Originally Posted by
Constantly curious
Νεφελη θα γραψω εδω οτι εγραψα και στο αλλο θεμα περι ναρκισσων αλλά να το επεκτεινω.
Εγω οταν εκανα θεραπεια, με ετρωγε μεσα μου αν ισχυει το ζητημα " των μακροπροθεσμα θεραπευομενων= σου τρωω φραγκα αβερτα.
Ρωταω λοιπον μετα απο 7 νομιζω συνεδριες ποια ειναι η γνωμη για την διαδικασια και οτι η ψυχοθεραπεια ειναι χομπυ και πολυτελεια και απαντα η ψυχοθεραπευτρια " εαν ο αλλος ερχεται για να περναει την ωρα του χωρις διαθεση για αλλαγη και ουσιαστικα "δουλευει και εμενα" τοτε λυπαμαι αλλα μπορει να αποκτησει ενα νεο χομπυ οπως η κηπουρικη.
Δε περιμενα τετοια απαντηση. Για αυτο βλεποντας το επιχειρημα οτι δε μπορουσε γιατι ακουγε μακακιες, εκνευριστηκα. Πληρωνοταν και δεν ειχε κανενα δικαιωμα να υψωνει φωνη και αντε πες ειναι ανθρωπος εκανε λαθος να την χαμηλωνε !!!
*** Νεφελη μου, εχεις διανυσει μεγαλο δρομο. Οσο κακο σου εφερε αυτος ο ανθρωπος θα το κανεις δυναμη, γνωση και σιγουρα με τον δικο σου τροπο θα δεις οτι θα βοηθας και αλλους ανθρωπους. Να χαιρεσαι τα πλασματακια σου και εδω ειμαστε, υπομονη και θα ξεθωριασει αυτο το τραυμα. Θα ειναι εκει μεν σαν φωτακι να προσεχεις αλλά ειμαι αισιοδοξη οτι εισαι αρκετα δυνατη. Συγκρατουμαι να μην γραψω κοσμητικα επιθετα για τη συμπεριφορα του δηθεν ειδικου αυτου.