Θεματοθεη ευχαριστώ για τον σχολιασμό, αλλά 2 πόστ πρίν βρίσκεται η καθαρή θεση μου περι της "φασης" σου. Αυτό που σχολίσες ήταν απλώς κάτι που συζητουσα με αλλον χρήστη περι εξουσιας και ελευθεριας εκφρασης του εαυτου
Printable View
Θεματοθεη ευχαριστώ για τον σχολιασμό, αλλά 2 πόστ πρίν βρίσκεται η καθαρή θεση μου περι της "φασης" σου. Αυτό που σχολίσες ήταν απλώς κάτι που συζητουσα με αλλον χρήστη περι εξουσιας και ελευθεριας εκφρασης του εαυτου
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Να σου πω , ουτε κι εγω καταλαβαινω αυτου του ειδους τις φιλοσοφιες , δεν εχω μεγαλη σχεση με συναισθηματισμους κι ευαισθησιες .
Κατσε μην με μπερδεψεις τωρα εσυ !!, αν και δεν νομιζω , μιλαμε την ιδια γλωσσα στο περιπου , πρακτικα πραματα .
Αν εχω συνειδηση , εννοεις προφανως , αν ειμαι ασυνειδητος . Θεωρω τον εαυτο μου με συνειδηση , αλλα δυο πραξεις που εκανα την τελευταια 15ετια , που ειχαν σχεση αμεση με το ποση συνειδηση εχω , εξεπληξα τον ιδιο μου τον εαυτο , διοτι εδειξα πληρη ελλειψη συνειδησης , και τυψεων ...
Κατέχω θέση εξουσίας και είμαι ίδια με πρίν Μακ. Βέβαια μετα απο χρόνια στη δουλεια μου είμαι πιο "σοφή" ας πουμε ως προς το αντικείμενο της εργασίας μου, αλλά ποτέ δε με ένοιαζε να ασκώ εξουσία. Πιο πολύ ως εργαλείο οργανωτικό το αντιλαμβάνομαι παρά ως νοητικό παιχνίδι.
Αν πίστευα πως οι αλλοι δεν αξιζουν οσο εγω επειδη είναι υφιστάμενοι, ίσως να έδειχνα ή να ανακάλυπτα κατι αλλο απο αυτό που φανταζομουν πως είμαι. Εντελώς θεωρητική φαση που δεν εχει και νοημα να απαντηθει.
Επίσης αυτό που λές,
Αν νικησεις τις ανασφαλειες σου , που την εντοπιζω σε μια , το να εξουσιαζεις τους αλλους , δεν εχει διαφορα αν κατεχεις εξουσια η οχι , παντα θα συμπεριφερεσαι το ιδιο , ασχετως υπαρξης εξουσιας η οχι .
Ακριβώς το ίδιο λέω, απλώς δεν θεωρώ ότι η έξουσία μου πρόσφερε τίποτε άλλο, απο αυξημενο σε σχέση με πριν μισθο.
Τέλος hyp δεν βρίσκεσαι πουθενα ατόφια μέσα σε αυτα που λές. Φοβασαι τα λάθη τα ΔΙΚΑ σου; Ουτε και μιλάω φιλοσοφικά ή με συναισθηματισμούς. Καμια σχέση. Και με εκπλήσει που εχεις ασχοληθεί με forex και δεν εισαι σε θέση να αντιληφθείς την μαθηματική τεκμηριωση των όσων έγραψα, έστω και με δυσνόητη για σένα γλώσσα, αλλά προτιμάς να αποδημήσεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις περιμένοντας να σου φτύσουν μασημένη τροφή στο στόμα.
Forex: Όχι, ξέρω τι είναι πως δουλεύει δεν βάζω χρήματα σε "individual stocks".
Η δυσνόητη για εμένα γλώσσα: την εκλαμβάνω όπως σου προ-είπα, αν και θα είχα μεγάλη περιέργεια να δω τον γραφικό σου χαρακτήρα για να καταλάβω καλύτερα μερικά στοιχεία της προσωπικότητος σου.
Προτιμώ απλή λογική έκφραση και όχι μέσω "φίλτρων".
Οι φόβοι αντιμετωπίζονται με έναν τρόπο. -Do the thing you fear, and the death of fear is certain.
Κατι τετοιο συνεβη στα δυο γεγονοτα που σου ανεφερα , αλλα , παλι προς εκπληξη μου , αδιαφορησα πληρως για τις αρνητικες επιπτωσεις που υπεστην ο αλλος , και υπεστην μαλλον σοβαρες επιπτωσεις , τι μαλλον , σιγουρα ...
Δεν εξαπατησα καποιον , απλως απεκρυψα την αληθεια , γιατι ηταν βολικο .
Αν η αληθεια ειναι σκληρη ,αποφευγω να την πω , προτιμω την οδο της αποχωρησης , ειναι βολικο......
