Γιατί τί έχει το αγόρι??????Δεν κατάλαβα δλδ!!!!
ολοι ωραιοι ειναι:) αρκει να φοράνε στολή:))))
Printable View
Σοφια μου, το ονομα σου σινιστα εφημιζμο ετσι; http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gifQuote:
Originally posted by Sofia
χουσ, βλεπις τι γινετε αμα τις δονις θαρος!
Ισως γιατι το θεμα μου ηταν το προβλημα που εθεσε η κοπελα και εκει επικεντρωθηκα και οχι απλα για να κανω αντιλογο με τους αλλους..Quote:
Originally posted by kanenas
Χωρις διαθεση αντιδικιας, φρι, αυτο ακριβως εκανες! Επειδη εσυ θεωρεις οτι δεν πρεπει να εκφραζουμε την προσωπικη μας εχτιμηση, επιτιμησες εμμεσως πλην σαφως οσες το επραξαν. Σχολιασες τις αλλες συμφωνα με τα προσωπικα σου αξιωματα. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mssmile3.gifQuote:
Originally posted by FreeSpirit1975
Συνεπαγεται οτι πραττεις οπως νομιζεις..Απλα ο,τι δεν μου αρεσει εμενα να μου κανουν οταν αποφασιζω να ανοιξω την καρδια μου δεν το κανω και εγω..
An pragmatika agapuses ayto to skyli oso k na eftaigan oi ormones su h\' psychologikh su katastash mia tetoia symperifora se ena adynamo plasma einai aparadekth!Skepsu otan to mwro su ginei paidaki 2-3 etwn k arxizei tis ataxies...skepsu ton eayto su na xanakanei ayth th praxh panw sto idio su to paidi!Xerw oti den thes oyte na to skeftese, apla katalavainw pws otan oi anthrwpoi bgainun ektos oriwn mporun na kanun polla..an egrapses aytes edw tis grammes giati theleis pragmatika symvules egw tha se symvuleya na deis 1 psychologo..prepei na matheis na elegxeis to thymo su
Νιωθω μεγαλη απογοητευση...Ο μπαμπας μου,σκοτωνει καθε μηνα:
απο 20 κοτες,
10 κουνελια,
2 κατσικακια,
κανα γουρουνακι που και που,
πουλια αποδημητικα,
περιστερια,
παπιες,
λαγους,
ποντικια που μας κανουν ζημιες,
κανα σκυλο αν αρπαξει καμμια κοτα...
Α,πατησε και μια γατα με το αυτοκινητο κατα λαθος..
Και ενα κοκερ κουταβι που ειχαμε,γεννησε 6 υπεροχα κουταβια και μετα τα επνιξε απο μονο του το ιδιο το σκυλι..
Η μαμα τα παραπανω,εκτος απο τα ποντικια,τη γατα και τους σκυλους,τα μαγειρευει και τα τρωμε για να ζουμε..Ειμαστε πολυμελης οικογενεια και μενουμε σε χωριο.Στο τελος του φαγητου,γλυφουμε τα δαχτυλα μας απο ευχαριστηση!
Ειμαστε ολοι πολλοι αρρωστημενοι τυποι...Μου ερχεται να βαλω τα κλαματα..Ειμαστε απολητως στυγνοί και στυγεροί ..ΑΓΡΟΤΕΣ!!!
ΟΥΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ:o:o:o:o
αχαχαχα πολυ πλακα....
δικά του ήταν ... ότι θέλει τα κάνει ..Quote:
Originally posted by αγροτης
.......Και ενα κοκερ κουταβι που ειχαμε,γεννησε 6 υπεροχα κουταβια και μετα τα επνιξε απο μονο του το ιδιο το σκυλι..
εσυ δηλ τί ζόρι τραβάς ??? ... ;)
Quote:
Originally posted by psychangel
δικά του ήταν ... ότι θέλει τα κάνει ..Quote:
.......Και ενα κοκερ κουταβι που ειχαμε,γεννησε 6 υπεροχα κουταβια και μετα τα επνιξε απο μονο του το ιδιο το σκυλι..
