πωπω μιλαμε εισαι τοσο ψωνιο ,που δεν περιγραφεται...
εγω δεν ειμαι ψωνιο αρα δεν χρειαζεται να παραδεχτω κατι...εσυ ομως.....ευτυχως τουλαχιστον που το παραδεχτεικες....
με τα γυαλια ειμαι σεξυ χαχχχαχαχαχαχααχχαχαχααχχ α ψωνιο...
Printable View
Ναιπ τελικα η διάγνωση μου ήταν σωστη...εισαι ψωνιο σε προχωρημένο στάδιο. Μιλάμε για ανίατη ασθένεια πια, ο ασθενής έχει χάση κάθε επαφή με την πραγματικότητα, ισχυρίζεται ότι δεν είναι ψωνιο. Μένει να πνιγει σε καμια λίμνη τώρα θαυμάζοντας τη παρτη του στο καθρέφτισμα της. Τα κολυβα τα θες με φουντουκακι μέσα; Ξανθιά σταφίδα; Όπως γουσταρεις.
Κοίταξε νικ...η ελπίδα πεθαίνει παντα τελευταία...η επίγνωση της κατάστασής σου είναι το πρώτο βήμα, γράψου σε ομαδα υποστήριξης, τους ανώνυμους ψωνικους, θα δεις θα είναι εξιλεωτικο οταν συστηθεις και πεις "είμαι ο νικ και είμαι ψωνιο". Ελα θα σε βοηθησω αν θέλεις.
Θα σε παω στην ομάδα υποστήριξης για ψώνια ντε...να κάνεις ομαδική θεραπεία, να γιατρευτείς...άλλα μου φαίνεται είσαι ήδη χαμένη υποθεση, ο νους έχει θολωσει τελείως λίγο πριν τις τελευταίες σου στιγμές σαν νορμαλ ανθρωπος, όπου να ναι θα μεταμορφωθείς σε μονόκερο με χαίτη στα χρώματα του ουράνιου τόξου, είναι ο τελικός θάνατος του ανθρώπου και η γέννηση του ψωνιου 2.0...δεν καταλαβαίνεις τη σοβαρότητα της κατάστασης σου μου φαίνεται. Θα γίνεις μονόκερος και θα σε σελωσει η αρνταμπεν οσο και να χλιμιντριζεις εξυπναδες μετα χαχαχαχαχα
Εντελή όπως λέμε Παντελή; Χαχαχαχαχα
Τα συμπτώματα ψωνιασης είναι σοβαρά.
πως μπορω να διαγραφω?
Σταματας να γραφεις και εληξε το θεμα .......... αυτο το να διαγραφω , τοχω δει πολλες φορες , και δεν το καταλαβαινω , σταματας την συμμετοχη σου απλως , δεν θα σουρθει κανας λογαριασμος επειδη εισαι ανενεργο μελος ! αν παρολα αυτα επιμενεις , πηγαινε πανω πανω , στο μαυρο τετραγωνιδιο , , που λεει e-psychology.gr , κανεις αριστερο κλικ , και επιλεγεις ' επικοινωνια ' , γραφεις το αιτημα σου , και περιμενεις , περιμενεις , ε , καποια στιγνμη σου απαντουν .................. αν οντως διαγραφεις , καλη τυχη απο μενα στην ζωη σου και να γινει η επιθυμια σου πραματικοτητα ...............η γνωστη ........τοις πασι ........
Πάρε να χεις :p
https://www.youtube.com/watch?v=iLJ6G4qwUeQ
Οχι ρε παιδια διαγραφηκε τελικα.. και τωρα με ποιον θα ασχολουμαστε :p