Αν εσύ είσαι πληρωμένος δολοφόνος κρυμμένος πίσω από την οθόνη εγώ είμαι πληρωμένος δολοφόνος εκεί έξω.
Printable View
Κοίταξε, έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά, και το ένα είναι ότι είμαστε ασταθείς όλοι, δηλαδή δεν φερόμαστε σε όλους το ίδιο και πάντα το ίδιο στον καθένα, κάποια στιγμή θα στην κάνει ο άλλος ειδικά αν του φέρεσαι καλά, αυτό είναι κοινό μας χαρακτηριστικό και είναι από τη φύση μας, γι'αυτό δεν τσουβαλιάζω, την αλήθεια λέω......
Να βάλω κι εγώ ένα τραγουδάκι;
https://www.youtube.com/watch?v=sYAhku6gKQA
είχα καιρό να συμμετάσχω σε συζήτηση... Έλα για να μαζευόμαστε και άλλοι
Δεν θέλω να αναφέρω τίποτα προσωπικό. Βασικά όταν λέω στη μέση, εννοώ ότι ούτε ταιριάζω με κάποιον ούτε όμως και μαλλιοτραβιέμαι, θα γίνει κάτι στο τέλος που θα μου την φέρει ο άλλος, εκτός και αν πω κάτι εγώ επειδή κάτι με έχει πειράξει και θα πειράξει και τον άλλον αυτό που είπα και θα ξεκόψουμε.
Κοίταξε όσο και να το κάνουμε όλες οι σχέσεις φθείρονται με τον καιρό και τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Θα μου πεις, γιατί να κρατάει και τόσο λίγο, μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια; Η αλήθεια είναι ότι το 'χω σκεφτεί λάθος ίσως, ότι αφού οδηγούμαστε προς το θάνατο ούτως ή άλλως όλα μάταια είναι και οδεύουμε προς την καταστροφή, άρα να καταστραφούμε μια ώρα αρχύτερα ώστε να μην πονέσουμε κιόλας. Ίσως γι'αυτό δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, έχω βάλει μια φραγή στον εαυτό μου.
Μέχρι στιγμής καλά μου τα πήγαινες , τι απαισιοδοξία είναι δαύτη; Διαφωνώ κάθετα σε αυτό, οι σχέσεις που φθείρονται είναι αυτές που δεν θεωρούνται πετυχημένες σχέσεις. Σε διαβεβαιώ υπάρχουν σχέσεις ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό που διακρίνω στα λεγόμενα σου είναι ότι έφαγες πίκρα από προηγούμενη σου σχέση και σου έβγαλε αυτόν τον αρνητισμό στο παρασκήνιο... Δεν είναι κακό, ο καθένας αντιμετωπίζει τα πράγματα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και ο καθένας έχει τις δικές του φυσικές άμυνες... Προφανώς δεν έτυχε να γνωρίσεις κάποιον που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και ίσως να κάνει μια διαφορετική προσέγγιση απέναντι σου...
Έχω πολλή απαισιοδοξία, προσπάθησα πολύ να είμαι ήρεμη σήμερα, αλλά η απαισιοδοξία υπάρχει........Έφαγα πίκρα όχι από μία προηγούμενη σχέση, αλλά από πολλές αν όχι από όλες, και ίσως είναι βαθύτερες στο χρόνο πίσω αυτές οι σχέσεις, από όταν πήγαινα σχολείο. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, αν και δεν μπορώ να τα δω έτσι, και η τελευταία πρόταση ισχύει 100%.
Εννοείται πως από την παιδική ηλικία υπάρχουν τραύματα που σε στιγματίζουν μέχρι και το τέλος της ζωής σου. Το θέμα είναι να μην τα αφήσεις να γίνουν ανασφάλειες... Όλοι έχουμε φάει ήττες καθ όλη την διάρκεια της ζωής μας και χυλόπιτες και χωρισμούς και μπλέξαμε και με άτομα που ίσως δεν άξιζαν να τα φτύσουμε ΚΑΝ. Η ζωή όμως συνεχίζεται και δεν είναι ένα ευθύς δρόμος, έχεις πολλές διασταυρώσεις και πολλούς δρόμους μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Πάνω από όλα να προσπαθείς να είσαι ΖΕΝ
Εγώ τ' άφησα και έγιναν ανασφάλειες. Είχα πολλά προβλήματα στο σχολείο, δεν θέλω να τα αναφέρω. Άλλο να παθαίνεις κάτι από μικρός και να συνεχίζεται σε όλη τη ζωή σου, και άλλο όταν θα είσαι ενήλικας και θα έχεις ωριμάσει πια και θα έχεις και κανα δυο καλές περιπτώσεις να θυμάσαι. Ο προορισμός ποιός είναι; Ο θάνατος; Τι είναι το ΖΕΝ;
Το ΖΕΝ είναι να είσαι χαλαρός και καθαρός στο μυαλό... Δεν χρειάζεται να αναφέρεις κάτι, όλοι κουβαλάμε κάτι από το παρελθόν μας... Καμιά φορά όμως είναι καλό να το αφήνουμε και πίσω. Ο προορισμός δεν είναι ο θάνατος σώνει και καλά, οικογένεια ίσως; Εργασιακό; Το μέλλον είναι κάτι απρόβλεπτο, δεν μπορείς να γνωρίζεις το τι σου ξημερώνει αύριο
Ε εντάξει τώρα, δεν πρόδωσα κανέναν ούτε έβλαψα κανέναν, τώρα αν οι άλλοι ή εσύ θέλετε να μου βρείτε κάτι, όλο και κάτι λάθος θα έκανα, αλλά ξέρω τον εαυτό μου και πως αντιδράω, (δεν ξέρω για τους άλλους) και πόσο μάλλον όταν είσαι σε περιβάλλον που δεν θέλουν το καλό σου, άσε, δεν θέλω να πω άλλα.
Μην το παίρνεις στραβά, δεν σου είπα ότι ψάχνω να βρω κάτι που μπορεί να έκανες η να το βγάλω με το ζόρι, αυτό που προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις είναι ότι ο άλλος μπορεί να το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί σου, προς Θεού διάλογο κάνουμε
Έχω φερθεί κι εγώ άσχημα σε άτομα που το άξιζαν όμως, αν και το άξιζαν και πολλοί άλλοι αλλά είναι μερικοί που έχουν τόση πολλή κακία και τόσες πολλές άμυνες (εκτός από την επίθεση που κάνουν) που δεν μπορείς να τους πεις κουβέντα θα σε βγάλουνε νοκ άουτ! Είναι αυτοί που είπες πριν ότι δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.
Από τα λάθη μας μαθαίνουμε απλά μερικές φορές Αργούμε να το πάρουμε χαμπάρι
Λάθη , πράξεις , παραδείγματα από προηγούμενες κατΑστασεις όλα αυτά εννοώ