εσυ δηλ τί ζόρι τραβάς ??? ... ;)
Σωστα,αλλωστε ο σκυλος ανηκε στην οικογενεια Antams,δηλαδη σε μας..Τελικα δεν αντεξε ο μπαμπας και τον φαγαμε κι αυτον μακαροναδα..Απλα λυπηθήκαμε μωρε που τα πνιξε τα καημενα, γιατι χασαμε τους 6 καταπληκτικους κοκερομεζεδες και η μανα μου ηθελε να κανει φρικασε...κλαψ :D
Εχω σοκαριστει!! Ντροπη ειλικρινα! Έλεος. Τι μας φταινε τα ζωακια? Ειλικρινα αισχος!!!!!!
Quote:
Originally posted by katerina23_z
Εχω σοκαριστει!! Ντροπη ειλικρινα! Έλεος. Τι μας φταινε τα ζωακια? Ειλικρινα αισχος!!!!!!
Μη μου πεις οτι πιστεψες πως εφαγα το σκυλο μου?
:P:P:D
Quote:
Quote:
Originally posted by katerina23_z
Μη μου πεις οτι πιστεψες πως εφαγα το σκυλο μου?
:P:P:D
βρε χαζε για σενα πρεπει να ελεγε, δεν ειδες που ειπε για τα καημενα τα ζωακια???
Πραγματι οποιος πηγε να σε φαει ειναι ενα αισχος, συμφωνω με την κατερινα.....
:P:P;)
ψευτρα
συγνωμη ρε κοπελια 8α μπορουσες να το αφηνες ελευ8ερο εξω ..να το εδινες καπου αλλου αντι να το βασανιζεις και να το κακοποιεις .ελεος.δλδ αν σε νευριασει το παιδι σου που ακομα ειναι 2 ετων τι 8α κανεις?οταν παει 4-5 δεν καταλαβενουν χριστο 8α το κλωτσας το παιδακι?μπορει να μην το σκοτωσες εσυ οπως ειπε κ ο κτινιατρος αλλα το βασανιζες ομως οταν σε νευριαζε.αισχος!!οταν ειμουν 12 χρονων μου κανανε δωρο ενα σκυλακι και εζησε 20 χρονια μεσα στην αγκαλια μας μεσα στην αγαπη.ποτε δεν το χτυπισα και πε8ανε απο γερατια 20 χρονων πριν λιγο καιρο και αγανακτησα να το ξεπερασω.ελεος
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει ...
Συγγνώμη που θα στο πω αλλά έκανες μεγάλη αμαρτία .....
Εγω κοπελα μου ειμαι φιλοζωη. Χερι δεν απλωσα ΠΟΤΕ στο σκυλακι μου! Και μονο που βλεπω τα ματακια του οταν το μαλωνω (λεκτικα ΜΟΝΟ),γινομαι σκονη. Εσυ προφανως, για να βλεπεις αυτα τα ματακια -τα οποια ειναι σαν μικρου παιδιου- και να συνεχιζεις να ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ενα πλασμα,πολυ απλα δεν ξερεις να αγαπας.Επισης ειναι χυδαιο να χρησιμοποιεις μια ιερη εννοια οπως η μητροτητα για να καλυψεις τα αισχη σου.Κι αλλοι εκαναν παιδια χωρις να γινουν βασανιστες.