Το σώμα του πως σου φαίνεται?
Printable View
Δεν μίλησα για εσένα!Ήταν για αυτό που μου είπε η μνημονιακή!
Οι πρώτες σελίδες, ψυχεδέλεια!!
Ειναι γυμνασμένος.
Περίμενε ενα λεπτο. Μου λες δηλαδη πως επειδη εχει γυμνασμένο σωμα τον ερωτευτηκε. οχι γιατι ειναι γαματος και με πολυ χιουμορ, αλλα γιατι εχει γυμνασμένο σωμα. Δηλαδη εσυ αν σου ερθει μια ασχημη με τελειο σωμα θα πεις "ααα οκ, σε θέλω";
Και κατι αλλο. Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον είναι το τέρας των τεράτων και είχε την αντζελινα τζολι (ασχημη κατα την γνωμη μου αλλα σε άλλους αρεσει) και δεν εχει σωμα. καθολου!!!!
στο πανω μηνυμα δεν ξερω γτ αλλα δεν εμφανιζεται αυτο που εγραψα
Ρε Why αφού είναι στο δικό σου πόστ πως θα το σβήσω εγώ? Δεν μπορώ να το σβήσω...... (Σε έπρηξα η αλήθεια είναι!)
http://cdn1.bbend.net/media/com_news...os/full/1.jpeg
χαχαχαχαχαχα λιώνω και μόνο στην ιδέα .......... δεν συνεχίζω άλλο
Πάντως Why, αυθυποβάλλεσαι!! Τα έχεις λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στο μυαλό σου, καταλαβαίνω όμως, έχω κι εγώ εμμονές!! :p
Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν, πέραν του εαυτού σου,τις σχέσεις τις κάνεις για σένα, κανένας άγνωστος σε σένα, εδώ μέσα, δε θα νοιαστεί αν καταφέρεις να κάνεις σχέση ή όχι με μια όμορφη κοπέλα. Και λυπάμαι που το λέω, γιατί σε συμπαθώ, αλλά νιώθω ότι το κάνεις περισσότερο για τους άλλους παρά για σένα, έχεις λίγο κολλήσει με το θέμα της όμορφης (εφικτός στόχος) και στο μυαλό σου το έχεις μεγαλοποιήσει και έχεις ένα πρότυπο, το οποίο έχεις εξιδανικεύσει και με αυτό πορεύεσαι...
Εγώ είμαι μέτρια, με παραπανίσια κιλά και κινητικά προβλήματα, κι όμως νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από σένα και αυτό με προβληματίζει. Όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα στις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής... μην κλείνεσαι στο "καβούκι" σου επειδή στο λύκειο οι "ωραίες" (κατ'εσέ) τα έφτιαχναν με τους "ωραίους" (κατ'εσέ πάλι), δεν υπάρχουν στάνταρς... απλά αφέσου...προσπάθησε όταν συναναστρέφεσαι γυναίκες να είσαι ευχάριστος...η πραγματική ομορφιά κρύβεται στη ψυχή, καλλιέργησε την ψυχή σου, όξυνε το πνεύμα σου και φρόντισε το σώμα σου παράλληλα, αλλά μην παραμελείς τα άλλα δυο.
Πραγματικά,ας έμενα ανάπηρος,με κινητικά προβλήματα,ας έχανα το νεφρό μου,ας πάθαινα καρκίνο,ας μου έμενε λίγος χρόνος ζωής κλπ. αν το αντίτιμο ήταν να πάω με όμορφη,στο στυλ που θέλω(που λέμε τόσο καιρό).
Cube,δεν σε αγνόησα...Ξέρεις τι λέω.
Απλά δεν είδα τι απάντησες,για αυτό ρώτησα.
Θα τα ακούσεις στο τέλος, lol. :p
Μην το λες ούτε για αστείο!! Θα το προτιμούσα δηλαδή, να μου έκανες πλάκα....
Εγώ εκτός από σωματική αναπηρία έχω και μια ΑΝΑΠΗΡΗ ΖΩΗ, χωρίς σχέσεις, χωρίς χαρές, και μπόλικα ψυχολογικά "για γαρνιτούρα"....
Επίσης, γνωρίζω, από φιλικό μου πρόσωπο,τι μεγάλη δυστυχία είναι ο καρκίνος (δε ζει πια)....
Καταλαβαίνω ότι για σένα αυτές οι δυστυχίες δε σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ και εύχομαι να μην τις γνωρίσεις ΠΟΤΕ στη ζωή σου και ας μείνεις μια ζωή παρθένος (είμαι επίσης,ξέρω πως είναι :p). Σου μιλάω εκ πείρας, είναι η μικρότερη δυστυχία!!
Καλύτερα με πρόβλημα υγείας και παρθένος(ή με όμορφη),παρά υγιής και με μέτρια(ή άσχημη).
Gallowdance,ποιά μέλη φαντάζεσαι πως σιχαίνομαι?
Εμένα που σου είπα ότι είναι προτιμότερο να μείνεις παρθένος παρά ανάπηρος!! :p
http://i3.photobucket.com/albums/y86...j-harvey01.jpg
Προσκυνήστε το είδωλο!!
Λοιπόν, ακούω γνώμες. Να δούμε αν ο φίλος μας στοχεύει στο πακέτο... :p