Δεν ήταν ειρωνεία..........
Printable View
καλημερα ρολεν..σε ρρωτησα και στι γενικα αλλα μαλλον δεν το ειδες.... ποσες γυναικες στο περιπου εχεις προσεγγισει ερωτικα ?
Ε όχι και μπακούρι από τα 25 σου .... είσαι πολύ μικρός για να αποκαλείς τον εαυτό σου έτσι και ο θείος μου μέχρι τα 45 του δεν είχε γυναίκα και την γνώρισε τότε και την παντρεύτηκε οπότε μην βιάζεσαι να αποκαλείς τον εαυτό σου έτσι!
εγώ είμαι στην ίδια (και σε χειρότερη φάση) με σένα. Αυτό δεν στο λέω να παρηγορηθείς φυσικά, γιατί εφόσον έκανες σχετικό θέμα πάει να πει ότι σε απασχολεί. Σκέφτηκα να γράψω κάτι σχετικά γιατί μόλις χθες με απασχολούσε και εμένα το ζήτημα. πχ είδα έναν γνωστό που μου είπε ότι πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο καφέ και ζαλίζεται από τις παρουσίες που κυκλοφορούν και διάφορα άλλα τέτοια. Σκεφτόμουν εγώ "καλά πώς κάνει έτσι;". και γενικά γνώριζα πολλά άτομα που μόλις έβλεπαν κοπέλα έλεγαν διάφορα που δήλωναν το ενδιαφέρον τους. εν πάση περιπτώσει αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμένα σχεδόν δεν με απασχολεί το θέμα, δεν έχω αυτή την ένταση και για αυτό, πολλές φορές μιλούσα-συζητούσα χωρίς όμως κάποιο σκοπό εκ μέρους μου , κάτι που τις έκανε επιθετικές γιατί πιστεύω ότι αυτές είχαν ...κάποιο σκοπό που νόμιζαν εσφαλμένα ότι είχα και εγώ, αλλά....
και γενικά ,προσωπικά, το βρίσκω πολύ δύσκολο να πάω να μιλήσω σε άγνωστη τελείως πχ στο δρόμο. Σκέφτομαι πχ βλέπεις κάποια στο λεωφορείο , πώς να πας να της μιλήσεις; δεν εννοώ τι να πει κανείς, αλλά γενικά, ρε συμφορουμίτες, δεν είναι λίγο άκομψο αυτό; δηλαδή βλέπεις κάποια-κάποιον και η έλξη οφείλεται στο οπτικό ερέθισμα. και αν κατόπιν-που είναι και πολύ πιθανό- δεν κολλάτε; απλά κλείνει εκεί το θέμα;
Απλές σκέψεις είναι αυτές. εγώ ούτε κοινωνικές σχέσεις έχω ούτε τίποτα. απλά μου φαίνεται κάπως υποκριτικό το όλο θέμα των σχέσεων και για αυτό τον λόγο, πιστεύω πως ελάχιστες σχέσεις είναι υγιείς, ακριβώς επειδή τα θεμέλια είναι σαθρά. σχολιάστε παρακαλώ.
πάντως, ρόλεν, εγώ έτσι όπως τα λες, στη θέση σου ,θα επεδίωκα να δίνω την εντύπωση ενός ψαγμένου-λιγομίλητου ατόμου. δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το λέγειν ,αλλά για να είμαι ειλικρινής, ποιά είναι σε θέση να το εκτιμήσει; εδώ υπάρχουν κοπέλες που δεν ξέρουν οι ίδιες να μιλήσουν και κάνουν και εξόφθαλμα λάθη. αν είναι να γίνεται αναφορά στα τετριμμένα, πάλι η σκέψη μου πηγαίνει σε όσα έγραψα περι σαθρων θεμελίων
καθόλου άκομψο δεν ειναι εφοσον σ αρέσει μια κοπέλα,να πας να τις μιλησεις.Ειναι το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο
Οταν λες δεν εχεις κοινωνικες σχεσεις με κοπέλες ενοείς η και απο φίλους?
