ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΠ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΣΠΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Printable View
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΠ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΣΠΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
αν πω οτι καταλαβαινω, θα ναι ψεμα..
τοση απελπισια και νιξεις περι αυτοκτονιας, επειδη οι γνωριμιες που εκανες στο ιντερνετ θελουν διαφορετικα πραγματα απο σενα ???
δεν ειναι "σαπιος" οποιος δεν θελει τα ιδια πραγματα με σενα. μπορει ολοι αυτοι που λες να εχουν καλυμμενη την κοινωνικοτητα τους και να ψαχνουν μονο ευκολο κι απροβληματιστο σεξ, η σαχλοκουβεντα για χαλαρωση, οχι προβληματισμο και να μην το θεωρουν επιλογη το να ψαχνουν φιλιες, σχεσεις, η γενικοτερη επικοινωνια σε ενα σαιτ γνωριμιων.. κι εμενα αδιαφορο μου φαινεται ολο αυτο το σαλιαρισμα με αγνωστους, αλλα δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν οι αλλοι. δικαιωμα τους.
γιατι δεν δοκιμαζεις γνωριμιες εκτος ιντερνετ?
εκτος αυτου, νομιζω οτι εχεις κανει μια παρανοηση στο σημειο που καταληγεις ζητωντας πριβε επικοινωνιες απο εδω.
εδω ο χωρος ειναι διαφορετικος. ειναι φορουμ δημοσιας επικοινωνιας. δεν ειναι σαιτ γνωριμιων. μπορει και να προκυψουν γνωριμιες σε καποιους που θα το επιδιωξουν αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ και κακως δημοσιευεις στοιχεια επικοινωνιας δημοσιως.
πριν πεις τι ειναι σκοπος του φορουμ θα μπορουσα να σου κολησω στη μυτη κατεβατα των κατεβατων σχετικα με το τι προκαλει η μοναξια στον ανθρωπο. μαλον ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δε καθονται ολοι "θορακισμενοι" πισω απο ενα ονομα οτι να ναι αλλα ειναι ξεκαθαροι εξ αρχης για το τι ειναι κ με πιος κολανε... γιατι οταν εισαι ξεκαθαρος ειναι σα να κλινεις στωματα ετσι. το οτι δηλωνεις αγνωστη ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλα οχι κ των αλλων.
ΑΛΛΑ..
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙ οτι επειδη διαβαζεις χρονια το φορουμ σε καπια θεματα εχεις εντοπισει καπια κακοπροαιρετα ατομα που ανεβασαν σχετικα θεματα σχετικα με συναντησεις κλπ αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι ειναι το ιδιο σε καπια εχεις δικιο κ σε αλλα οχι κ ειμαι πολυ αντικειμενικος χωρις να σκεφτομαι το πως τα παμε στο φορουμ που ειναι αλλο καπελο αυτο....
λεω ομως οτι..
σε καπια ατομα ειναι απαραιτητο να ομαδοποιουνται για να ειναι καλα.μπορει εσυ να μην ανικεις σε αυτη τη κατηγορια ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΑΝΙΚΟΥΝ.
Ρε παιδιά για όνομα του Θεού δεν σας ζήτησε η κοπέλα να της ασκήσετε κριτική στο αν θα πρέπει να επικοινωνήσει με μέλη του φόρουμ, αν είναι αντίφαση ή όχι, αν θα κάνει σεξ με κάποιον που θα επικοινωνήσει μαζί του ή όχι. Έχει όλη τη διάθεση να έρθει σε επικοινωνία με άτομα που θεωρεί εκείνη πως της ταιριάζουν περισσότερο από άλλα άτομα που έχει γνωρίσει διαδικτυακά. Πρόδηλο είναι πως από τα μέιλ που θα λάβει θα έχει όλη τη καλή διάθεση να κρίνει με ποιους ταιριάζει, με ποιους δεν ταιριάζει και να κάνει ένα φιλτράρισμα. Στο κάτω κάτω υπάρχει και το μπλοκ. Δεν κατανοώ το λόγο που της ασκήθηκε κριτική ή σχολιασμός για την επιλογή της. Και όχι δεν είμαι συνήγορος της, ούτε το δικηγόρο της παριστάνω, απλώς εσείς γιατί σκαλώνετε με την επιλογή της δεν καταλαβαίνω, λες και έδωσε στη δημοσιότητα το δικό σας μέιλ και όχι το δικό της.
