Δεν είδα όμως να σε κατηγορεί δημόσια στο φόρουμ.Προφανώς αυτό έγινε πριβέ.Οπότε δεν βρίσκω και τον λόγο να το μεταφέρεις εδώ.Θα μπορούσες να το συνεχίσεις εκεί και να το τραβήξεις όσο θέλεις.Εδώ δεν βλέπω σε τι οφελεί αυτό.
Printable View
Δεν είδα όμως να σε κατηγορεί δημόσια στο φόρουμ.Προφανώς αυτό έγινε πριβέ.Οπότε δεν βρίσκω και τον λόγο να το μεταφέρεις εδώ.Θα μπορούσες να το συνεχίσεις εκεί και να το τραβήξεις όσο θέλεις.Εδώ δεν βλέπω σε τι οφελεί αυτό.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Ή ΟΧΙ.
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Quote:
Originally posted by Dalia
Τον τελευταίο καιρό πάντως δημιουργήθηκαν πολλές κόντρες και καυγάδες εδώ μέσα.Δεν ήταν μόνο ένα θέμα που το προκάλεσε όλο αυτό.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Σε άλλο τόπικ δημιουργήθηκε μεταξύ δυο ατόμων μια παρεξήση για το αν αφορούσε εσένα ή όχι ένα σχόλιο. Aπο κει και πέρα έγινε ένας φαύλος κύκλος που πραγματικά πιστεύω ότι δεν αρέσει ούτε σε μας, ούτε ακόμη και στους εμπλεκόμενους.
H άποψη μου είναι να το λύσετε για να μην υποβόσκει αυτή η κακή σχέση μεταξύ των μελών και να αρχίσουμε επιτέλους να ΞANA ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα, όπως είναι η ψυχή μας.
Πιστεύω ότι-EIΔIKA EΔΩ-κανείς δεν μπαίνει για να κάνει χαβαλέ και να τσακωθεί.
Όλοι έχουμε τα θέματα μας....
Δεν ξέρω αν θα λυθεί αυτό το συγκεκριμένο που αναφέρεις.Για μένα δεν έχει σημασία αυτό.Θα προτιμούσα να δω απάντηση στο δεύτερο θέμα που τέθηκε στον manthes από κάποια παιδιά,αλλά και αυτό να μην γίνει πάλι δεν με πειράζει.
Δηλαδή πιστεύω ότι μπορούμε να συζητάμε πάλι τα σοβαρά θέματα ακόμη κι αν κάποια πράγματα παραμείνουν έτσι χωρίς να λυθούν.
Dalia...
Aν είναι να λυθεί κάτι, πρέπει να λυθούν όλα.
Δε μπορούμε να λέμε, ας λυθεί αυτό για το οποίο ο άλλος με τον οποίο δεν έχω και καλή σχέση εκτέθηκε, αλλά αυτό στο οποίο εκτέθηκαν οι φίλοι μας να το αφήσουμε έτσι.
Και λυπάμαι που συζητάμε πάλι άσχετα θέματα στο θέμα του ραψωδού που ήταν σοβαρό.
ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ
Δεν ξέρω βρε Θεοφανία.
Δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να λυθεί και το θέμα του manthes με τον ραψωδό?
Quote:
Aν είναι να λυθεί κάτι,
οταν λυθει ο γορδιος δεσμος να με το πειτε ε?
δεν θελω να μενω εκτος των εξελιξεων.....