Καθόλου υποκριτικο δεν ειναι τ θέμα των σχεσεων και παρα πολλες σχεσεις ειτε κοινωνικες ,ειτε ερωτικες ειναι υγιεις.Τα πραγματα τα βλεπεις λαθος.
Καλησπέρα Ρολεν.
Καταρχην να πω πως ειμαι και εγω στην ιδια ηλικια με σένα και εχω το ιδιο προβλημα. Αρα δεν εισαι μονος.
Τώρα, οσον αφορα το προβλημα σου, καποιοι σου λένε να ξεκινησεις δραστηριότητες οπου θα βρεις Γυναικες. Αυτο ειναι μέγιστο λαθος.
Οι δραστηριότητες σου πρέπει να εκφράζουν την προσωπικότητα σου και να σε κάνουν ευτυχισμένο, να μην ειναι κομμένες και ραμενες για να βρεις Γυναίκες.
Επίσης, μην ακους ουτε αυτους που σου λένε να πας γυμναστηριο μονο για να βρεις κοπέλες. Γιατί οι κοπελες δεν γουσταρουν μονο τους γυμνασμενους, αλλα γουσταρουν και αυτους που ειναι μορφωμενοι. Αρα τι θα κανεις, θα πας να παρεις ενα μεταπτυχιακό για να βρεις κοπελα? Ασε που η Γυναικα κοιτά αν εχεις δουλειά για να την συντηρήσεις. Αρα? Μετα το μεταπτυχιακο θα βρεις και δουλειά μονο για Γυναικα?
Οτι και να κανεις, ΟΤΙ και να ειναι αυτο, το κάνεις για τον εαυτό σου.
Δεν μπορώ να σου γράψω πως θα βρεις Γυναικα, γιατί δεν εχω ουτε εγω αναλογη εμπειρια, συγνώμη.
Αυτο που μπορώ να γράψω ομως ειναι πως η έλλειψη σεξουαλικης επιτυχίας μεχρι τώρα οφείλεται στην αυτοπεποιθηση σου. Η χαμηλή σου αυτοπεποιθηση ή η ντροπή είναι αυτη που επηρεάζει οχι μονο τον τροπο που θα μιλήσεις, θα κινηθεις και θα εκφραστείς, αλλά και την αποψη σου για το αντίθετο φύλο.
Στη ψυχολογία, ο άνθρωπος αποκτά μια άποψη για τον εαυτό του πάνω σε τι ειναι καλός και τι οχι, μέσω των συνεχόμενων αποτυχιών και επιτυχιών. Αν για παράδειγμα εχεις δοκιμάσει να μιλησεις αρκετες φορες σε μια γυναικα και δεν τα κατάφερες, τότε το υποσυνείδητο σου θα πειστεί πως εισαι ανίκανος να μιλησεις σε μια γυναικα. Αυτο ειναι αυτοματος μηχανισμος του εγκεφαλου, δεν τον ελέγχεις.
Οπότε καθε φορα που θα προσπαθεις να μιλήσεις σε μια Γυναικα, το υποσυνείδητο σου, "σοκαρισμένο" που τολμάς να αψηφάς την παραπάνω αξίωση (πως ο Ρολεν δεν ειναι καλος με τις Γυναικες) θα επιχειρεί πάντα να σαμποτάρει αυτην την προσπάθεια σου. Αν μιλάς σε μια Γυναίκα και εχεις άγχος, ή της μιλάς και εχεις απο πριν αποφασίσει πως δεν θα τα καταφέρεις και πως η προσπάθεια ειναι μάταιη, αν της μιλάς και τραυλίζεις ή κολλας ή αμφισβητείς συνεχως αν αυτά που λες ειναι ενδιαφέρον, ΟΟΟΛΑ αυτά ειναι προσπάθεια του υποσυνειδητου να σε πείσει πως δεν μπορεις να τα καταφέρεις. "Αλλωστε, εισαι ο Ρολεν! Γιατί να τα καταφερεις τωρα?"
