Δεν πάει το μυαλό μου... Σε ποια; Για το άλλο που σε ρώτησα, έχεις κάτι το οποίο έχει αυτός ανάγκη απο'σένα;
Printable View
Όχι,και ούτε εγώ έχω κάτι ανάγκη από αυτόν.
Πλάτη,καθώς:Μια δυνατή και μυώδης πλάτη αποτελεί αναμφίβολα διακαή πόθο του κάθε άνδρα (ίσως και μερικών γυναικών), αφού αναδεικνύει ένα σώμα ακόμα και αν αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γυμνασμένο και κάνει την περιφέρεια να φαίνεται μικρότερο.
Κοιλιακοί,καθώς η κοιλίτσα,το σωσίβιο κλπ. δεν είναι γοητεία.
Μπράτσα,γιατί πολύ απλά,δηλώνουν δύναμη και μπορούν να δώσουν ασφάλεια σε μια γυναίκα,περισσότερο από καθησυχαστικά λόγια κλπ.
Δεν ξερω αν ειναι εγγενες στοιχειο του χαρακτηρα η ντροπη , αλλα λιγη ντροπη , καλο ειναι ναχεις , να μην εισαι ξεδιαντροπος , η πολλη δεν ειναι καλο , διοτι σε εμποδιζει απ το να κανεις το 1ο βημα ...................... ψαρωμενος , ειναι μια εκφραση για την περαστικη συστολη , η ετυμολογια της ειναι περιεργη , τι σχεση εχουν τα ψαρια με την συστολη ? καταλαβαινω οτι τα μικρα ψαρια φοβουνται τον ανθρωπο , οι καρχαριες ομως ?
Και όχι μόνο! Και αγύμναστος νά'σαι, άλλα έχεις φάτσα επιβλητική, ή φαίνεσαι επιθετικός στην όψη... πάλι δεν τα βάζουν μαζί σου... ;) Να όπως εδώ για παράδειγμα...
https://en.wikipedia.org/wiki/United...tServiceMN.jpg
Στο internet,που αλλού να τα βρω?
Γράφουν ότι ένα γυμνασμένο σώμα(χωρίς υπερβολές) είναι σημαντική προυπόθεση για να σε προσέξει μια γυναίκα.
Πάντως φίλε θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή,επειδή έχεις το ίδιο θέμα με εμένα.Να ακούς μόνο τα μέλη που είναι καλοπροαίρετα και όχι αυτούς που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν για κάτι που δεν θα σε κάνει χαρούμενο,όπως έκαναν εδώ κάποιοι με εμένα.....Γιατί τότε θα γίνεις χειρότερα,πίστεψε με!
Στο ιντερνετ επισης θα βρεις οχι αρθρα, ολοκληρες ιστοσελιδες αφιερωμενες στη λατρεια τηγανοψωμων με τη μορφη του Χριστου, στο γιατι μας κυβερνουν σαυρανθρωποι ή επιχειρηματολογια περι του γιατι ζουμε ολοι στο ματριξ, σε μια ψηφιακη πραγματικοτητα.
Επισης οσα σου γραφουμε καποια μελη και αυτα στο ιντερνετ ειναι.
Και αυτα που θεωρεις αξιοπιστα αρθρα στο ιντερνετ ανθρωποι τα γραψανε.
Θελω να πω πως η αποψεις σου για τι τι ειναι εγκυρο και τι οχι ειναι διαστρεβλωμενες και δυσκολευεσαι να κρινεις αντικειμενικα, κρινεις συναισθηματικα και παρορμητικα χωρις να δινεις προσοχη στις πηγες σου και στα κινητρα των πηγων σου. Γατζωνεσαι δηλαδη σε αρθρα που επιβεβαιωνουν τα οσα ηδη πιστευεις.
Αυτο ηθελα να αναφερω...προσεχε οτι ειναι στο ιντερνετ δεν ειναι απαραιτητα και αληθεια. Καλη συνεχεια!
Που σου έκανα επίθεση;πες μου.
Αφού θεωρείς ότι σου έκανα,τι να σου πω,σου ζητω συγγνώμη.
Είπε κάτι ενδιαφέρον σήμερα η ψυχολόγος μου και θέλω τις γνώμες σας!