Οντως , αυτο το κανω , εν γνωσει μου .......
Printable View
Αγαπητη ρεμ , δεν θελω να ξεκινησουμε τον Γ παγκοσμιο εδω μεσα , το μηνυμα τροποποιηθηκε απο την διαχειριση για παραβιαση των ορων χρησης να με παρασυρεις να παραφερθω , δεν υπαρχει περιπτωση...................και το θεμα ειναι ληξαν , δεν προκειται ναπαντησω σε κανενα ποστ σου .............................μιλα μονη σου ....
χαχαχαχαχα
μακγ, στο ξαναειπα. δεν με ενδιαφερει ποιος σε δουλευει.ειναι δικο σας προβλημα.
αν επρεπε να πω η να αποδειξω το ποια ειμαι η δεν ειμαι εδω μεσα, θα ειχα οντως σοβαρα προβληματα. ασε το ποια ειμαι να απασχολει εμενα και τους γυρω μου.
εγω δεν ειπα ποτε ουτε οτι ειμαι εκατομυριουχος ουτε ειμαι κυριος και διακριτικος ...
αν θελεις μπορουμε να ξανανοιξουμε θεμα για το αν νομιμοποιειται καποιος χωρις "ασθενεια" να ειναι εδω μεσα, αν δεν εχει λυθει. το εχω κι εγω σαν ανοιχτο θεμα, μην νομιζεις οτι το εχω 100% απαντημενο.
τα ελαχιστα που εχω πει για τον εαυτο μου ειναι 1000% αληθινα και στο υπογραφω.
το τι φαντασιωνεται η καθε απογοητευμενη εδω μεσα για μενα, δεν με αφορα.
αυτα για μενα.
τωρα μπορεις να απαντησεις αν εχεις την αδεια της 18χρονης φιλη σου για να την βγαζεις εφημεριδα μερα παρα μερα, εδω μεσα?
δεν θελω να παραφερθεις. μια απλη και πολιτισμενη απαντηση ειναι
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μαγκ αυτα για τη ρεμ κυκλοφορουν χρονια σασ το πα κι αλλη φορα εγω πιστευω ειναι κολπο τα κουτσομπολια κι εκοψα επαφη με ολουσ δεν πξγαινε αλλο η μαλακια με αυτα θα το καταλαβεισ καποτε κι εσυ ο ιδιοσ
χαιρομαι που το παραδεχεσαι δημοσιως ελις. φυσικα και ειναι κολπο . ακομα τραβαει τα λιγοστα μαλλια του το τελειο μελος που δεν καταφερε να δουλεψει κανεναν..
και μονο που κατανταει καποιος να ζει στα πμ του ι -ψυ και να μιλαει για παντελως αγνωστους του, καταλαβαινεις σε τι κατασταση βρισκεται ηθικα και διανοητικα ..
εσυ που φωναζεις ποσο ασθενης εισαι, αποδειχθηκες πιο υγιης απο την κακομοιρα που γυρναει απο πμ σε πμ να παραληρει για την κλωτσια που εφαγε...
αν σε εχω απασχολησει ποτε εγω σε πμ για το οτιδηποτε, μπορεις να το πεις.
Ουτε σε ξερω ουτε εχω δει τη φστσα σου ουτε ξερω τιποτα αλλο περα απο τα κουτσομπολια αλλα επειδη εκανα το λαθοσ κι εγω να προσπαθησω να κανω γνωριμιεσ πριν χρονια απο δω ολοι μου λεγανε μαλακιεσ απο το ιντερνετ οταν συναντηθηκαμε ηταν μια χαρα αλλα απο το ιντερνετ ω θεε μου αυτο τα λεει ολα
Το τι εχουνε γραψει απο το ιντερνετ δε φανταζεσαι τα παντα απο κοντα νορμαλ αλλα πισω απο μια οθονη ολα αλλαζουν
ε καλα πισω από την ανωνυμια.. πολλα μπορει να πει κανεις...
παντως με τα παιδια που είχαμε βγει για καφε από το φορουμ ηταν ολοι όπως τους περιμενα από αυτά που γραφαν.. μια χαρα παιδια με τα θεματακια του ο καθενας αλλα μια χαρα
Καλα παιδια ειναι μωρε αλλα κανα δυο μαυρα προβατα υπηρχαν απο το ιντερνετ απο κοντα οσουσ ειδα μια χαρα μ φανηκαν ο καθενασ εχει τουσ λογουσ τ που πουλαει τρελλα μεσω ιντερνετ μαυρο προβατο ασ πουμε για μενα τωρα ειναι ο γουαι παλιοτερα ηταν το ολγακι ουτε ξερω κανεναν απο τουσ δυο αλλα ειναι μαυρα προβατα για μενα απο το ιντερνετ
τι εννοεις με το 'μαυρο προβατο του ιντερνετ'? καμμενος απο το ιντερνετ η καποιος που δουλευει τον κοσμο? δεν καταλαβα πως το εννοεις.