Η μητερα μου που γενικως ειχε μια πολυ δυσκολη ζωη, μεγαλωσε 2 παιδια και μαλιστα ειναι και δασκαλα οποτε συναναστρεφεται καθημερινα με παιδια, και το σκυλακι μας το αγαπαει σαν παιδι της, τι ειναι? εξωγηινος? Και μην αυταπατασαι, εσυ φταις για οτι επαθε το σκυλακι, απλα ο κτηνιατρος σεβαστηκε τη μητροτητα (περισσοτερο απο σενα) και δε σου το ειπε. Αν εχεις λιγες γνωσεις πανω στα ζωα καταλαβαινεις ανετα ποιος ευθυνεται για το θανατο της αμοιρης σκυλιτσας.Το προβλημα ''αγαπητη'' ειναι οτι διεπραξες 2 εγκληματα. Πρωτον και κυριον οτι δολοφονησες μια αθωα ψυχη, και δευτερον οτι δηλητηριασες την ψυχη του δικου σου παιδιου με τετοιες συμπεριφορες. Φυσικα και ανθρωποι σαν εσενα δε θα επρεπε να μεγαλωνουν παιδια.Ο κοσμος εχει αναγκη απο αγαπη. Δολοφονους και ακαρδους,χορτασαμε! Ελπιζω να εχεις καταλαβει και μονη σου οτι εχεις μεγαλο προβλημα. Και δεν ειναι ουτε καταθλιψη ουτε τετοιες αηδιες.Απλα εισαι ενας παντελως αδειος ανθρωπος. Και πριν βιαστεις να κατηγορησεις εσυ εμενα ως ακαρδη και σκληρη που σου φερομαι ετσι, να σου πω οτι εγω αγαπαω και τα ζωα αλλα κυριως τους ανθρωπους (και νομιζω, σου διευκρινησα γιατι θεωρω οτι εσυ δεν αγαπας τους ανθρωπους) και οτι μιλαω ετσι απλως γιατι δε σου χαίδευω τα αυτια οπως καποιοι εδω μεσα που εχουν κανει παρομοια με σενα εγκληματα.Να εκτιμησεις οτι σου μιλαω πολυ πιο ανθρωπινα απ οτι θα μιλουσα σε εναν δολοφονο,παρολο που δε σε θεωρω κατι λιγοτερο απο αυτον. Το μονο που ευχομαι ειναι να γλιτωσουν τα παιδια σου απο σενα, μην τα πνιξεις κι αυτα καμια μερα σε καμια κριση τρελας. Τουλαχιστον ο σκυλακος γλιτωσε!
Ειναι ντροπη κατι πλασματα σαν εσενα να βασανιζουν τα σκυλακια τους,ενω την ιδια στιγμη υπαρχουν στον κοσμο ανθρωποι που υποφερουν και ειδαν κι επαθαν να ξεπερασουν το θανατο των δικων τους σκυλιων. (Οπως εγω,που εχασα το προηγουμενο σκυλακι μου που λατρευα, επειδη ενας ομοιος σου του εριξε φολα.) Και μην σου περασει απο το μυαλο οτι εσυ αγαπουσες το ζωακι κι αυτο συνεβη καταλαθος. Γιατι αυτο δε λεγεται αγαπη!Αγαπη ηταν αυτο που ενιωθε το σκυλακι για σενα,που παρα τα βασανα που τραβαγε μαζι σου, με ενα σου χαδι τα ξεχνουσε ολα και συνεχιζε να σ'αγαπα με την ιδια δυναμη,μεχρι που το ξεκανες. Εισαι πολυ τυχερη που με τετοιο ποιον, μερικοι σε αγαπουν. Για ποσο ακομα δεν ξερω.
