Originally Posted by
giorgos panou
""Φυλάξου από την άρνηση και την προδοσία της πίστεως, γιατί την ημέρα της κρίσεως θα σε αρνηθεί ο Χριστός""Αββάς Ισσάκ !!
Γνωρίζω ότι πολλοι σαν διαβασουν τα γραπταμου,εδω, θα γελασουν ,ΘΑ ΛΙΔΟΡΙΣΟΥΝ!
Το να μην πιστευεις ,η το να λοξοθρισκεις παλυς σεβαστο! - εν μερη βεβαια διοτις ειμαστε σε μια χριστιανικη χωρα ετσι!! - να βλασθιμει όμως την ΟΡΘΟΔΩΞΗΝ ΠΙΣΤΗ!! είναι κακο ! θα επρεπε η διαχηρηση του φορουμ να λογοκρινει τετοια μηνυματα! σαν καμει με τα ηβριστικα μηνυματα! Βεβαια είναι κριμα για οσους βλασθιμουν διοτις το πνευμα τους ,η ψυχη τους θα εχει πρόβλημα σαν ερθει η ωρα της κρισης της ! προσευχομαι για εσας που ατιματε τον κυριο Ιησου ΧΡΙΣΤΟ!
Προσωπικα ανηκω σε μια οικογενεια οπου λογο του μαρξιστικου της παρελθων δεν με εμαθαν την αληθεια του Κυριου, εισαν αριστεροι κι καποιοι από αυτους αθεοι κουμουνιστες!!!!! ανταρτες, κι ανηκαν στον χωρο του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ, ετσι λοιπον δεν ειχαν σχεσεις με τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! μονος μου εμαθα! ειδα τον δρομο της αληθειας! το δρομο του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!
Δυστηχως ειμουν βυθιζμενος στην αμαρτια, κυνηγος της ηδωνης! ειχα μπλεξει με τα ναρκωντικα! -οπου τα ναρκωντικα είναι πραξης του σατανα- ετσι λοιπον από την ημερα εκεινη προσπαθω ,προσευχομαι για την σωτηρεια της ψυχης μου! είναι βαρυς ο σταυρος που κουβαλω! αλλα κάθε μερα αγωνιζομαι κι προσπαθω να γινω σωστος προς τον δρομο του ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ! δε ξερω αν θα τα καταφερω!! Ακομη κι σημερα ,δεν μπορω να απαντησω σε καποιον μειτε να τον πισω αν υπαρχει ΘΕΟΣ! Ουτε καποιος άλλος μπορει ! αφου η πιστη δεν είναι επιστημη όπως φυσικη και μαθηματικα! είναι θεολογια!!! αρα δεν μπορεις να μηλας με υλικες αποδηξεις αλλα με πνευματικες! όπως αναφερε κι ο Πλατων στο Τιμαιο υπαρχει ο κοσμος της υλης κι ο ιδεατος κοσμος , ετσι λοιπον ο ΘΕΟς ανικει στο δευτερο!!! αρα ασκοπα μηλατε για αποδηξεις υπαρξεως του ΘΕΟΥ!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ σταυροθηκε! για εμας! κι εμεις δυστυχως όχι μονο δεν το πααδεχομαστε αλλα το κοροϊδεύουμε!! Δυστυχως υπαρχουν καποιοι ανθρωποι οπου μειτε καν πιστευουν ότι ηρθε στον κοσμο μας! κριμα μεγαλο ! όπως οι εβραιοι οπου ο Θεος τους τιμησε με το να στειλει τον γιο του στην δικη τους γη κι αυτοι τον προδωσαν στους ρωμαιους για να σωθει ο συνδικαληστης Βαραβας! δεν είναι τυχαιο καθολου ότι οι εβραιοι εκαμαν επιστημη τα κοινωνικα συστηματα όπως το μαρξισμο απέναντι στον χριστιανισμο! αλλα αυτό είναι άλλο θεμα κι μεγαλη κουβεντα!
Τελος θελω να πω ότι η θεραπεια της ψυχης μεσα από αθεους ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτες είναι πολύ μεγαλο θεμα! σεβομαι οποιον προσπαθει να σωσει καποιον από μια ασθενεια! αλλα ,,,,αληθεια!! δεν υπαρχει κι ο δρομος της εκκλησειας για την σωτηρεια της ψυχης μας??? γτ. να μην προτινουμε την βοηθεια των ιερεων ?? Ειναι αμέτρητες οι μεθοδοι οπου 'εκλεψε' η επιστημη από την εκκλησεια μας! , η συνεδρειες κι η ψυχοθεραπεια είναι μια αντιγραφη της εξομολογησης σε ιερεα! ο δυαλογισμος είναι αντιγραφη της προσευχης!! ,εχω αδικο???και αν υπαρχει καποια δυαφορα είναι στο ότι η σωτηρες ψυχης της εκκλησειας προσπαθουν να το καμουν ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!! σε αντιθεση με τους επιστήμονες οπου - οποιος είναι ψυχολόγος μπορει να μου απαντησει - οπου απαγορευετε να εχουν συναισθηματα για τον ασθενη! διοτις είναι αντιεπαγγελματικο!! πρεπει να βλεπουν τον ασθενη με τελειως ουδέτερα αισθηματα!! μημπως εχω αδικο ? φιλοι μου ψυχοθεραπευτες?????????