Κ εγω ειχα σχεση απο αποσταση κ η χαρα μου για να τον δω ηταβ τοσο μεγαλη που ουτε σκεφτομουν τα λεφτα!
Printable View
Μαλλον το εθεσα λαθος!εννοω οτι δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα,δεν με ενδιαφερει τι εχει αρκει να θελει να δουλευει να μην ειναι τεμπελης!!
Την σχιζοφρενεια κ της δυσκολιες αυτης της αρρωστιας τα ζω καθε μερα διοτι εχω τον αδερφο μου αρρωστο κ με αναπηρικη συνταξη!αν παιρνει την αγωγη του κ ειναι λειτουργικος δεν εχω προβλημα.αν ειναι σαν τον αδερφο μου ο οποιος δεν ειναι κ τοσο δεν θα κανα κατι!θα σου πω ομως οτι παιδι φοβαμαι να κανω!
διαφωνω με τους ''ειδικους'' που λενε ότι η σχιζο είναι κληρονομικη μπορει να είναι από τυχαιο γεγονός όπως ένα χτυπημα στο κεφαλι... όπως στην περιπτωση μου.. 4 γενιες πισω που ξερουν οι δικοι μου κανεις δεν ειχε ιστορικο....
λειτουργικότατος είμαι.. αλλα να σου πω την αληθεια δεν γουστάρω να δουλευω για 600 ευρω οποτε επαναπαύομαι στην συνταξη... αν και διαβαζω ότι ψηφηστικε νομος το 15% που προσλαμβάνετε στο δημοσιο να είναι ατομα με αναπηρια οποτε στο μελλον ισως κανω προσπαθεια...
α κατι ασχετο λεω να ξεκινησω ΞΑΝΑ μαθηματα ταγκο και ψαχνω νταμα.. στην θεσσαλονικη ενδιαφερετε καμια? χο χο χο
ΠΑΙΔΙ θα φοβομουν να κανω με καποιον που εχει σχιζοφρενεια, οπως κ σχεση επισης..σορρυ αλλα λεω αληθειες.
αν ηξερα οτι ειχε σχιζο θα πρεπε να ειμαι τρελλα ερωτευμενη για να ειμαι μαζι του..
το ιδιο αντιστοιχα μπορει να σκεφτοταν κ καποιος για εμενα που κανω επεισοδια γαδ κ καταθλιψης..
κ αυτο προβληματικο ειναι, οταν το εχεις σαν αναπηρος εισαι, τι δουλεια?ποια δουλεια?
εγω οταν εχω γαδ ουτε στην δουλεια μπορω να παω.. ουτρε να φαω ουτε τπτ...
460 είναι η συνταξη.... δεν βρισκω οντως τον λογω να δουλεψω για 600 ευρω.. ειναι πρακτικο το ζητημα και όχι νοοτροπίας..
από 10 χρονων θυμαμαι με επαιρνε ο πατερας στην δουλεια... θα μπορουσα να δουλεψω σαν expert σε υδραυλικα, υπολογιστες και στο επαγγελμα μου ως αρχιτέκτονας ή πολιτκος μηχανικος εχω και τα 2 πτυχια...
μπορω να κανω την δουλεια 2-3 ατομων μονος μου... και αναρωτιέμαι παραλληλα γιατι να στερησω μια δουλεια από 2-3 ατομα.. όταν δεν το εχω αμεση αναγκη και μαλιστα να το κανω για ευτελή μισθο?
μου μπαινουν ιδεες κατά καιρους να φυγω εξωτερικο γιατι μονο εξω θα δουλευα πλεον όπως ειναι τα πραγματα στην ελλαδα.. αλλα λεω δεν γ.... οποτε χορο και εκδρομουλες σε βουνο και θαλασσα.. ποσα χρονια θα ζησουμε αλλωστε
Αν βγαινεις καλα κανεις!εγω δεν γινεται να μην δουλευω!μ αρεσει η δουλεια ομως,δεν μπορω να καθομαι κ να μην κανω τπτ!αν ειχα λεφτα αυτο που θα ηθελα ειναι να ταξιδευω σε ολο τον κοσμο!να γνωρισω διαφορετικες κουλτουρες,νεους ανθρωπους,να δω υπεροχα τοπια..κλπ!εχω μεγαλη φαντασια!!
