Ναι οκ,έχεις δίκιο αρκτο.Ας ελπίσουμε ότι η φερρο έχει πέσει σε σωστή γιατρό.
Printable View
σε ευχαριστω πολυ καλη μου.και μονο που διαβασα αυτο το μηνυμα σου ανεβηκα λιγακι.:)Quote:
Originally posted by arktos
.πάντα ανοιχτή για κουβέντα και σε ότι βοήθεια θελήσεις.αν θέλεις, στείλε υ2υ, να πούμε περισσότερα.:)
δεν ξερω αν ειναι η σωστη αλλα χθες με στεναχωρησε παρα πολυ η γιατρος μου.μου τα εχωσε κανονικα.μου ειπε πως ενα κομματι μου θελει να παραμεινει αρρωστο και οτι εχω βολευτει στην αρρωστια για να με προσεχουν οι γονεις μου περισσοτερο απο την αδερφη μου που πασχει απο ψυχωση...πληγωθηκα και δεν ξερω αν πληγωθηκα επειδη μου τα ειπε ή επειδη ειναι η αληθεια....:(:(:(Quote:
Originally posted by Dalia
Κοίτα,κι εμένα μου τα έχει πει αυτά ο γιατρός μου.Οτι έχω βολευτεί σ\'αυτή την κατάσταση γιατί αρνούμαι να αντιμετωπίσω λέει άλλες καταστάσεις της ζωής μου και μου είναι πιο εύκολο να κάθομαι και να κλαίγομαι και να ασχολούμαι με το τι έχω παρά να ασχοληθώ με πιο σοβαρά θέματα στη ζωή μου.Και ίσως να έχει και δίκιο.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και να το παραδεχτούμε ότι είναι έτσι οτι μπορούμε να το αλλάξουμε έτσι εύκολα.Πάντως αυτοί μας τα λένε για να μας ταρακουνήσουν.
Συγνώμη που θα πω τη γνώμη μου σε κάτι που δεν με αφορά, (γιατί δεν αντμετωπίζω κάτι ανάλογο) αλλά μήπως την αγαπη και την προσοχή των δικών μας ανθρώπων μπορούμε να την κερδίσουμε με διαφορετικούς τρόπους?
γεια σας και χρονια πολλα!!!
ειμαι αισθητα καλυτερα αλλα με εχει πιασει φοβια μην ξαναπεσω....
Ε τότε να πεις στο άλλο κομάτι σου , εκείνο που δεν θέλει να είναι άρρωστο, να πάρει τηλέφωνο το κομάτι που (όπως λέει η γιατρός σου) θέλει να είναι άρρωστο και να τα πούνε ένα χεράκι να φτάσουνε σε κανά συμπέρασμα να μη σε παιδεύουνε μια έτσι μιά αλλιώς.Quote:
Originally posted by ferro
δεν ξερω αν ειναι η σωστη αλλα χθες με στεναχωρησε παρα πολυ η γιατρος μου.μου τα εχωσε κανονικα.μου ειπε πως ενα κομματι μου θελει να παραμεινει αρρωστο και οτι εχω βολευτει στην αρρωστια για να με προσεχουν οι γονεις μου περισσοτερο απο την αδερφη μου που πασχει απο ψυχωση...πληγωθηκα και δεν ξερω αν πληγωθηκα επειδη μου τα ειπε ή επειδη ειναι η αληθεια....:(:(:(
Α ναι και να πεις και από εμένα σε εκείνο το κομμάτι που η γιατρός σου λέει ότι θέλει να είναι άρρωστο ότι τον μόσχο τον σιτευτό τον έχουν οι γονείς για τον άσωτο υιό αλλά την αγάπη τους την έχουν και για τους δύο
:)
ferro μου πως εισαι?χριστος ανεστη σε ολους!!σε επειγοντα σε νοσοκομειο εχω παει 2-3 φορες επειδη ειχα κριση πανικου και μετα ξαλαφρωνα!!αλλα δεν γινεται καθε φορα που θα με πιασει να πηγαινω σε νοσοκομεια!!οσον αφορα αυτο που ειπε ο γιατρος σου χαχαχα τι μου θυμιζεις!!ποσες φορες μου τα εχουν χωσει οτι θελω να ειμαι αρρωστη για να τραβηξω την προσοχη των αλλων??και ξερεις τι?εχουν δικιο!!για μενα,ετσι?
