Οκ κοριτσαρα,θα σε κρατω ενημερη..σας καληνυχτω για σημερα,ωρα για ταινια :D
Printable View
Οκ κοριτσαρα,θα σε κρατω ενημερη..σας καληνυχτω για σημερα,ωρα για ταινια :D
στο ξεκαθαριζω οτι δε ξερω το τροπο να απανταω σε αινιγματικες ερωτησεις χωρις ξεκαθαρη ενια τωρα αν σε καπιον αυτο του αρεσει να βρισκεται προταγωνιστης σε μια σκηνοθετημενη συζητιση που εχει ως σκοπο να τον κανει να μαθει περισσοτερα για τον εαυτο του εγω θα προτιμουσα να εχω ενα σωσια μου κοντα κ να τον παρατηρω κ να με παρατηρει ελευθερα.. εγω δε πιστευω οτι μπορει καπιος να βγει απο το μαυρο τουνελ το μονο που μπορει να κανει ειναι να παρει δυναμη απο τον εαυτο του γιατι εκτος απο τον ουρανο που το βραδυ μαυριζει υπαρχουν κ τα αστερια κ αυτες οι δυο ενιες ειναι απολυτα σχετικες μεταξυ τους...
Kαλημερα Αλεξανδρε σου εχω μια απαντηση ειδικου και παλι
εστιασε στο οτι λεει πως το τιμονι το εχεις εσυ...
" Τι ακριβώς κάνετε εσείς οι ψυχοθεραπευτές? Και δεν μου αρέσει η λέξη ψυχοθεραπευτής...γιατί νομίζετε ότι μπορείτε να θεραπεύσετε την ψυχή μου?"
Τι κάνουμε? Καταρχάς ανοίγουμε την πόρτα, σας βλέπουμε και μας βλέπετε, μετά κάθεστε απέναντι μας και περιμένουμε να ακούσουμε. Και ακούμε, αυτά που λέτε αλλά και αυτά που δεν θέλετε να πείτε, νιώθουμε ότι νιώθετε και ότι δεν αφήνετε να αναδυθεί, δίνουμε μεγαλύτερη βάση σ 'αυτά που δεν θέλετε να πείτε αλλά ταυτόχρονα σεβόμαστε τους αμυντικούς μηχανισμούς σας που δεν σας αφήνουν να πείτε ότι σας φοβίζει. Ας μην ξεχνάμε ότι το "τιμόνι" της θεραπείας το κρατάτε εσείς, εμείς απλά είμαστε δίπλα.
Παρέχουμε ένα περιβάλλον ψυχοσυναισθηματικής ασφάλειας, είμαστε αληθινοί και δεν κρίνουμε. Δεν λειτουργούμε μέσα από διαγνώσεις και "ταμπέλες" γιατί αποπροσανατολίζουν και δεν μας αφήνουν να δούμε την πιο βαθιά υπαρξιακή πραγματικότητα που βιώνει ο άνθρωπος απέναντι μας, δεν είμαστε απρόσωποι δεν είμαστε άψυχα πρόσωπα που εστιαζόμαστε στην ανάλυση της δυναμικής σας. Είμαστε άνθρωποι σε ψυχοθεραπευτική σχέση. Βοηθούμε την δική σας κατανόηση μέσα από την δικά μας εν συναίσθηση αλλά και γνώση και προσπαθούμε να σας φέρουμε σ' επαφή με πλευρές του εαυτού σας που σας φοβίζουν, παίρνουμε ρόλους που πηγάζουν από τις ανάγκες σας, γινόμαστε "μαμά", "μπαμπάς", το "μικρό παιδί" που έχουμε αφήσει πίσω, συμβολίζουμε ότι δεν μπορεί να αναγνωριστεί.
