Χωρις ναχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ , σενα χωρισμο , ποτέ δεν φταιει μονο ο ενας ................................
Printable View
Χωρις ναχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ , σενα χωρισμο , ποτέ δεν φταιει μονο ο ενας ................................
Γεια σας ειμαι νεα στο φορουμ την περασμένη Τετάρτη εμαθα οτι ο αντρας μου με απαρα με μια Ρουμανα γυφτισα τελευταια του δρόμου. .Μου έστειλε μην ο αντρας της συνομιλιες τους .Μόλις διαβασα το μην ετρεξα και εκανα εμετό. ..Εχω να κοιμηθω απο εκείνη τη μερα κοντευω να τρελαθω νομίζω πως θα χάσω το μυαλό μου. ..Πρέπει να κρατηθω στα πόδια μου γιατι εχω δυο παιδιά 8 και 4..Χρειάζομαι βοήθεια παντα ημουν πολυ δυναμική ειναι η πρωτη φορα που ζηταω βοήθεια δεν μπορω να το αντιμετωπισω μόνη μου
Καλημέρα σου ....τι έκανες όταν το έμαθες? μίλησες με τον άντρα σου ....μην το αφήνεις μέσα σου ,,,ξέσπασε με όποιο τρόπο μπορείς....εγώ εδώ και ένα μήνα αυτό κάνω ,φαντάσου και ακόμα είμαι χάλια! ζήτα βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους ....μη το αφήσεις θα σε διαλύσει....
η γυναικα αυτη εχει πολυ λιγοτερο μεριδιο ευθυνης απο ο,τι ο ανδρας σου, οσο και αν δε συμφωνω ηθικα με το να μπλεκεις μεσα σε ζευγαρι. Ο αντρας σου ειναι αυτος που σου υποσχεθηκε οτι θα ειστε μαζι, αυτος εχει εντος εισαγωγικων συζυγικο καθηκον απεναντι σου, αυτος ειναι ο υπολογος ας το πουμε ετσι σε σενα. Αυτο που θα πρεπει να ελεγξεις ειναι αν ειναι ακομη μαζι γιατι δεν ξερουμε κ ποσο θελονται. Εγω στη θεση σου με τον ανδρα μου θα τα εβαζα και οχι με τη συγκεκριμενη. Εγω με το δικο μου θα τα εβαζα κ ποτε με τριτο προσωπο εκτος αν ηταν κολλητη ή συγγενης, οποτε και αυτη εχει καποιο 'ηθικο καθηκον' απεναντι μου. Επισης, το οτι σε διαβεβαιωσε οτι σε αγαπαει και οτι το μετανιωσε ουδεν σημαινει, εφοσον τον καιει να κρατησει το γαμο σας, μονο αυτο μπορει να πει!
Στο δια ταυτα τωρα: η απιστια σε τρωει απο μεσα και εφοσον χανεται η εμπιστοσυνη, μπορει ανετα να χαθει και η σχεση! Η απιστια αυτο προκαλει: ο συντροφος κανει τη λαδια του και επειδη πληγωνεται ο αλλος τελικα ο αλλος ειναι αυτος που μπορει να δωσει τελος! Αν αγαπας τον ανδρα σου, ξεκαθαρισε του με ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΜΕ ΗΡΕΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ οτι αυτο που εκανε και κατα πασα πιθανοτητα συνεχιζει να κανει σε πληγωσε βαθυτατα, κλονισε τη σχεση σας και πλεον εισαι αμφιβολη για το μελλον της. Τονισε του οτι τον αγαπας αλλα η δικη του συμπεριφορα μονο αγαπη δε δειχνει. Πιεσε τον να σου πει την αληθεια ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ!!! Αλλα πανω απο ολα: Πρεπει να εισαι συνεπης απεναντι στον εαυτο σου! Τι πραγματικα θες? Θες να εισαι μαζι του? Αν ναι, εφοσον θεσεις τα ορια σου και αυτος δεν τα τηρησει και παλι, δεν εχεις δικαιωμα να διαμαρτυρεσαι! Σου εδειξε οτι τον ενδιαφερει ενας τριτος ανθρωπος ξεκαθαρα. Αν μεινεις, δικη σου αποφαση, σεβαστη οκ, αλλα μη μεινεις ΠΟΤΕ με φωνες και υστερια γιατι στο τελος εσυ θα βγεις ψυχικα κουρελι και αυτος θα κανει τη ζωουλα του! Μεινε μονο εφοσον τον αγαπας και αντεχεις περισσοτερο να σ απαταει ή να εχεις την υπονοια οτι το κανει απο το να εισαι μακρια του. Αν τωρα αποφασισεις να χωρισεις, φροντισε και αυτο να το κανεις με ηρεμια και συνεση! ΕΣΥ ξερεις καλυτερα απο εμας και ισως θα πρεπει να μιλησεις σε ενα ψυχολογο για το πώς πρεπει να φερθεις ακριβως ο,τι κ αν αποφασισεις! Καλη τυχη σ ευχομαι και να θυμασαι ολες μας οι επιλογες εχουν συνεπειες και γ αυτο πρεπει να σκεφτεις πολυ ψυχραιμα τι πραγματικα θες απο αυτο τον ανθρωπο! Σε καθε περιπτωση, μη μεινεις με την ψευδαισθηση ειτε οτι δε θα το ξανακανει ειτε οτι σου χαιδεψε τα αυτια! Αλλιως σε δυο χρονια θα ξαναπερνας ακριβως τα ιδια! Πανω απο ολα η ψυχικη μας υγεια! Φροντισε να τη διαφυλαξεις!