Originally Posted by
ampikilini
Έχεις δίκιο........ είμαι τόσο μπερδεμένη. Η λογική μου μου λέει απλά να τρέξω μακριά , η καρδιά μου είναι κάπως αμέτοχη όταν δεν του μιλάω , πάντα νιώθω γαλήνη... ,,,,,,,
σήμερα μου πε οτι εγώ τον διώχνω , μου πε πως απαρνείται πράγματα για μενα , τον ρώτησα ποια είναι αυτά και δεν μου είπε...ύστερα μου λέγε πως υπάρχει κ ανταγωνισμός και του πα οτι αν είναι έτσι να παει στις άλλες χαλαρά .... δεν καταλαβαίνω.. δεν το αξίζω όλο αυτό... ο μόνος λόγος που μένω ίσως είναι μια χαζή ελπίδα.. Νιώθω ταραγμένη γιατι όταν πάω να δώσω το 1% απο το πρώτο κιόλας 1% κάνει αυτά.. και αν αρνηθώ μου λέει τα όσα είπα παραπάνω... τι διάολο να κάνω..ξέρει πως ακόμα νιώθω κάποια πράγματα.. ανησυχώ για μένα πλέον πως ζω σε μια ψευδαίσθηση να το πω? πως κάνω κακό στον εαυτό μου με το να το υπομένω? πως αν φύγω κανείς δεν θα με αγαπάει όσο αυτός εμένα? (ξέρω ακούγεται χαζό , θα μου πεις " μα ούτε καν σε αγαπάει κάνοντας όλα αυτά"). Αν με αγαπούσε δεν θα μου φερόταν έτσι....Αν εξαφανιστώ θα βρει τρόπο να ξαναεμφανιστεί , το ξέρω πάντα έτσι κάνει..ΑΝ μείνω θα τραβάω αυτά....... νιώθω τρομερά μπερδεμένη.βοηθήστε με σας παρακαλώ , θέλω να κατασταλλαξω άποψη , θέλω επιτέλους να πω κάτι που να κρατήσει .Δεν είμαι χαρακτήρας που αλλάζω απόψεις είναι απο τις λίγες φορές στην ζωή μου που γίνεται αυτό και σίγουρα σε θέμα σχέσης είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιο πισωγύρισμα...........
Και να σας πω μια αλήθεια? Σήμερα μου έστειλε μια φώτο του ..όταν την είδα ένιωσα πως δεν μου είναι τοσο ελκυστικός όσο τον έβλεπα κάποτε.... σαν ένας γνώριμος άνθρωπος ένας απλός άνθρωπος..Βέβαια όταν μου λέει ωραία λόγια νιώθω αυτή την γλυκιά αγωνία της καψούρας. Δεν ξέρω τι μου γίνεται. Φοβάμαι περισσότερο απο όλα αυτά εμένα, που θα με οδηγήσουν. Δεν θέλω μετά απο λίγο καιρό να περάσω ξανά τον χωρισμό με τον ίδιο άσχημο τρόπο που τον πέρασα τον προηγούμενο μήνα, δεν έτρωγα δεν κοιμόμουν έπινα οτι πινόταν και έκλαιγα δεν μίλαγα σε κανένα και είχα νεύρα με όλο τον κόσμο . δεν θέλω να το ξαναπεράσω , με θυμάμαι να νομίζω πως ολη αυτή η κοροίδία είναι ένα ψέμα ένα κακό όνειρο. Έχω απελπιστεί με εμένα , με τα θέλω μου , με τις επιλογές μου που δεν ξέρω αν πρέπει να τον εμπιστευτώ , και κυρίως δεν μπορώ να εμπιστευτώ εμένα....