Originally Posted by
Macgyver
Ξερω οτι αστειευεσαι , αλλα μεχρι να φτασεις στην ηιλικια μου , που κι εγω περασα ξενοιαστα κι ωραια τα χρονια σου , θαχεις αλλαξει αποψεις εκ βαθρων , εχεις να παρεις πολλα μαθηματα απ την ζωη , καλα λεει η Κιουμπ , και δεν το λεω με την κακη εννοια , αλλα εχω μικρη σχεση με το πως ημουν στα 25 , με τωρα στα 55 , αν και ανυπαντρος ......................ειναι καλο να μηνεχεις απωθημενα , γιατι αισθανομαι κι εγω χορτατος , αλλα εχω ακομη μεγαλη διαθεση να κανω πραματα , με βοηθαει πολυ η γυμναστικη που κανω απο το 86 , η οικ. ανεση που εχω , και η νοοτροπια μου , δεν ειναι ασχημο να μεγαλωνεις , αν εχεις κανει εντονη ζωη , εγω θελω να βρω μια κοπελα , ανετη , ναραξω , φτανουν οι περιπετειες...........να κανω ταξιδια , τα χομπυ μου , το σπορτ μου , δεν τελειωνει η ζωη στα 55 , ετοιμαζομαι να ξαναρχισω καταδυσεις, ταξιδια με τις μοτο μου , τωρα που πεναει η κτθλψη , δεν με πειραζει που ειμαι ανυπαντρος , ισως καπου με βολευει ...................μου κακοφανηκε μολις εκλεισατα 50 , αλλα το συνηθιζεις , και προχωρας , ο πατερας μου ειναι 90 , και ασχολειται πολυ με η/υ , ΄παει στο γραφειο καθε μερα ( δεν κανει κατι ) , ψωνιζει στο σμαρκετ , ασχολειται με τραπεζες αμα εχεις καλα γονιδια , ολα καλα .......εγω σε βλεπω σαν παιδι , με την καλη εννοια , παντα .........αλλα καποια στιγμη , θαρχισεις να δουλευεις , εγω το περασα αυτο το σταδιο , επιτυχως , κι το διασκεδασα , ημουν αφεντικο του εαυτου μου ......μην γινεσαι αλαζων , σου ετοιμαζει η ζωη εκπληξεις , οχι παντα ευχαριστες ..........μιλαω ως μεγαλυτερος .......και εμπειροτερος .......την υγεια σου ναχεις , ευχομαι , ολα ταλλα δευτερευοντα / ερχονται .........αμα εχεις μια θετικη σταση , που μαλλον εχεις .......
εχω πολλες συμβουλες να δωσω , αλλα μονο αμα μου ζητηθουν ...........