Περιμένω να "ακούσω" αν ο ωραίος ξάδερφος τα είχε/έχει με ωραίες(άνω του μετρίου)! :p
Printable View
Περιμένω να "ακούσω" αν ο ωραίος ξάδερφος τα είχε/έχει με ωραίες(άνω του μετρίου)! :p
Για πείτε και άλλα άτομα ιδέες.
Πολλες φορες!!!! Μια φορα ειχα δει εναν κοντο, κοκκαλιαρη και ασχημο (με ολη τη σημασια της λεξεως) και ηταν αγκαλιά με μια πανεμορφη, ψηλη γυναικα. Μαλιστα ενας φιλος μου βλεποντας τους μου είπε " να παει καποιος τωρα να της πει ειναι καλος μαθητης ο γιος σου (δειχνοντας αυτον που της εφτανε μεχρι το στηθος)ή σαν τον δικο μου 13, 13, 13? (απο μια παλια διαφημηση)"
Αυτό με τις ψηλές και τους κοντούς παίζει παντού και συνέχεια. Why, τι ύψος έχεις? :p
Χωρις να θελω να προσβαλω τις γυναικες που δεν ειναι "ομορφες" (γτ εγω πιστευω πως καθε γυναικα εχει κατι ομορφο επανω της. αρκει να το βρεις), αλλα συνηθως οι κομπλεξικες με την εμφανιση τους και με χαμηλη αυτοπεποίθηση, μετριες (στην καλυτερη περιπτωση) γυναικες θελουν γυμνασμενους αντρες μαζί τους για να εχουν την ψευδαίσθηση πως "αφου εριξα ενας τοσο ωραιο και γυμνασμενο αντρα ειμαι καλυτερη και ομορφοτερη στον κοσμο"... τρεχα γυρευε!!!!
Ωραία, να σε τραβήξουμε να μακρύνεις, να σε φορτώσουμε αναβολικά και να σε κλείσουμε σε μια κλινική να σε κάνουν άλλον άνθρωπο!
Τι έχουν οι αναλογίες σου? Με τέτοια αυτοπεποίθηση θα τις ρίξεις τις κοπέλες? Ούτε εγώ έτσι, το μίλκο,1,50 και γύρω στα 60 κιλά, φαντάσου αποτέλεσμα!!
φιλε.... καθε αντρας μπορει να ριξει οποια κοπελα θελει αρκει να εχει το μπλα μπλα.... Ενας γνωστός πχ ηταν ενας ετοιμολογος, τυπος που σε εκανε να γελας ακομα και με το χειροτερο ανεκδοτο, σε εκανε να κρέμεσαι απο τα χείλη του ακομα και αν σου ανελυε το "αποχετευτικό συστημα στο βυζαντιο" και ηταν μετριος στην εμφανιση, καραφλος με λιγα κοιλακια παραπανω απο το κανονικο και ειχε αλλη κοπελα καθε εβδομαδα. Πηγαινε σε μπαρακι και ελεγε... "θα κολησω σε αυτην" και οταν εφευγε απο το μπαρακι παντα ειχε ενα (το λιγοτερο) τηλεφωνο μαζι του (αριθμο)/
Έχει πάθει παράκρουση, δεν καταλαβαίνει ότι είναι υπέρ το δέον φυσιολογικός!!
Παιδιά εγώ ξέρω μια γυναικάρα η οποία τώρα βγαίνει με έναν ασχημούλη, το πολύ 1,60 και όταν το συζητήσαμε για τον τύπο μου λέει ότι είναι ''άντρας''. Το παιδί έχει αυτοπεποίθηση ,δεν χρειάζεται κάτι άλλο και πηγαίνει μόνο με θεογκόμενες από όσο ξέρω....αλλά μιλάμε για γυναίκα όχι κατίνα..... Οι γυναίκες που ψάχνουν αποκλειστικά και μόνο μπράτσα πιστεύω ότι είναι τα θύματα της κοινωνίας που καταπιέζονται για να κάνουν εντύπωση ακόμα και στις φίλες στους. Επίσης έχω και μια γνωστή η οποία είναι πραγματικά άσχημη , απεριποίητη κλπ και έχει πάρει τα καλύτερα παιδιά, γιατί δεν την απασχόλησε ποτέ η εξωτερική της εμφάνιση... Η κοπέλα είναι '' έξω καρδιά'' και αυτό φτάνει....
