glamshine4ever, θα πρεπει να αρχισεις να αποκλειεις πιθανοτητες καλη μου. Αυτο με το κολλημα του μυαλου, που ψαχνεις λεξεις, μπερδευεις κτλ συνεχιζεται? Γιατι σιγα σιγα με πιανει και εμενα και ξεχναω λεξεις, δεν μου ερχονται πολυ γνωστες λεξεις κτλ. Οπως και να εχει να ξερεις οτι το αγχος επιδεινωνει αυτα τα συμπτωματα αλλα οποιος σου πει οτι τα προκαλει και πιες δυο τρια zanax για να ηρεμησεις και κανα zoloft ή seroxat, κοφτον, σε απομακρυνει απο τη λυση του προβληματος σου. Θυμισε μου εν συντωμια ποια προβληματα συνεχιζουν να σε ενοχλουν. Μπερδεμα στη γλωσσα, μουδιασμα γλωσσα, εμβοες. Νοιωθεις ατονια; Εχεις τιποτα καψιματα στα ποδια? Βλεπεις καλα? Εχεις κανει πυρετους? Επισης πες μου αν εχεις ταξιδεψει σε τροπικες χωρες, στην Ασια και στην Αμερικη. Μπορει να μην ειναι lyme, εχει καμια δεκαρια μη σου πω και παραπανω μικροβια που μεταδιδονται απο τσιμπηματα κουνουπιων ή τσιμπουριων, καποια απο αυτα δεν σου κανουν ουτε καν σημαδι.
Το θεμα ειναι οτι οι γιατροι που παμε εμεις, και ξαναλεω το εμεις, το δικων μας δηλαδη κυβικων, ειτε δεν γνωριζουν, ειτε οι λιγο καλυτεροι θελουν να περασει το επομενο πενηνταρικο. Ή και τα δυο μαζι. Αν δεν ενδιαφερθεις μονη σου κοπελα μου, αυτοι δεν θα σε σωσουν, ισα ισα καποιοι απο αυτους ειναι και επικινδυνοι και σε απομακρυνουν απο τη λυση του προβληματος σου, τη γιατρεια σου, ειτε γιατι ειναι προβλημα αλλης ειδικοτητας και δεν το γνωριζουν, ειτε επειδη εχουν συνηθισει να δινουν λυσεις μονο στα απλα και συνηθισμενα προβληματα και δεν παει εκει το μυαλο τους.
Οπως και να εχει καλο ειναι να σε δει και καποιος λοιμωξιολογος. Για παν ενδεχομενο. Εγω ειχα σημαδι στο δερμα μου στο οποιο δεν εδωσα τοτε καμια σημασια, και ας ηταν μεγαλο και δεν εφευγε κιολας. Και ψαχνω να δω μηπως ηταν τιποτα απο αυτο. Οπως και να εχει πρεπει να επιμεινεις μεχρι να βρεις τη ειναι αυτο που σου προκαλει τα συμπτωματα.
Σε πρωτη φαση εγω θα σου ελεγα να κανεις μια μαγνητικη στο κεφαλι, και μιας και θα την κανεις να ειναι mri/mra με σκιαγραφικο για να αποκλεισεις ολα τα αιτια που εχουν να κανουν με εκφυλιστικες ασθενειες.
Μετα θα δεις και για λοιμωξιολογο. Αν και μπορεις να τα παρεις και αντιστροφα.
Εγω εκανα και ειδικη εξεταση για το lyme, αρνητικο, μαντεψε ομως, θα πρεπει να την ξανακανω με αλλη μεθοδο γιατι τα ελληνικα εργαστηρια δεν εχουν τοση εξειδικευση και απλα μπορει να μην το εδειξε. Και τωρα ψαχνω να δω πως θα στειλω αιμα για να την κανω ξανα. Ηταν και αλλη μια κοπελα που ειχε παθει το ιδιο αμα googlαρεις "βορρελίωση γερμανια" θα στο βγαλει πρωτο πρωτο, που δεν τις το εδειχναν τα ελληνικα εργαστηρια.
Αντε τωρα να τα πεις αυτα στο γιατρο του εοπυυ ή στο λιγο καλυτερο με την ουρα των 50αρικων να περιμενει απ' εξω, με πολυ πιο απλες και συνηθισμενες που μπορει και ξερει να δωσει λυση. Το πιθανοτερο ειναι να σε παραπεμψει σε ψυχιατρο, αφου σου εχει πει πως δεν εχεις τιποτα.
faihkaps, εχεις κανει μαγνητικη? Εχεις παει σε κανα γιατρο?