αρχισα να ψαχνω για δουλεια.
επειδη ομως δεν ειμαι ετοιμη για δουλεια γραφειου,ψαχνω για φυλλαδια.
εχω ξαναμοιρασει πολλες φορες και ειναι η μονη δουλεια που δεν με αγχωνει.
σημερα υπερνικησα τους φοβους μου και πηγα σε μια αγγελια.
ελπιζω να με παρουν.μου ειπαν θα με παρουν τηλ.
αν δεν με παρουν δεν θα το βαλω κατω θα ψαξω αλλου.
οταν πατησω στα ποδαρια μου πιο καλα θα ψαξω για δουλεια γραφειου.
αλλα σε αυτη τη φαση τα φυλλαδια ειναι το μονο που δεν μου δημιουργει πανικο.
ζουζουνιτσα μου καλα τα λες.μπορει και να χουν δίκιο;)
χρονια πολλα και σε σένα!!!
ferro θα σου πω κάτι επειδή βλέπω ότι ασχολήσε με τους γονείς σου αρκετά. Τα παιδιά είναι δανεικά για 18 χρόνια. Μετά λήγει το συμβόλαιο ή τουλάχιστον πρέπει να λήγει. Στο λέω αυτό γιατί εγώ όταν πρωτοέφυγα για σπουδές ήμουν τόσο μελαγχολικός για κάτι που ουσιαστικά είχε χαθεί. Δηλαδή η ιδέα της οικογένειας - με την παραδοσιακή έννοια - δεν υπήρχε για μένα και δεν θα πρεπε να υπάρχει. Πρέπει να φτιάξεις την δική σου \"οικογένεια\". Αρχίζεις με φίλους πας σε σχέση και μετά σε δημιουργείς πλέον την δική σου οικογένεια. Προς θεού δεν εννοώ ότι παρατάς τους γονείς σου απλά ξεχωρίζεις ΖΩΕΣ - δεν πορεύεστε σαν \"οικογένεια\" πια.
Quote:
δεν ξερω αν ειναι η σωστη αλλα χθες με στεναχωρησε παρα πολυ η γιατρος μου.μου τα εχωσε κανονικα.μου ειπε πως ενα κομματι μου θελει να παραμεινει αρρωστο και οτι εχω βολευτει στην αρρωστια για να με προσεχουν οι γονεις μου περισσοτερο απο την αδερφη μου που πασχει απο ψυχωση...πληγωθηκα και δεν ξερω αν πληγωθηκα επειδη μου τα ειπε ή επειδη ειναι η αληθεια....:(:(:(Quote:
φερρό, δεν βολευόμαστε με την πάθηση μας, αλλά κουραζόμαστε από αυτήν.
Quote:
Εμένα με αγχώνουν πολύ τα νοσοκομεία.Δεν θα το άντεχα δηλαδή να είμαι σε κρίση και να τρέξω σε νοσοκομείο.Μόνο που το φαντάζομαι με πιάνει άγχος.Δεν φοβάμαι τους γιατρούς αλλά το περιβάλλον γενικότερα.
η διάγνωση μου έγινε σε ιδιωτική κλινική όπου με πήγανε με τη βία.πήγα να κάψω τον αδερφό μου με τσιγάρο, έδωσα γροθιά στην αδερφή μου, έσπασα το τζάμι ενός τραπεζιού και με χώσανε στο αυτοκίνητο κι εγώ ούρλιαζα.αν δεν έμπαινα εκεί, μπορεί να μην ζούσα τώρα.δεν πήγαινα στη δουλειά μου, δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουνα, έπινα αλκοόλ όλη μέρα, είχα παραισθήσεις, έκανα σεξ χωρίς προφυλάξεις.τι λες δεν έπρεπε να με βάλουν σε ψυχιατρείο?
arkto εννοούσα για τις κρίσεις πανικού που μας πιάνουν και επειδή φοβόμαστε ότι είναι κάτι παθολογικό π.χ καρδιά κλπ πηγαίνουμε στα νοσοκομεία άρων άρων.Αυτό είπα ότι με αγχώνει και δεν θα άντεχα να το κάνω.Για μένα το λέω.Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσει τις κρίσεις του.