:P
Το άτομο που περιμένεις να απαντήσει Manthes , για να μας απαντήσεις , που δεν θα μας απαντήσεις αν δεν σου απαντήσει , με τη σειρά του περιμένει να του απαντήσει ενα άλλο άτομο που αν δεν του απαντήσει δεν θα σου απαντήσει και δεν θα μας απαντήσεις κ.ο.κ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
(καλό το κόλπο σου πάντως ....... :P)
Και εγω δεν απαντώ σε κανέναν αν ο krino δεν παραδεχτεί δημόσια οτι δεν ξέρει να κάνει διάλογο !! :P (Πλάκα κάνω)
προσωπικά δε με νοιάζει το δίκιο ΚΑΝΕΝΟΣ στο μέτρο που δε σέβονται τις αρχές λειτουργίας αυτού του χώρου- και τελικά ΕΜΕΝΑ (και κάθε άλλο χρήστη ..) που βρέθηκε εδω όχι γιατί απλά \"είδε φως και μπήκε\" θέλοντας να εκτονώσει την ανάγκη του για σχολιασμό επί παντός επιστητού, αλλά από ανάγκη να επικοινωνήσει τις αγωνίες και τα προβλήματα του με άλλα άτομα που νιώθουν το ίδιο και που έχουν νιώσει στο πετσί τους τον βαθύ πόνο και την αγωνία του ..\"ψυχικού-ψυχολογικού\" πόνου ...Quote:
Originally posted by MANTHES AT 18-4: 14,29
ΡΑΨΩΔΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
Υ.Γ. ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΕΙΑ;
Όλα τα άλλα και οι μικρότητες και τα ...νταηλίκια και τα άσχετα λόγια που γράφονται/σπέρνονται όπου λάχει ακατάσχετα ... μ΄ αφήνουν από παγερά αδιάφορη (ως προς το περιεχόμενό τους) έως βαθιά ενοχλημένη για την αστοχία τους και την ανωριμότητά τους ...
Βέβαια, αυτό το συναίσθημα της ενόχλησης τείνει να ελαττώνεται μέσα μου καθώς μαθαίνω να αξιολογώ τέτοιες συμπεριφορές και να καταλαβαίνω το πόσο εκφράζουν μια ψυχοπαθολογία που πραγματικά χρειάζεται ..\"φροντίδα\" (όσο κι αν δε το καταλαβαίνουν τα άτομα που την εκδηλώνουν). Υπό το πρίσμα αυτό σκέφτομαι... ναι ίσως τα άτομα αυτά δεν βρέθηκαν εδω έτσι \"απλά γιατί είδαν φως και μπήκαν\" αλλά γιατί στην πραγματικότητα ΄ΙΣΩΣ ΕΊΧΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΞΕΡΑΝ ....
--------------------------------
To quote του MANTHES το έβαλα σαν δειγμα του σε ποιά γραφόμενα αναφέρομαι ... Και σίγουρα δεν είναι μόνο του MANTHES ...
Ο οποίος by-the-way προσωπικά μου .... ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΕΙ τα ... ΜΑΤΙΑ αλλά ξέρω οτι ποσώς τον ενδιαφέρει , αρνούμενος να κατανοήσει το πνεύμα των κανονισμών αυτού του χώρου περι ... ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , θέλοντας να πιστευει οτι του προσδίδει \"δύναμη χαρακτηρα, θελησης \".... ή ο,τι άλλο που στην πραγματικότητα θάθελε νάχε λιιιιιγο παραπάνω απ΄οσο έχει (ή πιστευει οτι έχει ... )
(MANTHES ...φιλικά ε ! ....
το είπα έτσι για να βγεί από μέσα μου - μιάς και η .... θεραπεύτριά μου, μου λέει να μη τα κρατάω μέσα .. αλλα να τα βγάζω ... βέβαια χωρις να θέλω να σε θίξω ... και αν το πάρεις έτσι πραγματικά θα λυπηθώ γιατί δεν το είχα πρόθεση ... )
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΚΛΕΙΩ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ
Επειδη βλεπω η αποστασιοποιηση μου απο το θεμα να χρησιμοποιειται ως αλλοθι για να μη συνεχιστει η κουβέντα, ας απαντησω με λιγα λογια. Ωστε να βοηθησω κ στη συνεχεια του διαδικτυακου διαλογου.
Οταν διαβασα το παρακατω αποσπασμα φρικαρα....εντελως
\"Originally posted by MANTHES
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ \"
Μαλιστα θεωρησα οτι το σχολιο απευθυνεται στη Νταλια κ ρώτησα τον ΜΑΝΤΗΕS αν το εννοουσε. Στην πορεια κατάλαβα οπως υποστηριζει οτι το σχολιο απευθυνεται αλλου κ οχι στη Νταλια. Οποτε εκανα λαθος. Λαθος συμπερασμα εβγαλα λοιπον.Μπορειτε λοιπον να με κατηγορησετε γι αυτο....το ΜΕΓΑ σφαλμα στο οποιο υπεπεσα.
