Σε 5 μερες.δεν εχω διαθεση για τιποτα και δεν θελω κανενα....κι εσυ ειχες αγχος αλλα οχι αυθες....
Printable View
Σε 5 μερες.δεν εχω διαθεση για τιποτα και δεν θελω κανενα....κι εσυ ειχες αγχος αλλα οχι αυθες....
Η ουρα ειναι που με φοβιζει...το αποτελεσμα και το μετσ
..θεμη εσυ καταλαβαινεις
Ναι μ'ενα φιλο μου γιατρο.μου ειπε οτι εχω τα μισα συμπτωματα οτι η εξεταση με καλυπτει κατα 95 τις 100 και οτι ειναι πιθανο να κολλησεις απο στοματικο.αυτα
Θεμη ευχαριστω αλλα ειμαι σιγουρη πλεον.δε θα αντεξω θετικο αποτελεσμα....καληνυχτα
Τα πρωινα ειναι χειροτερα ειδικα οταν δε δουλευω.αναγκαζομαι να παιρνω πιο πολλα χαπια για να κοιμαμαι και να μη σκεφτομαι.και μετα ερχονται οι παρενεργειες...δραμα.καλημε ρα
Καλησπερα Ερικα
Ευχομαι να εισαι λιγο καλυτερα σημερα, προσπαθησες σημερα να βγεις μια βολτα να κανεις θετικες σκεψεις?
Φιλε ηρεμησε.... δεν εχεις κατι... το εχεις τσεκαρει αρκετες φορες! Παρακατω εχω βρει κατι για το θεμα σου που θα σε βοηθησει να σιγουρευτεις πως εισαι καλα και ποιο κατω το Link που το βρηκα....
Μεταδίδεται ο HIV με το στοματικό έρωτα;
Είναι γνωστό ότι τρεις είναι οι τρόποι με τους οποίους ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας μπορεί να μεταδοθεί:
Με τη σεξουαλική επαφή
Με το αίμα και τα παράγωγά του
Κατά την εγκυμοσύνη, από τη μητέρα στο παιδί
Ο ιός έχει απομονωθεί στο αίμα, στο σπέρμα, στις προεκσπερματικές εκκρίσεις, αλλά και στα κολπικά υγρά οροθετικών ατόμων. Έχει επίσης εντοπιστεί στο σάλιο, αλλά σε τέτοια συγκέντρωσή που αποκλείει τη μετάδοση του ιού.
Παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα ο ιός μεταδίδεται με το στοματικό έρωτα, η σημασία του έχει υποτιμηθεί, καθώς τα κρούσματα αποδίδονται κυρίως σε κολπική ή πρωκτική σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη
Πρόσφατες έρευνες αποκαλύπτουν ότι 8 στους 100 οροθετικούς ασθενείς μολύνθηκαν έπειτα από στοματική σεξουαλική επαφή.
Παρά τα σαφή επιδημιολογικά δεδομένα, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει σε ομόφωνη άποψη για τη σημασία της μετάδοσης του AIDS μέσω του στοματικού σεξ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στο ευρύ κοινό.
Οι πιθανότητες για μετάδοση της νόσου μέσω του στοματικού έρωτα αυξάνουν ακόμα περισσότερο, όταν:
Υπάρχουν αμυχές ή πληγές γύρω ή μέσα στο στόμα ή και στο φάρυγγα
Υπάρξει εκσπερμάτωση μέσω στο στόμα (HIV το εχει ο αντρας)
Ο ερωτικός σύντροφος πάσχει και από κάποια άλλη σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσο
Πώς μπορεί να είναι ασφαλής ο στοματικός έρωτας;
Σύμφωνα με το Κέντρο Έλεγχου των Λοιμώξεων των ΗΠΑ, υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα:
Στοματικό σεξ με αποδέκτη γυναίκα:
Χρησιμοποιήστε κάποιο διάφραγμα από λατέξ ή ένα ανδρικό προφυλακτικό, κομμένο έτσι ώστε να έχει τετράγωνο σχήμα, μεταξύ του στόματος και του γυναικείου κόλπου. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλαστικό περιτύλιγμα για φαγητά.
