Βασικά να σε ρωτήσω, τι ακριβώς του είπες οταν εξέφρασες τι νιώθεις; τι του είπες δηλαδη;
Printable View
Βασικά να σε ρωτήσω, τι ακριβώς του είπες οταν εξέφρασες τι νιώθεις; τι του είπες δηλαδη;
καλημερα κερβερε.
ξαναπαρεμβαινω για να σου πω οτι διαφωνω με τους φιλους.
πολυ καλα κανεις και συζητας για οτι (σας) ενδιαφερει. αυτο που μπορει να εχει επηρρεασει το φροντισες ηδη απ οτι ειπες και ειναι η συχνοτητα και η διαθεσιμοτητα. κι αν δεν το εχεις φροντισει αρκετα, καντο τωρα.
αλλα τα κοινα ενδιαφεροντα μονο καλο κανουν στην επικοινωνια. ειμαι βεβαιη.
το αλλο που διαπιστωνω ειναι οτι οι φιλοι ηδη ξερουν το θεμα, απο σενα. αρα ειναι κοινο θεμα ολων αυτο που συμβαινει? η εκεινος δεν ξερει οτι ξερουν?
αυτο δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια.
στην φαση που ειναι η κατασταση, θεωρω προτιμοτερο να υπηρχε μυστικοτητα. κανει ενα κλιμα συνενοχης και αυτο ισως εβγαζε κατι καλο. τωρα εχουμε 'την κοινη παρεα και την φιλη μας που νοιωθει για τον φιλο μας, ενω ο φιλος μας δεν νοιωθει". δεν στο εξηγω καλα , αλλα ελπιζω να καταλαβες. κατα καποιον τροπο και ο ιδιος ειναι υπολογος και εναντι των φιλων κι αυτο τον φορτωνει κι αλλο.
Χαίρεται!
Είναι κάπως άβολο να σας γράψω τι του είπα.
Εν συντομία,του είπα πως αισθάνομαι για εκείνον κάτι διαφορετικό εκτός της φιλίας, και πως όταν δε μιλάμε μου λείπει.
Είμαι περίεργη να δω γιατί έκανες αυτή την ερώτηση.
Καλημέρα αγαπητή!
Χαίρομαι που το βλέπεις κι εσύ έτσι περι κοινών ενδιαφεροντων. Αν μη τι άλλο,αυτό ήθελα να σας πω κι εγώ,πως μόνο καλό μπορεί να κάνει σε μια επικοινωνία το να έχεις κοινά και να συζητάς γι αυτά.
Πάντως στην παρούσα φάση έχουμε να μιλήσουμε 5 ημέρες. Δεν πρόκειται να στείλω κάποιο μήνυμα,το αφήνω έτσι.
Σκέφτηκα μέχρι κι ότι μπορεί να έπεσε τυχαία σ'αυτό το σάιτ,να είδε το θέμα μου,κ να έφαγε φρίκες.
Αρνούμαι να το δω μίζερα (όπως συνήθιζα) και να αφήσω το συναίσθημα του ότι μου λείπει να με πλημμυρίσει.
Οτι κι αν συμβαίνει,παίρνω αυτή την απόσταση αυτών των ημερών σαν κάτι θετικό μπας και ξεκολλήσω.
Κατάλαβα τι εννοείς για την παρέα. Είναι όντως κάπως άβολο αν φέρω τη θέση μου στη δική του.
Απ'όσο μπορώ να ξέρω,όχι δε ξέρει ότι ξέρουν.
Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι αυτό που είπες πως μπορεί να έβγαζε κάτι καλό. Ποιο ακριβώς; Το κλίμα συνενοχής;
το πιο πιθανο ειναι να ξερει οτι το ξερουν.
κι αυτο, γιατι μιλας για διαδικτυακη παρεα, που μαλλον οσο ειναι δικοι σου φιλοι ειναι και δικοι του και ποσα θεματα πιο ενδιαφεροντα πια να εχουν να πουν αν οχι για κατι που αφορα δυο μελη της παρεας?
περισσοτερο μιλω για μυστικοτητα, παρα για συνενοχη (αλλα ΚΑΙ γι αυτην).
αν δεν γουσταρει ΜΕ ΤΠΤ, δεν το συζηταμε, καμια διαφορα δεν θα εχει ποιος ξερει και τι ξερει.το πολυ πολυ να επιχειρουσε να κανει κι ενα σεξακι στα πεταχτα και μετα μην τον ειδατε..
αν μιλαμε για ΕΠΙΘΥΜΙΑ, επισης το ιδιο. αν ο αλλος σε θελει, και 10 να τον ρωτανε (η να σε θαβουνε:rolleyes:), δεν εχει καμια διαφορα.μαζι σου θα ειναι και θα βραζουν ολοι στο ζουμι τους;)
αν ομως βρισκεται σε μια αβεβαιοτητα, μπαινει σε μια διαδικασια οτι ειναι υπολογος οχι μονο απεναντι σου, αλλα και απεναντι στην παρεα, για να μην φανει " ο αχαιρευτος που παιζει με την κοπελα και δεν της λεει τι θελει". οποτε, απο το να ζοριστει, θα κλινει στην αρνηση να τελειωνει. περιπου οπως στα παλια προξενια. λες η ναι η οχι στους προξενητες. δεν λες ευκολα "αστο να το ζαλισω λιγο και βλεπουμε"...
αν ομως εμενε το θεμα μεταξυ σας, ισως στο μελλον και με μια επιτυχημενη γνωριμια απο κοντα, να αλλαξει γνωμη.