Απο την μια τον καταλαβαινω. Αλλα πρεπει να το ξεπερασει αυτο και να σταματησει να κανει κατι για τους αλλους. Θελει να κανει γυμναστικη? Να κανει, αλλα για τον εαυτό του και μονο για τον εαυτό του. Οχι για να τον προσεξουν μερικες που και να το κανουν απο την εμφανιση αν δεν μπορει να σταυρωσει λεξη το στομα του (ή ακομα χειροτερα να σταυρωσει) παλι στα ιδια θα ειναι....
Πώωω! Τι μου θύμισες τώρα! Με μια τέτοια γυναίκα (όπως την περιγράφεις, κατώτερη σε εμφάνιση απο μένα) μου την έλεγε για την αυτοπεποίθησή μου και φυσικά τσακωθήκαμε. Α, και τα έχει μ'έναν επίσης πολύ πιο ωραίο απ'αυτήν και έχει ψωνιστεί πάρα πολύ επειδή αυτός είναι μαζί της.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
Να πας με όποια ωραία θες Why, δεν είναι δύσκολο, ο τρόπος μετράει ..
ακριβως αυτο εννοω!!!! Η αυτοπεποιθηση ειναι το Α και το Ω στο να εχεις οποια γυναικα θες.... Και η αυτοπεποιθηση φαινετε απο αυτα που λες (και ο τροπος που τα λες) και οχι απο τα μπρατσα.
Για τις γυναικες που κοιταζουν μονο τα μπρατσα ειναι ακριβως οπως τα λες.... ειναι σαν και εκεινες που πανε με καποιον διασημο για ενα one night stand μονο και μονο για να πουν στις φιλες τους εκανα σεξ με τον ταδε....
Και οσο για την ασχημουλα και εγω εγω δει κατι παρομιο. Μια χοντρη και καθολου ομορφη γυναικα που την βλεπεις και λες "Χριστε μου!!" και με το που αρχισει να σου μιλαει την κοιταζεις με θαυμασμό... οπως και το αντιθετο.... μια γυμαικαρα που μολις ανοιξει το στομα της, της δινεις μια τσιχλα και σκεφτεσαι "καλυτερα να μασαει παρα να μιλαει"
Συμβαίνει και το αντίθετο πολλές φορές!
Το θέμα είναι ο φίλος μας να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να τρελαίνεται. Μια χαρά παιδί είναι, αν δουλέψει και τον χαρακτήρα λίγο, όπως το σώμα του, ή για να το θέσω πιο σωστά ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, θαύματα μπορεί να κάνει. Φαίνεται ότι το πρόβλημα του Why είναι η παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης παρά η εμφάνισή του!
21 χρονών είσαι, ξύπνα και ζωντάνεψε!!