Αποφύγετε το στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης (περιόδου) της συντρόφου σας (έχει παρατηρηθεί ότι οι κολπικές εκκρίσεις περιέχουν μεγαλύτερο ιϊκό φορτίο κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του γυναικείου κύκλου).
LINK:
http://health.in.gr/news/epidemiolog...aid=1231085389
Ερικα γεια σου. Θελω να σου πω δυο-τρια πραγματακια.
Για αρχη σταματα να σκεφτεσαι ετσι. Τα "συμπτωματα" που λες πως εχεις ειναι στο μυαλο σου. Εισαι σαν εκεινους τους αντρες που επειδη οι γυναικες τους ειναι εγκυες εχουν τα συμπτωματα τις εγκυμοσυνης κι αυτοί. Απο το αγχος και τον φοβο που εχεις τα εχεις βγαλει.
δευτερον ακομα (που δεν υπαρχει περιπτωση) να εχεις κολησει δεν ειναι το τελος του κόσμου. Η ιατρική έχει προχωρήσει παρα πολύ που πλέον δεν πεθαίνει κανείς από AIDS, αλλά από κανονικά γηρατειά. Ισως υπάρχουν μερικες επιπλοκές στη διάρκεια της ζωής του αλλά δεν θα τον εμποδισει να ζήσει μία κανονική ζωή. Δες αυτο το Link:http://www.protothema.gr/city-stories/article/430932/i-thetiki-pleura-tis-zois-me-ton-hiv/
Και τριτον.... μην ξανακουσω να λες πως θα αυτοκτονήσεις Λες πως πιστευεις στο Θεο, τοτε ξερεις τι παθαινουν η αυτοχειρες. Και αν δεν σκεφτεσαι την ζωη και την ψυχή σου τοτε σκεψου τους γονεις σου. Θα τους καταστρεψει αυτο, και το εχω δει να γινεται οταν ενας φιλος μου πριν 2 χρόνια τιναξε τα μυαλα του στον αερα για εναν ηλίθιο λογο (για τα ματια μιας πουτ@ν@ς που τον χωρισε για αλλον). Καταστρεψε τους γονεις του ψυχολογικα και ισως ο μονος λογος που δεν εκαναν καμια τρελα ηταν για τον μικροτερο αδερφο του. Και ευτυχως ειχαν γνωστο τους παπα και τον διαβασε κιολας γτ αδιαβαστο θα τον εθαβαν.
Μην σε ξανακουσω να λες τετοια πραγματα. οκ?????
Καλησπέρα φιλέ από έναν εμμονικο αρρωστοφοβικο
Επαθα κάτι παρόμοιο είχα φίμωση την άφησα καιρό γτ βοβομουν μια μέρα εβγαλα αίμα και μπαίνω στο ίντερνετ και οατω φίμωση αίμα ξέρεις τι μ βγάλε καρκίνο στο πέος στη συνέχεια πανικός αϋπνίες στρεςς γιατροί φόβος δεν πίστευα κανέναν έμπαιναν στο ίντερνετ και βλεοα τρομακτικές φωτό που μ κάναν χειρότερα τελικά πήγα σε μια ψυχολόγο δωρεάν άμα θες μπορώ να της πω με βοήθησε παρά πόλυ έκανα το χειρουργείο και δεν είχα τίποτα τώρα κοιτώ ότι στα 27 μ έχασα 3 μήνες άγχους και πανικού αντί για να ζω γιατί μια φορά ζούμε δεν αξίζει να την περάσουμε έτσι σιγά σιγά νιωθω να παίρνω ενέργεια πάλι βγες έξω προκάλεσε τον φόβο σ νίκησε τον μην αφήσεις αυτό που σε τρώει να χορτάσει εγώ πήγα άυπνος στο χειρουργείο και όταν έφτασα λέω ή θα ζήσω λευθερος ή να πεθάνω με το φόβο και σε πληροφορω ότι μόλις τελείωσαν όλα ακόμα και ο πόνος ήταν γλυκός ο Φοβος είναι ο χειρότερος πόνος εσύ ζεις το hiv κάθε μέρα στο μιαλο σ κάθε δευτερόλεπτο που ζεις είναι πολιτισμό και μοναδικό μην το σπαταλάς βγες ζησε είναι πολύ ή μικρή ή ζωή για φόβους
No way..ουτε μπανιο δε θελω να κανω
ζωη το λες αυτο?
