-
gamder, εγώ ακόμη να καταλάβω τι εννοείς ότι σου ξανάρχονται οι σκέψεις αλλά όχι τόσο πολύ. Σημαίνει ότι δεν σε ενοχλούν δηλαδή; Αν δεν σε ενοχλούν υποθέτω ότι θα μπορείς να τις αντιμετωπίσεις. Αν όχι απλά δεν τις ξεπέρασες. Αν δεν τις ξεπέρασες πρέπει να το πεις στον ψυχολόγο σου. Το είπες; αυτός τι σου είπε δλδ; ο χρόνος τα γιατρεύει όλα;
Επίσης γιατί μερικοί κάνετε τους γιατρούς; δεν μπορείτε να λέτε σε κάποιον να πάρει φάρμακα τον οποίο δεν έχετε γνωρίσει ποτέ. Εδώ μέσα δεν μπορείς να δεις την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Απρόσωπα κείμενα γράφουμε και πολλές φορές τα διαβάζεις και παρεξηγείς την κατάσταση. Ο gamder από ότι μου χει πει είναι 100% ενεργός και δεν υπάρχει λόγος να πάρει χάπια εκτός και αν κρίνει ο ΓΙΑΤΡΟΣ του (που παρεπιπτόντως, τον ξέρει δύο χρόνια).Οπότε τέτοιου είδους συμβουλές και διαγνώσεις παρακαλώ να μην κάνετε γιατί όσο και αν σας φαίνεται ότι συμπάσχετε με τον gamder δεν είναι έτσι. Όλοι είμαστε πολύ διαφορετικοί και επειδή εσένα σου κατσε να σαι Ιδεοψυχαναγκαστικός για 10 χρόνια δεν σημαίνει ότι όλοι θα είναι έτσι.
EDIT: Δεν αφήνουμε λέω γω τα κοριτσάκια και τα αποθημένα του καθενός και να πάμε στο θέμα μας;
P.S. Ήταν λιγάκι επιθετικό το ποστ μου αλλά εδώ μερικοί είναι τρομοκράτες!