Αυτο ειναι ενας φαύλος κύκλος του δεν τελειώνει ποτέ.
Οπως και εσυ ο ιδιος ο Ρολεν εχεις καταλαβεις, οι Γυναικες θέλουν λεγειν, θέλουν να εισαι επικοινωνιακός και κοινωνικός. Εσύ αυτό δεν το εχεις επιδείξει, απο αυτα που διάβασα. Λες ενα "γειά" και μετά κολάς, ή πίνεις 4 ποτά και μετά πάλι κολάς. Αυτο η γυναικα το εκλαμβάνεται και την απωθεί.
Οπότε ΙΣΩΣ τελικα η αιτία να είναι η ντροπαλότητα.
Οι ψυχιατροί διακρίνουν, μεταξύ άλλων δυο ειδη* ντροπαλότητας. Η μία ειναι η "ντροπή" ως χαρακτηριστικό της προσωπικοτητας σου. Δηλαδή εχεις την τάση να αποφεύγεις εντονη συναναστροφή με κόσμο. Η άλλη μορφή, είναι η κοινωνική φοβία, ενα είδους ψυχολογικής δυσλειτουργίας, η οποία, παρότι επιφανειακά έχει κοινά χαρακτηριστικά με την "ντροπή", συνοδεύεται και απο αρνητικά στοιχεία οπως έντονο άγχος, υπερβολικός φόβος, ντροπή ακομα και για το παραμικρό, υψηλός και αδικαιολογητος φόβος δημόσιου εξευτελισμού, φόβος πως οι αλλοι θα σε κρίνουν και θα σε κακοχαρακτηρίσουν, πως σε κοιτούν και σε χλευαζουν στο δρομο οι περαστικοι κλπ.
Η κοινωνικη φοβια, μπορει να ειναι επίσης βιολογική (δηλαδη να γεννηθεί καποιος με μια συγκεκριμενη εγκεφαλικη δυσλειτουργια) ψυχολογική (δηλαδη να την αναπτύξεις κατα τη διάρκεια της ζωής σου, ιδιαιτερα αν μικρος σε χλευαζαν και σε εξευτέλισαν κλπ) και περιβαλλοντολογικη (δηλαδή να την ανεπτυξες οχι μεσω προσωπικων βιωμάτων αλλα μεσω παρατήρησης της κοινωνικης ζωής, πχ να ειδες καποιον να εξευτελίζεται δημόσια)
Το κλειδί στο να αναγνωρίσεις το προβλημα σου λοιπόν ειναι να καταλαβεις τι ειδους ντροπη ειναι αυτη, απο που πηγαζει και γιατι υπάρχει. Και αυτο δεν μπορει να το κανει κανείς μεσα απο το διαδίκτυο.
Ισως θα βοηθουσε, κάθε φορά που μιλας με μια Γυναικα, να μην της μιλάς σαν να ειναι υποψήφια για σχέση. Μιλα της σαν να μιλας σε μια φιλη σου, με την ιδια άνεση που θα μιλαγες σε εναν φιλο σου. Καθε φορά που θα εισαι σε μια παρέα με Ανδρες και Γυναικες, μη προσπαθεις να τραβηξεις τη προσοχη μιας Γυναικας με καποιο λόγο. Απλά παρε μέρος στην γενικοτερη συζητηση που κανει η παρέα, πες την αποψη σου, εκφράσου και εξεφρασε τις αποψεις και τις προτιμήσεις σου. Αν το κάνεις αυτο, η κοπελες στη παρεα θα εκτιμησουν πως παιζεις ενεργο ρολο και συμμετοχη στη συζητηση και εχεις ενδιαφέροντα και απόψεις, οπότε καποια απο αυτή θα σου μιλήσει (ιδιαιτερα αφου εισαι και αρκετα εμφανισιμος!!!)