Σου φαινετε περιεργο επειδη τα ρωτανε με το καλημερα. Ειναι πιο ευκολο να σε απορριψει στην αρχη, μετα φοβαται μηπως κολλησει γιατι πιθανο να εισαι πολυ καλος σε αλλα πραγματα.
Το ιδιο κανω κι εγω σαν αντρας τωρα που σκεφτομαι για σοβαρη σχεση, θα προτιμησω να προσεγγισω την αλλη που ξερω οτι εχει δουλεια η σπιτι.
Ολοι κοιταζουμε αυτα και μετα αν μας κανει σαν ανθρωπος. Κι ομως αυτο δειχνει ωριμοτητα και οχι ανωριμοτητα και οι γυναικες ειναι πιο ωριμες απο εμας.
Αντρας ειμαι και ξερω απο πρωτο χερι πως αν μια γυναικα μου αρεσει, τη γουσταρω, τη θελω, με ελκει (οπως θες πεστο),και οχι μονο για αδειαζω, μ'αρεσει να την κερναω, να της κανω και κανα δωρο πχ, επειδη μ'αρεσει και νοιωθω εγω ωραια. Αυτο οι γυναικες το γνωριζουν απο μικρες. Αν δεν δουνε χρονο κοπο και χρημα εκ μερους σου, δεν σε ενδιαφερουν, απλα κανεις το κομματι σου και να ριξεις κανενα για ξεχαρμανιασμα και αυτο ειναι η αληθεια. Εννοειτε οτι περιμενεις κι εσυ πραγματα απο αυτην μετα, κυριως ενδιαφεροντος-φροντιδας. Αν δεν τα δεις φευγεις. Οσο και να θελουμε να δουμε τα πραγματα αλλιως, καποια παραμενουν στανταρ, ας πουμε αν σε παρει η γυναικα τηλεφωνο και σου πει τι φαγητο θες να φτιαξω σημερα να φαμε, πως να το κανουμε ρε κοριτσια... χυνει το μυαλο μας.
Αλλος ο ρολος και οι τροποι του αντρα αλλος της γυναικας, χωρις να σημαινει οτι καποιος υποβιβαζεται.
Ενταξει αν μιλησουμε για πιτσιρικια η για κομπλεξικες που ψαχνουν μονο το θεαθηναι, παμε αλλου. Ειναι πολυπλοκα τα πραγματα φιλε, με ενα ολες πουτανες και ενα ολοι μαλακες, δεν ισχυει.
Λοιπόν ας μην αναλύσουμε περαιτέρω τι είσαι.Δεν έχει νόημα.Εγώ λέω ανταλλαγή σεξ με σεξ.ανταλλαγή φροντίδα με φροντίδα.κ τλπ..πόσες γυναίκες έρχονται να πάρουνε τα αγόρια τους με τα αμαξι να τα κερασουν ενα ωραίο δείπνο και πόσοι άντρες.ποσες κερνανε καφε πρωτο ραντεβου.Η μηπως ο άντρας δεν έχει ψυχούλα και ειναι το γαϊδούρι που γουστάρει και καλα να του φορτώνουν τα παντα.. για αυτο ακριβώς οι περισσότερες αλλοδαπές θα υπερυσχισουν τα επομενα χρόνια και γενικως οποιαδήποτε σχεση δεν θα προχωραει ποτε περα του σεξουαλικού αφου μονο η γυναίκα βγαίνει κερδισμενη..θα βλέπουμε ολο και περισσότερους άντρες να επιδιώκουν μόνο σεξ δείχνοντας απεργία σε οποιαδήποτε περαιτέρω σχέση με γυναίκες...