Εξακολουθω να φρικάρω που το ζητημα εχει μετατοπιστει απο το ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ-που ειναι η ουσια των λογων του καθενος μας- στο ΣΕ ΠΟΙΟΝ απευθυνονταν τα λογια αυτα.
Τωρα λοιπον που ξεκαθαρίστηκε οτι δεν απευθυνονταν στη Νταλια,αλλα στον οποιο αλλο, αποδυναμωνεται η αθλιοτητα των λογων αυτων? Αποκτουν αλλο νόημα?Η΄μηπως άλλη ουσια?
Για μενα εξακολουθουν κ ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΘΛΙΑ.Τετοιες σκεψεις, τετοια λογια...Ποιος ανθρωπος ειδικα οταν ειναι ασθενης, δεν χρειαζεται φροντιδα?
XΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΡΩΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ;
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.
αν αυτα καταλαβες μετα τα οσα ειπα εγω κ οσοι αλλοι σου μιλησαν εισαι σε πολυ καλο δρομο.keep walking....
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ
Αν εννοείς ... μεγάλες -ΚΑΚΕΣ- θεωρίες ... όπως ακριβώς την ΠΑΡΑΚΑΤΩ :Quote:
Originally posted by MANTHES
.... ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.
Τι να πω ... ???Quote:
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι ....
ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ
Quote:
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......
... απανταω με τα δικά σου λογια ...
και ... Ξ-Α-Ν-Α-Υ-Π-Ο-Κ-Λ-Ι-Ν-Ο-Μ-Α-Ι
αφου το \'εχεις τοοοσο ανάγκη !!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να σου πω ... Αλλά, μιας και είναι ΔΙΚΟ σου πρόβλημα -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου :Quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
... να μη σε απασχολώ άλλο με την .... \'ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ\' μου ...Quote:
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.......
Σ΄αφήνω να το λύσεις πρωτα το πρόβλημα ... και μετα τα λέμε ....
..και πού \'σαι
συγκενρώσου σ΄αυτό γιατι μοιάζει νάναι για .... δυνατούς λύτες ...
καληνύχτα !
Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν από την αρχή όλου αυτού του τσίρκου αυτόπτης μάρτυρας, έχω να καταθέσω τα εξής αγαπητοί γραμματείς-φαρισαίοι παύλα αναμάρτητοι.
Η πρώτη που καταδίκασε τον MANTHES για την μ@@@ παύλα άστοχη κακία, ήμουν εγώ και μπορεί να το δει ο καθένας.
Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?
Επαναλαμβάνω: αυτό που είπε ήταν άθλιο, αλλά μήπως μεγαλύτερη αθλιότητα είναι να διοχετεύουμε δηλητήριο στην ψυχή κάποιου μέχρι να τον φτάσουμε στα άκρα?
MAΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ
τσα!!! να μαι κι εγωωωω!!! λοιπον ηρθα ως θεια παρεμβαση να πω τα δικια και τα αδικα κι αν δε συμφωνησετε μαζι μου θα χουμε αλλα! θα γραψω και τις ποινες του καθενος.
λοιποοοον, ο ραψωδος εχει αδικο, γιατι επιτεθηκε στον μανθες στο θεμα που ανοιξε χωρις να εχει προηγηθει κατι και επιπλεον οταν ζητησα κι εγω εξηγησεις γιατι το κανε δεν εδωσε καμια, οποτε δεν εχω καποιο λογο να τον δικαιολογησω γι αυτη του την επιθεση. τιμωρεισαι με 20 χρονια καθειρξη με αναστολη αν με χρηματισεις καταλληλα.
ο μανθες εχει τοσο background που βαριεμαι να σκεφτω αν εχει γενικως δικιο ή αδικο (τελικα ειμαι πολυ σοβαρος δικαστης). με τον μανθες τα χουν παρει αρκετοι απ το θεμα \'\'η σχεση με τον ψυχιατρο\'\'. παντως στο προσφατο θεμα με τους επισκεπτες ειχε δικιο πιστευω γιατι δεν προκαλεσε. Θα χρειαστουν περαιτερω δικαστηρια για να απαγγελθει η ποινη στον μανθες!
ο κρινο εχει αδικο γιατι πηρε εμφανως το μερος του ραψωδου, αλλα επειδη γραφει γενικως ψαγμενα πραματα σε αλλα θεματα θα τη γλιτωσει με μερικες μονο μερες φυλακιση.