Για το ψυχιατρείο δεν ξέρω.Αν ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση φυσικά και έκανες καλά που πήγες.
ferro ελπίζω αυτή τη φορά να σου πάνε όλα καλά με τη δουλειά.
να σαι καλά ντάλια μου.
θα σας ενημερώσω όταν έχω νέα.
εσύ πως είσαι κορίτσι μου?
λιγάκι καλύτερα?
Έτσι κι έτσι είμαι ferro μου.Εδώ,στην προσπάθεια.
Αντε περιμένουμε νέα.
φιλάκια!!!
τελικά ξεκινάω εντυποδιανομή σε σταθερό σημείο(οχι πόρτα-πόρτα) το Σάββατο!
ελπίζω να πάνε όλα καλά.....
(Έχοντας διαβάσει και το διαγραμένο πόστ σου) μου έρχεται στο μυαλό η εγγλέζικη φράση
\"All good comes to those who (are patient enough to) wait\"
Καλή τύχη (και δεν εννοώ με τη δουλειά που βρήκες αλλά με το ότι αρχίζεις να αποκτάς τον έλεγχο που θέλεις πάνω στη ζωή σου)
να σαι καλά.
με έπιασε πάλι η φοβία μηπως δεν τα καταφερω εστω σε αυτη την τοσο ευκολη δουλεια και ξαναπια 5 κουτακια μπιρας(ειχα κανει αποχη απο το αλκοολ) για να ηρεμησω.μην με μαλωσετε.το αγχος μου δεν παλευεται......:(
τελικά ενώ ήταν να μοιράσω φυλλάδια 3 ώρες άντεξα μόνο τις δύο.
είχα και μια βλαμμένη επιτηρίτρια που μου μίλαγε απαίσια...:(
τεσπα...μια αρχή ήταν να αυτή.ένα μικρό βηματάκι.ξέφυγα από την πλήρη απραξία...συμφωνήσαμε με την ιδιοκτήτρια τελικά να μοιράζω 2 ώρες αν και την είδα να στραβώνει κάπως.ας ελπίσουμε να με κρατήσει...
τελικα θα παραιτηθω απο τα φυλλαδια.ισως παραιτηθω και απο την ιδια τη ζωη.η αδερφη μου(που πασχει απο σχιζοφρενεια) μου επιθιτεται συνεχωςτελευταια.ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!
ferro γιατί δεν άντεχες στα φυλλάδια?Τι σε ενοχλούσε?
Μην παραιτείσαι ρε συ..κρίμα είναι.Πήγες να κάνεις κάτι για να νιώσεις λίγο καλύτερα.Γιατί να το αφήσεις κι αυτό?
οχι ferro ολα θα πανε καλα!!!!!μην παραιτησαι!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα ερθουν καλυτερες μερες!!!!δες το κι εσυ!!!!παλεψε το!!!
παιδιά θα σας στεναχωρήσω αλλά παραιτήθηκα.
υπήραχαν πολλά προβλήματα σε αυτή τη δουλειά.
(πολυυυ μακρυα απο το σπιτι μου,πρωινο ξυπνημα στις 6 και έπρεπε να μιλάω σε αυτες που μοιραζα φυλλάδια συν του οτι ειχα μια ηλίθια επιτηριτρια)
οταν συνέλθω ψυχολογικα(επειδη ειμαι ψιλοσκατα τωρα) θα ψαξω κατι αλλο...
Ok.Αν είναι να ψάξεις για κάτι άλλο καλά τότε.
Αρκεί να μην παραιτηθείς τελείως από την προσπάθεια όπως είπες χθες.
Ferro υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων
α) αυτοί που θέλουν αλλά (λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων) δεν μπορούν (να κάνουν κάτι)
β) αυτοί που δεν θέλουν και χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία της καταστάσεις για να πούν ότι δεν μπορούν
Επειδή ειλικρινά πιστεύω ότι ανήκεις στην α κατηγορία σου εύχομαι δύναμη.
Α ναι και για τις μπύρες θέλω να σε μαλώσω......... (γιατί δεν κέρασες καμία.......)
