ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΜΠ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΛΔ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Printable View
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΜΠ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΛΔ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΗΛΕ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
δεν τον εχω ξανακουσει...καλος ειναι... ο αλλος ομως ειχε ερμηνεια για οσκαρ!! σε εμενα ειπες για το "ΦΜΠ"? δεν καταλαβα?...
δε ξέρω σε ποιον μιλεί ο ελις.
νομίζω στο θεό και εχω εξαιρέσει εξ αρχής τον εαυτό μου :D
το βιντεο μπαίνει με το 2ο απο τα δεξια εικονιδιο.
σαν φιλμακι ταινιας φαίνεται σαν κουμπί. insert video.
πατωντας αυτό κανεις επικολληση το λινκ που εχεις κάνει ήδη αντιγραφή απο το youtube.
χαχαχα...καλα θα σας δειξω εγω...θα δειτε τι θα πάθετε!!! κορυφαια σειρα ...να τους καταρριψουμε ...εδω καταριπτουμε το ειναι μας...στους μυθους θα κωλοσουμε...
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟ ΦΜΠ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΜΠ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΗ ΟΚ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ΔΛΔ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ
ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ
ευχαριστωωωω... :)
ευκολακι δεν ηταν ρεα?
ναι ...!!! πρεπει να ψαχουλεψω λίγο ολο αυτο το συστημα για να δω τι αλλο μπορει να κανει:p
ΑΜΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΦΜΠ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ΔΛΔ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΝΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ
ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΔΛΔ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ
ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΝΚ
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;ΡΕΑ ΕΣΥ;
Ελις λυπάμαι δεν το έχω.
Μπορώ να ρευτώ απο τον κώλο, να κάνω σούζα πεζός, να βγάλω κουνέλια μέσα απο καπέλα,
αλλά αυτό που ζητάς αδερφέ... ειναι τρελλό μανίκι. Εσένα ρεα το χωράει ο νούς σου? Πε μου συ
και να σου πω βρε ελις.
Γιατι τόση επιμονή με τα βίντεο και πως αναρτωνται στο φαψεμποοκ?
Σου χρειάζεται κάπου συγκεκριμενα αυτη η ιστορία?
...δεν ξερω τι ειναι μαγκια.. εγω για μαγκια ξεκινησα το καπνισμα στην αγρια εφηβεια μου και τελικα μου μεινε η πισσα και μου φυγε η μαγκια!..
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΛΩΡΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ
ναι καταλαβα πως λες ...αλλα δεν μπαινω μεσω φβ εδω...εκει μεσα εχω πολλους "φιλους" που δεν θελω να ξερουν ουτε ποια ειμαι ουτε τι κανω...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
ΔΛΔ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟ
χαχαχα... τουλαχιστον ολοι μπορουμε να ρευτουμε απο τον κωλο...οποτε ... ειμαστε ηδη μαγκες!
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :))) ... για μενα αυτο ειναι ομορφια! πως γινεται????
Rea λυπαμαι για την λεκτικη βια και της ουσιες.Ελπιζω ολα αυτα να μην υπαρχουν σημερα στην ζωη σου.Εχεις φιλους/φιλες? η συντροφο να σε στηριξει? εχεις καλες σχεσεις με τους γονεις σου?
ναι ας πιασουμε μια σοβαρη συζητηση ... εχουμε ωραιο γκρουπάκι... το χω αναγκη!!
Ψιθυριστά και στο αυτί!!
Ψιτ Έλις! δώσε νούμερο, δώσε τηλ. δώσε ρε μη κολώνεις. Σε κάρβουνα αναμένα ειναι, δεν το βλέπεις?;)
bulletproof καλησπέρα.
σ ευχαριστω ... οι ουσιες δεν υπάρχουν πια...ανακάλυψα οτι δεν ταιριαζουν με τα αντικαταθλιπτικα μου. οι σχεσεις μου με τους γονεις μου εχουν αποκατασταθει, είναι οι μονοι που γνωριζουν για την καταστασή μου. δεν εχω φιλους ουτε συντροφο... εχω μονο τον σκύλο μου τον Ζορμπά...ειναι ο συντροφος μου και με εχει βοηθησει οσο ποτε κανεις ανθρωπος. εσυ εισαι καταθλιπτικος?
... και ολο αυτο επειδη ρωτησα πως γινεται να γραφεις απο κατω απο τα ποστ???... ή δεν καταλαβα καλα... εμενα εννοεις οτι ειμαι "σε αναμενα καρβουνα"??????
εγω προσπαθώ να καταλάβω γιατι δεν βοηθήθηκες με την ψυχανάλυση.
Ελάχιστα πράγματα γνωρίζω για ψυχοδυναμικα και μακροπρόθεσμα μοντελα αλλά ξέρω γω, λένε οτι γίνεται κ ετσι η 'δουλειά'
Ναι εχω καταθλιψη και αγχωδη διαταραχη .Εχω και εγω σκυλακι :) και τον λατρευω.Βασικα αγαπαω ολα τα ζωα! ευτυχως εχω τον αρραβωνιαστικο μου και μου φτιαχνει την διαθεση και με βοηθαει παρα πολυ.Εγω την καταθλιψη την επαθα απο ασθενειες που περασαν οι γονεις μου.Πρωτα η μητερα μου ειχε καρκινο της μητρας και μετα του παχεως εντερου αλλα βγηκε νικητρια και της δυο φορες.Μετα ο μπαμπας μου ειχε εναν μεγαλο ογκο στο χερι (χειρουργηθηκε και ολα πηγαν πολυ καλα).Τον Μαιο του 2014 ο μπαμπας μου ειχε αιμοπτυση και στο νοσοκομειο Σωτηρια διεγνωσθει με καρκινο του πνευμονα.Χειρουργηθηκε,καν αμε 5 χημειοθεραπειες και 14 ακτινοβολιες.Δωξα τον Θεο τα παει πολυ καλα εχουν περασει 15 μηνες απο τοτε (το τσιγαρο επισης εχει 15 μηνες που το εκοψε).Οι γιατροι μας εχουν πει οτι δεν ειναι επιθετικη μορφη και προς το παρων τα παμε καλα και δεν εχουμε μεταστασεις.Συγνωμη αν σε κουρασα,με λιγα λογια αυτη ειναι η ιστορια της καταθλιψης μου.