Η Θεοφανια δεχτηκε διασταυρουμενα πυρα και την πληρωσε και θεωρω οτι δε φταιει σε κατι. Απαλλασεσαι θεοφανια
Η Νταλια κι ο μανθες εχουν τα δικα τους οπως καταλαβαινω οποτε αφου δεν τα γνωριζω δε μπορω να βγαλω κριση και κανενας δε μπορει. αρα αυτο το θεμα δεν τιθεται στο δικαστηριο, αντε να σας κρατησω καμια μερα στα κτατητηρια επειδη απασχολειται το δικαστηριο με πραματα που δε μπορει να διερευνησει και μας καθυστερητε απο τα σοβαρα καθηκοντα μας!
η psychangel εχει δικιο γιατι ειναι τσακωμενη απ το θεμα \'\'η σχεση με τον ψυχιατρο\'\' οπου αδιαμφισβητητα εγω ειχα δικιο.αρα θα παρει και ενα εξτρα χρηματικο δωρο επειδη συμφωνουσε μαζι μου σαν ηθικη ανταμοιβη.
η sofia αν τσακωνοταν στη σχεση με τον ψυχιατρο εχει δικιο, αν οχι εχει αδικο (τρεμε για την ποινη σοφια απο τωρα αν ειχες αδικο)
και φυσικα
εγω ο θεος εχω παντα δικιο. Ελπιζω μετα απ αυτη τη δικαια κριση να με προαγουν στον Αρειο Παγο.
παω να κανω μπανακι οποτε τα παραπονα για τη δικαια κριση μου μετα.
ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΤΟΜΟ :P
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
δε διαφωνώ στο ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τον άλλον όταν δίνουμε μια απάντηση και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σ΄αυτόν το χωρο που εξ΄ορισμού του αφορα σε άτομα με ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ψυχισμο ...Quote:
.... Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?
Επαναλαμβάνω: αυτό που είπε ήταν άθλιο, αλλά μήπως μεγαλύτερη αθλιότητα είναι να διοχετεύουμε δηλητήριο στην ψυχή κάποιου μέχρι να τον φτάσουμε στα άκρα?
Όμως Θεοφανία μου αυτή σου τη σκέψη δε μοιάζει να τη συμμερίζεται και το ίδιο το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι , καθότι -μεταξύ όλων των άλλων των ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σκληρών και ανάλγητων λόγων του απέναντι σε άτομα με διαπιστωμένο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ψυχισμο - έγραψε και τα πάρακάτω :
Κατα συνέπεια μάλλον ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ αν κάποιος (που έχει και από μόνος του δηλώσει εξ αρχής οτι αντιμετωπίζει πρόβλημα ... και ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ και ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ και ΠΕΦΤΕΙ και ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να ισορροπίσει ... βλ interrupted , raphsodos , kassi ... ) του μιλάει (όντας ΜΕΣΑ στο πρόβλημά του) με άσχημο τρόπο ...Quote:
ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ \'\'ΧΕΣΕ ΜΑΣ\'\' Ή ΟΤΙ \'\'ΑΠΑΞΙΕΙ\'\'. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Εξάλλου ο ίδιος έχει πει ότι :
Quote:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Quote:
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
Quote:
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
-----------------------------------------------------------------------------
... α! οχι κ, Δικαστα ... η psychangel ΔΕΝ τσακώνεται ΠΟΤΕ ...Quote:
Originally posted by susperia
η psychangel εχει δικιο γιατι ειναι τσακωμενη απ το θεμα \'\'η σχεση με τον ψυχιατρο\'\' ....
όλα κι όλα ...
Είναι το τελευταίο που θα μ΄ενδιέφερε να κάνω σε e-mode ...
ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ; ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ Ή ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΑΨΨΨΩΔΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ INTERRAPTED ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ
για να μη τα ξαναγράφω απ΄την αρχή , σε παρακαλώ διάβασε το ποστ μου στη σελιδα 6 (με ιδιαίτερη έμφαση στη φράση : προσωπικά δε με νοιάζει το δίκιο ΚΑΝΕΝΟΣ ..... κλπ ) http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2680&page=6
και σε παρακαλώ επίσης προσπάθησε να μη το πάρεις ως προσωπική επίθεση σε σένα ... Δεν έχω τίποτα μαζί σου... Ισα ισα ... αλλά όπως εξήγησα χρησιμοποίησα το ποστ σου σαν παράδειγμα συμπεριφορών που προσωπικά με ενοχλούν ή δεν είναι τουλάχιστον στο ύφος κ στο ήθος που θα επέλεγα εγώ για να κάνω κουβέντα σε Δημόσιο βήμα λόγου σαν κι αυτό ...