Σοβαρο κτηνιατρο εχετε! Μαλλον το επαγγελμα το ασκει για την κονομα και απο μεσα ειναι τα ιδια χαλια με σενα! Επισης,ασε τις μπουρδες με τις και καλα τυψεις,κηδειες και αηδιες. Απλα αυτο που εκανες μαλλον σου εδειξε ''τι καλος ανθρωπος που εισαι''. Στην Ευρωπη μια χαρα πας φυλακη για ζωοκτονια.Απλα μαλλον αυτα που λες ειναι φανφαρες. Αν ηθελες θα ειχες παει να ομολογησεις,να παρεις αυτο που σου αξιζει. (δικαιοσυνη λεγεται). Το σκυλακι οπως προειπα φυσικα και πεθανε εξαιτιας σου και οχι δε συμβαινουν αυτα. Οπως δεν πεθαινουν οι ανθρωποι με μικροτραβηγματα ετσι δεν πεθαινουν και τα ζωα. Δεν εβγαζε αχνα κοριτσι μου, γιατι δε μπορουσε να παρει ανασα. Εσενα αν σε ειχαν κρεμασει και εσκαγες θα μπορουσες να λες αηδιες οπως τωρα? Δε νομιζω..Και τελος, η αδερφουλα σου δε μπορει να σου πει και πολλα ακριβως επειδη ειναι συγγενης σου και λογω δεοντολογιας οι συγγενεις δεν εξεταζουν συγγενεις. Εχω θεια ψυχολογο (σοβαρη οχι σαν κατι αλλες, που κανουν τετοιες συμπεριφορες να φαινονται πταισματα) και ξερω.Και απορω πως ουσα επαγγελματιας δεν πηρε χαμπαρι το προβλημα σου πριν κανεις παιδια. Και τελος,φυσικα και δεν μπορεις να το δουλεψεις μονη σου. Δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι, αλλα δεν εριξες χαστουκι. ΖΩΗ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ! Κι επειδη δεν το εχεςι παρει χαμπαρι,κοψε το δουλεμα με τις ψευτοτυψεις για να πεσουν ολοι πανω σου να σε νταντευουν εδω μεσα και να παρεις στα ψιλα αφεση αμαρτιων. Συγνωμη που στη χαλαω με τη σκληρη κριτικη μου, αλλα ειμαι αντικειμενικη και λογικη. Συγχωροχαρτια περιμενε απο παπαδες,οχι απο μενα!
ΥΓ η διαγνωση της κτηνιατρου δειχνει οτι το σκυλακι ειχε πολλα μα πολλα περισσοτερα αισθηματα απο σενα.
καλα ειστε στα καλα σας?εδικα εσυ σιβυλλα τι λες στη κοπελα?και γω εχω σκυλο και αλλα πολλα αδεσποτα που εχω μαζεψει σπιτι μου και αγαπαω τα ζωα πιο πολυ απο τους ανθρωπους.και ναι λυπηθηκα που πεθανε το σκυλι της κοπελας για ενα παγωτο αλλα δεν μπορεις να της λες οτι εναι δολοφονος και θα πνιξει τα παιδια της δεν το εκανε επιτηδες.φαντασου πως νιωθει εκεινη που σιγουρα το αγαπουσε και το εβγαζε βολτες και επαιζε μαζι του δεν το ειχε ετσι.απλα το τιμωρησε οπως ολοι τιμωρουμε τα σκυλια μας.και γω του ριχνω ξυλο στο πωπω γτ με φερνει εκτος οριων δε παει να πει οτι ειμαι τρελη και θα χτυπησω ανθρωπο.σιγουρα δεν ηθελε να το σκοτωσει και ετυχε.γινεστε υπερβολικοι εδω μεσα.ακου δεν μπορει να ναι μανα.ελεος
....βρε ελιζα,αλλο του δινω λιγο ξυλο στον πωπω,κι αλλο το δενω στο καροτσι και το σερνω σε ολο το δρομο μεχρι το σπιτι να σερνεται απο το λαιμο...............δε νομιζεις οτι εδω κατι παει λαθος;
ειναι λαθος ναι και θελει ελεγχο στα νευρα της γιατι δεν ηξερε τι εκανε ειχε θολωσει .δεν μπορει να τη λεει δολοφονο και οτι δε μπορει να ειναι μανα δεν σημαινει πως θα το κανει κ στο παιδι της.και φαντασου πως νιωθει η κοπελα για να τα γραφει κ ελεγε οτ φοβοταν μην αποβαλλει.
