O admforall mallon thn ekane
Printable View
O admforall mallon thn ekane
Τότε ο why,βγάζει ένα 2ο όπλο που είχε κρυφά μέσα στο σακάκι του.
Ο nick δοκιμάζει να τον πυροβολήσει,αλλά το όπλο που κρατούσε είχε άσφαιρα.Φοβισμένος,το πετά.....
Όλοι μένουν σαστισμένοι και προχωρούν μπροστά από τον why......
Υ.Γ.:Ρε nick,καταλάβαμε ότι είσαι ωραίος,δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζεις!
Χαχαχαχα ρε νικ, ρε νικ....ειπαμε να γραψουμε μια ιστορια οχι να το κανουμε την προσωπικη σου φαντασιωση :P
Τεσπα....παιδια εγω νυσταξα απιστευτα, δεν τη παλευω αλλο. Ας σταματησουμε η συνεχιστε μονοι σας αν θελετε. Ωε κι αλιμονο σας ομως τι θα δω αυριο ε; Σημερα που ειμαι παρουσα στο σεναριο σου νικ σε φιλω και κρεμομαι στα μπρατσα σου και αυριο σε εχω ικανο να ειμαι ετοιμογεννη στο δευτερο παιδι μας ξερω γω και ολα αυτα ενω σφυριζεις αδιαφορα κι ολας χαχαχαχαχαχα! Αλιμονο σας. Αυτο μονο θα πω :P
Παντως μας βγηκε μυστηριου/περιπετεια (μεχρι το σημειο που το ξεφτυλισε ο νικ) λολ...ενδιαφερον. Εγω ψηθηκα, μ'αρεσε. Απλα θα ηθελα και αλλα μελη :) Και απορω και γιατι δε συμμετεχει ο/η θεματοθετης/θεματοθετρια που ειχε και την ιδεα. Ας εμφανιστουν και οποια αλλα μελη θελουν και το βρισκουν ενδιαφερον αυριο βραδυ παλι στο σεναριο, αρκει να ορισουμε παλι με ποια σειρα θα μιλαμε :) Αυτα, καληνυχτα απο εμενα! :)
χαχαχχα εγω εσκασα δεν μπορω να σταματησω να γελαω
πωπω δεν μπορω χαχααχχαχαχαχα
Τι έπαθες και γελάς?
αυτα που εγραφα εγω και που συμπληρωνες και εσυ μ φαινοντουσαν πολυ αστεια ,αμα διαβασεις απο την αρχη την ιστορια θα γελασεις πολυ πιστεψε με
καληνυχτα γουαι ,ναταλι βγαινω
Μπράβο παιδια, τα παρασκήνια ήταν τα καλύτερα!!
τεσπα σε χερετω και σενα κιουμπ καληνυχτα
Καληνύχτες
Aγαπητοί συνάδελφοι σεναριογράφοι αποκοιμήθηκα και τώρα βλέπω ότι πήγατε κάπως διαφορετικά από ότι είχα φανταστεί να το πάω εγώ αλλά anyway και έτσι πλάκα είχε
παιδια, τι ωραια ιδεα αυτο το νημα! μπραβο σας! και μπραβο και στους συμμετεχοντες.
δεν ξερω αν ειναι στο πνευμα του φορουμ , αλλα τουλαχιστον ειναι δημιουργικο.
εχω μια προταση να κανω.
για να μην δεσμευονται συγκεκριμενα ατομα , τα οποια μπορει και ν βαρεθουν, μπορει αν θελετε να λειτουργει οπως ολο το φορουμ.
δηλαδη, οποιος θελει, οποτε θελει, χωρις ραντεβου, το συνεχιζει απο εκει που το βρηκε, βαζοντας παντα ενα κουοτ, για να καταλαβαινουμε.
ε αν συμπεσουν πια δυο η τρεις (σπανιο) στο ιδιο κουοτ, δεν πειραζει, ας υπαρχουν ολα γραμμενα κι αυτος που θα το συνεχισει ας παρει οποιο τον βολευει για να γραψει.
Και ετσι να λειτουργει οπως ολο το φορουμ καλο θα ηταν ,αλλα θα μπερδευομαστε γτ θα μπαινουν πολυ και ισως για την συνεχεια να απαντανε ταυτοχρονα παρπανω ατομα απο οτι πρεπει.
Επισης εγω δεν το βρισκω να μην ειναι με τους κανονες του φορουμ.
Σε ενα φορουμ ψυχολογιας θα πρεπει να υπαρχουν και τετοια θεματα για να ξεσκενε τα μελη ας πουμε.
επισης ναταλια ελπιζω να μην σε πειραξε που σε τρολλαρα αρκετα στο σεναριο ,αλλα δεν αντεξα ειχε πλακα
Βλεπω το θρεντ μου ειχε περαση τελικα δεν το περιμενα χαχα
ΕΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΗΣΜΕΝΗ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΣΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ)
Κοιτα ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ :-ρ
Χαχαχα νικ δε παρεξηγω, σκοπος ειναι να εκτονωνεται η δημιουργικοτητα μας, οτι απωθημενο εχει ο καθενας... :P
Αλλα ρε συ πολυ κλαψομ***να με εκανες, βαλαντωσα στο κλαμα χαχαχα
Κι εγω γελασα πολυ παντως οταν την ειδες "πολυ σκληρος για να πεθανει". Και με το φοβαμαι τους λυκους του admforall και εκει που κρεμαστηκε ο why στα μπρατσα του :P Αμ το δευτερο πιστολι του why? Αντε ψηθειτε, συμφωνω να συμμετεχουν και αλλα μελη και οποιοι θελουν οποτε να ναι οπως λεει ο/η ρεμεντυ. Ισως μπορουμε να το κανουμε δυο ταχυτητων αν καποιος δεν θελει να δεσμευτει...δηλαδη μπορει καποιος να γραψει ενα κομματακι της συνεχειας μεσα στη μερα οποτε θελει χαλαρα, και καποια στιγμη και αλλος κλπ και τα βραδακια να δινουμε ραντεβου οι σταθεροι να συνεχιζουμε με το συστημα με την σειρα. Και αμα αρεσει στον "περιστασιακο" συνδημιουργο μας δηλωνει συμμετοχη και το βραδακι, αν βαρεθει καποιος φευγει απο το προγραμμα και γραφει περιστασιακα τη μερα η καθολου, οτι θελετε....αρκει να ειδοποιησει...αυτα τα λεω για να μη δισταζουν μελη που δεν εχουν χρονο η δεν ξερουν αν θα τους αρεσει, μη κολλατε, δεν υπαρχει δεσμευση, ελατε :) Cube remedy arntaben και οποιος αλλος θελει γραψτε οποτε σας βολευει μη ντρεπεστε καλε :)
Κοίτα αν είναι συγκεκριμένα μέλη πχ σαν χτες που ήσασταν θα γίνεται χαμός, θα πρέπει να υπάρχει σειρά....Ε όταν πάει η παρέα για ύπνο, την άλλη μέρα μπορεί να μπαίνει κάποιος και να συνεχίζει, τότε δεν θα πέφτουν όλοι μαζί υποθέτω....