Originally Posted by
mariposa7
Κοίτα Ρέα, δεν διάβασα όλη την πορεία των ποστ, αλλά νομίζω κ εγώ στη θέση σου πιθανότατα κάπως έτσι θα αντιδρούσα. Να' μαι ειλικρινής δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, πέρα από την περίοδο 1+ χρόνου, που λόγω πρηξίματος από θέμα υγείας απέφευγα συνειδητά να συναντήσω αρκετούς ανθρώπους, που με ήξεραν στο "πριν". Από το πουθενά όμως έχω φάει 2-3 αντίστοιχα ξαφνικά ταρακουνήματα- "σφαλιάρες", που φυσικά δεν είχαν να κάνουν με το/τα πρόσωπα που εμπλέκονταν σε αυτό, αλλά με τον εαυτό μου, τις επιλογές μου κ τον τρόπο ζωής που είχα διαλέξει για τον εαυτό μου. Ήταν, όπως κ στην περίπτωσή σου, καθαρά θέμα αυτοκριτικής κ συνειδητοποίησης καταστάσεων.
Βέβαια, επειδή είμαι κ πρακτικός άνθρωπος, σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω 2 επιλογές υπάρχουν: Ή το βλέπεις ως ευκαιρία να πάρει μπρος ο "καλός" εγωϊσμός που έχεις μέσα σου, να τα πάρεις στο κρανίο με το πώς έχει καταντήσει κάποιος/οι τομείς της ζωής σου, κ να τα κάνεις όλα τούμπα (για να μην το πω κάπως αλλιώς.....), ή σε παίρνει από κάτω κ βαλτώνεις σε 1 κατάσταση που, ανατρέπεται δύσκολα μεν (δύσκολο κάποιος να ξεβολευτεί σε κάτι, ιδίως εάν αυτό έχει χρονίσει), αλλά σε φθείρει αφάνταστα δε......