Quote:
Originally posted by puma_boy
liberchild δεν το λέει κανείς, είναι η άποψή μου. Αν εσύ το δέχεσαι έτσι δίχως κανένα πρόβλημα ok...
Αλλά γιατί να θεωρηθώ οπισθοδρομικός επειδή με χαλάει? Δεν έχετε καταλάβει κάτι, ούτε κουδούνια της κρεμάω, ούτε και θα έκρινα μια κοπέλα που θα είχε ή θα έκανε ανάλογες εμπειρίες, μεγιά της με χαρά της και μένα δεν μου πέφτει λόγος.. Και νομίζω αν φτάσω σε σημείο να πω κάποια πουτανάκι, για μένα δεν θα είναι τόσο προσβλητικό, δηλώνει το γεγονός ότι πάει με πολλούς.. Πως είναι ο άντρας ο μπήχτης ας πούμε, ο γαμιάς... Απλά είναι έτσι η κοινωνία, ο γαμιάς να είναι <<μαγκιά>>, και η ******* ανήθικη, συμφωνώ! Αλλά όταν πρόκειται για μια κοπέλα που μ\'αγαπάει όπως λέει και που τη θέλω και γω και ψάχνω και το κάτι παραπάνω από το πήδημα ( γιατί αν έψαχνα μόνο αυτό δεν θα με ενοχλούσε καθόλου και ούτε θα με ενδιέφερε το παρελθόν της..) , τότε ναι με χαλάει να έχει ακραίο παρελθόν... Με ξενερώνει απίστευτα το γεγονός ότι έδινε το κορμί της στον κάθε μαλάκα απλά και μόνο για ευχαρίστηση, και τώρα το δίνει σε μένα, ως το μωρό της, η αγάπη της, η λατρεία της κτλ... Ναι δεν μου πάει ξενερώνω ρε παιδιά..., χαλιέμαι...
δεν υπαρχει καμια \"κοινωνια\"... ΕΣΥ εισαι η κοινωνια που εισαι 18 χρονων παιδι και διαχωριζεις ακομα την ηθικη των ανθρωπων αναλογα με το φυλο τους....