-
ωρες ωρες νομιζω οτι περιγραφεις το κοσμο μεσα απο το μυαλο καπιου αλλου μαλον εξωγηινου και μετα αυτομαστιγωνεσαι απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις αυτο αναρωτιεμαι αν εισαι ετσι στη πραγματικη σου ζωη η μηπως με ολα αυτα προσπαθεις να πεις οτι βλεπεις σαν σχιζοφρενεις τους εξωγηινους ομως παιρνεις συνεχως τη μορφη τους σαν χαμελεοντας ομως αυτο το πραγμα που δε σου αρεσει συνεχως το φορας σαν ρουχο πανω σου και μετα σου φταινε και τα ρουχα σου πρωτα υπονοεις οτι ο θεος ειναι τρελος και μετα τον φορας σαν ρουχο δε ξερω αν τα φαρμακα που λες οτι παιρνεις τα παιρνεις πραγματι οταν ομως ενα πραγμα δε σε εκφραζει ειναι εξισου σχιζοφρενικο να το χρησιμοποιεις
-
πηρα xanax 1mg αλλα δε με πιανει καλα.μετα απο 2 ωρες παλι τα ιδια
-
καταρχην η μεγαλυτερη τρελα του θεου ειναι οτι επλασε τον ανθρωπο για να γινει ο μεγαλυτερος επικριτης του αυτο ισχυει απλα δε καταλαβαινω γιατι οποσδηποτε πρεπει να χρησιμοποιεις τα λογια του θεου
-
το θεμα ειναι οτι αυτη η ευφυια που λεει πιο πανω δε σε βοηθα και θα ηταν καλυτερα να μη την ειχες γιατι τη χρησιμοποιεις συνεχεια για να καθρεφτισεις το φως και ξεχνας ετσι να ασχοληθεις τον εαυτο σου και να τον κανεις καλυτερο με αποτελεσμα οι αλλοι να μη σε γνωριζουν
μαλον γι αυτο ολοι σου λενε οτι δε μπορουν να σε βοηθησουν δε μπορουν να καταλαβουν τι υπαρχει πισω απο οτι αντανακλας
το εχω κανει και εγω αυτο αλλα οχι σε τετοιο σημειο να το κανω σκοπο της ζωης μου πχ στο θειο μου επειδη βαριεμαι να του μιλαω αλλα επειδη καθομαι στο χωρο του του λεω οτι μου λεει συνεχως και δε το καταλαβαινει οτι τον δουλευω αυτο λεγετε ευφυια μεν αλλα δεν εχει χρησιμοτητα δε εσυ το εχεις παρακανει εντελως
-
boo οπως σου ειπα εσυ "επιασες" τους προσεισμους.
βασικα απο οτι εχω καταλαβει οι ιδιες μας οι σκεψεις επηρεαζονται απο το περιβαλλον.
δηλαδη αυτο που σου ερχεται στο μυαλο εκεινη τη στιγμη επηρεαζεται και απο κυματα και απο τις σκεψεις των αλλων και απο διαφορα αλλα πραγματα που εσυ δεν καταλαβαινεις εκεινη τη στιγμη.
εσυ επιασες τους προσεισμους, καποιες ελαχιστες δονησεις και ετσι σου ηρθε απο το υποσυνειδητο η ιδεα ενος σεισμου.
και μετα επειδη εισαι ενοχικη λες οτι εγω τον εκανα.
κοιτα να ηρεμησεις και να ....παγωσεις.
μη φλεγεσαι τοσο πολυ.
κοιτα να κατεβασεις ρυθμους, να ηρεμησεις, να πεσει η θερμοκρασια του μυαλου, να σταματησει η φλεγμονη, να στεγνωσει το μυαλο σου για να εισαι υγιης.
η πολλη σκεψη δε κανει καλο.
να βαλει τη ζωη σου σε ενα σωστο και υγιες προγραμμα ωστε να αντεχεις στις συνθηκες του περιβαλλοντος.