;););)Quote:
Originally posted by justme
Ferro υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων
α) αυτοί που θέλουν αλλά (λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων) δεν μπορούν (να κάνουν κάτι)
β) αυτοί που δεν θέλουν και χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία της καταστάσεις για να πούν ότι δεν μπορούν
Επειδή ειλικρινά πιστεύω ότι ανήκεις στην α κατηγορία σου εύχομαι δύναμη.
Α ναι και για τις μπύρες θέλω να σε μαλώσω......... (γιατί δεν κέρασες καμία.......)
οχι νταλια μου δεν θα παραιτηθω απο την προσπάθεια.Quote:
απλα περιμενω να ανακτησω τις δυναμεις μου γιατι ειμαι στα down μου παλι.
σε λιγο θα εισαι μια χαρα...Quote:
γιατι ειμαι στα down μου παλι.
για κοψε εξω μια βολτουλα, τιγκα στη λιακαδα ειναι βρε.
:)
ΥΓ τι να πω και εγω που ειμαι κλειδαμπαρωμενος....
Ok..Εύχομαι να ανέβεις σύντομα.Και μην απογοητεύεσαι.Θα τις ξαναβρείς τις δυνάμεις σου.Το ξέρω καλά αυτό το πάνω-κάτω.Κουράγιο!Quote:
οχι νταλια μου δεν θα παραιτηθω απο την προσπάθεια.Quote:
απλα περιμενω να ανακτησω τις δυναμεις μου γιατι ειμαι στα down μου παλι.
παιδια εχω πεσει πολυ.
νοιωθω ανικανη για το πιο απλο πραγμα.
ολη μερα καπνιζω και ειμαι νετ.
δεν αντεχω να εργαστω.
δεν μπορω να εργαστω.(σε αυτη τη φαση).
οδηγουμαι καθημερινα στην αυτολυπηση.
χθες εκανα το σφαλμα παλι και ηπια πολυ.
εγινα κομματια και μετα ημουν παλι στο τσακ να παω στα επειγοντα.ενοιωθα φριχτα....
φερρο γεια σου, εχουμε καιρο να τα πούμε. Λυπαμαι που αισθανεσαι ετσι. Εχεις ερθει σε επικοινωνια με τον γιατρο σου καθολου να του πεις πως αισθανεσαι? Δεν νομιζω το αλκοολ να σε βοηθησει παντως. ;)
ferro μου θα ανέβεις πάλι.Μην αγχώνεσαι.Ετσι γίνεται,το έχω συνηθίσει πια.Πέφτουμε,πιάνουμε πάτω και μετά ανεβαίνουμε πάλι.Υπομονή.
Αλλά μην πίνεις και το κάνεις χειρότερο από ότι είναι.
Quote:
ferro μου θα ανέβεις πάλι.Μην αγχώνεσαι.Ετσι γίνεται,το έχω συνηθίσει πια.Πέφτουμε,πιάνουμε πάτο και μετά ανεβαίνουμε πάλι.Υπομονή.
ferro μου θα ανέβεις πάλι.Μην αγχώνεσαι.Ετσι γίνεται,το έχω συνηθίσει πια.Πέφτουμε,πιάνουμε πάτο και μετά ανεβαίνουμε πάλι.Υπομονή.
Σορρυ κατα λάθος το έστειλα πολλές φορές.Δεν υπάρχει πια το edit?
ναι winston μου το χω πει στην γιατρο μου(ξαναγυρισα στην παλια γιατρο αλλα σκεφτομαι μηπως την αλλαξω παλι) αλλα αντι να μου αυξησει τα φαρμακα μου τα μειωσε.ετσι εκρινε οτι επρεπε να γινει.δεν συμφωνω αλλα τεσπα.Quote:
Originally posted by Winston_man
φερρο γεια σου, εχουμε καιρο να τα πούμε. Λυπαμαι που αισθανεσαι ετσι. Εχεις ερθει σε επικοινωνια με τον γιατρο σου καθολου να του πεις πως αισθανεσαι? Δεν νομιζω το αλκοολ να σε βοηθησει παντως. ;)
εσυ πως εισαι?
επιασες τελικα δουλεια στα goodys?
απλα βρε νταλια μου κουραστηκα τρομερα απο αυτα τα συνεχη πανω-κατω...Quote:
για το ποτο εχεις απολυτο δικιο.
μου λειπει τρομερα αλλα δεν θα ξαναπιω.