Τώρα αν μπορούμε να θεραπεύσουμε την ψυχή? Η ποιότητα της ψυχοθεραπευτικής σχέσης είναι το πρώτο βήμα για την θεραπεία της ψυχής. Βέβαια η ποιότητα της δυναμικής της θεραπευτικής σχέσης εξαρτάται και από την ετοιμότητα του θεραπευόμενου να μπει και με τα δύο πόδια στην θεραπεία, κάτι που πολλές φορές δεν γίνεται. Θεραπευόμενοι που ψάχνουν γρήγορες και εύκολες λύσεις δεν θεραπεύονται γιατί η υποτίμηση στο πρόσωπο του θεραπευτή και στην θεραπευτική διαδικασία εκφράζει μια πλάγια μορφή απαξίωσης προς τον εαυτό τους. Θεραπευόμενοι που δεν επικοινωνούν πραγματικά μέσα στην θεραπεία ενώ γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η αληθινή, πραγματική και συναισθηματική επικοινωνία δεν μπορούν να βοηθηθούν. Ίσως να μην είναι έτοιμοι, ίσως να μην μπορούν να εμπιστευθούν, ίσως…ίσως. Αυτό που δεν αφήνονται να καταλάβουν είναι ότι τα « ίσως» έχουν μεγάλη θεραπευτική σημασία αν αναγνωριστούν και ξεκαθαριστούν. Δεν είναι κάτι επιφανειακό η θεραπεία, δεν είναι λύση στο πιάτο, δεν είναι μάθημα, δεν είναι εξέταση. Είναι τα ακριβώς αντίθετα.
αυτο θα τα προτιμοτερο να το πεις σε αυτους στο φορουμ που καθε λιγο κ λιγακι γραφουν πασχω απο αυτο κ κεινο κ το αλλο βαζοντας προρισματα μονοι τους επειδη νομιζουν οτι κανουν καπιο κατορθωμα επειδη γραφει πανω πανω στο φορουμ μη κανετε διαγνωσεις κ αντι να χρησιμοποιησουν το μυαλο τους για να κατανοησουν τι τους συμφαιρει κ τι οχι συμπεριφερονται αντιδραστικα σα να ειναι 13 χρονων παιδακια που επειδη τους ειπε η μανα τους μη βαζεις το χερι σου στη πριζα αυτα το εκαναν απο αντιδρασηQuote:
Δεν λειτουργούμε μέσα από διαγνώσεις και "ταμπέλες" γιατί αποπροσανατολίζουν
οσο για το υπολυπο κειμενο σου ξαναλεω οτι δε μου αρεσουν οι δυσνοητες απαντησεις γιατι εγω συνηθως μιλω ξεκαθαρα για το τι σκεφτομαι κ δε χρησιμοποιω κουιζ ως απαντησεις αν εχεις να μου πεις κατι πες το ξεκαθαρα κ μη μου μιλας πλαγια γιατι αυτη τη γλωσσα δε τη καταλαβαινω καθολου
εγω μονο αυτο εχω ως απαντηση κ ας το αξιολογισει ο καθενας οπως αυτος νομιζει
o ισχυρός έχει σκλάβους
ο πλουσιος κόλακες
και ο σοφός φίλους
Σοκράτης
ο καθενας τωρα ας συμπερανει οτι αυτος νομιζει σχετικα με αυτο.
Μα εγω δεν βρισκομαι εδω για να πω στον καθενα τι να κανει η να κρινω το πως πρεπει να φερεται η να ειναι.Το μονο που προσπαθω ειναι να συγκεντρωσω οσες περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την καταθλιψη γιατι καποιοι δεν εχουν το σθενος να ψαξουν καποιοι δεν θελουν καποιοι βαριουντε ομως σε καποιους τους διευκολυνει να τα βρουν συγκεντρωτικα καπου κ προφανως το εχουν αναγκη.
Εγω λοιπον εχω την υπομονη κ την διαθεση να το κανω κ προσπαθω να βρισκω κειμενα που εχουν καποια ουσια και κατι να μας πουν.