όσο για το ... κινέζος ... παρακαλώ όχι ... \"ρατσιστικά υπονούμενα\" γιατι αν το πάρουν χαμπάρι είναι ικανοι να μας ... \"ντοπάρουν\" ακόμα και το κοντάρι της σημαίας που θα παρελάσουμε στην τελετη έναρξης της ολυμπιάδας ...
Αυτά ...
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
Η ΣΩΣΤΗ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Ο SUSPERIA KAI H ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΡΑΨΩΔΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΑΥΤΑ...
σε παρακαλω προσπάθησε να καταλαβεις τι έγραψα δύο σελιδες πιο πισω στο πρωτο μου ποστ που έκανα σ΄αυτο το τόπικ ... (ακολούθα το link που έβαλα πιό πάνω: http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2680&page=6)
και πρόσεξε τί θα σου πω για να το κλείσουμε έδω ...
1. Δεν εχω πρόθεση να την \'πω\' σε ΚΑΝΕΝΑΝ
2. Δε θέλω να κάνω \'επίθεση\' σε ΚΑΝΕΝΑΝ
3. Δε κρινω το \"δικαιο\" κανενός .. (μεγάλα παιδιά είστε βρείτε τα ... αλλα please ... κατ΄ιδίαν με u2u και όχι Δημόσια ... Δε σας φταίμε τιποτα να γινόμαστε θεατές σε .... ΄κοκορομαχίες\' -σχημα λόγου αυτό κ όχι κοροϊδία ! )
3. Αυτό που θέλω να πω είναι ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ και χρησιμοποίησα ως παράδειγμα εσένα ... για όλες εκεινες τις συμπεριφορές που μοιάζουν στος ύφος κ στο ήθος των δικων σου λόγων. Ανεξάρτητα του αν η συπεριφορά αυτή προκάλεσε την αντιδραση ή ήταν λόγια αντίδρασης σε πρόκληση ....
Ελπίζω να κατάλαβες τί θέλω να πω ...
Manthes για απόδοση δικαιοσύνης ψάχνεις και μας χρήζεις δικαστές ? Ξέρεις όλοι μας πέφτουμε σε λάθη και εγω δεν σκοπεύω να καταδικάσω κανέναν (διότι διαφορετικά θα μας καταδικάσω όλους). Αν επέμενα να ξανασκεφτείς τα λόγια σου εκείνα , δεν έγινε με πρόθεση να σε καταδικάσω , αλλα να σε βοηθήσω !!! Το μεγάλο σου κέρδος θα έρθει μέσα απο την αυτοκριτική σου ....... ενας καλύτερος εαυτός !!!!!!! Ο λόγος που έκανα σε εσένα κριτική και όχι στον Ραψωδό είναι διότι τον Ραψωδό δεν τον γνωρίζω (διαδικτυακά), για να μπω σε τέτοια συζήτηση μαζί του .
Αν ψάχνεις λοιπον για δικαστές ........ ξέχνα με !!! Αν θες να δεις και τα δικά σου λάθη (γιατί ο καθένας απο εμάς αυτό πρέπει να κάνει και οχι να δικαιολογεί τον εαυτό του) τότε είμαι εδώ να κουβεντιάσουμε .
(Μήπως όμως όλα αυτά που θέτεις ως όρους είναι άλλοθι για να αποφύγεις την αυτοκριτική σου ?)
