Γεια σου Κασσανδρα !! σημερα ειναι μια ωραια μερα .
Printable View
Γεια σου Κασσανδρα !! σημερα ειναι μια ωραια μερα .
καλημερα στην παρεα!..μακ εγω εχω βρει το κόλπο ... το γυρισα στην "παραδοση"...ουτε δεντρα..ουτε στολίδια ουτε γυρλαντες! εχω ενα ωραιότατο ξύλινο καραβάκι και πολλά φωτακια... μεσα σε 5 λεπτα εχω φερει τα χριστουγεννα στο σπιτακι μου..και μεσα σε 5 λεπτα τα μαζευω μετα...αν και τα φωτακια τα κραταω συνηθως μεχρι να μεγαλώσει πάλι η μερα καπως
δινουν ατμοσφαιρα γενικα ;)
cc μου ενα θα σου πω...απο σημερα στολιζω βιτρινες ...δεντρακια-ελαφακια - σκατακια με κοκκινα φιογκακια... θες να ρθεις να βοηθησεις ?χεχεχε
Γεια σου ρεα , με τα καραβακια σου !!!
χαχαχα... ειμαι η πιο μινιμαλ μορφη πλοιοκτητριας!!!
Δεν βαριεσαι , μεγαλα καραβια , μεγαλες φουρτουνες ..........
...εεετσιιι!!!...
Να σας πω κατι, ειναι ωραιο σαν κλιμα "χαρας" απλα καποιες εθιμοτυπικες υποκριτικες συνθηκες μου τη βαρανε.
Κατα τα αλλα εχει την ουσια του το θεμα. Οσο για δεντρο... ειχα στολισει μικρο δεντρακι καποτε, μινιμαλ.
Ρεα αν ημουν αθηνα θα ερχομουν ... 100% και να βοηθησω και να αποκτησω μια "αλλη εμπειρια"/
Καλη μας μερα παιδια !!
Καλημερα C.C. Ελα βρε , εγω τοχω παρει αποφαση οτι δεν πρεπει ντε και καλα ναμαι χαρουμενος τις γιορτες , και μια χαρα ειναι το μικρο δεντρακι , ουκ εν το πολλω τω ευ !!! οσο για τις εθιμοτυπικες συνηθειες , δεν τις τηρω , φετος δεν θα παω να πω τα καλαντα .
Δεν εισαι γκρινιαρα , αν ησουν , μην σκας , θα στοχα πει . . Ξερω τι εννοεις με το μαυρο προβατο . Κουλαρε , εγω παντα ειμαι κουλ , και ειμαι καλα .
αα εγω ειμαι πιο γκρινιάρα. τις σιχαινομαι τις γιορτες :Ρ γενικα δεν μπορω οτιδηποτε ειναι "υποχρεωτικη χαρά" εε;;; δεν τα πηγα καλύτερα;
Φλερ να κανονισουμε να ανοιξουμε ολοκληρο θρεντ τις "επισημες μερες", χεχεχεχεχε
Καλημέρα Μαγκάιβερ, δεν κοιμόμουνα (αν και δεν ξύπνησα τόσο νωρίς όσο τις άλλες μέρες γιατί τελικά χθες κατάφερα να κοιμηθώ αργά, είδα .ενα θρίλερ) αλλά χάλασε ο υπολογιστής μοου και τώρα γράφω απ' αυτόν του πατέρα μου...θα έρθει αύριο ο ξάδελφος μου να τον δει, ελπίζω να κάηκε μόνο το τροφοδοτικό κι όχι τα πάντα...έπεσε η ασφάλεια μέσα στη νύχτα κι από τότε δεν ανοίγει...
Όσο για το δέντρο δεν έχεις δίκιο, είναι χαρά να το στολίζεις...
Και καλησπέρα σε όλους! :)
Κυκνε και εγω στο ευχομαι να ναι μικρη η ζημια. Φλερ εκλεισε. Στα εορταστικα ειμαι ας τα ....
Καλημέρα, είναι κανείς εδώ; Είστε όλοι καλά; Άκουσα ότι έγιναν σεισμοί σε διάφορα σημεία της χώρας...εδώ πάντως όχι...
Επανήλθα μιας και πλέον έχω το λαπτοπ στο δωμάτιο μου μέχρι να φτιαχτεί ο δικός μου υπολογιστής...βασικά κάηκε το τροφοδοτικό που το αλλάξαμε αλλά μάλλον έχει πρόβλημα κι η μητρική κάρτα λέει ο ξάδελφος μου και πρέπει να κάνει κάποια τεστ...η νεκροψία θα δείξει τι έπαθε, πάντως τρόμαξα όταν έπεσε η ασφάλεια μέσα στη νύχτα από το θόρυβο...
