Originally Posted by
elisabet
Εγώ ανηκα σ αυτη την κατηγορία που λες anxious! Αρνιόμουν πεισματικά να κάνω φβ και είχα την χειρότερη γνώμη για αυτό. Μετά από πολύ σκέψη και εσωτερική σύγκρουση (ναι μιλάω λες και ήταν το τρομερό θέμα, αλλά το θεωρούσα κάπως θέμα αρχών για μένα) αποφάσισα να το κάνω πιο πολύ για την δουλειά μου ως μέσο διαφήμισης.
Οφείλω να παραδεχτώ οτι όντως είναι εξαιρετικό εργαλείο συνεννόησης, με έχει βολέψει πολύ το οτι δεν χρειάζεται να παίρνω εκατό τηλέφωνα για να κανονίσω μια δουλειά ή να δω δουλειές άλλων, να πάρω ιδέες κτλ κι οτι όλα μπορούν να γίνονται πιο άμεσα κι απλά και κυρίως ανέξοδα.
Επίσης με βόλεψε στο να κραταω καλύτερη επαφή με φίλους που βρίσκονται μακριά και δεν μπορούμε από τα τηλέφωνα να έχουμε καθημερινή επαφή.
Βέβαια έχω ακόμα τους ενδοιασμούς μου, δεν έχω φίλους στο φβ που δεν τους ξέρω και προσωπικά , δεν ανεβάζω φωτογραφίες με το που πήγα τι έκανα κτλ , το θεωρώ πολύ λάθος αυτό γιατί βλέπω άτομα που πραγματικά μου δίνουν την αίσθηση οτι έχουν πάψει να ζουν κι απλά φωτογραφίζονται για να το δουν οι άλλοι. Αυτό μου φαίνεται τραγικό.
Οπότε σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα ότι και αυτό, όπως και όλα στην ζωή μας, χρειάζεται μέτρο και οτι μπορεί να είναι από πολύ καλό ή εξαίρετο εργαλείο εως πολύ κακό και επικίνδυνο για κάποιους.