Bullet , εισαι πολυ τυχερη , νομιζω !!
Printable View
Φυσικά κ δεν ξέρω,
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης (συκοφαντική δυσφήμιση).
Γιαυτό το λόγο επίσης ξέρουν ότι εάν είχαν εφαρμοστεί έστω κ προσχηματικά οι κανόνες λειτουργίας του forum στην περίπτωση σου, θα είχε μπαναριστεί εδώ κ χρόνια μέχρι κ η τελευταία σου παρανυχίδα.
Αλλά εάν είχες να δώσεις στη Διαχείριση τίποτα στοιχειωδώς αξιόπιστο, θα είχα μπαναριστεί κ εγώ κ όλοι όσοι έχεις κατηγορήσει ως Tomhet, βλέποντας τα φαντάσματα σου.
Το θέμα πάλι ποιός γελάει με ποιόν, άστο, δε σε συμφέρει να το ανοίγεις.........
Από παρατήρηση πάλι, 1 μόνο έχω λάβει ως τώρα, που έχει λήξει κιόλας, κ ας με διαψεύσει επ'αυτού όποιος moderator θέλει (αυτοί τις επιβάλλουν άλλωστε).
ps: για πες λοιπόν Your Majesty...... από πού αποδεικνύεις ότι είμαι άντρας......? (δεν περιμένω απάντηση, τουλ. όχι 1 έστω κ ελάχιστα λογική απάντηση......)
οι συκοφαντιες και οι υστεριες, δεν ειναι αποδειξη ειλικρινειας, το εχω ξαναπει.
ιδιαιτερες σχεσεις δεν εχω με κανεναν.
απλα τυχαινει να ειμαι ειλικρινης και να εχω δικιο..
προς το παρον ο μονος που μπαναριζεσαι, εισαι εσυ. αλλα επανερχεσαι..
τα υπολοιπα συζητα τα με τον χατζατζαρη ,που του κανεις τον παπαγαλο. εγω δεν σου οφειλω καμια εξηγηση και το βασικοτερο, σε βαριεμαι...
"Είσαι ειλικρινής κ έχεις δίκιο...????" Η πρωταπριλιά αργεί ξέρεις, άνοιξε κ κανένα ημερολόγιο!
Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση.
Αλλά άμα όντως με βαριέσαι, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, σίριαλ τις έχεις κάνει τις συκοφαντίες, όπως εγώ ουδέποτε ασχολήθηκα μαζί σου.
Ο χατζατζάρης ποιός είναι.....? Κανείς που πάλι "βαριέσαι να ασχοληθείς", αλλά δεν έχεις αφήσει thread για thread που να μην γράψεις παραληρήματα, κατεβατά κ ραψωδίες με υπονοούμενα εναντίον του.....?
Γέλα κακομοίρα γιατί γελάς μόνη σου...... για λύπηση είσαι. Σου αφήνω για 1 ακόμη φορά το πεδίο ελεύθερο να ρίξεις όσο δηλητήριο θέλεις....... μπας κ νοιώσεις ότι κάτι κάνεις σε αυτή τη ζωή, αφού έτσι μόνο μπορείς να υπάρχεις, πίσω από 1 οθόνη σε 1 forum, πλέκοντας ίντριγκες κ σενάρια.
Κλειδώνω το θέμα.