Εκει λοιπον που θα το εκανα για παρτη μου κ θα κρατουσα ενα αρχειο στο πισι μου ειπα να το μοιραστω κ εδω μεσα.
Απο κει κ περα ειναι στην κριση του καθενα το πως θα φιλτραρει αυτες τις πληροφοριες.Αν του αρεσει κατι το κραταει κ οτι ειναι αχρηστο για κεινον το πεταει πολυ απλα
Ουτε στρατηγικες ουτε μεθοδους ουτε τπτ..
Αν εχεις διαβασει προηγουμενα ποστ θα ξερεις πως εχω εναν ανθρωπο που λατρευω,που ειναι παγιδευμενος στα συναισθηματικα του κενα κ για την ωρα δεν θελει να το δει πιστευωντας πως θα του περασει..ετσι ενιωσα την αναγκη να ασχοληθω εγω αντι εκεινου.
Η προθεση μου ειναι καθαρα απο αγαπη λοιπον,σε εκεινον σε εμενα σε ολους μας.
εγω θα σου προτεινα οτι θα ηταν προτιμοτερο να βοηθησεις καπιον που βρισκετε πιο κοντα σου κ εχει τα ιδια προβληματα με εσενα με συγκεκριμενα θεματα κ οχι με αοριστα κατεβατα που ο καθενας χανεται μεσα σε αυτα δυναμη εχεις πανω στον εαυτο σου κ σε οτιδηποτε σου μιαζει στα υπολυπα τα βοηθας με το να προσποιησαι οτι τα καταλαβαινεις...
ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΠΑΝΤΑ Μ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ
Συνεξάρτηση: Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο «καλοί» με τους άλλους
http://www.e-psychology.gr/relations...us-allous.html
ως συνηθως δε συμφωνω καθολου δε κανω τσιγκουνιες σε τιποτα αρκει καπιος να το αξιζει δε φοβαμαι κοθολου την εξαρτηση το να δενεσαι με καπιον που εχεις κοινα προβληματα με αυτον ειναι το πιο σοφο πραγμα που μπορεις να κανεις για να βελτιωθεις. οπιος τσιγκουνευεται πραγματα απλα δεν εχει να δωσει κ οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
το να παρεδεχεσαι απο τι εξαρτασαι αυτο ειναι μαγκια.
Kαι εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που εμαθα να συνυπαρχω δια μεσω αλλων..και ελα που ερχεται μια στιγμη που εκεινος ο αλλος φευγει απο την ζωη σου..τοτε τι κανεις???
Παραδινεσαι στην μοιρα σου???Δεν θα επιβιωσεις???
Το ζητουμενο εδω δεν ειναι να παψεις να δινεις κ να προσφερεις λιγοτερα στους αλλους,αλλα να μην ξεχνας να κανεις το ιδιο κ στον εαυτο σου,να τον παραμελεις για καποιους αλλους που σημερα θα ειναι κ αυριο δεν θα ναι στην ζωη σου ..πρεπει να κραταμε καποις ισορροπιες
Εκείνος που περισσότερο μοιάζει με Θεό είναι εκείνος που δεν εξαρτάται από τίποτα.
Σωκράτης
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Quennsland η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες έχει ευεργετικές ιδιότητες στην καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης. Οι ομάδες αυτές μπορεί να αφορούν σε yoga, group therapy, πλέξιμο, σπορ ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα άτομα τα οποία νοσούν από κατάθλιψη ή άγχος και δεν συμμετέχουν σε κάποια ομαδική δραστηριότητα έχουν 50% υψηλότερες πιθανότητες να συνεχίσουν να νοσούν, ενώ εάν συμμετέχουν σε κάποιο γκρουπ ενεργά, λιγότερο από το 1/3 θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν συμπτώματα!
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...10&oe=566ECC52
1+1=2 χρειαζετε πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις οτι εχοντας κοινα ενδιαφεροντα σε μια ομαδα οτι ετσι μπορει να κανει φιλους κ να παει καλυτερα? αυτο ο καθενας μπορουσε να το σκεφτει...