*Μεγαλο μερος της επιστημονικής κοινότητας, αμφισβητεί στο κατα ποσον η "ντροπη" είναι βιολογικο χαρακτηριστικό ή καθαρά ψυχολογικο πρόβλημα. Για αυτό και γίνεται ο παραπάνω διαχωρισμός.
Σελτζούκος
Συμφωνώ αλλά για τις δραστηριότητες είμαι της άποψης ότι πάμε και αν δεν μας αρέσει φεύγουμε , το πολύ πολύ να χάσουμε και 5 ώρες από την ζωή μας.Ε προφανώς πρέπει να ταιριάζεις και λίγο...άμα είμαστε όλη μέρα σε ένα καναπέ δεν θα πάμε για ορειβασία , θα δοκιμάσουμε κάτι στα μέτρα μας...
κοινωνικές σχέσεις με κοπέλες είχα, φίλους δεν θα το έλεγα. όμως τα τετριμμένα λέγαμε, αναλωνόμουν σε μπούρδες.
φυσικό πράγμα επειδή είναι διαδεδομένο, κατά τα άλλα δεν ξέρω ,γιατί δεν μπορεί πχ κάποιος να πάει να συστηθεί, να ζητήσει προσωπικά στοιχεία του άλλου και κατόπιν αν δει ότι δεν του κάνει, τι ,απομακρύνεται; έτσι απλά; δεν είναι προσβλητικό αυτό; Αφού όταν πάει κάποιος να μιλήσει σε άγνωστο παρουσιάζεται σαν ευγενικός, τηρεί τους τύπους, μετά που πάει η ευγένεια;
νομίζω ο κανόνας είναι να μην είναι υγιείς οι σχέσεις, γιατί ακριβώς δεν έχουν δομηθεί σωστά.τα θεμέλια δεν έχουν καλά μπετά. ειδικά σε κοινωνικό επίπεδο ,ειλικρινά , δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οι σχέσεις είναι νοσηρές, ψεύτικες. Αλλά και σε ερωτικό, δεν ξέρω αν είναι υγιείς, δεν υπάρχει ειλικρίνεια με συναισθήματα, απλά μια συνύπαρξη για να καλύπτονται οι αδυναμίες πχ μοναξιά, να υπάρχει άτομο να βγω το σάββατο (μη σας φαίνεται αστείο).
γιατί μου λες ότι τα βλέπω λάθος; έχεις σκεφτεί μήπως τα βλέπεις όπως σε ωφελούν;
Ας πάει οπου θέλει η ευγενεια ,κοιτάς τ δεντρο και οχι τ δάσος και χάνεσαι
Η ουσια της ζωης ειναι η συναναστροφη μ αλλον κοσμο και οι σχεσεις ,κοινωνικες οι ερωτικες ,χωρις αλλαουσ ανθρωπους δεν μπορεις να ολοκληρωθεις σαν ανθρωπος.
Δεν τα βλέπω οπως μ ωφελουν..μηπως τα βλεπεις εσυ επειδη εχεις παραιτηθει απο σχεσεις?