Προσωπικά τις λατρεύω τις όμορφες έξυπνες όταν είναι συνετές και καλόκαρδες, μου αρέσουν πιο πολύ και από τους ωραίους και έξυπνους άντρες, που για κάποιον λόγο ποτέ δεν πρόσεχα: πόση τελειότητα μπορεί να αντέξει μια μετριότητα σαν του λόγου μου!!! :p
και σε μενα!!!!!! χαχαχαχαχαχα εχει γουστο.:p
εγω τσακώθηκα γτ την πλησιασα (οπως προειπα πιστευω πως καθε γυναικα εχει κατι ομορφο πανω της και για αυτο δεν δινω και μεγαλη σημασια εκει. Αν βρω κατι που μου αρεσει σε μια γυναικα θα πατησω εκει και στα ματια μου θα ειναι γυναικαρα. Ισχυει και το αντιθετο, δλδ αν μια γυναικα την αντιπαθω τοτε δεν βλεπω τιποτα ωραιο πανω της. πχ την Angelina Jolie, ολοι λενε πως ειναι γυναικαρα ομως εγω την βλεπω κακασχημη, την λεω σαν παραδειγμα γτ εχω μαλωσει με φιλο μου για δαυτην που επεμενε πως ειναι γυναικαρα) να της μιλησω και με εβρισε και παραλιγο να σκωτωθουμε. Αφου πηγα πιο περα μετα απο λιγο ηρθε ο ομορφονιός της (ενα θηριο 2 μετρα, ηθελα να ηξερα τι της ρεχτηκε) και του το ειπε και ηρθε να με δειρει.... μαλλον. Πιασαμε την κουβεντα για λιγο με αυτός και μαλιστα οταν αργοτερα εφευγα αυτός με χαιρετησε.
Καλο παιδι! κριμας που τα ειχε με αυτην!!!!
Εγω στη γειτονια μου εχω κουκλαρεσ πραγματικεσ που μιλανε κ ωραια θα ναι καμια δεκαρια αφου σηκωνομαι το πρωι κ λεω ποιεσ να παω να δω σημερα τισ ομορφεσ η τα μοντελα πλακα εχει αυτο
Γουαι , εχουμε σχεδον το ιδιο υψος , 1.78 ειμαι , στην ηλικια σου ημουν 68 κιλα , με την γυμναστικη ομως εφτασα 85 , τωρα ειμαι 95 , πρεπει να χασω 10 , δλδ 2-2.5 μηνες , η γυμναστικη θα σου δωσει καποιο ογκο , μακρια απο αναβολικα , ουτε καν σκεφτηκα ποτε να παρω , αλλα με δυο τρεις ασκησεις , μεγαλωνουν οι πλατες , φαρδαινουν , και
δειχνεις ψηλοτερος απ οσο εισαι ..............η πιο επιβλητικος , χωρις να ' παραβιασεις ' το σωμα σου.....................θελει υπομονη ομως........η κατ εξοχην ασκηση που φαρδαινει πλατες , ειναι βυθισεις στο διζυγο , γερμενος μπροστα , προς το μαξιλαρι , με εξτρα βαρος οταν προχωρησεις , διοτι η ασκηση αυτη ειναι επικινδυνη για τραυματισμους.......
Ετσι είναι αγαπητέ WhyAlwaysMe! Όπως στα λέει ο elis και με βάση και τη δική μου εμπειρία! Καμιά δε θα σου μιλήσει άσχημα, ούτε θα νευριάσει ούτε θα σε προσβάλει. Κάτι τέτοιο πολύ σπάνια συμβαίνει. Άρα διώξε την αναστολή και κανε την υπερβαση πριν να στη φάει άλλος!! Απ εκει και πέρα είναι στο χέρι της να δεχθεί την πρόσκληση σου ή ευγενικά/με τρόπο να σε απορρίψει. Φτάνει να μην σε πάρει για φίλο ή καποιον περαστικό που απλά ψάχνει για πληροφορίες ή συμφοιτητή που χρειάζεται σημειώσεις κλπ. Να της δώσεις δλδ με όποιο τρόπο τα καταφέρνεις εσύ καλύτερα να καταλάβει πως ο σκοπός σου είναι γνωριμία με προοπτική σχέσης. Θέλει πολλή μπλα μπλα και να της κανεις καλή εντύπωση. Να σαι ο εαυτός σου, αλλά να μην είσαι χαηβάνι μαζί της ούτε να παρεις κανα φιλο μαζι σου διότι τότε θα σου βγει σε χαλάστρα από τις παρεμβάσεις του.