Originally Posted by
Mara.Z
Να αποδειξω πρωτα στον εαυτο μου οτι ειμαι ικανη να τα καταφερω, και θα τα καταφερω εφοσον προσπαθησω καταλληλα προετοιμασμενη.
Εχω καταλαβει οτι χρειαζομαι σαν οξυγονο την πιστη στον εαυτο μου, και κινητρο για να προσπαθησω... Αν δεν τα εχω, ποιος ο λογος να βγω απο το βολεμα μου?
πχ ημουν 75 κιλα. Χτυπηθηκα στο γυμναστηριο, τρεξιμο, αθλημα για 2 χρονια, ιδρωσα, πονεσα, αλλα εφτασα στα 54, χαρηκα ενα πολυ ωραιο σωμα, μια αλλη μου εικονα, η αυτοπεποιθηση μου ανεβηκε. Τωρα που πηρα 2-3 κιλακια παραπανω δεν με νοιαζει γιατι ξερω οτι μπορω να τα χασω και θα τα χασω. Επειδη ομως ειναι χειμωνας, μια το κρυο, μια οι γιορτες, μια αρρωστησα με πυρετο, με δικαιολογω που δινω ενα παραπανω περιθωριο στον εαυτο μου και δεν αυτομαστιγωνομαι με εξαντλητικη διαιτα και προπονηση να τα χασω εδω και τωρα.
Σχετικα με τη δουλεια που λες, ειχα φαει 5-6 ηττες στη σχολη και ειχα χασει την πιστη στις ικανοτητες μου. Η δουλεια ηταν μια ενεση αυτοπεποιθησης να παρω τα πανω μου και να το παλαιψω. Στη δικη μου τη σχολη δεν τα περνουσες ετσι τα μαθηματα με περασμενα θεματα απο τις παραταξεις... υπηρξαν μαθηματα που εκανα φροντιστηριο και πληρωσα για να τα περασω με 5.