μπορεί και να ισχύει αυτό που λες, επειδή δεν αχολούμαι με το άθλημα, ψάχνω να βρω ένα σωρό αρνητικά, δεν ξέρω. Όμως η συναναστροφή με άλλο κόσμο έχει τη σημασία της όταν είναι ειλικρινής και βασίζεται σε κάποιους κανόνες. τότε ναι , ίσως να μιλάει κανείς και για ολοκλήρωση του ατόμου, όπως λες. δεν μπορεί κάποιος το ένα λεπτό να έχει τα χ χαρακτηριστικά και το επόμενο τα -χ. Αυτό είναι παρωδία επικοινωνίας. το αν αυτός ο μηχανισμός (τώρα έτσι, μετά αλλιώς, αναλόγως) εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές, δεν αρκεί για να τον αποκαθαρει από τη βρωμιά που περικλείει. σκοπός είναι η ικανοποίηση ανάγκης αμφότερων ,αλλά δεν πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο, από τη στιγμή μάλιστα που θέλουν να έχουν και το πλαίσιο για όλο αυτό (βλ σχέση, δεσμός);
και μου κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα πχ λες "ας παει όπου θέλει η ευγένεια". πώς θα δομηθεί υγιής σχέση ,κοινωνική, ερωτική, όταν ήδη σε τόσο πρώιμο στάδιο (που ουσιαστικά δεν ξέρει κανείς κάτι για τον άλλο) αδιαφορεί κανείς για το θεμέλιο της συναναστροφής, τον σεβασμό; δηλαδή και αν αργότερα εμφανιστεί κάτι καλύτερο που ικανοποιεί την ανάγκη πληρέστερα, δεν υπάρχει πρόβλημα; Αδιαφορούν για το άλλος μέρος.
αυτά νομίζω είναι ο κανόνας, η ευγένεια θεωρείται και ελάττωμα ακόμα (αφού δυσχεραίνει σχετικά). έτσι όμως δομούνται σωστές σχέσεις. δεν νομίζω
Καλησπέρα Σελτζούκε. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον τα παραπάνω λεγόμενα και δυστυχώς πραγματικά που αντικατοπτρίζουν την κατάστασή μου ως έχει. Δυστυχώς με τις γυναίκες είμαι πάρα πολύ αντικοινωνικός. Δε βρίσκω τι λόγια να πω και ούτε που με κοιτάζουν και νιώθω περιττός. Έχω φτάσει στο σημείο να αποθηκεύω ατάκες που θα πω. Ντρέπομαι πραγματικά. Όλο αυτό μου έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση και ψυχολογία και έχει μαλλιάσει η γλώσσα να λέω ψέματα στους συγγενείς μου ότι είμαι καλά ενώ είμαι στα χειρότερά μου και τά'χω βάψει μαύρα. Δεν ξέρω, εκεί που λένε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ε, για μένα έχει πεθάνει η κάθε ελπίδα.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία μου. Να δω μια κοπέλα που μ'αρέσει σαν μην είναι υποψήφια. Εκεί πρέπει να μου κάνουν υπνωτισμό ξέρω'γω.
Nα σου πω, αν έγραφες ραβασάκια του στυλ να ζητάς το φβ της κοπέλας και το έδινε κάποιος φίλος σου μες στο κλαμπ , σου φαίνεται τελείως κουλό? Τώρα θα μου πεις αυτά τα έκαναν οι έφηβοι του 1800, αλλά τι πειράζει? το πολύ πολύ να σε κράξουν στις φίλες τους....Σάμπως θα τις ξαναδείς αυτές που θα σε κράξουν? Μία κοπέλα να υπάρξει φτάνει για αρχή...
