τονε γλιεπ'ς;;; ησυχιά δεν μ'αφην
Printable View
καλή επιτυχία fleur!! Άλλαξες ψυχίατρο; Γιατί θυμάμαι πως έπαιρνες ήδη αγωγή. Ρωτώ γιατί ετοιμάζομαι να αλλάξω ψυχίατρο και δεν είμαι σίγουρος αν κάνω το σωστό.
ΓΑΔ,σωστά.Το είχαμε επισημάνει και εμείς οι κομπογιαννίτες!
Αυτό με το Ladose δεν μου αρέσει αλλά για να επιμένει και ο δεύτερος Ψυχίατρος κάτι θα τον φοβίζει...
Θα δείξει...Εμένα πάλι μου είχε προτείνει απόδραση στα νησιά Bora Bora!Nα πάω λέτε?
καλημέρα Γάτε, πήγαινα σε φίλο πια, νευρολογο οπου μου εγραψε στην αγωγή και με παρεμπεμψε για ψυχοθεραπεια στον ψυχιατρο αυτόν. παλαιοτερα ειχα κανει ψυχοθεραπεια αλλα καποια στιγμή ενω με βοηθησε ενιωσα οτι πια η συγκεκριμένη ψυχολογος - ηταν ψυχολογος εκεινη οχι ψυχιατρος- δεν ειχε να μου δωσει κατι..οποτε δεν ξαναπηγα σαυτην. θα δουμε
Καλημέρα fleur. Σε ευχαριστω για την απάντηση!
μα γιαυτό παιρνω αγωγή. δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο. απλά. και η ψυχοθεραπεια γιαυτο ξεκινησε. το κολλημα μου ηταν πχ τωρα να λαμβανω διαβεβαιωσεις απο παντου οτι δεν εχω κολλησει λύσσα, οτι δεν υπαρχει λύσσα κλπ...καμμια δυνατοτητα εκλογικευσης.
Κι αισθανεσε καλυτερα? ασε και εγω εχω τετοια. νομιζα παλια οτι ειχα aids και ειχα τρομοκρατηθει πολυ..συνεχεια αυτο σκεφτομουνα..θα αρχισω ψυχοθεραπεια και εγω..εκανα ομαδικη ψυχοθεραπεια αλλα αυτο με αγχωσε περισσοτερο..υπομονη να εχουμε και ολα θα πανε μια χαρα για ολους μας..ξερεις τι λεω τις περισσοτερες φορες..?
Οτι η ρημαδα η ζωη που ζουμε ειναι πολυ μικρη και πρεπει να την ζουμε οσο το δυνατον πιο ευτυχισμενα..
εννοείται και αυτό να λες και να σκεφτεσαι, οτι δευτερη ζωη δεν εχει και μας την τρωει αυτο το πραγμα. σήμερα αισθανομαι καλύτερα. δεν ξερω αν αρχισαν να πιανουν τα χαπια ή βοηθησε και η πρωτη επαφη με τον ψυχιατρο αλλα οτι και να ναι. αυτο με το hiv με πιανει και μενα κατα διαστήματα. εχω κανει 2 φορες εξεταση αλλα αρνουμαι να τρεχω σε γιατρους πλεον.ασε που αγχωνομαι περισσοτερο...θα σε συμβουλευα να κανεις ατομική ψυχοθεραπεια. για φαρμακα επισης αν δεν την παλευεις και εχεις μονιμα αγχος και εισαι μη λειτουργικος επισης θα το συστηνα.
Ναι ατομικη θα αρχισω να κανω..η ομαδικη ψυχοθεραπεια με αγχωσε..πιστευω η ατομικη θεραπεια θα μου κανει περισσοτερο καλο..οσο για τα φαρμακα κανενας δεν θελει να παιρνει..αλλα αμα ειναι να νοιωθω καλυτερα θα αρχισω να παιρνω και εγω..εσυ θα αρχισεις συνεδριες κανονικα με τον ψυχιατρο?
ναι θα αρχισω καθε τρίτη και βλεποντας και κανοντας. τα χαπια ναι και εγω ημουν αρνητική αλλα εφτασα στο αμην. αλλωστε δεν ειναι για παντα. απλα για να γινεις λειτουργικός. μπορει να ειναι για 6 μήνες ή για ενα χρονο. βλεποντας.
Και για πάντα να είναι, αν μας κάνουν καλό δεν πειράζει. :) Κακό είναι να τα κόψουμε όταν μας κάνουν καλό.
δυστυχως ανδρεα ειναι λιγο "τσιμπημενος" 50 δινω. αλλα μην νομιζεις και στην ψυχολογο 40 εδινα
μόλις πέρασα "στα κρυφα στη δουλεια" μια κριση πανικου. εχει πρηστεί λιγο το δαχτυλο μου και με τρωει...καταλαβαίνετε...