Αγαπητέ Ραψωδέ. Καταρχήν δε θα μπω στη διαδικασία να σου πω κουράγιο γιατί θα το έχεις ακούσει τόσες πολλές φορές που πλέον δε σου λέει και πολλά. Δυστυχώς η κατάθλιψη τινάζει τα πάντα στον αέρα. Ξέρεις βέβαια ότι αργά ή γρήγορα θα επανέλθεις σε μια φυσιολογικότητα. Το θέμα είναι να κάνεις πράγματα με τη ζωή σου που όταν έρχεται η στιγμή της κατάθλιψης να μην γκρεμίζονται. Για παράδειγμα δε μπορείς να είσαι ηθοποιός που παίζει καθημερινά στο θέατρο γιατί όταν θα σε χτυπήσει δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Εκείνο που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι καταρχήν ποια είναι τα περιβάλλοντα στα οποία κινείσαι. Ποια είναι η φύση της εργασίας σου και ποια είναι τα χόμπυ σου.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΛΕΙΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ) ΝΑ ΤΟ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ Η ΚΛΕΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ;
Βρε Θεοφανία,να γινόταν αυτό σε κάποιο άτομο που δεν δίνει δικαιώματα και μπαίνει εδώ μόνο για να συζητήσει τα προβλήματά του να το καταλάβω.Αλλά ο manthes από την αρχή προσπαθεί να προκαλέσει.Ετσι την βρίσκει από ότι φαίνεται.Και το έχει παραδεχτεί ότι το διασκεδάζει και εκτονώνεται.Οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτό που έγινε είχε αρνητικές επιπτώσεις στον ψυχισμό του.Quote:
Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?
Το ένα άτομο είναι ο ραψωδός,το δεύτερο ποιο ήταν?Δεν θυμάμαι να τον απείλησε δεύτερο άτομο,γι\'αυτό ρωτάω.
ΝΤΑΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ SUSPERIA ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Quote:
Originally posted by Dalia
Βρε Θεοφανία,να γινόταν αυτό σε κάποιο άτομο που δεν δίνει δικαιώματα και μπαίνει εδώ μόνο για να συζητήσει τα προβλήματά του να το καταλάβω.Αλλά ο manthes από την αρχή προσπαθεί να προκαλέσει.Ετσι την βρίσκει από ότι φαίνεται.Και το έχει παραδεχτεί ότι το διασκεδάζει και εκτονώνεται.Οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτό που έγινε είχε αρνητικές επιπτώσεις στον ψυχισμό του.Quote:
Το ένα άτομο είναι ο ραψωδός,το δεύτερο ποιο ήταν?Δεν θυμάμαι να τον απείλησε δεύτερο άτομο,γι\'αυτό ρωτάω.
Εγώ δεν προυπήρχα στο φόρουμ για να ξέρω αν ο MANTHES έχει γενικά μια τέτοια τάση. Είπα την άποψη μου σε κάτι που έζησα απ την αρχή μέχρι το τέλος, Το δεύτερο άτομο δεν ήταν στο συγκεκριμένο τόπικ, αλλά σε άλλο.
Δεν θέλω να ξεκινήσουμε καινούργια κουβέντα και να οξυνθούν πάλι τα πνευματα, οπότε άστο.
MANTHES: τι μ@@α ήταν τώρα αυτή?
Ok Θεοφανία.Δεν είχα πρόθεση να αρχίσουμε καινούρια θέματα.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα από έναν τέτοιον άνθρωπο όπως εσύ...Quote:
ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
θα πω κατι,
οτι 2-3 ατομα αρχιζουν και σαλαμοποιουν διαφορα θρεντς στο φορουμ κατι που αρχιζει και γινεται ενοχλητικο.
Μπορει οποιος θελει να ανοιξει ενα τοπικ και εκει να γραφει την γκρινια του.
Αλλα το να βλεπω συνεχως το ιδιο στορυ σε θρεντς που μπαινω για να διαβασω κατι και να βρισκω κατι αλλο,
οκ με ενοχλει.
Μανθες,
και το υπολοιπο παρεακι,
ακουει κανεις???
Δεν θα σας πεσει η πιεση αν δειξετε λιγο σεβασμο προς τους χρηστες που μπαινουν να διαβασουν
κατι περι διπολικης διαταραχης και αντι αυτου πεφτουν στην γκρινια σας....
ε?
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ SUSPERIA. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ.
ΤΟ SITE TO ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Krino....
Επειδή απ\' ότι έχω καταλάβει έχεις συνηθίσει να πετάς κάτι αόριστο και όποιον πάρει ο χάρος...
\"Υπόλοιπο παρεάκι\"...εννοείς εμένα?