Αθτοσ που πουλαει τρελλα μεσω ιντερνετ αντι να πει τι τον απασχολει απλα κ ομορφσ αλλαζει συμπεριφορα κ λεει μαλακιεσ επειδη δεν το βλεπουμε η επειδη δε φοβαται η για διαφορουσ λογουσ
Μαγκ , εχε υποψη πως πολλα απο αυτα που ακους σε κατ' ιδιαν συζητησεις μπορει και να μην ειναι αληθεια...
Για ολα τα μελη που συμμετεχουν στο φορουμ χρονια ακουγονται κουτσομπολια και τα περισσοτερα δεν ισχυουν.
το να απειλεις ενα μελος με κατινιες για το παρελθον του ..ξεπερναει καθε οριο...και χαρακτηριζει εσενα και οχι την ρεμ. εισαι 54 χρονων και οχι παιδακι θα πρεπε να ξερεις ... κατ εμε ωφειλεις μια μεγαλη συγνωμη στην ρεμ
α! πληροφοριακα δεν μας ενδιαφερουν και δεν μας αφορουν τα απλυτα ή τα πλυμμενα κανενος
σε ευχαριστω για την καλη σου προθεση να με υπερασπιστεις ρεα, αλλα δεν υπαρχουν απλυτα απο το παρελθον μου. ειναι ολα πεντακαθαρα και μυρωδατα.
η κατινια παραμενει ομως στις συκοφαντιες του 54χρονου "διακριτικου κυριου" που επιχειρει να εκθεσει τις γνωριμιες του απο δω μεσα καθε τρεις και λιγο και προσπαθει να μας κλεισει το στομα με συκοφαντιες και απειλες.
Ρεα, προσωπικα δεν ελαβα καμμια αναφορα για το τεχνικο αυτο θεμα ουτε καποιο π.μ.
Οταν ειδα το θεμα που ανοιξε η αρνταμπεν ενημερωσα το τεχνικο τμημα καθως ηταν το μονο που μπορουσα να κανω και αν θυμαμαι καλα σας προετρεψα να μην κανετε λογκιν μεχρι να λυθει το θεμα.
Στα υπολοιπα δεν θα απαντησω.
και ta flame wars συνεχίζονται
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
[QUOTE=Macgyver;591932]Rem , ξερεις , γνωριζω τονομα σου , δεν θα το κοινοποιησω βεβαιa
-------------------------------------------------------------------------
Ρε ψηλε δε σε ξερω αλλα ειναι πανευκολο να μαθεισ το ονομα καπιου κ που μενει
Πατα αιπι φαιντερ κ το βρισκεισ χαλαρωσε δεν θα μαλωνουμε εδω συνεχεια αυτη η μαλακια γινεται
Δε μπορειτε να χαλαρωσετε λιγο; ολο καροτσακι θα πηγαινουμε δε μπορουμε να κανουμε μια συζητηση νορμαλ εδω μεσα;γτ το κανετε
Μαλακια ενω ειναι ωραιο;μαλλον τελοσ παντων καντε οτι θελετε αλλα μασ ταραζει αυτο το πραγμα πρεπει να το καταλαβετε
mac sorry που θα το πω αλλα φτανεις στα ορια του cyberbullying...
Οποιοσ θελει ασ πατησει αιπι φαιντερ κ θα τ βγαλει την αιπι του κ το σπιτι του τωρα αμα ειναι κανενασ τοσο μαλακασ να αγορασει προγραμμα κ να το δουλεψει για το κωλοιντερνετ ε τι να πω μετα ειστε αθεραπευτοι αμα το κανετε αυτο
Για το κωλοιντερνετ δεν αξιζει να λεσ κουβεντα δεν ξερω τι κανετε εσεισ αλλα εγω δεν το κανω
Elis και noumac , με ξερετε , δεν αρχιζω ποτε διαπληκτισμους ...........πηγαινετε παρακαλω στην #55 , να δειτε ποιος προκαλει ποιον , , στην #58 , και #76 για να δειτε οτι προσπαθω να καθησυχασω τα πραματα , αλλα η δεσποινις ρεμεντυ , συνεχιζει ακαθεκτη να με προκαλει , αν θελετε να σταματησουν αυτες οι αψιμαχιες , που κι εγω το θελω , διαβαστε προσεκτικα απο την #55 και μετα , και το πρασινισμενο μηνυμα μου , ελεγε , ' το ποιος ειναι κακομοιρης ( ετσι με αποκαλεσε η ρεμ , ) φαινεται απο το ποιος ξημεροβραδιαζεται εδω μεσα χωρις ναχει καποια ασθενεια , και δεν θα με παρασυρεις να παραφερθω ' ' , οποτε αδικως πρασινιστηκε το ποστ μου ...............εσυ elis , ως παλαιοτερος θαπρεπε να ξερεις οτι η ρεμεντυ ειναι το μονο μελος , που διαπληκτιζεται συστηματικως ...................................κρινετε μονοι σας , αφου διαβασετε αυτα που ειπα .............................
οι μοντ πρεπει να κλειδωσουν το θεμα και να πρασινισουν ΑΜΕΣΑ το ονομα του μελους...για να προστατευσουν την ταυτοτητα της παρακαλω!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------ι ...............