εγω να σου πω μια ζωη καταθλιπτικος ειμουν κ θα συνεχισω να ειμαι αλλα εχω δεχτει τον εαυτο μου οπως ειναι κ αντι να πολεμω να τον αλαξω βασιζομαι πανω σε αυτον κ περνω δυναμη πανω στα μετρα του κ οχι στα μετρα ενως εικονικου τελειου εαυτου που δεν υπαρχει... στο κοσμο του ρεαλισμου εχεις ελαττωματα κ οσο πιο γρηγορα τα αποδεχτεις κ τα παραδεχτεις τοσο περισσοτερο θα αποστωμοσεις οσους σου μιλανε κ τοσο μεγαλυτερη δυναμη θα σου δωσουν.. οπιος δε παραδεχεται οτι εχει ελατωματα εχει κομπλεξ κ αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο τα ελατωματα του γιατι οσο ντρεπεσαι για τον εαυτο σου αυτος τοσο σε εκδηκειται κ σε τημωρει.
οστοσο χαρουμενο μπορουν να σε κανουν κ τα ανεκδοτα οπως αυτο..
αρνακι ασπρο κ παχυ της μανας του καμαρι
πιο ειναι το αντιθετο?
λυκος μαυρος κ λιγνος του πατερα του ο καημος
χαχαχαχα...
agnostix συγχαρητήρια για τα τόσα όμορφα που μας παραθέτεις :) Παρακολουθώ από τη πρώτη στιγμή το θέμα που άνοιξες κι ομολογώ πως με έχει εντυπωσιάσει η όρεξή σου να βρίκεις πραγματάκια σχετικά με την κατάλιψη και να μας πληροφορείς κατάλληλα. Μπράβο σου. Πιστεύω πως ο φίλος σου είναι πολύ τυχερός που σε έχει. Όπως κι εμείς άλλωστε που σε έχουμε στο forum :)
Καλημερα bluesk ευχαριστω να σαι καλα,χαιρομαι ιδιαιτερως για αυτα που λες!!!
Δυστυχως ο φιλος μου ειναι σε αρνηση ακομα,ελπιζω ομως μια μερα κατι να αλλαξει κ οσον αφορα την προσπαθεια μου αυτην εδω περα, δεν εχει ιδεα προς το παρον.
Χαιρομαι ομως που τα μοιραζομαι ολα αυτα μαζι σας αντλω κ για μενα προσωπικα δυναμη κ μην εχει κανεις την αισθηση οτι εγω ειμαι τραλαλα κ εσεις ολοι εδω οι αρρωστοι,ο καθενας μας οχι μονο εδω μεσα ολοι μας εξω κατι κουβαλαμε στην ψυχη μας. :)
Τα κουτάκια...
Μάθαμε να ζούμε με κουτάκια. Ψυχαναγκαστικά ταιριασμένα. Άρρωστα δομημένα.
Ένα καλό σπίτι, μια καλή δουλειά, ένα καλό αυτοκίνητο, οικονομικοί προγραμματισμοί, σπουδές για τα παιδιά μας.
Όλα σε μια τάξη. Όλα σε ένα πρόγραμμα.
-Και είναι κακό αυτό, μπορεί να πει κάποιος.
Είναι κακό. Είναι κακό διότι έγινε αυτοσκοπός. Είναι κακό διότι καθόρισε την ύπαρξη. Είναι κακό διότι μόλυνε τις σχέσεις μας.
Και επειδή ακριβώς έγινε αυτοσκοπός, είδαμε την ελπίδα μας να χάνεται, είδαμε το χαμόγελο και τη ζωή να σβήνει μόλις τα πράγματα στράβωσαν. Και ας στράβωσαν πολύ.