....σιγουρα αν καταλαβε τι ακριβως εκανε και μετανιωσε τι να κανουμε οτι εγινε εγινε...αλλα αυτο που λες οτι πρεπει να κοιταξει πως θα ελεγχει τα νευρα της ειναι το πιο σωστο...γιατι σιγουρα μπορει να ειναι η καλυτερη μανα του κοσμου αλλα οταν ο ανθρωπος δεν μπορει να ελεγξει τα νευρα του θολωνει....και δεν ξερεις ποιος και τι θα βρεθει μπροστα του.......
παιδια κ εγω εχω ενα σκυλακι 7 χρονια κ ποτε δεν απλωσα χερι....αν δε μπορεις να τα βγαλεις περα μενα σκατουλακι που δεν εχει την ιδια εξυπναδα με εμας τοτε δεν επρεπε να το παρεις!προφανως δεν ηξερες πως να το εκπαιδευσεις και οταν εκανε κατι που δε σου αρεσαι το χτυπουσες.και αυτο το καημενο που να ξερει τι σενοχλει εσενα?αυριο μεθαυριο δηλαδη που θα σε εκνευρισει καποιος στο δρομο η το παιδι σου τι θα κανεις?θα το σκοτωσεις?εγω νομιζα πως εχω προβλημα με τα νευρα μου αλλα οχι και ετσι!εσυ και νευρα εχεις και φερεσαι και εκδικητικα.για μενα πρεπει να πας επειγοντως σε ειδικο.αυτη ειναι η γνωμη μου.
Καλησπέρα vas-summertime , πριν να αποκτήσουμε ένα κατοικίδιο θα ήταν καλό να μάθουμε πέρα από τα οφέλη που περιμένουμε να αποκομίσουμε , και της υποχρεώσεις αλλά και της ιδιαιτερότητες του ζώου , έτσι ούτως ώστε
πριν αποφασίσουμε οτιδήποτε , να αξιολογήσουμε αν στο σύνολο της η επιλογή μας θα μας αποδώσει θετικά συναισθήματα !
Γύρισα το λουρί μια δύο φορές ακόμα γύρω από το καρότσι και την γύρισα στο σπίτι σχεδόν να κρέμεται από το καρότσι του παιδιού.
Έχω μια ερώτηση , τι διαφορετικό από την κατάληξη θα μπορούσε να είχε αυτή η ενέργεια ;
...και να προσθεσω κι εγω μια ερωτηση Φιλομαθη στην πολυ σωστη διστυπωση σου....σε ολη αυτη την διαδρομη δεν ενιωσε ουτε τοσο δα οικτο;
παιδια σου λεει αφου δε σκουζει δε ποναει.δεν νομιζω οτι ειχε σκοπο ουτε καν να το τραυματισει.δε λεω ειναι σωστο εγω δε θα το κανα ποτε απλα θελησε να τιμωρησει τη σκυλιτσα ξερετε πως ειναι τα κουταβια 6 μηνων θελουν υπομονη.
εγραψε και τονισε η θεματοθετρια πως αγχωθηκε κ το μετανιωσε!!!!
οι περισσοτεροι που κακοποιουν ζωα εχουν σαδισμο και παιρνουν ευχαριστιση απο αυτο. η κοπελα π το γραψε ισως να μην τα βλεπει τωρα ωστε να μας πει, ειναι παλιο ποστ
......σιγουρα αγχωθηκε και το μετανιωσε....το ζωακι ομως ειναι νεκρο...αν το ειχε κανει αυτο σε ενα παιδι οσο και να ειχε μετανιωσει θα υφιστατο τις κυρωσεις του νομου.
στην ελλαδα ομως εχουμε μαθει να απλουστευουμε τα πραγματα και η ζωη ενος ζωντανου πλασματος να μην εχει καμμια αξια ενω υπαρχουν νομοι συμφωνα με τους οποιους η συγκεκριμμενη θα επρεπε να τιμωρηθει....αν εφαρμοζονταν....
δεν λεω αλυσοδεστε την και πηγαινετε την μεσα αλλα δεν ειναι και τοσο απλο να δικαιολογησεις την βαναυσοτητα και την θανατωση ενος ζωου απλα με το αγχος ή την μετανοια......ο ανθρωπος που ασκει βια δεν εχει σημασια τελικα αν την ασκει σε ζωο ή σε αλλον ανθρωπο....αυτα διαχωριζονται μονο απο μια λεπτη γραμμη..............