δεν μπορω να κανω αλλιως κιολας...κανω υπομονη μεχρι να παω σπίτι
@Fleur
Λοιπόν άκου,το ίδιο είχε και ένας φίλος αλλά με άλλο Story.Παντού έβλεπε Hiv και ακόμα και κάποιος να τον ακουμπούσε,φοβόταν μην τον μολύνει.
Είτε εκούσια είτε κατά λάθος.Φοβόταν πως κάποιος από κακία μπορεί να του το έκανε ή ακόμα και κατά λάθος να κολλούσε.
Όλα αυτά που μου λες είναι πολύ οικεία στα αυτιά μου.Συνεχώς θερμόμετρο,κοίταγμα των χεριών κτλ...
Μου έλεγε χαρακτηριστικά:Aν σηκώσω πυρετό,τελείωσα!
Επίσης στην δουλειά του είχαν πυροδοτηθεί και 3 κρίσεις πανικού εκ των οποίων τις 2 φορές αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
Είδα λίγο αίμα στο χέρι του και καταλαβαίνεις...
Είδε βελτίωση 50% των συμπτωμάτων με αύξηση του Ladose στα 60mg.Του σύστησα Ladose γιατί αυτό που είχε ήταν καθαρή ΙΔΨ και η Φλουοξετίνη έχει αποδειχτεί πως κάνει δουλειά στην ΙΔΨ.
Αλλά χρειάζονται υψηλότερες δόσεις.
Εσύ να υποθέσω πως είσαι στα 20mg?Δεν φαίνεται να πληρείς τα κριτήρια της ΙΔΨ αλλά αυτό το άγχος της Λύσσας έχει εμμονικά χαρακτηριστικά και χρειάζεται αύξηση δόσης..
Δες εδώ τι λέει η διεθνής βιβλιογραφία για την ΙΔΨ:
http://s18.postimg.org/jtketj8nt/OCD2.jpg
Σταύρο έχεις δίκιο. γιατι και ο ψυχιατρος χθες μου είπε ότι ίσως χρειαστεί μεγαλυτερη δοση. εμενα την πρωτη φορά με το εναμισυ δηλαδη με 30mg ήμουν οκ. το 40 μου ειχε κατσει πολυ βεβαια θα δειξει τωρα. μιλαμε χθες (ακομα και τωρα που σου γραφω) δεν ξερω αν ειναι παρανυχιδα ή τσιμπημα ή αλλεργια απο κάτι είναι κατι σαν σπυρακι που με τρωει ακριβως πανω απο το νύχι σε ΑΛΛο δαχτυλο οχι σαυτο που δαγκωθηκα (για να καταλαβεις οχι στον αντιχειρα αλλα στον δεικτη) αλλα ο πανικος πανικος.
σε ευχαριστώ πολύ πολύ και πιθανο θα γινει αυτο που είπες γιατι δεν βλεπω προκοπη αν και κλεινω 3η εβδομαδα...
καλημερα fleur .. το σπυρακι βρίσκεται πίσω απο το νυχι ή στα πετσακια γυρω απο το νυχι?
ανδρεα σημερα είναι η μερα μας!!!.. υπέροχη βροχα!!..ελπίζω να μην χρειαζεται να βγητε απο το σπίτι σας και να το απολαυσετε...αλιως υπομονη..οι δρομοι σημερα θα ναι γεματοι!!
Χαμός σήμερα!Τρομερή Bora Bora!
θέλω να πάω γυμναστήριο. :mad:
Δεν ξέρω για εσάς, εμένα με επηρεάζει αρνητικά ο καιρός αυτός. Η μουντίλα αυτή μου τη δίνει.
αν πονουσε μπορει να ηταν καποια μικρη σκλήθρα, αλλα αφου σε τρωει ειναι παρανυχίδα που εμεινε στο δερμα.. θα περασει οσο μεγαλώνει και αλλαζεις μανικιουριστα λιγο μπενταντιν μπορεις να βάλεις το βραδυ πριν ξαπλώσεις και λογικα μεχρι αυριο θα σου χει φυγει! παπακι σημερα ειναι για χουχουλιασμα και αγκαλίτσες στον καναπέ ..οπότε μολις σχολάσεις... ξερεις ;)
εγω ασχολουμαι χροοοοονια με τα αδεσποτα. ειδικα γατια. τα περιθαλπτω, τα στειρωνω, τα εμβολιαζω τα δινω για υιοθεσιες. εχω και δυο. μια μερα ηρθε ενας γατος αρρωστος ο ταλαιπωρος με μυξα πολλη, σαλια αδυνατο χαλια. δεν μπορουσε να μυρισει ουτε να φαει, οποτε επειδη ήταν και φιλικος, λεω "δεν τον μαντρωνω στο κλουβι να τον παω στον κτηνιατρο" ελα ομως που ειχε πολυ δυναμη και πανω στο καλο μου ξεφυγε. εκει με γρατζουνισε (νομιζω ή δαγκωσε ελαφρα) και μετα μου πες ενας φιλος "λυσσαξες πια με τα γατια" και μου κολλησε. εψαξα γκουγκλ και καταλαβαινεις... αυτα τα ολιγα