Επίσης νιώθω πάλι θλιμμένη κι αναστατωμένη, φταίνε κι οι ορμόνες μιας κι είμαι αδιάθετη συν του ότι πονάω και νιώθω αδύναμη οπότε ήρθε κι έδεσε, ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γαϊδαρος...ελπίζω να περάσουν γρήγοεα αυτά τα άσχημα συναισθήματα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά...
Κυκνε που εγιναν σεισμοι ?
Κανε κατι που σε ευχαριστει, ακομα και αν ειναι να χουζουρεψεις.
Απ' ότι μου είπαν Αθήνα, νησιά Ιονίου, νόμο Ηλείας...γι' αλλού δεν ξέρω και δεν άνοιξα τηλεόραση γιατί με ενοχλεί ο ήχος αυτή τη στιγμή...ανησυχείς για κάποιον; Εγώ πάντως έστειλα μήνυμα σε μια φίλη μου που μένει σε νησί κι όλα καλά...
Μπα, για χουζούρεμα δεν τι συζητώ γιατί αν δεν νυστάζω όταν ξαπλώνω αρχίζω και σκέφτομαι διάφορα άσχημα πράγματα κι έχω αρκετά στη ζωή μου, για παράδειγμα ότι στις 25 του μήνα κλείνουν 2 χρόνια που έφυγε ο θείος μου κι ότι το χριστουγεννιάτικο-πρωτοχρονιάτικο τραπέζι θα είναι γι' ακόμα μια φορά πιο άδειο, ότι δεν έχω δουλειά και δικά μου χρήματα και τέτοια...
Πάντως με ευχαριστεί που είμαι εδώ και μπορώ να μιλάω, μου είχε λείψει η επικοινωνία αυτές τις μέρες....
Οπως και να εχει, εχω βιωσει σεισμους και ειναι συγκλονιστικο φυσικο φαινομενο, οποτε ρωτησα απο ενδιαφερον.
Αν σου πω να μην σκεφτεις, τις απωλειες αλλά κατι "καλο" θα μαι εκτος θεματος ε?
Μμ, υπαρχει αυτο το λογικο αξιωμα που λεει καθε αρχη εχει και ενα τελος. Σε συναισθηματικο επιπεδο, καλο ειναι να αφηνουμε το συναισθημα μας να εκφραστει αλλά να αναρωτιομαστε συναμα τι θα μπορουσαμε να δωσουμε στον εαυτο μας για να νιωσει λιγο καλυτερα. Αν σε βοηθαει να επικοινωνεις -σκεψεις και αισθηματα- στο φορουμ ηδη κανεις κατι πολυ καλο.
Καλησπέρα :) Υποτίθεται πως ξάπλωσα για λίγο το μεσημέρι με ξυπνητήρι κιόλας αλλά τελικά μόλις ξύπνησα και πίνω καφέ (είναι από τα πράγματα που μμε κάνουν να νιώθω καλύτερα, μαζί με τη σοκολάτα). Και το φόρουμ με βοηθάει πολύ, ευτυχώς που υπάρχει...
Πάντως τις πρώτες στιγμές κάθε φορά που ξυπνάω νιώθω άσχημα ερχόμενη σ' επαφή με την πραγματικότητα που δεν είναι όπως θα την ήθελα... :( Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι γι' αυτό...
Κυκνε μου, με ψυχοθεραπεια το εχεις παλεψει αυτο ?
Συγκρουση προσωπικων επιθυμιων και πραγματικοτητας?
Βασικά δεν ξέρω τι να πρωτοδουλέψω στις συνεδρίες μου, έχω πολλά άλυτα θέματα και νιώθω πως δεν μου φτάνει ο χρόνος...μακάρι να είχα μόνο ένα και να δούλευα σ' αυτό...οπότε το συγκεκριμένο το έχω συζητήσει λίγο αλλά και πάλι αυτά που θέλω δεν εξαρτώνται μόνο από μένα όπως για παράδειγμα δουλειά και μια σχέση...κι αν είμαι κλεισμένη στο σπίτι, πώς να γνωρίσω και κόσμο ώστε να προκύψει κάτι;
Σε καταλαβαινω. Ενα ενα τα θεματα, εγω τουλαχιστον αυτο παλευω. Διαφορετικα "ολα μα ολα" γινονται Βουνο.
Δεν γινεται , Κυκνακο . Πρεπει ναρχιζεις να ξεμυτιζεις . Οι Κινεζοι λενε ' οταν ταξιδευεις , πραματα συμβαινουν ' , οχι ' οταν εισαι εσωκλειστη ' !!!
Αμα εχεις επικοινωνιακες δεξιοτητες , που νομιζω οτι εχεις , κανεις γνωριμιες απο το πουθενα , αρκει νασαι ανοικτη . Στο φορουμ , ο τροπος που γραφεις , δεν ενθαρρυνει καποιον να σε πλησιασει , ετσι , για επικοινωνια , δειχνεις απομακρη , στον κοσμο σου .
