Originally Posted by
Natalia_sups
Εγώ μία φορά συμφωνω με τον ελις αλλά το πάω ένα βήμα παραπέρα...οι άνθρωποι δεν αγαπούν. Άντρες, γυναίκες, απατσι ελικόπτερα...το ίδιο είναι. Τώρα το τι ονομάζει ο καθένας αγάπη ειναι μία άλλη ιστορία. Και ακριβώς επειδή μπορεί καθένας να το ορίσει όπως γουσταρει σημαίνει ότι στην ουσία δεν έχει υποσταση, δεν υπάρχει, είναι μία σαλάτα από διάφορα πράγματα βιωματα και συναισθήματα χωρίς καμία ουσία. Και τι έγινε και τι σκάνε όλοι εδώ μέσα αλλος επειδή το ψάχνει άλλος επειδή νομιζει το έχασε και τι είχαμε τι χάσαμε τελοσπαντων στην τελική...τώρα γιατί πιασατε συζήτηση για έρωτες και καψουρες δε ξέρω. Αλλά συμφωνω με τη Μαρια Ελενη κι εγώ. Αν μπορούμε καν να μιλήσουμε για τον "άνθρωπο της ζωής σου"...ή ζωή είναι τόσο μεγάλη και απρόβλεπτη. Ο άνθρωπος σου είσαι εσύ. Πάντως ναι, ένας άνθρωπος με τον οποίο ταιριάζεις δεν είναι απαραίτητα και ο έρωτας της ζωής σου. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν τον ερωτεύεσαι καν. Επίσης πιστευω δεν ερωτεύονται όλοι. Δεν τους ερωτεύονται όλους. Άλλοι ερωτεύονται αλλά δε βρίσκουν ποτέ τον άνθρωπο τους. Άλλοι τον βρισκουν αλλά τελικά δεν είναι ο άνθρωπος τους. Βασικά τι στο πουτσο λέμε μιλάμε για "the one" φάση και τέτοια; Λολ...Τεσπα. Μόνο ενθουσιασμος υπάρχει. Ενθουσιασμός και κάποια άλλα πράγματα που σε κανουν να νιώθεις ωραια και να γίνεται το κλικ. Αυτό αμα συνδυαστεί και με την ψυχολογικη ανάγκη κάποιου να "βρει τον άνθρωπο του" , τσουπ, δένει το γλυκό. Νομίζει τον βρήκε. Και όσοι σκατε για χαμενες αγάπες και τέτοια τσιλαρετε, απωθημένο λέγεται...