Τωρα αυρο μ εκανε χειροτερα...πως το εκανα αυτο το πραγμα???πως θα συγχωρησω τον εαυτο μου???πως????
Α και παρολο που δεν επιτρεπεται το κυανειο πωλειτε στα φαρμακεια???ξερει κανεις??
Τις χειροτερες που ρχωνται φοβαμαι
Εγω αλλο θελω να ρωτησω.ο θεμης ειναι μια χαρα και χαιρομαι γι αυτο.υπαρχει καποιος που κολλησε απο στοματικο????θα με βοηθουσε πολυ
ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΟΛΑΣ ενταξει? Και γτ να κολησεις παρακαλω? Τι εκανες, που δεν θα συγχωρέσεις τον εαυτό σου? Εκανες στοματικο σε καποιον. Αυτο το κάνουν και άλλες 2 με 3 δισεκατομμυρια γυναίκες. Γιατι να κολησεις εσυ? Εμαθες μηπως πως αυτός εχει HIV? ειχες πληγη στο στόμα σου οταν εγινε? Εκσπερμάτωσε μέσα στη στοματική σου κοιλότητα?
Κουλαρε φιλε μου,ολα στο μυαλο σου ειναι...δεν εχεις κολλησει τιποτα!Δεν κολλας ετσι ευκολα aids,τα εχω περασει παλιοτερα...ειχα κανει σεξ χωρις προφυλαξεις αλλα οχι με ιεροδουλες(μεταξυ μας υπαρχουν κοπελες εκει εξω που οι ιεροδουλες μπροστα τους ειναι καλογριες)οποτε τα ηθελε και μενα ο κωλος μου...εχω κανει 3 φορες εξετασεις για hiv,σε διαφορετικες ηλικιες στη ζωη μου,οποτε καταλαβαινω αυτο το αγχος της αναμονης,μεχρι να βγει η απαντηση...που πραγματικα σε διαλυει!Καποια στιγμη βαρεθηκα και λεω οτι ειναι να με βρει ας με βρει,πλεον δεν πεθαινεις απο το aids και με τα φαρμακα και την επιστημη που εχουν κανει τεραστια βηματα μπροστα απλα κανεις θεραπει ολη σου τη ζωη ωστε ο ιος να μην εξελιχθει σε aids...υπαρχει και το ενδεχομενο να κανεις σεξ με ατομο που εχει hiv και να μην κολλησεις,μου το εχουν πει πολλοι γιατροι.Τεσπα μην πολυλογω αλλο,δεν εχεις τιποτα...τσαμπα χαλας την ψυχολογια σου!
Η ουλιτιδα πιανει?η εξεταση αντιγονου/αντισωματων που μου καναν στο τζανειο θεωρειτε 4ης γενιας.τελειωσε λιγο στο στομα μου νομιζω....
Τυχερός!! ;ρ
Λοιπόν άκου! Ο ιός του HIV βρίσκεται στο αίμα, στο σπέρμα αλλά και στο προσπερματικό υγρό. Για να μολυνθεί κανείς, πρέπει ο ιός να μπει μέσα στο αίμα του από μια πύλη εισόδου, δηλαδή μια πληγή. Η επαφή μολυσμένου σωματικού υγρού με υγιές δέρμα δεν αποτελεί τρόπο μετάδοσης. Από ουλίτιδα μπορεί να υπάρχει πληγή (μπορεί είπα μην αγχώνεσαι) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις κολλήσει.
Πρώτα από όλα, αυτός έχει τον ιό? Αν δεν τον έχει τσάμπα υποφέρεις τόσο καιρό.
Δεύτερον. Αυτό το test έχει περίοδο παραθύρου 3 εβδομάδων και έχει τιμές ευαισθησίας που προσεγγίζουν το 100%.
Κανένα διαγνωστικό τεστ δεν είναι και ούτε ποτέ θα είναι 100% ακριβές, αλλά αν το test βγει αρνητικό μετά την περίοδο του "παράθυρου", μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει μόλυνση με HIV.