Και επειδή καθόρισε την ύπαρξη, πιστέψαμε πως κάποιοι άλλοι, τρίτοι, είναι οι υπεύθυνοι για την δική μας την παραίτηση. Και μείναμε εκεί, ευθυνόφοβα παραιτημένοι.
Και επειδή μόλυνε τις σκέψεις μας, σταματήσαμε να ανοιγόμαστε, να μοιραζόμαστε, να αγαπάμε, να ερωτευόμαστε.
Γιατί το άνοιγμα στο πρόσωπο, το μοίρασμα, η αγάπη και ο έρωτας, έχουν ρίσκο.
Έχουν υπέρβαση. Δεν μπαίνουν σε κουτάκια.
Γιατί αν ανοιχτώ, μπορεί να εκτεθώ.
Γιατί αν μοιραστώ, μπορεί να χάσω.
Γιατί αν αγαπήσω, θα συντριβώ και θα ταπεινωθώ.
Γιατί αν ερωτευτώ, θα πληγωθώ.
Και έτσι, τα απορρίψαμε.
Μάθαμε να ζούμε με κουτάκια. Και κάπως έτσι, ξεχάσαμε Άνθρωπε να ζούμε…
καλα εσυ τωρα το πιστευεις οτι καπιος ενω ειναι σε αρνηση θα αλαξει? κ για πιο λογο να περιμενεις καπιον να αλαξει κ μη κατσικωθεις στα αυγα σου κ να πεις πεσε πιτα να σε φαω αν καπιος δε κανει τη πρωτη κινηση ακομα κ αν μετα τσακωθητε δεν εχει σημασια το μελον ειναι χλωμο.
με αυτοπεποιθηση δε κανεις το γαιδαρο να πεταξει με αυτοπεποιθηση ομως πας πιο γρηγορα οταν ο ανεμος φυσαει προς εσενα.
Kαλημερα κ εσενα,δεν εννοω να αλλαξει κατι στον χαρακτηρα του,ελπιζω μονο μια μερα να αλλαξει ροτα στην σταση του απεναντι στον εαυτο του,να κανει εστω το βημα να επισκευτει εναν ειδικο κ να συζητησει τα οσα νιωθει κ απο κει κ περα μονο εκεινος θα παρει αποφασεις για την υπολοιπη πορεια του,εγω τι μπορω να κανω περισσοτερο απο το να ειμαι απλα διπλα του,αν το θελησει κ αυτο.
οταν ενα πραγμα ξερεις οτι αξιζει καπιοι θα το επικρινουν για να το μετατρεψουν σε ταινια για να τη βλεπεις κ να τρως ποπ-κορν οταν ενα πραγμα ειναι φτιαγμενο για να πετυχει η αντισταση απλα οργανωνει καλυτερα τη στατηγικη του αυτη ειναι η πραγματικη αυτοπεποιθηση που του διχνεις μονο οταν ο ανεμος φυσιξει προς εσενα.. οσο ενα πραγμα ζοριζεσε να το κανεις ενα θεμα χρονου να μινεις απο βενζινη μονο στο γηπεδο σου θα παιξεις τη καλυτερη μπαλα οσο κ αν προσποιησαι οτι θα αποδωσεις στα παντα κ καθε εμποδιο θα το λυγισεις.
εχεις σκεφτει πχ την ιστορια καπιου που ενω αξιζε ολα του πηγαιναν κοντρα κ στο τελος δικαιωθηκε? θα ηταν ενα σκετο κινηματογραφικο εργο.
Οι δυο κουβάδες...
Καθένας από μας κουβαλάει και μια ιστορία Άνθρωπε…
Και όπως όλες οι ιστορίες, έχει και αυτή, τα καλά και τα κακά της.
Και είναι αυτά τα καλά και τα κακά, που έρχονται ξανά σαν σκέψεις μέσα στο μυαλό και επηρεάζουν το παρόν σου.
Το παρόν, τη διάθεση, τις σκέψεις, τις πράξεις, τις επιλογές.
