Κυκνακο , να σου δωσω την ηλεκτρονικη διευθυνση ενος ' καταστηματος΄' που πουλαει stun guns , αυτα που πατας ενα κουμπι και εκτοξευεις 3.000.000 volts στο εισβολεα , ευκολο ειναι , και τον ριχνεις αναισθητο ? οχι , ετσι για να μην φοβασαι κανεναν .
Printable View
Και δεν την δίνεις; Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου χρειαστεί...αλλά αν σε πιάσουν μ' αυτό τί γίνεται;
Πάντως πρέπει να νικήσω και τον παράλογο φόβο που έχω μέσα μου όταν είμαι σπίτι όπου αντικειμενικά δεν κινδυνεύω...το πως είναι το θέμα...τώρα είναι ακόμα πρωί και είμαι ήρεμη οπότε μπορώ ακόμα πιο εύκολα ν' αναγνωρίσω πως είναι σχεδόν αδικαιολόγητος...
Ε , απαγορευεται , αλλα το βαζεις στην τσαντουλα σου . Ειναι 15 cm . διαμετρος 5 cm.100 ευρω . Στο κατω κατω, δεν ειναι για τακτικη χρηση , δεν θα γινεις ηλεκτροφορος κυκνος ! μαλλον για ψυχολογικους λογους ειναι , αν και την δουλιτσα του την κανει , αλλα φοβαμαι , μηπως οταν τσακωνεσαι με την μαμα σου , μην αρχιζεις και την ηλεκτροπληττεις ελαφρα ! θα σε φοβαται ολη η γειτονια παντως , εγγυημενο , ειναι δυσευρετα αυτα τα πραματα στην Ελλαδα , μην κοιτας που εγω τα ξερω δεν θα σε πλησιαζει αντρας για αντρας , αλλα αυτο δεν το θελουμε , ε ?. Θα περπατας και θα εκτοξευονται αστροπελεκια γυρω σου !! ειναι πολυ ισχυρο , ειναι ορατο το ρευμα , σαν μικρη μπλε αστραπη .