Και τρίτον όπως σου είπα και πιο πριν ακόμα και να τον έχεις τον ιό δεν σημαίνει κάτι. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα και πλέον μπορείς να έχεις μια απόλυτα φυσιολογική ζωή με την μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να παίρνεις κάποια φάρμακα.
[QUOTE=ERIKA;597171]Η ουλιτιδα πιανει?η εξεταση αντιγονου/αντισωματων που μου καναν στο τζανειο θεωρειτε 4ης γενιας.τελειωσε λιγο στο στομα μου νομιζω....[/QUOTE
Καλη σου μερα Ερικα
Καλημερα Θεμη..πλησιαζει η μερα και αισθανομαι οτι εχει σταματησει ο χρονος.προετοιμασα τους δικους μου οτι αν βγει θετικο θα παρω κυανιο (ευκολο να το βρεις) και να με βοηθησουν.ριξαμε ενα καυγα.α η αυθα μ εχει πεθανει κι εβγαλα ενα κοκκινο σπυρακι στο πελμα.αυτα
Θα στο ξαναπω συνελθε, αστα αυτα με τα κυανια και τα λοιπα σκεψου οτι στεναχωρεις και τους δικου σου και φθηρεσε και σε η ιδια ετσι, θα δεις θα πας θα κανεις και θα εισαι οκ αν θες μια (γνωμη μου) για να μην περιμενεις μιας και εφτασε το 3μηνο κανε και ενα τεστ σε ενα ιδιωτικο (πανω απο 15 ευρω δεν στοιχιζει) και πας και στο κελπνο μετα αμα θες
Ευχαριστώ Θεμη.ομως στα περισσοτερα ιδιωτικα κανουν απλα αντισωματα.στα νοσοκομεια (πχ ευαγγελισμος) κανουν 4ης γενιας.και στις δυο περιπτωσεις πρεπει να περιμενω 7 μερες.δεν ειναι χρηματικο το ζητημα.που ειναι πιο βεβαιο μετραει
Βρε συ Ερικα , εδω ολοι σου λεμε οτι αν δεν εχεις πληγη στο στομα , δεν κολλας , ( και με πληγη παιζεται ) η ουλιτιδα δεν πιανεται , αυθες βγαζω κι εγω , καθε τοσο .......................... δεν εχεις τιποτα , αντε να χαρεις την ζωουλα σου , εχεις μια αρρωστοφοβια , γι αυτο σουχει κολλησει η ιδεα , εισαι υγιεστατη , σου δινω το λογο της τιμης μου , οτι δεν το λεω για να σε καθησυχασω , το πιστευω , απο διαισθηση .................εχω καλη διαισθηση ......πιστεψε με ....
Βρε Θεμη μου μακαρι...μακαρι
Δηλαδη παλι δε θα ειμαι σιγουρη????τι λες τωρα???
Αααα.ενταξει τοτε.στο ρεα εχουν ενα πακετο για ολα τα ΣΜΝ και βγαινουν τα αποτελεσματα την επομενη.λες να ειναι αξιοπιστο????
Α και μεθαυριο κλεινω μηνα λες αμα παω μια μερα νωριτερα να εχει σημασια?
Ουτε που ξερω τι θελω.απο τη μια να μαθω και απο την αλλη απλα να πεθανω.ποσο ανοητη ειμαι?????
Ασε τις χαζομαρες απλα αγχοθηκες υπερβολικα και θες καποια βοηθεια οπως ειπα δεν θελω να ακουω για θανατους. Δηλαδη στην ζωη μας θα μας τυχουν και αλλα πραγματα πολυ ποιο σοβαρα τι θα κανουμε θα τα παρατησουμε? και εγω περναω φασεις οπως σου ειπα οτι μαλλον εχω κατι οτι δεν μου ξκανα τις εξετασεις καν τι λεει αυτο θα κανω κακο στον εαυτο μου? ΟΧΙ προσπαθω να ειμαι δυνατος με την βοηθεια του θεου και προχωραω δεν τελειωνει κατι στην πρωτη αναποδια, για αυτο μην σε ξανακουσε απο εδω και περα για θανατους και τα λοιπα οκ?
Χειροτερο απ αυτο???πραγματικα το θεωρω το χειριστο.