Καλημέρα! :)
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον έχω μπερδευτεί τόσο που πρέπει να κάτσω να γράψω σ' ένα χαρτί επιγραμματικά τα θέματα μου ώστε να τα πιάσω ένα ένα κι αυτό απαιτεί καθαρό μυαλό που δεν έχω...Και σήμερα ξύπνησα τρέμοντας από εφιάλτη, είδα ότι ο αδελφός μου έσπασε το πόδι του και μας ειδοποίησαν απ' το νοσοκομείο αλλά δεν ήταν καλή η σύνδεση και δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε, οι γονείς μου δεν με πήγαιναν κι ήταν πολύ μακριά για να πάω μόνη μου, ο αδελφός μου δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στο τηλέφωνο, άστα να πάνε πρωί πρωί...Πήρα lexotanil για να ηρεμήσω...
Καλημέρα! :)
Δεν είμαι ιδιαίτερα ανοιχτή λόγω των καταστάσεων που έχω ζήσει στο παρελθόν και που με έχουν κάνει να φοβάμαι και να μην εμπιστεύομαι εύκολα τους ανθρώπους...γι' αυτό κι εδώ στο φόρουμ δείχνω όπως λες στον κόσμο μου γιατί είμαι φοβισμένη και δύσπιστη, πέραν του ότι με βασανίζουν τα ψυχολογικά μου προβλήματα...τέλος, ναι, έχω φτιάξει έναν δικό μου κόσμο στον οποίο "ζω" για να νιώθω και να είμαι ασφαλής...
Καλημερα Κυκνε, αυτο το να το "γραψω" επιγραμματικα βοηθαει εν μερει αλλά δεν λυνει και ολα τα θεματα. Το εχω κανει και διαπιστωσα πως ο αγωνας κατα 90% ειναι δικος μας και ενα 10% αλλα καταλυτικο του-της ψυχοθεραπευτη.
Καταρχας, ελπιζω να νιωθεις καλυτερα μετα τον εφιαλτη. Εχω διαβασει για τις ανησυχιες και τον αγωνα σου. Δεν ξερω αν ειναι αναγκη να βρεις μια σχεση τοσο ΟΣΟ να κλεισεις τις πληγες του παρελθοντος που σε ταλαιπωρουν. Δε θα γινεις αλλος ανθρωπος αλλά οταν θα σου ερχονται στο νου θα τις διαχειριζεσαι διαφορετικα.
Δωσε χρονο στον ε α υ τ ο σου, με το ζορι και να σε σερνεις απο εδω και απο εκει πιο μπερδεμενη θα γινεσαι. Απο την αλλη συμφωνω οτι οι σχεσεις-φιλικες- στον πραγματικο κοσμο δλδ εκτος οθονης εχουν άλλη χαρη...
Κυκνε μου σε ομαδα φιλοζωικης να μπεις.
Κυκνάκο το 0 το πάτησες???Quote:
αλλά δεν ήταν καλή η τηλεφωνική σύνδεση......Πήρα lexotanil για να ηρεμήσω...
Καλησπέρα, μόλις ξύπνησα...
Ναι, εφόσον ο αδελφός μου είναι καλά μου πέρασε ο φόβος αλλά και πάλι ξύπνησα ταραγμένη χωρίς να έχω δει άλλον, δεν ξέρω γιατί...ίσως επειδή δεν μου αρέσει η πραγματικότητα που αντικρύζω...π.χ. αν συνέχιζα στη δουλειά, θα ένιωθα καλύτερα, θα είχα ένα κίνητρο....τώρα κλεισμένη στο σπίτι χωρίς να βλέπω ανθρώπους πέρα από τους δικούς μου κάθε μέρα δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα...
Να σου πω την αλήθεια, ακόμμα και να θέλω να σύρω τον εαυτό μου δεν έχω και πολλές επιλογές αλλά ούτε κι ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους για παράδειγμα και σήμερα με το ζόρι θα πάω στην ψυχολόγο...και στο σπίτι δεν με τραβάει τίποτα άλλο από το να σερφάρω, έχω κάτι βιβλία που θέλω να διαβάσω αλλά δενν βρίσκω την όρεξη κι είναι κρίμα γιατί με το διάβασμα ξεφεύγω...
Σε φιλοζωική ομάδα, ε; Δεν ξέρω, φοβάμαι ότι θα με φθείρει η προσπάθεια για να σωθούν τα ζωάκια ειδικά αν δεν πετυχαίνει...εδώ ακόμα πονάω για την Άλεξ...
Καλημέρα, αν είναι κάποιος εδώ ας μου μιλήσει παρακαλώ γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά και δεν ξέρω τι να κάνω...κι οι γονείς μου κοιμούνται και δεν θέλω να τους ξυπνήσω αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη...
ελα κυκνακι.. γιατι δεν αισθάνεσαι καλα?