Θα σας πω κάτι να το βάλετε καλά στο μυαλό σας οι άνδρες.... Οι γυναίκες είναι διαισθητικές, δεν ακούνε μόνο αυτά που λες, αλλά παρατηρούν το σώμα και τις εκφράσεις ενός άνδρα... Όταν δεν νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου μία φορά η διαίσθηση της θα τη βοηθήσει να το καταλάβει από τη πρώτη στιγμή. Ποιος ο λόγος τώρα αυτή η κοπέλα να ασχοληθεί με κάποιον που βλέπει χίλια στραβά στον εαυτό του; Οι περισσότερες μέσες γυναίκες και δεν μιλάω σε θέμα εμφάνισης αλλά σε χαρακτήρα θέλουν ένα αρσενικό, που θα σέβεται τον εαυτό του και την ίδια. Αν δεν με πιστεύετε δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τις γυναίκες του φόρουμ. Ρωτήστε τις γυναίκες εδώ αν θα δεχόντουσαν φλερτ από κάποιον που δεν έδειχνε μια χαλαρότητα και μια βεβαιότητα για τον εαυτό του. Επειδή δεν το έχετε με το λέγειν τουλάχιστον φροντίστε να μάθετε τη γλώσσα του σώματος για να υπάρχει μία ισορροπία. Φροντίστε να την μάθετε αφενός για να κρύβετε τις ανασφάλειες σας προστατεύοντας τις εκφράσεις σας και τη γλώσσα του σώματος σας, αφετέρου για να ξέρεις εξ' αρχής πριν καν της μιλήσεις αν θα έχει τη διάθεση να δεχθεί το φλέρτ. Και το βασικότερο απ' όλα αν θα έχει τη διάθεση να δεχθεί φλέρτ από σένα... Δεν έχει σημασία τι γράφουν οι γυναίκες στο φόρουμ εδώ, η εμφάνιση σαφώς και μετράει μέχρι κάποιο σημείο, αλλά δεν είναι αυτή καθ' αυτή που μετράει, αυτή που μετράει είναι η γλώσσα του σώματος σου. Αν την κάνεις να νιώσει άνετα από την παρουσία σου, το παιχνίδι γίνεται πανεύκολα μετά, γιατί θα συμμετάσχει και η ίδια... Θα βοηθήσει στην εξέλιξη της γνωριμίας... Και όσο το αντιλαμβάνεσαι εσύ αυτό από τη γλώσσα του σώματος της, τόσο θα σου βγαίνει πιο εύκολη η γνωριμία... Δεν χρειάζεται φόβο, ούτε μαγκιά, χρειάζεται απλά ένα τρόπο ανάπτυξης της επικοινωνίας...
Εγώ σε πιστεύω σ'αυτό που λες γενικά. Βέβαια, να πω και κάτι άλλο, το αν είμαι μαγκωμένος, δε νιώθω καλά με τον εαυτό μου, όλα αυτά είναι αποτελέσματα των όσα έχω βιώσει ως τώρα, με απλά λόγια. Θα μου πεις, να υποκριθώ οτι είμαι το αντίθετο. Το προσπάθησα, δε μου βγήκε και φυσικά και φανερώθηκα στην πρώτη δυσκολία, συγκεκριμένα, σε συζήτηση που προσπάθησα να ανοίξω. Μια απορία, εγώ που στα αλήθεια δεν το έχω με το λέγειν, πως μπορώ να το "μπαλώσω" με τη γλώσσα σώματος μου; Ομολογώ οτι μπερδεύτηκα κάπως.
Rolen, αυτό που σου είπε ο psy me το παρατήρησες καλά?
πάντως, ρόλεν, εγώ έτσι όπως τα λες, στη θέση σου ,θα επεδίωκα να δίνω την εντύπωση ενός ψαγμένου-λιγομίλητου ατόμου
rolen τι εγινε μ το θεμα σ προχωρησες καθολου τωρα π ηταν και σαβατοκυριακο?
Γεια σ τι κανεις ?ειμαι ο ταδε .εσενα πως σ λενε?σε πειράζει να αραξω λιγο μαζι σ?ωραιο χαμογελο παρεπιπτοντως.σ παει να τ κανεις συνεχεια.Σπουδαζεισ? αν ναι τοτε που ?και εγω σπουδαζα αλλα τελειωσα τωρα ,εχω κατι χρονακια π καθομαι .εκει γελας.και συνεχιζεις απο αθηνα εισαι? σ λεει κ.λ.π .λες εσυ να κερασω ενα ποτακι?αν σ πει πινω ειδη λες εσυ το επομενο τοτε.αν σ πει ναι τοτε λες ενα μαρτινι γιατι σ βλεπω πολυ σκληρη.......θες να συνεχισω και αλλο?να πω και αλλες κουβεντες?