συνηθως αυτοι που εμφανιζονται ξαφνικα κ μιλουν για συναντησεις κλπ ειναι ασχετοι οσοι ειναι πραγματικα σχετικοι βρισκονται στο παρασκηνιο
ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ
ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΣ
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΟΠΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
χαχαχα..αν εδινε το δικο μου μειλ στη δημοσιοτητα δεν θα ασκουσα κριτικη, θα ασκουσα βια :p.. αλλα απο την στιγμη που ανεβαζουμε ενα ποστ δημοσια, ειναι λογικο να ερθουν απο παντου διαφορες απόψεις καλοπροαίρετες και μη. το χειρότερο θα ήταν η απόλυτη αδιαφορία. απο εκει και πέρα το αν συμφωνεις ή διαφωνεις ή βλέπεις κατι διαφορετικο, δεν ειναι σκάλωμα, ειναι διαλογος. και οι απαντησεις που δόθηκαν είναι ιδιες με αυτες που θα δίναμε και σε μια φίλη μας, τουλάχιστον οι περισσοτερες...και μαλιστα πιο εξευγενισμενες.
φυσικα και θα υποστει η φιλη μας ακριβως το ιδιο μαρτυριο της σεξουαλικης παρενοχλησης και της χειραγωγησης που εχει ήδη υποστει...διοτι μονο λυγουρια θα απαντησουν σε αυτην την αγγελια, κανενας σοβαρός ανθρωπος που ψαχνει κατι πιο βαθυ δεν θα μπει στην διαδικασια να δωσει σημασια στην φίλη μας αν δεν την γνωρίσει πραγματικα, παρόλο που φενεται μια αξιοπρεπεστατη κοπέλα και συμπαθέστατη.
ισως απο αυτο θεωρηθω απόλυτη... μακαρι να πεφτω εξω αλλα ο κανονας ειναι αυτος και δεν ευθυνομαι εγω για τον τρόπο που λειτουργει το μυαλο της πλειοψηφειας των ανδρων...φυσικα ουτε και μπορω να το αλλαξω..αλλα δυστηχως αυτη ειναι μια αληθεια αρχαιοτατων χρόνων..οσον αφορα τους αντρες γενικα και το σεξ πολυ πριν το ιντερνετ ήσασταν γουρουνια και πολυ μετα απο αυτο θα παραμεινετε σε αυτην την κατηγορία...οχι όλοι...σαφως οχι...αλλα ενας πολυ μεγαλος αριθμος..πειτε μου εσεις οι ανδρες τις παρέας, αν αυτο που λέω σας φενεται παράλογο ή οτι το ακουτε πρώτη φορα ή οτι ολοι σας οι φιλοι και γνωστοι ειναι πολυ καλα παιδια και δεν σκεφτονται ετσι.
οι αντρες που δεν θελουν να ειναι γουρουνια εχουν υποστει μαλιστα πολλες φορες μπούλινγκ .. ειναι "μαλακας" αυτος που δεν πηδαει, και πολλοι πήδηξαν για να μην τους πουν οι φιλοι τους μαλακα και οχι επειδη το ήθελαν. δεν μιλάω για πολιτισμενο συγκαταβατικο σεξ εδω, η κοπέλα δηλώνει πως ψαχνει την αδερφη ψυχη της μην μπερδευεσαι. και ακου πως θα πάει το παιχνιδι:
ΦΑΣΗ 1. ο λυγουριδης θα το παιξει κατανόηση και τιμιοτητα, οτι αναζητει και εκεινος κατι διαφορετικο, το κοριτσακι θα το χαψει αμασητο με καποιους βεβαια ενδοιασμους
ΦΑΣΗ 2. Ο λυγουρίδης μεσα σε χρόνο μηδεν θα ανακαλυψει πως αυτη ειναι η αδερφη ψυχη που πάντα αναζητουσε, το μυαλο της ειναι ιδιαιτερο του δημιουργει κατι η αυρα της κατι που δεν εχει ξανασυναντησει ποτε στην ζωη του ξανα. το κοριτσακι τα ακουει όλα αυτα και θελει πάρα πολυ να τον πιστεψει,τα λογια του της χαηδευουν την μοναχικη της ψυχουλα
ΦΑΣΗ 3. ερωτολογα ..."με σκεφτοσουν σημερα? εγω σε σκεφτομουν όλη μερα." " θα βγεις με φίλο σου? ειναι παραλογο αλλα ζηλευω παρα πολυ" "να ξερεις εγω δεν ειμαι κανενας λυγουρης..ολον αυτον τον καιρο εψαχνα μια γυναικα σαν και εσενα να αραξω, να κατασταλάξω και δεν πιστευα ποτε οτι υπάρχεις"... να μην συνεχισω στις ατακες ..και ολα αυτα σε χρόνο μηδεν
