Ή αυτό είναι από τις ουσίες ή έχεις οριακή δεν ξέρω σε σένα πως είναι υποτίθεται ότι άμα τα κόψεις όλα κ πάρεις φάρμακα θα επανελθεισ εγώ αυτό ξέρω για τις ουσίες κ τα φάρμακα πρακτικά δεν ξέρω τι γίνεται
Printable View
Ή αυτό είναι από τις ουσίες ή έχεις οριακή δεν ξέρω σε σένα πως είναι υποτίθεται ότι άμα τα κόψεις όλα κ πάρεις φάρμακα θα επανελθεισ εγώ αυτό ξέρω για τις ουσίες κ τα φάρμακα πρακτικά δεν ξέρω τι γίνεται
στην ψυχωση η ζωη σταματαει και δε ξερω πως να ξαναρχισω να ζω.πολλα κομματια μου τα εχει παρει μαζι της.δεν ειναι ζωη αυτη.και μετα σε παιρνει απο κατω.κι αντε να δωσεις εξηγησεις σε τριτους.ψεματα για κουκουλωμα και μεσα σου βραζεις.θελω να σταμασει αυτος ο εφιαλτης δεν αντεχω αλλο.ζω με το φοβο ενος ερχομενου επεισοδιου.δε προχωρας ετσι
Η διαγνωση μου ειναι ψυχωση και πριν ξεκινησω τα φαρμακα αυτο που περασα ητσν πολυ ψυχωτικο για να ναι οριακοι στα τελευταια νομιζα οτι υπαρχει ζωντανη καμερα μεσα συο κεφαλι μου και ημουν διατκως σε ενταση βασικα καθε ερεθισμα υο παρερμηνευα εντελως λαθος φαντασου ειχα γινει δυσλειτουργικος και ειχα κοψει καθε επαφη με ανθρωπους....οσον αφορα τα αλλα τι να σου πω επειδη ασχολουμαι και με το κομματι των ουσιων εγω εχω μαθει οτι αυτα ειναι κομματια του εθισμου
μη φοβασαι ειναι συμπτωμα της ψυχωσης και της πολλης ντοπαμινης αυτο.
βεβαια και αλλοι απο τις ελαχιστες αντιδρασεις μας μπορουν να μας καταλαβουν και οι ψυχιατροι ειναι εκπαιδευμενοι να διαβαζουν γλωσσα σωματος και πετανε αδεια για να πιασουν γεματα οποτε για αυτο να το πιστευεις.
ισως χρειαζεσαι παραπανω δοση φαρμακου για να σου φυγει αυτο το συμπτωμα ή θα σου φυγει με τον καιρο.
δεν παιζει καποιοι απο εμας να μπορουμε να νιωθουμε, να ακουμε, να βλεπουμε και να καταλαβαινουμε πραγματα που ο περισσοτερος κοσμος δε μπορει?
καθομαι και το σκεφτομαι εδω και καμια ωρα και δε βγαζω ακρη να σας πω την αληθεια.
απο τη μια λεω..ειναι συμπτωματα αυτα μιας παθησης και δεν ισχυουν.
απο την αλλη ομως λεω μηπως απλα εχουμε αναπτυγμενες καποιες ικανοτητες που ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ανακαλυψει ακομα..
Θα ήθελα κ γω να είμαι ένα φρικιό τύπου Χ-men,όπως ο professor πχ που διάβαζε τις σκέψεις. Αντ'αυτού ένιωθα χειρότερα και από σκύλος με αυτή την πάθηση και περισσότερο καθυστερημένος.
εχω διαγνωστει με κακοηθης αγχωδης διαταραχη οπου μου εχει φερει και μια μετρια καταθλιψη ολα αυτα μαζι με με εντονα ψυχωσωματικα που μου εχουν χαλασει πολυ την πιοτητα της ζωης μου.το σκεφτομαι παρα πολυ συχνα οτι ειμαι ενας ξεχωριστος ανθρωπος και αυτα που νιωθω δε γινεται να τα νιωθω απο το αγχος απλα κατι εχω παθει και επειδη δε βρισκουμε τι ακριβως ειναι το ριχνουμε στα ψυχωσωματικα απλα και μονο γιατι ετσι πρεπει.πιστευω καποια πραγματα για τον εαυτο μου τα οποια ειναι μεν παραλογα για πολλους αλλα ειναι αληθινα δλδη οντως γινεται.τεσπα απλα τα γραφω γιατι μου εκανε εντυπωση τα σχολια περι να μας σωπασουν γιατι καπως ετσι νιωθω και γω οτι επειδη ειμαι διαφορετικος απο τους αλλους πρεπει ντε και καλα να γινω σαν τους αλλους
δε ξερω πραγματικα τι να πιστεψω.ειναι ολα τοσο αληθινα οταν συμβαινουν και εντονα που δυσκολα μπορω να ακυρωσω ολα αυτα τα βιωματα κατω απο τη λεξη σχιζοφρενεια
κι εγω το χω σκεφτει οτι ισως δεν ειναι προβληματικη κατασταση αλλα παραπανω ικανοντητες απο τον μεσο ορο.παντως οταν υποτιθεται οτι ειχα ψυχωτικο φοβομουν πολυ τον πρωην μου οτι θα κανει κακο στη μανα μου γιατι νομιζε τον χωρισα επειδη αυτη μου ειπε.ε,λοιπον η μανα μου με καθησυχαζε οτι τιποτα δε θα συμβει.λιγες μερες αφοτου βγηκα απο το ψυχιατρειο αυτος σκαρφαλωσε σπιτι μου και λιγους μηνες μετα ειχε ερθει κ κοπαναγε τη πορτα και εβριζε τη μανα μου.μετα απο αρκετο καιρο τον ειχα πετυχει στη γειτονια και μου λεει η μανα μου ξερω γω <<για μενα δε φοβασαι οταν πας και του μιλας?και αντε για σενα δε σε νοιαζει αλλα θες να κανει κακο σε μενα?>> και αντε τωρα να πιστεψω οτι ειχα ψυχωτικο
μπορει να ειδε κατι το ασυνειδητο σου το οποιο δεν ειχε παει στο συνειδητο μερος σου.
επισης μονο με το που δεις καποιον μπορεις να καταλαβεις, ετσι συμβαινει και στη ζουγκλα με τα αγρια ζωα μεταξυ τους κλπ.
επισης εχουμε περιφερειακη οραση, δηλαδη οραση που δεν ειναι αμεσα αντιληπτη αλλα το καταλαβαινουμε οταν π.χ. αποφευγουμε μια προσκρουση και λεμε πως το ηξερα κλπ.
Βασικά από όσα περιέγραψες ότι κάνεις στην καθημερινότητα σου, εγώ δεν κάνω ούτε τα μισά... και έχω ήπια κατάθλιψη σε αυτή τη φάση.... η anxious έχει δίκιο!
τι να ειναι αυτο που ραγισε το γυαλι κι εκει που σκεφτομασταν σαν τους περισσοτερους εμεις ραγισαμε και αρχισαμε τα ψυχωτικα?τι εφταιξε και στροφαρε το μυαλο μας σε αλλες συχνοτητες?
εχουμε παθηση ή παραπανω ικανοτητες απο τους υπολοιπους?