ναι εχεις απολυτο δικιο, στην ελλαδα υπαρχουν κυρωσεις εναντια στην κακοποιηση ζωων που τιμωρουνται ακομα και με φυλακιση. δεν υπαρχει δικαιολογια απεναντι στην βια απροστατευτων οντων ιδιως εαν εισαι πιο δυνατος απο αυτους και η νοημοσυνη σου αγγιζει (οσο μπορει) αυτη του ανθρωπου.
δυστυχως ο ανθρωπος οσο εξελισεται, παει προς τα πισω και τον φτιαχνει να δειχνει την δυναμη της επιβολης του σε κατωτερα οντα. οι αρρωστημενες ορεξεις του ανθρωπου βρισκουν αντικρισμα σε αυτα, επειδη εκει τον παιρνει να τα κανει.
δεν ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι οτι ξεθαψατε θεμα 5 χρονων πριν και το συζητατε....
Τι εκνευριστικο θεμα!!..Καταφερα μόλις τις 2 πρωτες σελιδες του κ εκνευριστικα απιστευτα με ορισμενες μαλακιες που θελουν να πιστευουν καποιοι για να καλυψουν τις ενοχές τους..κι αλλοι για να το παιξουν ψαγμενοι εναντι ανθρωπων που θεωρουν πως και τα 4ποδα εχουν ψυχη κ ζωή..
Απο τις συγκρισεις μεταξυ κουνουπιων και σκυλων,
Μεχρι οτι της ειπαν οτι τα σκυλια δεν εχουν συναισθηματικη νοημοσύνη..
Απ το οτι εφταιγε η εγκυμοσυνη κι οι ορμονες (κ αρα ολα οκ) μεχρι του "Σκαστε γιατι τρωτε ζαμπον.."
Μλκ ..ελεος..απλα..
Ε ρε αργο βασανισμα που θελετε ορισμενοι..γτ μόνο ετσι μπορει και να καταλαβετε οτι κατι που ζει..μαντεψτε...ναι υποφερει κατα την κακοποιηση!!..κοιτα να δεις ε?!!..
ΥΓ..δεν πα να τανε και 10 χρονων το θεμα..νευρίασα κ δεν μπορεσα να το αφήσω ασχολιαστο..Ελπιζω οι καρδιες ή τα μυαλα ορισμενων να χουν αποκτήσει συνείδηση απο τότε μεχρι σήμερα.
ΔΕΝ εχει σημασια αν το ξεθαψαμε εχει σημασια η συζητηση γιατι αφορα ολους μας
Δεν ξερω αν θα φανω η κακια εδω, αλλα δεν μπορω να μην πω τη γνωμη μου, διαβαζα την ιστορια και ακομα να συνελθω απο την ταχυκαρδια.
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο λιγοτερο σκληρη γινεται αν γινεται σε τετοιες περιπτωσεις.
ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!!!
Επισης, θα βγαλω τον εαυτο απεξω σε αυτο γιατι μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν εχω πραξει ετσι, εσεις οι ανθρωποι εκμεταλεύεστε την οποια δυναμη παραπανω εχετε σε σχεση με αλλους σε σχεση με τα ζωα. Δεν ξερω αν η κυρια με το σκυλακι και τα δυο της παιδακια τωρα θα ενοιωθε ωραια η θα δικαιλογουσε μια τετοια αντιστοιχη συμπεριφορα απο ενα παιδακι προς το δικο της , ας πουμε στον παιδικο που λογικα θα πηγαινουν τα παιδακια της να βρισκόταν ενα αλλο παιδακι λιγο πιο μεγαλο λιγο πιο προβληματικο, και παρενοχλουσε η κακοποιουσε το δικο της παιδι μην πω τιποτα χειροτερο. Ντοπη της και σε ολους οσους ξεσπουν τα νευρα τους και τα προβληματα τους σε αλλες ψυχες ανημπορες να αντιδρασουν.