Αυτό ακριβώς εννοουσα Μακ όταν έγραφα στο πρωτο ποστ ότι
Με άλλα λόγια, και χωρίς ίχνος μοιρολατρίας, αλλά με απλά μαθηματικά, όποιος επιλέξει να φερθεί χειριστικά στους άλλους, δημιουργεί ισόποσες ροές/αποθέματα χειριστικότητας προς τον εαυτό του που κάποια μέρα θα σκάσει προς τον ίδιο.
Τα χουν αποδείξει χρόνια έρευνας και στην ψυχανάλυση και στην ψυχολογία. Δεν έχει να κάνει ούτε με "συμπαντικές ενέργειες" τυπου new age, ούτε με βουδισμο ότι ας πουμε στην επόμενη ζωη θα γεννηθεις γυμνοσαλιαγκας ουτε τπτ τέτοιο. Οταν παραβαίνεις τον προσωπικό ηθικό κωδικα σου, τότε στο μέλλον, αν ζησεις αρκετα, θα στο "ξεράσει" ως πρόβλημα το υποσυνειδητο και όσο συγκροτημενος κι αν είσαι, αν δεν το αντιμετωπισεις εγκαιρα θα τα κανεις όλα... να μην πω τι
Μάλιστα, προσωπικά πάντα βάζω τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δεν σκέφτομαι ούτε πως θα νιώσει ο/οι άλλος/οι. Λαμβάνω υπόψιν τον πόνο που μπορεί να προκληθεί στον άλλον αλλά μόνο και μόνο για να μην υποστώ εγώ αρνητικές επιπτώσεις από τον πόνο αυτό (να μην γύρισει "μπούμερανγκ").
Κι εσύ έχεις. Η δική σου ηθική ας πούμε λέει ότι δεν σε νοιάζει τπτ αλλο πέρα απο την επιτυχια. Αυτη είναι η δική σου ηθική. Ο παιδόφιλος μπορεί να θεωρεί πράξη αγάπης τον βιασμό ενος παιδιου. Ηθική είναι κι αυτή.
Δεν εννοουμε οτι οι ηθικοι είναι αυτοι που σταυροκοπιουνται ολη μέρα και δεν τρωνε λάδι παρασκευή και τεταρτη. Ολοι υπακούν στην προσωπική τους ηθική ή τουλάχιστον έχουν αναρωτηθεί στη ζωη τους αν κάτι είναι τίμιο ή όχι ή σωστο ας πούμε. Διαφωνείς?
Δεν σε καταλαβαινω , δεν ξερω τι ειναι το hyp , δεν φοβαμαι τα λαθη μου , εχω κανει αρκετα , δεν εχω ασχοληθει μονο με FOREX , ηταν η δευτερευουσα δουλεια μου , η κυρια ηταν ακομη πιο περιπλοκη και πιο δυσκολη , και αρκετα προκλητικη για να την γραψω δημοσιως , δεν εχω καταλαβει ουσιαστικα λεξη απο αυτα που γραφεις , οποτε τι ναποδημησω , αφου δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις . Να σου θυμισω οτι δεν ειμαι σε φορουμ στοχασμου και διανοησης , αλλα σε φορουμ ψυχολογιας . Τωρα εσυ κατι θες να πεις , αλλα μια ρηση λεει ' αν δεν μπορεις να εξηγησεις κατι με απλα λογια στην γιαγια σου , και να το καταλαβει , δεν το κατεχεις ουτε εσυ ' , και γιαγια δεν ειμαι !!!!
Τον λογο της ατυπης ' επιθεσης ' στο προσωπο μου , δεν μπορω να τον καταλαβω , αν υπονοεις οτι δεν καταλαβαινω και πολλα , οκ , δεν εχω καμμια αντιρρηση , μπορει ναναι κι ετσι , γι αυτο θα λογοφερουμε τωρα ? εχεις καθε δικαιωμα να εχεις την αποψη σου , δεν μπορω να στο στερησω !!
Αυτο που γραφεις , δεν εχει αποδειχθει πουθενα , ειναι δικη σου επινοηση . Ισχυει μονο σττην περιπτωση που ο επιλεγων να φερθει χειριστικα στους αλλοος , θα υποστει τις ροες αρνητικης ενεργειας , μονο αν εχει τυψεις , αν δενεχει , δεν υπαρχουν συνεπειες , ουτε μυστηριωδεις ροες κακης ενεργειας προς τον εαυτο του .
@Macgyver θα ήθελες να επικοινωνίσεις μαζί μου στο e-mail μου; το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση( προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να ανταλλάξετε κάλλιστα με π.μ )
Πάλι λάθος τα έγραψα ή επιλεκτικά κοβοράβονται κομμάτια για να βγεί κάτι που θελεις; δεν ξέρω, ούτε απάντηση περιμένω. Επίσης και ο ψυχαναλυτής μου παίζει να είναι σκιτζής όπως και ο Ράιχ που το αναφέρει ευθαρσώς στην ανάλυση του χαρακτήρα όταν η χειριστικότητα είναι αποτέλεσμα απώθησης.