Είναι αυτά τα καλά και τα κακά τα οποία πέρασες, και τα οποία θυμάσαι στο εδώ και το τώρα.
Φαντάσου λοιπόν Άνθρωπε, πως έχεις μπροστά σου δυο κουβάδες.
Ο ένας είναι γεμάτος με διαμάντια. Ο δεύτερος είναι γεμάτος με ακαθαρσίες.
Τι θα επέλεγες να κάνεις Άνθρωπε; Σε ποιον από τους δύο, θα έβαζες το χέρι σου;
Τα διαμάντια, είναι η απάντηση σου.
Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις σκέψεις.
Ανάλογα με το ποιες επιλέγεις να φέρεις στο νου, ανάλογα με ποιες ασχολείσαι, καλές ή κακές, θα λάβεις και τη πληρωμή σου.
Και ας είναι λιγότερα, πάλι τα διαμάντια εσύ διαλέγεις.
Όσο λίγα και να ‘ναι τα καλά, εσύ μόνο με αυτά ασχολήσου.
Δεν έχει νόημα Άνθρωπε, τα όσα άσχημα να μνημονεύεις.
Γιατί όσο τα σκαλίζεις τα σκατά, τόσο πιο πολύ μυρίζουν, και τόσο τα χέρια σου βρωμίζεις.
Άφησε τα, τις ακαθαρσίες Άνθρωπε, λίπασμα θα γίνουν.
Στρέψε το βλέμμα και θυμήσου, μόνον τα όσα πραγματικά αξίζουν.
Βάλε το χέρι μόνο στα διαμάντια…
Της ιστορίας άλλωστε το τέλος, δεν γράφτηκε ακόμα.
εμενα αυτο πιο πολυ μου φαινετε σα το παιχνιδι των 40 ερωτησεων εγω θα στο πω πολυ πιο απλα προσεξε ποσο απλο ειναι
αυτοπεποιθηση σημαινει να γνωριζει τι ακριβως αξιζει
οτι ακριβως αξιζει οτιδηποτε του αντιπαρατεθει αυτο λεγετε κινηματογραφικη ταινια.
τωρα με αυτο που γραφεις ειναι σα να μου λες ενα λουλουδι εχει τις ριζες του στο χωμα κ τη κοπρια εσυ τι θα διαλεγες το λουλουδι η τη κοπρια? ερωτηση χωρις νοημα το ενα προκαλει το αλλο χωρις το ενα δεν υπαρχει ουτε το αλλο αρα δεν εχει νοημα τι θα διαλεγα εχει νοημα το πως ειναι η πραγματικοτητα η οπια δεν ειναι τι θα διαλεγες σα να λεμε προπο 1 2 Χ τωρα αν θες να παιξεις το παιχνιδι των 40 ερωτησεων εγω το βαριεμαι να σου πω προτιμω μια πιο ενδιαφερουσα τοποθετηση.
Ακριβως το ιδιο βαριεμαι κ εγω κ προτιμω το ιδιο με αυτο που ειπεσ :D
ναι ναι σιγουρα :D εγινες πολυ πειστικη.
Γραμμή στήριξης παιδιών & εφήβων 116111
http://www.epsype.gr/index.php/el/%C...D-116-111.html
Θεός και σκουπιδάκι: Όσα μου έμαθε η μανιοκατάθλιψη
Πηγή : Andro.gr [ http://www.andro.gr/zoi/theos-kai-skoupidaki/ ]
http://www.andro.gr/zoi/theos-kai-skoupidaki/
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
AYTH H EIKONA POY EBALES YPARXEI KAI SE ALLH PARALAGH ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΣΤΕΙΟ
ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΙΑ ΔΕ ΓΕΛΑΤΕ ΤΟ ΔΙΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
6 τρόποι που ο σκύλος ανακουφίζει από την κατάθλιψη
http://www.medinova.gr/6-tropoi-pou-...n-katathlipsi/
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...08&oe=565F92E2