρα...
Χτες το βράδυ έκανα βελονισμό για τους πανικούς κ το άγχος. Με γιατρό βελονιστή. Για όλο το υπόλοιπο απόγευμα ένιωθα απίστευτη ηρεμία. Ηπια κ ένα ποτηράκι κρασί πριν κοιμηθώ..... Σαν πουλάκι κοιμήθηκα. Και τώρα καλούτσικα είμαι. Για να δούμε μπας κι είναι αυτή η λύση που μου ταιριάζει.
Μαργκο για πες λίγα για την αποπροσωποίηση. Αυτό το \'\'τόσο διαφορετικός\'\' πολλά μου λέει εμένα...
KAΛΗΜΕΡΑ !!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ??
Kαλημερα σε όλους..
Bικυ μου αποπροσωποιηση ειναι μια ενοχλητικη πολλες φορες διαρκης αισθηση οτι χανεις την εννοια της πραγματικοτητας σαν να ζεις μεσα σε ενα ονειρο.. Σαν να φοβασαι οτι απο στιγμη σε στιγμη θα χασεις εντελως το μυαλο σου..
Kοιτας τον εαυτο σου και τον αισθανεσαι ξενο
Σαν η ψυχη σου να ασφυκτια μεσα στο σωμα σου και να θελει να το σπασει να ελευθερωθει
Nιωθεις να απεχεις απο το περιβαλλον εισαι μεσα σε μια συνεχομενη νοητικη θολουρα και νιωθεις σχεδον φρικιο... Kαθε μερα ευχομαι να περασουν ολα αυτα δεν ξερω πως να τα αντεξω πια.
Εγώ αυτό που κάνω πολλές φόρες είναι να βάζω εγώ τον εαυτό μου σε μια άλλη κατάσταση. Δλδ όταν δεν περνάω καλά φαντάζομαι ότι βιώνω μια άλλη κατάσταση που μου αρέσει. Το επιδιώκω όμως.Και με βοηθά. Δεν έχω νιώσει αυτό που λέτε εσείς εξωπραγματικά για να είμαι ειλικρινής. Διαφορετική νιώθω γιατί όντως είμαι. Αλλά και ποιος δεν είναι??? Ρε γω...το μήπως αναλύουμε υπερβολικά ότι νιώθουμε κι ότι μας συμβαίνει??? Να μου πεις μπας και μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΒΑΡΥ Κ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ Κ ΝΙΟΘΩ ΟΝΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ Κ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
να πεις πάμε πάλι γερά με τσαμπουκά....κύκλος είναι η διάθεση και γυρίζει. Μην αφήνεις τα συμπτώματα να σε καταβάλλουν στο είπα ξανά. Και μόνο που αναρωτιέσαι τι έχεις σημαίνει ότι αφήνεις το φόβο να κάνει βήματα προς εσένα. Κανε εσύ προς αυτόν. Τότε μόνο μικραίνειQuote:
Originally posted by hollyman
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΒΑΡΥ Κ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ Κ ΝΙΟΘΩ ΟΝΤΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ Κ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
Βικη μου απο τη μια χαιρομαι που δεν ειμαι μονη, που υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο προβλημα. και εγω δεν μπορω να ζησω τη ζωη μου πια οπως πριν. ολα γινονται μηχανικα απο την οδηγηση μεχρι το φαι που τρωω. βεβαια για να πω την αληθεια πια δεν οδηγω. εχτες γραφτηκα για πρωτη φορα στο site και νιωθω καπως ανακουφισμενη. εχεις επισκεφτει ψυχολογο ? εγω σημερα εχω ραντεβου αλλα δεν επλιζω σε πολλα. απο την αλλη δεν πρεπει να σκεφτομαστε απαισιοδοξα. παντως η φραση σου ηταν καθοριστικη: μια θολουρα στην αντιληψη. αυτο ακριβως νιωθω και εγω.