Τα χουν αποδείξει χρόνια έρευνας και στην ψυχανάλυση και στην ψυχολογία... ....Οταν παραβαίνεις τον προσωπικό ηθικό κωδικα σου, τότε στο μέλλον, αν ζησεις αρκετα, θα στο "ξεράσει" ως πρόβλημα το υποσυνειδητο και όσο συγκροτημενος κι αν είσαι, αν δεν το αντιμετωπισεις εγκαιρα θα τα κανεις όλα... να μην πω τι
Με παρένθεση οτι δεν αναφέρομαι σε καμμία ενέργια, τα περί αποδείξεων εκεί πηγαινε.
αφού θεωρείς οτι εχεις αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας και θες να διορθωθείς, δεν πας καλύτερα να ενημερωσεις το "συναδελφο" σου να του ζητήσεις και μια συγγνωμη να δούμε τι θα σου πει; Εκτος αν δεν θες και εισαι εδω μεσα και μας δουλευεις για την ψυχολογική σου κατάσταση. Φαντάζομαι αν γνώριζες καποιον από εδω μέσα εκτος φόρουμ θα τον εξαπατούσες...
Δεν χρειάζεσαι γιατρό ή διάγνωση αν αυτά που αναφέρεις δεν σε ενοχλούν και από ότι κατάλαβα όχι απλά δεν σε ενοχλούν αλλά κωλογουσταρεις . Εσύ δεν χρειάζεσαι βοήθεια αγαπητέ μου για να πας σε γιατρό ένα χέρι ξύλο χρειάζεσαι
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς ..https://www.youtube.com/watch?v=gX91o7shfw4
Αγαπητή μου, πέφτεις σε τέτοια άτομα, σε κυβερνούν. Σκέψου, όταν με βλέπει κάποιος από κοντά, θα του μιλήσω για τα συναισθήματα μου, για το πόσο καταπιεσμένος είμαι. Θα του κάνω πολλές ερωτήσεις, θα τον/την κοιτώ έντονα στα μάτια. Είμαι εξαιρετικός ακροατής, δεν πάει το μυαλό σου... Κανείς δεν έχει δει το πραγματικό μου πρόσωπο, παρά μόνο online υπό την κάλλυψη της ανωνυμίας και του IP disguise.
Χρησιμοποιηώ τη λογική μου χωρίς να έχω κύνδηνο να μπω φυλακή. Όταν θα σε ακούει κάποιος πολύ προσεκτικά κυρία Κύκνε, μπορεί να μαι εγώ... :)
εγω δεν καταλαβαινω.. απο την μια παρηγορουμε μελη που εχουν ενοχες ακόμα και για τον αέρα που αναπνέουν και απο την άλλη αφορίζουμε εναν ανθρωπο που δεν εχεις ενοχες...στην ουσια η αλλη οψη του ιδιου νομισματος ειναι ...
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, δεν εμπιστεύομαι άτομα σαν εσένα ούτε απαντάω στις ερωτήσεις του καθενός άσχετου κι ούτε μ' αρέσει να με κοιτάνε έντονα οπότε άκυρο...
Επίσης να ξέρεις ότι η ΔΗΕ μπορεί να σε ανακαλύψει ότι κάλυψη και να έχεις...και τέλος "κύριε" Hyperion θα έπρεπε να ντρέπεσαι...άλλος ένας για τη λίστα αγνόησης τώρα...
Aχ, με πλήγωσες... "Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση" πόσο αδαής είσαι.
Δεν παραβιάζω τον νόμο. Δεν φοβάμαι τον νόμο. Αλλά πχ, "εσύ" ή κάθε άλλο "καλό" άτομο κλπ, είναι πολύ δύσκολο να έχει πρόσβαση στα στοιχεία μου.
Αγαπάμε τον νόμο. Ο νόμος δεν προστατεύει άτομα σαν και εσένα από άτομα σαν και εμένα. Γιατί άτομα σαν και εμένα είναι αρκετά έξυπνα ώστε να μη χρειάζεται αν παρανομούν.
Γεια σου "Κύκνε". Θα σε πιάσει και εσένα ένας καλός κυνηγός... (όντας κύκνος).
Όλα κατανοητά είναι, απο τη συμπόνια μέχρι την πυρηνική φυσική. Αρκεί να θέλεις να τα κατανοήσεις και να δουλέψεις προς αυτή την κατεύθυνση. . Δεν υπάρχει δυσκολία, έλλειψη θέλησης υπάρχει, είτε συνειδητή, είτε βρίσκεσαι σε άρνηση.