E αυτό είπα και εγώ...εσύ στα 27 σου είχες κάποια αυτοπεποίθηση , η οποία με τα χρόνια αυξήθηκε λόγω και επιτυχιών!, αλλά κάποιος άλλος στα 27 μπορεί να μην την έχει στο βαθμό που την είχες εσύ...Το γιατί συμβαίνει αυτό ας το αφήσουμε.......
Printable View
Mα ουτε εγω το ξερω , μονο εικασιες μπορω να κανω ...............στα 18-19 παντως , ειχα λιγη αυτοπεποιθηση , ο πατερας μου μου εδινε πρωτοβουλιες , ημουν και κακομαθημενος !! ειχα καποια επιτυχια στο αλλο φυλο , ημουν ντροπαλος , αλλες εποχες βεβαια , δεν υπηρχε τοτε σε αυτη την ηλικια η σεξουαλικη απελευθερωση η σημερινη , ουτε μπουλιιν ομως , ειχα πολλες φιλες , απλες ........ημουν εξοικειωμενος με το αλλο φυλο .................... οι εποχες εχουν αλλαξει δραματικα , τοτε υπηρχαν μεγαλες παρεες , αντρες-γυναικες , τωρα οχι .....δεν υπηρχε η σημερινη απομονωση .......υπηρχε ξεγνοιασια .........
Προφανως λεμε το ιδιο .................
Καλη ερωτηση !! δυσκολο ναπαντησω , προσπαθω να θυμηθω ........θα ελεγα οτι οσον αφορα τα επαγγελματικα , στα 15-16 ειχα ηδη παρει πρωτοβουλιες για εμποριο γραμματοσημων ( μου ' δανειζε ' ο πατερας μου ) , ημουν συλλεκτης , αγοραζα - πουλαγα-κερδιζα , αρα ειχα καποια αυτοπεποιθηση , για να παρω πρωτοβουλια .......... οσον αφορα το αλλο φυλο , ημουν απο τα ωραια παιδακια μικρος , ειχα και ανεση ομως ............ μαλλον ηταν ενα συνονθυλευμα καποιας αυτοπεποιθησης και επιτυχιας η συμπαθειας απο το αλλο φυλο , υποθετω ...........Κιουμπ !! ευχαριστω για το ενδιαφερον ........ μου θυμησες πολλα ....
Δεν πειραζει , κανε μου κιαλλες ερωτησεις ......... ναι , η αυτοπεποιθηση στα επαγγελματικα , μεκανε να παρω πρωτοβουλιες , και επειδη ' μουκοβε ' πηγα καλα ( δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν πηγαινα καλα ) , και η επιτυχια αυτη , επεκταθηκε στα προσωπικα μου , μου αυξησε περαιτερω την αυτοπεποιθηση , αλλα ειχα αυτοπεποιθηση και πριν ξεκινησω την δικη μου επιχειρηση , αλλα οχι τοση πολλη ................................ ναι , μπορει καποιος ναχει αυτοπεποιθηση ως ατομο , αν θες στο επαγγελμα του , και να στερειται αυτης ως αντρας η γυναικα ............. εχω πρωην , πολυ ωραια γυναικα , που ξεκινησε εκ του μηδενος , πετυχε στην δουλεια της ( αεροσυνοδος και αγιογραφος , εφυγε στα 18 απ το σπιτι της ) δεν την βοηθησε κανενας ( εμενα με βοηθησε οικονομικα ο πατερας μου ) , αξια θαυμασμου , αλλα ολως παραδοξως , δεν ειχε την αυτοπεποιθηση που θαπρεπε , εχοντας και περιεχομενο , εκτος της εμφανισης της , αμα δεν εστερειτο αυτοπεποιθησης , το οποιο σημαινει οτι ζηλευε , γινοταν κουραστικη , θα την ειχα παντρευτει ..................
Πως την οριζω , ε ? να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου , στην κριση σου , στις ικανοτητες σου ............. να σεβεσαι τον εαυτο σου , πολυ σημαντικος ο αυτοσεβασμος ......... να εισαι ο εαυτος σου ( εκτος αν εισαι απαισιος !! ) και οχι αυτος που θελουν οι αλλοι ........αν χασεις την αυτοπεποιθηση σου , εχασες τα παντα ........... ευχαριστω για την συνεντευξη ... !
Νόμιζα πως ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ο θάνατος. Τελικά όταν έφτασα πλύ κοντά σεαυτόν συνειδητοποίησα ότι ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν μήπως χάσω τους αγαπημένους μου