εγώ?.......
Printable View
εγώ?.......
Εγώ είμαι 24
Θα σ δώσω ένα παράδειγμα από μια πρώην σχέση μ
Π.χ μια μέρα έτυχε εγω να μην έχω ευρώ και αυτή είχε 7 ευρώ είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ και τελικά δεν μας έφταναν γτ δεν είχα εγώ, τελικά πήραμε στο χέρι καφέ το μεσημεράκι, κάναμε την βόλτα μας ,γυρίσαμε σπίτι μ μαγειρέψαμε ,κάτσαμε ,έιδαμε μια ταινιούλα και το βράδυ πήγαμε σ μια πλατεία και πήραμε ένα ούζο από περίπτερο και αράξαμε,είδες ότι δεν χρείαζονται λεφτά για να περάσεις καλά ,ντάξει δεν λέω να είσαι και τσαμπατζής και ούτε είπε τίποτα γιατί ήταν ευτυχισμένη δίπλα και πέρναγε καλά.Δεν είναι ανάγκη να βγαίνεις σ ακριβά μέρη ,ντάξει π κ π πας και σ τέτοια μέρη.Μπορώ να σ πω και άλλα παραδείγματα πολλά,αλλά βαριέμαι να γράψω τόσα. Επίσης δώρα δεν τις άρεσαν ακριβά ,προτιμούσε τα τριαντάφυλλα ,πήγεναι έπαιρνα ένα τριαντάφυλλο σ' ανύποπτες στιγμές και τις τ πήγαινε κ έβλεπα την ευτυχία στα μάτια τις κυριολεκτικά .
Εγώ θεωρώ ότι αρέσει στις γυναίκες από πρωσοπική μ εμπειρία έτσι
Το χιούμορ ,να έχεις μια καλή παρουσία να νιώθου προστατευτικότητα και συναισθηματική ασφάλεια και βέβαι το πιο σημαντικό να τις κάνεις ευτιχισμένες
Αλλά όπως είπα σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες π λες
Εχω την εντυπωση πως ο νηματοθετης δεν ηθελε να κανει μια ερωτικη γνωριμια αλλα να κανει εντυπωση.. εστω και με βρισιες :p
Προσεγγιση Περαστικου
"Θυμισε μου το ονοματακι σου ρε τσοκαρο.. Αννα?? Ωραιο ονομα Αννα , θα μου δωσεις το τηλεφωνακι σου ή θα σου γ@μησω τιποτα? "
:P
Πλακα κανω ελπιζω ο περαστικος να επιστρεψει πιο ηρεμος..
Μπορει οι πιο ηρεμοι τροπο προσεγγισης να μην εβγαζαν αποτελεσμα, οποτε βρηκε ενα πιο πρωτοτυπο τροπο, με τις βρισιες :p
και αυτός ένας τρόπος είναι έκφρασης :p
Το τηλεφωνακι απο την Αννα το τσιμπησε ή τζαμπα ο κοπος? :p
Αν και το πιο ωραιο θα ηταν να εβρισκε μια του ιδιου βεληνεκους στο στομα..
"Λοιπον τριμαλακα γαμω το σπιτι σου γραφε 694 ........ "
χαχαχαχαχα μην παρεξηγειτε τις μαλακιες που γραφω!
Πάντως κάποιος τον τσίγκλισε χτες και άρχισε όλα αυτά
Παντως το βρισιδι του ηταν επιστημονικο.. εξειδικευμενο μπορω να πω.
Oπως ειπε και ο Νικ απλα ξεσπασε.
Εμένα μ έβριζε και δεν τον πήρα στα σοβάρα ,σκεφτόμουνα σκέψου τι θα έχει περάσει σ όλη τ την ζωή για να βρίζει τους πάντες
Ρε μπας και πήγε σε κανα ραντεβού και εκεί που περίμενε να δει Μαρία είδε Μήτσο φρικάρισε και ήρθε να ξεσπάσει εδώ μέσα; Όπως και να 'χει το παιδί έχει πολύ πόνο μέσα του και θα έχει άσχημη κατάληξη αν δεν αναζητήσει βοήθεια...
πλάκα πλάκα έτοιμο να ορμήσει σ κανέναν τον έκοψα εγω
18 ετων παιδι ειναι, γεματος τεστοστερονες, δεν μιλαγε αυτος αλλα οι ορμονες του :p
δεν ξέρω εγώ πιστευω ότι δεν εφταίγαν οι ορμόνες τ απλά είχε μαζέψει πολλά μέσα και δεν άντεξε έσπασε
Αν στα 18 δεν αντεξε.. που να φτασει και στα 30..πισω απο τα καγκελα στη ψειρου τον βλεπω
και εγώ :p
κοίτα εγώ μίλησα μαζί τ και φαινόταν ήρεμος,αλλά μετά κάποιος τ είπε κάτι και άρχισε να βρίζει.Τι να πεις δεν ξέρεις τι βιώματα κουβαλάει ο καθένας μέσα τ
Αβυσσος ο κοσμος των ανδρων !! Μπαναριστηκε και δεν μπορουμε και να τον ρωτησουμε :p
ε όχι και άβυσσος σ παρακαλώ ;p
χααχ εάν θέλει θα ξαναμπεί μ άλλο νικνειμ μέσα
Ε όχι και άβυσσος ο κόσμος των ανδρών... Αν είναι άβυσσος ο δικός μας τι να πούμε για τον δικό σας που κάποιες τις έχει χτυπήσει η οιστριονική διαταραχή κατακούτελα :P (Eίναι γυναικείο προνόμιο αυτή η διαταραχή) :P
χαχαχαχα ρε κοιτα αμεσως ανδρικη αλληλεγγυη , μην πουμε καμια μαλακια αμεσως να υπερασπιστειτε τον εαυτο σας :p
Οι γυναικες ειμαστε υστερικες εκ γενετης ! Αστο δεν συμφερει η συζητηση :P
ε ναι δεν έπρεπε να εκφραστείς μ αυτόν τον τρόπο ;p
και συμφωνώ και μ τον μαιντ αν έμας είναι άβυσσος ,εσάς τότε τι είναι?