ΧΧΑ.. εχω που να μην ειχα...δεν ασχολουμαι με παιδια, αλλα εχω ζωακια κ ειναι τα παιδακια μου..αυτο..χεχε
Printable View
ΧΧΑ.. εχω που να μην ειχα...δεν ασχολουμαι με παιδια, αλλα εχω ζωακια κ ειναι τα παιδακια μου..αυτο..χεχε
Καλησπερα παιδια.Ο αδερφος μου παιρνει effexor 75mg εδω και 3 βδομαδες περιπου αλλα αμελησε να παραγγειλει πριν του τελειωσει και επειδη ειναι σε νησι δε μπορει να βρει αμεσα.Ειναι ηδη 2η μερα χωρις να παρει χαπι και οπως φαινεται μεχρι να φερει το φαρμακειο θα μεινει 4-5 μερες χωρις να παρει.Υπαρχει κινδυνος στερητικου συνδρομου?Ειναι και μονος χωρις συγγενεις και φιλους καθως προσφατα εγκατασταθηκε εκει λογω δουλειας και ανησυχω.
το effexor μπορείς να το αγορασεις εσυ και να του το στειλεις δεν χρειαζεται ιατρικη συνταγη. Καλό θα είναι να εχει καβατζα 1-2 κουτακια παραπανω . Συνηθιζεται οταν κανεις αποτομη διακοπη τετοιων φαρμακων και οχι σταδιακη να εχεις καποια συμπτωματα. Πχ: ευσυγκινησία (σε πιανουν κλαματα χωρίς λόγο), ζαλάδες, λιποθυμικες τασεις. Αυτα τουλαχιστον ειχα παει εγω οταν διεκοψα αποτομα ενα αλλο αντιστοιχο φαρμακο. Δεν ειναι απαραιτητο φυσικα οτι ο αδερφός σου θα παθει το ιδιο. Είναι θεμα οργανισμού, ποσο τον επιασε το φαρμακο κλπ...
Ναι το γνωριζω αυτο εχω στειλει ηδη αλλα θα φτασει σε 2 μερες οσο θα κανει να το φερει και το φαρμακειο.Με τα τρεξιματα να βρει σπιτι και να τακτοποιηθει αμελησε να παρει πριν τελειωσει...φταιμε και μεις που δε του το θυμησαμε.Ευτυχως βρηκε Deprevix τωρα το απογευμα αλλα εχει ηδη λιποθυμικες τασεις και διαροια.
Και ομως επαθε, δε ξερω κατα ποσο ειναι placebo τα συμπτωματα απο το αγχος του αλλα για ασφαλεια πηρε μια μερα αδεια απο τη δουλεια και αν χρειαστει και αλλες.
Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες!
Ιδεα του δεν ειναι γιατι ειχε εντονες κοιλιακες διαταραχες... τωρα κατα ποσο ηταν απο τη διακοπη του φαρμακου η απο αγχος και φοβο... αγνωστο.Αν επιτρεπεται και αν δεν ειμαστε πολυ offtopic πως καταφερνεις να ξεπερνας το οποιο προβλημα σου χωρις φαρμακευτικη αγωγη?