ΦΑΣΗ 4. ο ερεθισμενος " νιωθω τοσα πολλα πραγματα για σενα...εισαι υπέροχη γυναικα... και εγω νιωθω δικος σου, ο αντρας σου!!.. αλλα αν σου πω αυτο που επαθα τωρα θα νομιζεις οτι δεν σε σεβομαι... και ομως ειναι το πιο φυσικο πραγμα που μπορει να συμβει σε εναν αντρα και μια γυναικα...δεν ειμαστε μικρα παιδια εξαλλου..και αυτο που νιωθω για σενα δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε...εισαι ξεχωριστη, μου εχεις γαμησει το μυαλο"
ΦΑΣΗ 5. ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΗ...δεν αντεχω αλλο, μας φανταζομαι να ζουμε μαζι να ξυπναμε μαζι, να ειμαι μεσα σου συνεχεια και αισθανομαι ευτυχισμενος, πες μου εσυ δεν νιωθεις το ιδιο? σε ονειρευτηκα...ονειρευτικα οτι καναμε παθιασμενο ερωτα, οτι ησουν η γυναικα μου μονο δικη μου...πες μου τι νιωθεις τωρα...
ΦΑΣΗ 6. Η ΞΕΝΕΡΑ μετα την εξπερματωση ... μην με πιεζεις, εχω πολλα προβλήματα, δεν ειμαι σε φαση για κατι σοβαρο, φοβαμαι
ΦΑΣΗ 7. Η καβαντζα, καθε φορα που ο λυγουριδης εχει στηση εχει 3-4 ιδιες περιπτωσεις για να επιλεξει. 3-4 μοναχικες γυναικες που τις εχει μετατρεψει μεσα απο χειραγωγηση στα προσωπικα του πορνιδια και εκεινες που χτες διψουσαν για ερωτα νομιζουν οτι επέλεξαν αυτον τον ρολο.
εσενα ολο αυτο μπορει να μην σου λεει τιποτα... μπορει να μην ανοικεις σε αυτην την κατηγορία, μπορει να μην πιστεψεις καν οτι αυτα που λέω ειναι αληθεια ή οτι συμβαινουν τοσο συχνα... και ομως....
Kαλημέρα rea :) (Πρώτη φορά λέω καλημέρα μετά από πολύ καιρό και να το εννοώ)
Λοιπόν εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου και θα πω πως δεν αναφέρεσαι σε εμένα που ούτως ή άλλως πιθανολογώ πως δεν αναφέρεσαι, αλλά θα σου ανταπαντήσω ως έξης: Και εγώ rea μου δεν παριστάνω τον άγρυπνο φρουρό στο κύκνο για να νιώσω μέσα μου χαρά που μια κοπέλα θα ξέρει πως κάποιος τη φυλάει από εκείνον και πως θα κοιμάται ανέμελη και ήσυχη ή αν ξυπνήσει θα δει πως όντως αυτός που της είπε θα είμαι εδώ, είναι εκεί και δεν θα έχει φοβίες. Λοιπόν δεν τα κάνω για να νιώσω καλά που προσφέρω κάτι σε κάποια άγνωστη, αλλά το κάνω γιατί έχω απώτερο και υποχθόνιο σκοπό, μετά από 5 μήνες να έχω μάθει τα πάντα για αυτή και σαν καλό λυγούρι να τη πηδήξω, γιατί δεν υπάρχει τη σημέρον ημέρα ανιδιοτέλεια, αλλά υπάρχει είμαι γουρούνι πηδάω.
Κορίτσια ξέρετε μπορείτε να ξεφύγετε καθολικά από όλα αυτά, δηλώνοντας παντελή αδιαφορία στην ύπαρξη των ανδρών και να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας μόνο στο δικό σας φύλο. Και ξέρω πως δεν τα λές για εμένα, αλλά όλα αυτά που μου λες μπορεί να τα πάθει οπουδήποτε με τον οποιοδήποτε. Μου θυμίζεις τη φάση, μην βγω από το σπίτι γιατί αν βγω έξω μπορεί και να πεθάνω.... να με πατήσει αυτοκίνητο, να πέσει γλάστρα στο κεφάλι μου ή οτιδήποτε, λες και είναι αδύνατο ας πούμε εκεί που περπατάς στο σαλόνι να σκοντάψεις και να μείνεις σέκος... Έτσι δεν πάμε πουθενά, καταλαβαίνεις πιστεύω πως τα λέω...