Ωραίος! Τα αποθηκεύω αυτά που έγραψες. Αυτά που είπες, ούτε που μου πέρασαν απ'το μυαλό. Οπότε καταλαβαίνεις τι άσχετος και άχρηστος είμαι στο φλερτ. Ερώτηση. Όταν τη ρωτάς αν θες να κουβεντιάσετε ή να κουβεντιάσετε κι άλλο, και σου απαντήσει κάτι σαν: "Να συζητήσουμε τι;" ; Εκεί τι λέω; Αυτό το τελευταίο στο ρωτάω γιατί έτσι μου απάντησε κοπέλα σ'ένα site γνωριμιών τύπου Badoo. Η ερώτησή μου ήταν, "Γειά. Έχεις διάθεση για κουβέντα;" . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κόμπλαρα και δεν απάντησα.
1ον αυτη τιν ερωτηση δεν θα την κάνεις ποτε ομως.οκ?
Εκει αμα τυχει τις απαντας για στροφυσικη η κατι άλλο αστειο και ρίχνεις και ενα χαμογελακι και λες τις για μας τους δυο θελω ,αυτη σ λεει τι λες μωρε αφου δεν σ ξερω και εκει τι λες για να με μαθεις γι αυτο και χαμογελας παλι
ακους τι θα κανεις για να περασουμε και στο επομενο σταδιο?
θα το κανουμε και αυτο με το τσατ μην ανυσηχεις
Αυτο π πρεπει να κανεις εσυ ειναι να πας για ποτακι και να δεις τις κοπελες που ειναι σκυθρωπες δεν πολυμιλάνε και δεν χορευουν και και δεν εχουν αντρες στην παρέα τους και τα 4 σημαντικα σημαντικά,ακου τωρα τ θα γινει.θα βρεις μια κοπέλα π πληροι και τα 4 που σ ειπα πριν και θα την κοιταξεις 4 με 5 φορεσ στα ματια μεχρι να σ δει και αυτη ,μολισ γινει αυτό θα περασεις στο επομενο επιπεδο θα την πλησιασεις και θα τις πεις αυτα π σ εγραψα εγω πριν οκ(αμα θε προστεσε και τιποτα δικο σ)?και να μην πετυχει δεν εγινε τιποτα αλλα πρεπει για αρχη να πας να βρεις οπωσδηποτε μια κοπελα να κανεις κατι σαν εξασκηση.Μολι το κανεις αυτο σ μια δυο κοπελες θα περασουμε στο επομενο σταδιο θα σ μαθει πως να τις ριχνεις μετα οκ?αλλα πρωτα θελω απο εσενα να κανεις την κουβεντα π σ εγραψα πιο πάνω με αληθινες κοπελες οκ?αμα θεσ εξσκησου πριν μ φιλο σ.και χιλοπιτα να φασ με την δεν τρεχει τιποτα
Αυτο ειναι το αρχικο τεστ και πρεπει να το κανεις αμα θες να σ βοηθησω κυριολεκτικα οκ?οταν το κανεις θα παμε στο επομενο επιπεδο
Δεν ξέρω, μου φαίνεται βουνό. Αγχώνομαι υπερβολικά πάρα πολύ όταν είναι να μιλήσω σε γυναίκα που μ'ενδιαφέρει. Καλά που μου το θύμισες. Όσες φορές έχω κοιτάξει γυναίκα έτσι σε μαγαζί, ποτέ δε με κοίταξε πίσω. Και ναι, είμαι χάλιας και σ'αυτό με το βλέμμα. Θα προσπαθήσω άλλα δεν το υπόσχομαι. Δεν έχω θάρρος ή θράσος. Και σε όσες προσπάθησα να μιλήσω, μου απάνταγαν μονολεκτικά, με υφάκι, με ψυχρό τρόπο, και γενικά φαινόταν ότι δεν ήθελαν να μου μιλήσουν με τίποτα και ότι βιαζόντουσαν να σταματήσουν να μου μιλάνε. Δεν προσελκύω γυναίκα εγώ.