Chris έχεις ανοίξει γύρω στα 4 νομιζω θέματα με αυτό το περιεχόμενο. Βρείτε εκδιδωμενη επίσημη αφήστε τις άλλες. Λογικά έχεις περάσει το μήνυμα σου στον ανδρικό πληθυσμό. Τι σε πιάνει και ξανά αρχίζεις;
ας παραβλεψουμε για λιγο τον μισογυνισμο σου μηπως βρουμε καμια ακρη γι αυτα που λες.
αρχικα καταλαβα οτι οταν λες ξενες, εννοεις ξενες επαγγελματιες πορνες.
αν εννοεις αλλα επαγγελαματα, πες καποιες εθνικοτητες που εχεις κατα νου και θα δεις και μονος σου οτι λες αρλουμπες.
επισης, αν δεν εισαι ηλικιωμενος ανω των 70 κι εχεις μεινει στην ελλαδα του 50, πες μου με ποιον τροπο βγαινει ΜΟΝΟ η γυναικα κερδισμενη στις σχεσεις και στην συμβιωση οταν πλεον ΟΛΕΣ οι γυναικες αν δεν εχουν ενα ΜΕΓΑΛΟ εισοδημα, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ οσο και οι ανδρες αν οχι και περισσοτερο, διοτι διαφορετικα, δεν επιβιωνει ενα ζευγαρι..
τι προσφερει δλδ ενας ανδρας σε μια σχεση/ συμβιωση/ γαμο, περισσοτερο απο μια γυναικα?
να σου πω εγω, τι τον πιανει.
φαντασιωνεται οτι θα τσιμπησει καποια θιγμενη ψυχοπονιαρα και θα τον παρακαλεσει να του αποδειξει οτι ειναι υπερανω προσοντων και χρηματων κι οτι ο'τι χαλια εμφανισιακα, οικονομικα, πνευματικα και ηθικα κι αν εχει, αυτη θα του κατσει για να του αποδειξει οτι οσες δεν ειναι πουτανες, ειναι ηλιθιες πουτανες γιατι δεν καταλαβαν ακομα οτι οι υπολοιπες πουτανες, πληρωνονται για να πηγαινουν με μαλακες...
βρε κρις, ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ψυχικα προβληματα και ηλιθιοτητα ειναι δυο διαφορετικου ειδους προβληματα? ψυχικα ταλαιπωρημενες κοπελες, μπορει και να βρεις, εδω.
ηλιθιες ομως, δεν θα βρεις.
Μάλλον Remedy. Έχει καταντήσει κουραστικό. Στη τελική αν Θεματοθετη έχεις ιδψ και δε πιάνει η αγωγή γραψτα σε χαρτί. Φτιάξε blog. Εδώ μέσα δηλαδή τι φάση; πολλά παλικάρια έχουν πει ότι έχουν πάει επί πληρωμή και στη τελικη δικαιώμα τους. Ε δε γράφουν τρέχτε στα μπουρδ**** να σωθείτε. Ξανά λέω έχεις ανοίξει αρκετά θέματα με τις εκδιδόμενες Οκ καταλάβαμε.
αυτο δεν συμβαινει, οι γυναικες ειναι γνωστο , οτι κανουν πιο ελαφριες εργασιες και κυριως λιγοτερο επικινδυνες.
τα εργατικα ατυχηματα, ακρωτηριασμοι και δυστηχηματα, θανατοι δηλαδη σε ολες τις κοινωνιες εχουν ως αποδεκτες τους αντρες στην συντριπτικη πλειοψηφια τους.για να μην σχολιασω τι γινεται στις εμπολεμες ζωνες
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι εργατες, υπαρχουν και επιστημονες, εκπαιδευτικοι,
και πολλα αλλα επαγγελματα.
τωρα θα μου πεις οτι οι ανδρες επιστημονες εργαζονται πιο σκληρα?
τι σχεση εχουν οι εμπολεμες ζωνες με την προσφορα σε μια διαπροσωπικη σχεση, τωρα???
εχετε μπλεξει τις βουρτσες με τις λουτσες εδω μεσα.
Δουλειά με χαρτιά δεν είναι δουλειά
Ρατσιστικό μήνυμα. Διαγράφηκε από τη διαχείριση.