---------------------------
Δεν έχει νόημα όμως αυτό που μου λες γιατί θα μπορούσε κάλλιστα να το μοιράσει με πμ σε 250 άτομα οπότε το ίδιο δεν είναι; Δεν επικοινώνησα μαζί της και ούτε πρόκειται, απλώς λέω οκ ρε παιδιά και τι έγινε σιγά τα ωά. Δεν ζήτησε και από κάποιον προστασία, μια επικοινωνία ζήτησε, δικό της κεφάλι είναι τι σας νοιάζει.... Ότι και να πείτε, αν δεν πάθει δεν θα μάθει και πιστεύω τα έχει σκεφτεί όλα αυτά, δεν χρειάζεται εμάς να παριστάνουμε τους μπαμπάδες και τις μαμάδες της!
εεεε επιτίδες το κάνετε ?
για κάποια άτομα είναι πολύ σημαντικό να βρούνε το άλλο τους μισό όπως επίσης να βρούνε ένα άτομο που να ξέρουνε ότι γενικά στο τέλος δεν θα τους παρατήσει για ψύλου πήδημα , όπως και επίσης είναι πολύ βαρύ να είσαι γυναίκα και να βλέπεις τους άντρες να σε βλέπουνε μόνο σαν κρέας!!!!
αλλά ακόμα και όλα αυτά να μην συμβαίνουνε μήν μου πείτε ότι δεν πιστεύετε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που απλά έχει φτιαχτεί για εμάς και μας ταιριάζει απόλυτα μας συμπληρώνει στο 100% και μαζί του νιώθουμε ότι ήτανε αυτό που χρόνια περιμέναμε ? όπως επίσης μην μου πείτε ότι δεν έχετε σκευτεί στο τέλος της ημέρας κάποια φορά ότι και αν σήμερα πέρασα δίπλα απο το άλλο μου μισό και δεν το πρόσεξα κάν ?
αυτό που προσπαθώ να σας πώ είναι ότι 1) μήν μαλώνετε μεταξύ σας σε ξένο πόστ
και 2) δείξτε λίγο συμπαράσταση για αυτό το λόγο είμαστε εδώ και στην τελική και να σας φανούνε παράλογα όλα τι πειράζει ? έχει σημασία αν ο άλλος γίνεται ευτιχισμένος με ένα παράλογο πράγμα να του το χαλάτε ?
ε μετά αυτός ο άνθρωπος πώς θέλετε να νιώθει όταν στο μοναδικό φόρουμ που υποτίθετε ο ένας βοηθάει τον άλλον οι περισότεροι απο εσάς σχολιάζετε τα αρνητικά ? και ένα τελευτέο θα σας πώ τα προβλήματα σας μπορεί να είναι γελοία για τους άλλους αλλά για εσάς είναι σημαντικά και μεγάλα!!!!
Υ.Γ. ελπίζω να βρείς την αδερφή ψυχή σου!!!!
Γεια ρεμεντυ ! σε ποια χωρα ησουν χαμενη ? γιατι βλεπω υπογραφη καινουρια , σε αγνωστη σεμε γλωσσα . Κατι σε Σουηδικα μου κανει .
Ενταξει , μπορει να μην ειναι για γνωριμιεςτο σαιτ , αλλα εχω ερθει σεπαφη με διαφορα μελη , δεν ειναι κακο
και για να μην με πειτε ρατσιστρια , υπάρχει φυσικα και ο σκελετος της γυναικειας "αποπλάνησης" διαθεσιμος προς οποιον ενδιαφερεται:...Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΡΙΔΗ!!... :p
Aυτό αν ζούσα στη ζωή μου θα έλεγα ότι οκ ολοκληρώθηκα ως άνθρωπος και μπορώ να μετοικήσω.... Τι γαμάτο να σε αποπλάνει γυναίκα, αν και ζω σε μία πόλη που έχει μεγάλη ιστορία από γυναίκες που αποπλανούσαν άνδρες. Ψιλοκαρφώνομαι τώρα για τη περιοχή που μένω, αλλά οκ λίγοι θα το βρούνε το μέρος που ζω....