αυτο το πραγμα,"ας πω τι κακο εχω κανει να εξιλεωθω"ε αρκετα.....αν εχεις ψυχολογικα προβληματα να πας εκει που πρεπει....τι σου φταινε οι υπολοιποι;;;εχω κ εγω σκυλακι,μονο που σκεφτομαι την σκηνη....τρελλαινομαι....και να με συγχωρειτε που συζητω για ενα παλιο θεμα...αλλα συμβαινει καθημερινα μεχρι κ σημερα..κ αυριο....τον κακοποιητικο μας χαρακτηρα να τον ξεσπαμε σε ανημπορα πλασματα...κ να αναρωτιομαστε"μηπως πρεπει να παω σε ψυχολογο";;;ε για πολυ ειρωνια μιλαμε.......
όποιος έχει πρόβλημα συμπεριφοράς με τα ζώα , νομίζω πρεπει να το κοιτάξει...και σύντομα κιόλας....
Καλό είναι να κάνετε κτ για να συγκρατήσετε τα νεύρα σας γιατί είστε μάνα κ αύριο μεθαύριο δε θα σκοτώσετε αλλά θα κακοποιήτε τα παιδιά σας...έλεος πραγματικά! Κοιτάξτε μήπως είστε ψυχαναγκαστική και freak control γιατί τα ζώα σας, ο άντρας σας, τα παιδιά σας και εσείς θα δυστυχήσετε...συγνώμη αν ήμουν σκληρή χωρίς να σας ξέρω αλλά ειλικρινά με εκνευρίσατε!
Κι εγώ έγκυος είμαι, έχω περάσει κρίσεις πανικού και κάποιες ήπιες ψυχικές διαταραχές/φοβίες, και ειδικά αυτή την περίοδο νιώθω μεγαλύτερη αγάπη για το ατίθασο σκυλί μας λόγω ορμονών.
Για ένα παγωτό! Έλεος! :mad:
Συγχύστικα και μόνο που το διάβασα. :eek:
κοριτσακι μου εχεισ χοντρο προβλημα κ καλο θα ηταν να πασ σε ενα γιατρο να σε κοιταξει δηλαδη εσυ οταν χανεισ την ψυχραιμια σου δεν ξερεισ τι κανεισ αυτο μασ λεσ;ευχομαι αυριο μεθαυριο ο διπλανοσ σου που να ναι γρυρω στο 190 κ 120 κιλα να χασει την ψυχραιμια του μαζι σου το ευχομαι πραγματικα να δεισ τι γλυκα
Δεν ξέρω την ηλικία σου για να σου πω με ασφάλεια, αλλά αν πας για ψυχίατρο πιθανόν να σου πει τίποτα για Διπολική Διαταραχή
ή κάτι παρόμοιο. Και πάλι, δεν μπορώ να προδιαγράψω τι πρόβλημα έχεις, αν είσαι υγιής ή όχι.
αμα σκοτωσες το σκυλακι σου εισαι σαδιστης/σαδιστρια και θα καλεσω ΕΓΩ την φιλοζωικη και θα κλεισουν μεσα.
μου χαλασε τη διαθεση το κωλοθεμα.ελπιζω αυτη που εκανε την αποτροπαια πραξη να μετανιωσε πραγματικα αλλιως ειναι για κρεμασμα.αυτα.
Λατρευω τα ζωα, παντα ειχα σκυλο και τωρα εχω και μια γατα που μαζεψα απο τον δρομο.Ποτε μου δεν θα μπορουσα να κακοποιησω ζωο.Θελει μεγαλη υπομονη να συμβιωνεις με ενα ζωακι.Η μονη συμβουλη που μπορω να σας δωσω ειναι οτι οσοι εχετε προβλημα με τα νευρα σας μην παιρνετε ζωακι.