ΧΑΧΑΧΑ...οκ δεν υπάρχεις!! εχω λιωσει στο γελιο..ναι συμφωνω απόλυτα σε όσα λες και επαυξανω, η επιτομη της χειραγωγησης ειναι στο τελος να ριχνουμε την ευθυνη στον εαυτο μας, αλλα...λεω αλλα... αν δεν φας τα μουτρα σου ...αν δεν την φας την μπανανοφλουδα πως θα μαθεις απο τα λάθη σου ...εμεις τα ανθρωπάκια που γουσταρουμε λοβστορακι θα το ρισκαρουμε θα πουμε θα πάω και ας μου βγει και σε κακο..απο το να μας γινει εμμονη το γουατ ιφ το προτιμω...απο τα λάθη μαθαινουμε, απο τιποτα αλλο. και εχεις δικιο να μου πεις τοτε γιατι να μην κανω μοκο και να αφησω το κοριτσακι να μαθει και αυτη απο τα λάθη της? γιατι εχω το κουσουρι να λέω ανοιχτα τις σκεψεις μου...μου ρθε και το πα...απλα και ξερω πως οπως και εγω δεν ακουγα αυτες που μου τα λεγαν και καλα εκανα ετσι θα κανει και εκεινη.
συμπαθεστατο γουρουνακι μου, δεν ειπα οτι αυτο συμβαινει μονο στο δυαδικτιο , ουτε καν το περιορισα..λογικα συμβαινει παντου... ναι ειναι λάθος να πρεσβευω το μην βγεις απο το σπίτι...αλλα δεν μπορω να τιθασευσω την καταθλιψαρα που εχει καταλάβει τα ουκ ολιγα καμμενα μου εγκεφαλικα κυταρα ...οχι ακομα τουλάχιστον...αλλα ξερω πως ειναι λάθος και αυτο ειναι μια καλη αρχη.
τωρα εσυ γιατι χρειαζεται να μπιριμπιριζεις τον κυκνο 5 μηνες για να σου κάτσει και δεν πας σε μια αλανιαρα γατουλα να συννενοηθεις τι θες και να τα βρητε ..αυτο ποτε μου δεν το καταλαβα αγορογουρουνακια μου... μερικες φορες πιστευω απλα οτι ειμαστε απο ξεχωριστους πλανητες
Όλες οι γυναίκες είναι αλανιάρες γατούλες γλυκιά μου, όλες μα όλες! Ναι μπορεί να μην το ξέρει ούτε η ίδια ότι είναι αλανιάρα γατούλα, αλλά όποιος θέλει να το διαπιστώσει αρκεί να τη προκαλέσει και για κακή του τύχη θα το διαπιστώσει μια και καλή για πάντα.... Ας αφήσουμε τον κύκνο στην ησυχία του μην τυχόν τα πιστέψει κιόλας στο τέλος και έχουμε θέμα... και ποιος μας σώνει μετά...
εμ να τα βλέπεις ...κατι τετοιες σκεψεις μας ρίξανε στα αντικαταθλιπτικα! εγω το χω πει..οταν βρεθει το αλλο μου μισο με το καλο πρωτα θα του ριξω 2 χαστουκια δυνατα να το ευχαριστηθω και μετα θα του πω " στην επομενη ζωη φροντισε να εισαι πιο συνεπης στα ραντεβου σου!!
Στο περίπου, άλλα πράγματα είχα που είχαν πολύ μεγάλο κόστος... αλλά τότε είχα άλλη προσωπικότητα, τότε μιλούσα με κάποια πολύ άνετα το αντίθετο απ' ότι είμαι τώρα και δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως μπορούσα να προβλέψω από την αρχή ποια θα ήταν η κατάληξη! Απλώς επειδή είχα ότι είχα προτιμούσαν να μείνουν μαζί μου!
ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΜ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕΣ 51 ΜΥΝΗΜΑΤΑ
Δεν έχουν ανοίξει ακόμα, μπορεί να είναι στα 100 !!!
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ
Σας αφήνω πάω να μιλήσω με το πρότυπο μου! Καλή συνέχεια τα λέμε αργότερα :)
Και όμως βγήκα και μπήκα (κάτι μου θυμίζει αυτό αν και λίγο πρόστυχο) και δεν ανοίξανε... Το έχουν ρυθμισμένο στο ποιος ξέρει πόσα ή έχουν θέσει private messages control as we say capitals control :P